1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı
5 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı

5 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı

5 Aralık 2020 burç yorumları hayatınızda nasıl etkiler doğuracak merak ediyor musunuz? Sizler de hayatınızda ne gibi etkiler ile karşılaşacak olduğunuzu merak ediyor musunuz? O halde gelin tüm burçlar gün içerisinde neler yaşayacaklar beraber odaklanalım.

A+A-

5 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu ömrünüzü vermeye hazır olduğunuz kişilerin hayatınızdan eksilmesi sizleri yoruyor gibi hissedebilirsiniz. Çok kısa süre içerisinde karşınıza çıkacak biri olduğunu görüyorum. Bu kişiyi ret etmek yerine tanımayı tercih ederseniz aslında sorunsuz bir ilişki hayatınız olabilir. Sol yanınızı hareketlendirecek kişi yola çıkmış da geliyor gibi hissediyorum. Maddi konularda rahat edeceğiniz zaman dilimleri hissediyorum. Bu bir iş terfisinden dolayı da olabilir, elinize geçecek hiç beklemediğiniz bir para sayesinde de olabilir. Gelen bu parayı her zaman tedbirli harcamayı tercih eden yapınız olduğunu hissediyorum. Bu sayede ilerleyen zamanlarda hep bir birikimi olan kişisiniz. Yollara düşmek zorunda olacağınız zaman dilimleri kapıda. Aklınıza bir yere gitmek esebilir ve bu yol sayesinde hiç beklemediğiniz güzellikleri tadabilirsiniz. Her şeyin sizlerin yararına olacağı günler yakında gelecek. Aile büyükleriniz ile yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Aslında sizlerden ne istediklerini tam anlamı ile dinlerseniz pek de sorun olmadığını anlayacaksınız. Faydası ile hayatınıza her an renk katacak biri ile tanışabilirsiniz. Bu kişiyi değerlendirmeye çalışmanız gerekebilir.

5 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu aşk acısı mı çekiyorsunuz da hayatınızın her yerini bu kadar derin düşünceler kaplamış? Artık geçmişi geçmişte bırakmanız gerekmez mi? Biraz geleceğe yönelik bakmaya çalışırsanız aslında her şeyin ne kadar hızlı çözüleceğini göreceksiniz. Eğer bir karşınızda olan kişilerin düşüncelerini görebilseydiniz aslında iyi ki bitmiş bile diyebilirsiniz. Geçmişten kurtulduğunuz an yola çıkan aşk hayatınız ile tanışacaksınız gibi hissediyorum. Bu ara sadece kendinize iyi bakmanız ve çevrenizde olan insanları dinlemeniz gerekebilir. Aile hayatınıza her zamankinden biraz daha çok önem vermeniz gerekebilir. Eğer biraz daha ilgili olursanız en farklı anlar sizlere gelecektir. Sizden maddi manevi anlamda yardım bekleyen insanlar yer alabilir. Bunlara kulak verirseniz aslında vicdanen rahat edeceğiniz zaman dilimlerine geçebilirsiniz. Farklı bir süreç içerisine gireceksiniz ve her an insanlardan rahatsız olacaksınız gibi hissediyorum. Bu ara sakin yapınızı korumak her anlamı ile sizlerin yararına olacak. Bir yola çıkmayı düşünebilirsiniz ve bu yol sonucunda güzel anlar sizler için gelecek. Biraz tedbirli olmayı deneyin.

5 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu aslında birçok konuda yorgun ve hayata tutunmak aşamasında olduğunuzu hissediyorum. Eğer bu ara hayatınızda en güzel anları yaşamak için kolları sıvarsanız birçok alanda başarılı olacaksınız. Şu an hayatınızda kimsenin olmaması ve kalbinizin de boş olması sizleri bir hayli açık bir hale getirmiş gibi hissediyorum. Kısa süre içerisinde bir davete katılacak ve bu davet arasında asıl hayatınızda olması gereken kişi ile tanışacaksınız. Sevdiğiniz arkadaş ortamında da düğün daveti gibi bir alanda da olabilir. Maddi konularda beklediğiniz paralar olduğunu hissediyorum. Bu ara para elinize geçebilir. Gelen para ile birçok sorunu geride bırakabilir ve rahat bir nefes alarak hayatınıza iyi bir şekilde yön verebilirsiniz. İnsanlarda bazı konularda yardım almanız gerektiğini hissediyorum. Eğer onlara gerekli olan durumu açık bir şekilde anlatabilirseniz hayatınızda olan sorunlar kısa süre içerisinde ortadan kalkacaktır. Aile hayatınızda yolunda gitmeyen durumları artık bir kenara bırakma ve rahat bir nefes alma vakti geldiği de hissediyorum. Bunun için her şeyi sabır ile karşılayın.

5 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu insanlardan oldukça yorulduğunuz ve sade bir hayat yaşamak istediğiniz adeta her yerden belli oluyor. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsız olabilir ve insanlardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birkaç kişi sizlerin uzun zamandır yalnız olmanızı kendine dert ediyor olabilir. Bu durum karşısında aslında onlara direk sert çıkmak yerine anlamayı ve dinlemeyi tercih ederseniz hayatınızın aşkı ile yan yana olabilirsiniz. Birçok alanda gelecek başarı sayesinde yüzünüzün güldüğü günlerin yakında geleceğin de hissediyorum. Hayatınızın ilerleyen noktalarına geldikçe aslında maddi konularda her ne kadar rahat eden bir yapınız olsa bile bu  ara dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü elinize geçen her parayı ziyan etmeden yarını düşünerek harcamanız sizlerin yararına olacaktır. Maddi dengeleri korurken ailenizin beklediği yardım çağrıları olabilir. Eğer onlara kulak verirseniz manevi anlamda da huzura erebilirsiniz. Kalbiniz ile mantığınızın çelişmek üzere olduğu dönemlere girmek için de hazırlıklı olun. Şu ana kadar karşınıza çıkan tüm kötü durumlar bir anda yerini huzur dolu günlere bırakacak hissediyorum.

5 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu aslında hayatınızın merkezine her zaman insanları alan yapınızdan sonunda kendinizin de sıkıldığını görüyorum. Her zaman insanlara bu kadar değer veren yapınızı bir kenara bırakmayı tercih etmelisiniz. Hangi alanda olursa olsun insanlar ile bu kadar içli dışlı olursanız rahat bir hayat elde edemezsiniz. Sonunda aşk hayatınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeleri deneyimleyeceksiniz. Yeni insanlar ile tanışma fırsatı bulacak ve bulduğunuz an kalbinizin ne kadar hızlı çarpıyor olduğunu göreceksiniz. İnsanlarda biraz uzak kalmanız gereken zaman dilimlerine de giriyorsunuz. Eğer herkese bu kadar içten yaklaşır ve hayatınızın her sırlarını bilmesine izin verirseniz sonunda üzülen taraf olacaksınız. Kalbinizin derinliklerinde yer alan gücün farkına varın ve aklınızda yer alan tüm gelişmeler için harekete geçin. Planlayarak yola çıktığınız her konuda başarılı olacağınız zaman dilimleri burada olacak. Aklınızda yer alan her şeyin sahibi olmak için biraz daha emek vermeniz gerekiyor. Maddi anlamdan rahat nefes alacağınız günler yaşamak için hazırlıklı olun. Güzel gelişmeler yakın zamanda kapınızı çalmak için gelmeye hazırlanıyor.

5 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu hayatınızı her zaman birinin üzerine kurarak yaşamayı tercih ettiğinizi görüyorum. Aslında her ne kadar bu durum sizler için cazip gibi gelse bile pek de öyle değil. Hayatı her an daha mutlu olarak yaşamak için kendinizi ön plana almanız gerekir. Sevdiğiniz insanlar ile yan yana gelmek bu ara her zamankinden daha çok huzur verecek. İnsanlar ile yan yana gelirken biraz onlara karşı ön yargılarınızı kırmanız gerekebilir. Çevrenizde birisi var ve her hareketinizi inceliyor gibi hissediyorum. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşamak adına ondan bir şeyler görebilirsiniz. Her anı farklı olarak tadacağınız zaman dilimlerine girdiğinizi de hissediyorum. Bu ara sakin kalacak ve herkes ile iyi diyaloglarda yer alacaksınız. Bunun ardından zaten her zaman huzur dolu olmayı başaracaksınız. Yola çıkmış ve gelmek için hazırlanan bir haberiniz olduğunu görüyorum. Bu haber sayesinde aslında farklı süreçler yaşanacak. Evinizde ve varsa araçlarınızda değişiklik yollarına gitmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Biraz daha beklemenizde ve zamanını kollamanızda yarar var gibi hissediyorum.

5 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu kalbinizin derinliklerine gömdüğünüz biri olduğunu görüyorum. Bu kişi ile ayrılık üzerinden zaman geçse bile bir türlü unutamıyor hatta unutmak istemiyor olabilirsiniz. Fakat kendinizi her şeyden daha çok düşünmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamanız gerekiyor. Geçmişe bu kadar takılı kalırsanız şu an çevrenizde sizler ile olmak için can atan insanları kaçırırsınız. Çevrenizde yakın bir yerlerde duygusal olarak her şeyi ile yanınızda yer almak isteyen insanlar görüyorum. Tek bir kişiye bağlı kalmak yerine bunları değerlendirmeyi tercih ederseniz asıl aşkın tadına varabilirsiniz. Güzel birliktelikler kurmak için en uygun zamanda olduğunuzu söyleyebilirim. Parasal konularda biraz zorluk çekmeniz söz konusu gibi hissediyorum. Bu kadar her gördüğünüz şeyi almak yerine biraz tedbirli davranabilirsiniz. Bazen bazı şeyleri ertelemek ilerleyen süreçler için iyi olabilir. İçinizde evcil bir hayvan sahiplenme düşüncesi görüyorum. Eğer onları bu ara evinize alırsanız gerçekten duygusal bağ kurmak için en uygun  zaman. Hayvanlar ile sürekli yan yana gelmek sizlere her şeyden daha iyi gelecek. Yola çıkma düşünceniz varsa onu gerçekleştirmek size iyi gelecek.  

5 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu bu ara hayatınızdan o kadar yorulmuşsunuz ki tüm çevrenizdeki insanlardan kaçıp gitmek istiyorsunuz gibi görüyorum. Fakat hayatınızda yolunda gitmeyen durumlar olduğu gibi yolunda giden durumlar da var. Bu ara farklı bir davete katılacaksınız gibi hissediyorum. Eğer bu davete katılırsanız hayatınızın aşkı ile burada tanışacaksınız. Hiç beklemediğiniz birinin ilgisini fark edecek ve neden olmasın diye düşüncelere gireceksiniz. Kalbinizin her zamankinden daha hızlı atacağı zamanlarda yer alıyorsunuz. Aşk hayatınızın renklenmesi için insanlardan kaçmak yerine onlar ile yan yana olmalısınız. Arkanızdan konuşan insanlar olduğunu duyabilirsiniz. Bunlara aldırış etmek yerine önünüze bakmak güzel günlere daha hızlı gitmenize yardım edecek. Kariyer hayatınızı da biraz ihmal etmiş olduğunuzu hissediyorum. Eğer bunun için harekete geçerseniz her şey daha hızlı sonuçlanacak. Uzak diyarlardan gelen bir misafiriniz olduğunu hissediyorum. Gelirken getireceği bir haber ile de adeta ayaklarınızın yerden kesilmesine etki edecek. Daha çok kazanmak için daha çok hırslanacak olduğunuz zamanlara geçiyorsunuz. Bu ara içinizdeki enerjiyi kişisel gelişim için harcayabilirsiniz.

5 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu aşkı bu ara biraz ihmal etmiş olabilirsiniz. Kalbinizi bir türlü hareketlenmiyor olması aslında her alanda kendini belli ediyor. Ama bu konuyu kafanıza takmanıza gerek yok. Hayatınızda yer alacak kişi adeta yola çıkmış da hızlıca jet gibi gelmek için can atıyor. Bu kişi ile bir iş ortamında ya da arkadaş ortamında tanışacak olduğunuzu görüyorum. Çevrenizdeki insanları tanımak için fırsat vermeniz gerekebilir. Onlara ne kadar çok fırsat verirseniz aslında hayatın sunacaklarını o kadar hızlı görebilirsiniz. Bu ara girdiğiniz her iş hayatınızın dönüm noktalarına hazır olmanıza işaret eder. Kariyer hayatınız için bir terfi alabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız bu ara çok farklı iş teklifleri alabilirsiniz. Hangisi olursa olsun maddi konularda çok rahat edeceğiniz bir maaşa sahip olabileceksiniz. Ailenizi bu ara biraz ihmal etmiş olabilirsiniz. Onlara vakit ayırabilir güzel günleri beraber geçirebilirsiniz. Akrabalarınızdan ya da arkadaşlarınızdan bir bebek haberi geleceğini görüyorum. Bu bebek sayesinde herkes çok huzurlu ve mutlu olacak. Yeni birey yeni başlangıç olacak.  

5 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu aslında kalbinizin derinliklerinde yer alan biri olduğunu ve uzaktan uzağa acaba bana gelir mi diye düşündüğünüzü görüyorum. Bu kişi her ne kadar gelmez diye düşünüyor olsanız bile yakın zamanda kapınızı çalabilir. Uzaktan sevmeler artık son buluyor gibi hissediyorum. Bu ara her şeye bakarken iş hayatınızda gelen güzel gelişmeler dikkatimi çekiyor. Bu ara maddi konularda rahat edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Eğer devam eden bir miras olayı ya da borç durumu varsa o para yakın zamanda sizlere gelecek.  Devlet konularınız varsa bu ara daha dikkatli olmalısınız. Yakın zamanda istediğiniz gibi sonuçlanabilir. Evinizde değişiklik yapmak istediğiniz dikkatimi çekti. Eğer böyle bir düşünceniz varsa maddi dengelerinizi bozmadan hareket etmenizde fayda var. Bir anda birçok şey almanız sizlerin ilerleyen dönemlerde maddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalmalarına neden olabilir. Kazanç için uygun zamandasınız.

5 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu her alanda çok başarılı olmak için emek veren bir yapınız olduğunu görüyorum. Bu durum tabi ki de çevrenizde sizleri takdir eden insanlar olduğu gibi kıskanan insanlar olduğunu da gösterir. Bu kıskanan insanlara işaret eden yedi başlı yılan dikkatli olmanızı işaret eder. Herkesi dost sanarak bir sonraki yapmak istediğiniz adımları anlatmamanız gerekir. Sonucu alana kadar bir şeyleri kimseye anlatmamak ve saklı tutmak gerekir. Aksi halde yapmak istediklerinize taş koyan insanlar yer alabilir. Tedbiri elde bırakmadıktan sonra her şeyi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Uzun bir yola çıkma düşüncesi yer alabilir. Bu düşünceyi gerçekleştirebilirseniz gittiğiniz yerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu sayede iyi bir gelir kaynağı bulabilirsiniz. Kariyer hayatınız için biraz daha emek vermeniz gereken günler geliyor. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok kazanacaksınız. Aşk hayatınızda yer almak isteyen insanlar olduğunu görüyorum. Bu kişiler sizlerin birçok alanda yanınızda yer alacak ve destek olacaklar.

5 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu artık geçmişi geride bırakıp ileriye doğru yol alacağınız ilerleyen günlerde ortaya çıkacak. Birkaç zaman sonra önünüze açılan toplam dört adet yol olabilecek. Bundan hangisinden gitmeyi tercih ederseniz edin her biri de aydınlığa açılıyor. Bir süredir aşk hayatınızda yolunda gitmeyen durumlar olduğunu görüyorum. Artık bunlar da yerini huzura bırakıyor. Kalabalık bir ortama gireceğinizi ve bu ortamda farklı biri ile tanışacağınızı hissediyorum. Tanıştığınız kişi ile biraz yan yana kaldıktan sonra hem kalbinize hem de mantığınıza hitap eden kişi olduğunu görebilecek ve sürekli yan yana olmak isteyeceksiniz. Kariyer hayatınız için farklı adımlar atmak istiyor olabilirsiniz. Aklınızda ne gibi düşünceler varsa bu ara harekete geçmek için uygun zaman. Biraz daha dinlenmek için vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bir yola çıkabilir ve güzel yerler keşfedebilirsiniz. Gideceğiniz yerlerde kariyer hayatınızda sizlere yardımcı olmak isteyecek birçok kişi ile tanışacağınızı hissediyorum. Eğer elinize geçen fırsatları iyi değerlendirebilirseniz güzel günler sizleri bekliyor olacak. Maddi konularda biraz daha dişinizi sıkmanız gerekebilir. Sakin kalmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.