1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. 4/D’li ve Taşeron İşçilere 3 Bin 816 TL Promosyon Ödeme Tarihleri Belli Oldu! Hangi İller Alacak? Taşeron Promosyonu nedir?
4/D’li ve Taşeron İşçilere 3 Bin 816 TL Promosyon Ödeme Tarihleri Belli Oldu! Hangi İller Alacak? Taşeron Promosyonu nedir?

4/D’li ve Taşeron İşçilere 3 Bin 816 TL Promosyon Ödeme Tarihleri Belli Oldu! Hangi İller Alacak? Taşeron Promosyonu nedir?

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olan kurum ve kuruluşlarda çalışan taşeron işçilerinin banka promosyonları Ekim ayında başlayacak. 2019 yılının Ekim ayında yapılan anlaşma sonucunda, promosyon ödemeleri yine Ziraat Bankasında yapılacak. Taşeron ve 4D’li işçilerin promosyon ödemeleri hakkında tüm detaylar haberimizde…

A+A-

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olan kurum ve kuruluşlarda çalışan taşeron işçilerinin banka promosyonları Ekim ayında başlayacak. 2019 yılının Ekim ayında yapılan anlaşma sonucunda, promosyon ödemeleri yine Ziraat Bankasında yapılacak. 

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Banka Promosyonu

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışmaya devam eden işçilere, banka promosyonu 2019 yılında Ziraat Bankası ve Sağlık Müdürlüğü arasında yapılmıştı. Bu yıl da, yine Ziraat Bankası ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılacak.

Eski İşçiler de Promosyon Ödemesi Aldılar!

Yapılan açıklamalar neticesinde, ödemesi planlanan promosyonun 3 Bin 816 TL olduğu öğrenildi. Eski personeller, promosyon ödemelerini Şubat 2020 tarihinde aldılar. Fakat taşeron olarak çalışan ve sonrasında kadroya geçiş yapan işçilerin bir önceki bankayla olan anlaşmaları; 2020 yılının Ekim ayında biteceğinden dolayı, promosyon ödemelerini bu tarihle teslim alacaklar.

4D’liler Eksik Promosyon Ödemesi Alacak

Eski işçilerin farklı bir bankayla olan anlaşmaları, Ocak ayında başlamış olduğundan dolayı söz konusu tarihte 3 bin 816 TL promosyon aldılar. Bu nedenle 4D sürekli işçi kadrosunda olan personeller, eski sözleşmelerinin bitmesinin ardından promosyonlarını alacaklar. Bu da 10 aylık bir kesintiye neden olacak.

Ekim ayı içerisinde yapılacağı netleşmişken, henüz tam olarak gün belirlenmedi. Promosyonlar işçilerin Ziraat Bankası banka hesaplarına yatırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.