1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. 4D'li Kamu Taşeron işçilerine 3.646 TL ödeme yapılacak! Taşeronlara 4. Tediye ödeme tarihi belli oldu mu? 52 günlük ikramiye ne zaman verilecek?
4D'li Kamu Taşeron işçilerine 3.646 TL ödeme yapılacak! Taşeronlara 4. Tediye ödeme tarihi belli oldu mu? 52 günlük ikramiye ne zaman verilecek?

4D'li Kamu Taşeron işçilerine 3.646 TL ödeme yapılacak! Taşeronlara 4. Tediye ödeme tarihi belli oldu mu? 52 günlük ikramiye ne zaman verilecek?

27 Temmuz tarihinde 4D işçileri için verilen 3. tediye ödemelerinin ardından 4. ödemeler ne zaman olacak sorularının ortaya çıkmasına neden oldu. Peki bu ödemeler ne zaman olacak? 4. tediye ödeme tarihleri... İşte merak edilen detaylar...

A+A-

27 Temmuz tarihinde 4D işçileri için verilen 3. tediye ödemelerinin ardından 4. ödemeler ne zaman olacak sorularının ortaya çıkmasına neden oldu. Peki bu ödemeler ne zaman olacak? 4. tediye ödeme tarihleri...

Kamudan kadroya geçen vatandaşlar için 3. tediye ödemeleri 27 Temmuz tarihinde gerçekleşti. 2020 yılına ait olarak verilen tediye ödemelerinin son taksiti olan 4. ödeme için tarihler yayınlandı. Her yıl dört taksitle verilen 52 günlük ücretin son ödemesi de ne zaman olacak bir hayli merak ediliyor.

4. ilave tediye ödemeleri ne zaman olacak?

Kadrolu kamu ve taşeron işçileri için verilmeye devam edilen tediye ödemeleri dördüncü taksiti kaldı. Bu ödemeninse ne zaman yapılacağı büyük bir merakla bekleniyor. Yapılan hesaplamanın ardından SGK prim ve gelir vergisi üzerine ek olarak damga vergisi kesintileri de öz konusu. 52 günlük tediye ödemesi için toplamda 3646 TL ödeme yapılıyor.

İlave tediye ödemeleri kimlere yapılır?

52 günlük ilave tediye ödemeleri kamu işçileri ve memurlara çalışır. Kurumlardaki işçilerin yanı sıra;

  • Belediye ve özel idarelerle çalışan işçiler
  • Gene ve katma bütçeli olan kurumlar
  • Özel bütçeli olarak er alan idareler
  • Kamu iktisadi teşekkülleri
  • Sermayelerinin yarısından fazla olacak şekilde kısmının devlete ait olan kurum ve kuruluşlar için ödemeler yapılır.

İlave tediye ne demektir?

İlave tediye memurlara ve taşeron yani kamu işçilerine verilen 6772 sayılı kanun kapsamı içerisinde olan kişilere ödenir. 52 gün olacak şekilde verilen ödeme hükümler altında ilerliyor. Genel yönetim kapsamına bakılacak olduğu zaman kamu idaresinde kadroya geçmiş olan vatandaşlar için ayrı bir şekilde tüzel kişilikleri de bulunmadan devlet tüzel kişilikleri içerisinde yer alan vatandaşlar için uygulanır. Kamu idarelerine ait bir şekilde yer alan kurumlarda kadroya geçmiş olan işçiler için de 52 günlük ilave tediye ödeme fırsatları sunulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum