1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 4A, 4B, 4C’li Eski emekli ve EYT'liye 25.000 TL promosyon ödemesi verilecek! Hafta sonu jesti yapıldı!
4A, 4B, 4C’li Eski emekli ve EYT'liye 25.000 TL promosyon ödemesi verilecek! Hafta sonu jesti yapıldı!

4A, 4B, 4C’li Eski emekli ve EYT'liye 25.000 TL promosyon ödemesi verilecek! Hafta sonu jesti yapıldı!

Bankalar son dönemde 4A, 4B, 4C ve EYT gruplarına mensup emekliler için yeni kampanyalar düzenleyerek onlara daha yüksek ikramiyeler sunuyor. Yaklaşan tatil öncesi dağıtılacak ikramiyelerin en az 25 bin TL'ye ulaşması bekleniyor. Bu girişimin arkasında özel bankalar var ve mümkün olan en yüksek ikramiyeyi sunmak için birbirleriyle yarışıyorlar.

A+A-

Bankalar son dönemde 4A, 4B, 4C ve EYT gruplarına mensup emekliler için yeni kampanyalar düzenleyerek onlara daha yüksek ikramiyeler sunuyor. Yaklaşan tatil öncesi dağıtılacak ikramiyelerin en az 25 bin TL'ye ulaşması bekleniyor. Bu girişimin arkasında özel bankalar var ve mümkün olan en yüksek ikramiyeyi sunmak için birbirleriyle yarışıyorlar. Emekli maaşını bankalarından alan emeklilere özel olarak düşük faizli kredi ve kredi kartı seçenekleri de sunuyorlar.

Bu kampanya son dönemde 4A, 4B, 4C ve EYT gruplarına mensup emeklilerin sayısındaki artış nedeniyle başlatılmıştır. Bu gruplar, kamu sektöründe çeşitli işlerde çalışmış ve sosyal güvenlik sistemine ödeme yapan emekli bireylerden oluşmaktadır. Bankacılık sektörü bu grubu potansiyel bir yeni müşteri kaynağı olarak görmekte ve onlara en iyi fırsatları sunmak için birbiriyle yarışmaktadır.

Özel bankaların sunduğu bonus miktarı sürekli artarken, bazı bankalar artık 25.000 TL'ye varan bonuslar sunuyor. Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, ING Türkiye, TEB, Finansbank gibi bankalar bu bonusları veren bankaların başında geliyor. Bankalar bu ikramiyelerin yanı sıra emekli maaşını yatıran emekliler için düşük faizli kredi ve kredi kartı seçenekleri de sunuyor.

Emekli maaşını bu bankalardan alan ve en az üç yıl müşterisi olan emekliler bu ikramiyelere başvurabilir. Henüz bu bonuslara başvurmamış olanlar, söz konusu özel bankaların şubelerini ziyaret ederek veya dijital bankacılık kanallarından başvuruda bulunabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler