1. HABERLER

  2. KONUT

  3. 48 bin lirası olana yaşadı TOKİ'den sıfır konut fırsatı! 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular başlıyor! Aman kaçırmayın!
48 bin lirası olana yaşadı TOKİ'den sıfır konut fırsatı! 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular başlıyor! Aman kaçırmayın!

48 bin lirası olana yaşadı TOKİ'den sıfır konut fırsatı! 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular başlıyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi yeni projesi için başvurulara başlıyor. Detaylar aşağıda. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ndeki Bolu Mudurnu Evi için başvurular başladı. TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti'de 2 yatak odası, 1 salon ve 3 yatak odası ve 1 salondan oluşan bir daire bulunmaktadır. Bu konutlar için başvurular 27 Haziran

A+A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi yeni projesi için başvurulara başlıyor. Detaylar aşağıda. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ndeki Bolu Mudurnu Evi için başvurular başladı.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti'de 2 yatak odası, 1 salon ve 3 yatak odası ve 1 salondan oluşan bir daire bulunmaktadır. Bu konutlar için başvurular 27 Haziran'da başlayacak ve 1 Temmuz'da kapanacak. TOKİ Mudurnu Taşkesti Konutları için başvurular Ziraat Bankası üzerinden alınmaktadır.

TOKİ Bolu Mudurnu Konutları'nda en düşük konut fiyatı 482.000 136 TL, en yüksek fiyat 683.000 818 TL olarak belirlendi.

Stok evlerin satıldığı TOKİ Mudurnu Evleri'nden %10 peşinatla konut alınabiliyor. Mudurnu TOKİ projesinde minimum taksit 2000 410 TL, maksimum taksit 3000 419 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mudurnu Evleri için ödenecek en düşük peşinat bedeli 48 bin 213 TL, en yüksek peşinat bedeli 68 bi 381 TL olarak belirlendi.

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Mudurnu projesinin kura çekimi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Mudurnu TOKİ'deki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.