1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Herkesin Sorunlarla Yüzleşmesine Neden Olacak…
4 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Herkesin Sorunlarla Yüzleşmesine Neden Olacak…

4 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Herkesin Sorunlarla Yüzleşmesine Neden Olacak…

4 Temmuz 2021 burç yorumları herkesin iş hayatında birçok farklı sorun ile yüzleşmelerine neden olacak. Ben evrene gönderdiğim enerji ile beraber insanların iş hayatında ne gibi durumlar olacak bunlara odaklanacağım. Hazırsanız beraber odaklanalım…

A+A-

4 Temmuz 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu yıllardır uğraşmış olduğunuz bu işin tüm ayrıntılarını bilmek size çok büyük kolaylıklar sağlayacak. Girmiş olduğunuz bu işte çok fazla beklentilere sahip olmadığınız için beklentilerinizi rahatça karşılayabileceksiniz. Daha fazlasını istemeyecek elinizde olanı sürdürmeye devam edeceksiniz. Bu gözü tok tavrınız sayesinde çok hayır duası alacağınızı görüyorum. İnsanlar sizin iyiliklerinizden bahsedecek ve sizin ruhunuza çalışmanın çok da iyi geldiğini göreceksiniz. Evden rahatlıkla yürütebileceğiniz bu iş imkanının peşini bırakmayacaksınız.

4 Temmuz 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizin aslında ne kadar bakımlı olduğunuzu temsil ediyor. Kendinize bakmayı çok seviyor ve sürekli yeni ürünler denemekten de geri kalmıyorsunuz. Size verilecek olan bir katalog içinden ürünler seçiyorsunuz. Evde yapmış olduğunuz bir iş olduğunu söyleyebilirim sanırım belirli ürünleri katalog üzerinden satmaya çalışıyorsunuz. Yaptığınız bu işte konuşma yeteneğinizin çok rol oynadığını görüyorum, biraz daha bilgi sahibi olursanız eğer ürünler hakkında oldukça iyi satışlar yapabileceksiniz. Gideceğiniz her türlü ortama bu katalogları yanınızda taşıyor ve insanların merakla bakmasına sebep oluyorsunuz. Kendinize de göstermiş olduğunuz bakımla insanlardan size çok soru geldiğini söyleyebilirim. Bu sorulara yanıt verirken işinizin önünü rahatlıkla açıyorsunuz. Oldukça ticari bir zekaya sahipsiniz.

4 Temmuz 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin geçmişten gelen ödemeyi unuttuğunuz ufak miktardaki borçlarınızı simgeliyor. Daha yeni yeni yükselişte olduğunuz bu işinizde beklemediğiniz kadar güzel kazançlar elde etmek sizi çok şaşırtıyor. Kazanırken aynı zamanda birikim de yapmak istiyor ve bunun şu an için mümkün olmadığını fark ettiğinizde de üzülüyorsunuz. Geçmişte yapmış olduğunuz savruklukların bedelini şimdilik biraz kemer sıkarak ödeyecek fakat sonrasında birikim yapmaya başlayabileceksiniz. Fazla bir miktar sayılmayacak birikiminizin ilerde faydasını göreceğinizden şüpheniz olmasın. Konuşkan dilinizle ve her şeyi rahatça cümleye dökebilen yapınızla bu işte çok daha başarılı olacaksınız.

4 Temmuz 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin yeniliklere açık olduğunuzu işaret ediyor. Sürekli yeni şeyler denemeye açık bir insan olduğunuz ortada. Evinizde de bu hobilerinize çok fırsat buluyorsunuz. Yakın bir zamanda gireceğiniz kalabalık bir ortam görüyorum. Girmiş olduğunuz bu ortamda bir arkadaşınızdan alacağınız tavsiyeyle kısa zamanlı bir kursa başvuru yapacaksınız. El işlerinde yeteneğinizi geliştirecek olan bu kursta son derece keyifli zamanlar geçireceksiniz. Geçirdiğiniz zamanlar sonucunda yeniden başka kurslara katılmak isteyecek ve kendinize ait yeni bir arkadaş ortamı yaratacaksınız.

4 Temmuz 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu yeni yollara baş koyacağınızı gösteriyor. Yaratmış olduğunuz bu arkadaş ortamında birçok kişinin kendi işini yapıyor olduğunu görmek sizde de öğrendiklerinizi değerlendirme isteği uyandıracak. Başlangıcında bu işi yapan kişilere destek olmak adına adımlar atacaksınız fakat sonrasında bu işten keyif de almaya başlayacaksınız. Yaptığınız iş karşılığında almış olduğunuz küçük miktarda yatırımlarla kendinize altın alacak olmanız mümkün. Bu altınları evinizin bir köşesinde saklayıp en gerekli anlarınızda çıkaracak ve hanenizin maddi sıkıntılara girmesine engel olacaksınız.

4 Temmuz 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu insan ilişkilerinizin oldukça iyi olduğunu hissediyorum. Bu yeteneğinizi iş yapan arkadaşlarınızın yeni işler bağlamasına yardımcı olmak amacıyla kullanabilirsiniz. Bunu yaptığınız takdirde hatırı sayılır derecede bir miktarın size teklif edileceğini de söylemek mümkün. Hanenize destek olmanız hanenize katkı sağlayan kişiyi memnun ederken biraz da rahatsız edecek gibi duruyor. Maddi anlamda rahatlayacaksınız fakat kafanız çok bunalacağı için huzursuz birkaç hafta geçirebilirsiniz.

4 Temmuz 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu sizin durağan hayatınızı simgelemiş. Hayatınızda belli bir noktaya gelmiş ve orada kalmışsınız. Daha öteye gidememek sizin için adeta ızdırap. Kendinizin bir işe yaramadığını düşünüyor ve yanılıyorsunuz. Hanenizde çok yetenekli olduğunuzu ve maharetinizle herkesi büyülediğinizi söylemek mümkün. Fakat maddi kazançlar sağlamayan bu durumlar sizi oldukça rahatsız ediyor. Bu rahatsızlığınızı belli etmeye çalışıyor ama açıkça dile getirmeye çekiniyor gibisiniz. Dile getirmeye çekindiğiniz bu durumu anlattığınız andan itibaren bazı pratik çözümler bulabileceğinizi görüyorum. Bu çözümler sayesinde hem kendinizi daha işe yarar hissedecek hem de maddi olarak bir şeyler istemeye artık çekinmeyeceksiniz.

4 Temmuz 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sizin bağımsız olacağınızı değil de bir himaye altına gireceğinizi gösteriyor. Sanırım hanenizde bulunan birisinin kendine ait bir işi var. Siz de bu işte o kişiye destek olmaya başlayabilirsiniz. Yapacağınız bu işi genellikle evden yürüteceksiniz. Kişisel olarak maddi kazanç sağlamasanız bile eve girecek olan paraya destek olduğunuz için kendinizi oldukça rahat hissedeceksiniz. Yıllardır belirli sınırlar içinde yaşamak sizi bunaltmış. Evinizden işler yapmak size göre, rakamlarla da aranızın iyi olduğunu görüyorum. Bir hesap kitap işine girecek olabilirsiniz. Bu konuda başlarda yavaş olduğunuzu düşünseniz bile zamanla pratik ve hızlı olacaksınız. Çevrenizin de takdirini alacak bu davranışınız hanenizdeki kişiye de kolaylık sağlayacak ve onu da memnun edeceksiniz.

4 Temmuz 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sıkıntılı, zorlu geçen bir dönemin üzerine bir anda rahata kavuşacağınızı gösteriyor. Nihayet hedefinize ulaşıyorsunuz. Tahmin ettiğinizden çok daha iyi bir işe girme ihtimaliniz var. Beklemediğiniz bir anda maddi mutluluğu bulacaksınız. Ve bu iş öyle sessiz sedasız da gelmeyecek. Sanki bu oyunda başrol oyuncusu sizmişsiniz gibi bir mevkide oldukça coşkuyla karşılanıyorsunuz. Saygı görebileceğiniz ve daha önceleri imrenmiş olduğunuz bir işe kabul olduğunuzu göreceksiniz. Bu işin size göre olduğuna eminsiniz ve hiç hata yapma fırsatı tanımıyorsunuz kendinize. Bazen herkesin küçük hatalar yapabileceğini ve bunların da telafisi olduğunu unutmamanız gerekiyor. Aksi takdirde en ufak hatanızda üzülerek günlerinizi derin düşüncelerle geçireceksiniz. Kendinizi üzdüğünüz zaman bunu haneye de yansıtacağınızı böylelikle hanenizdekilerin çalışmanıza karşı çıkacaklarını görüyorum. Tekrar eve bağlanmanızın mümkün olduğunu unutmamak adına üzüntülerinizi insanlara yansıtmamalısınız.

4 Temmuz 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu yakın çevrenizle küçük bir kutlama yapabilirsiniz. Bu kutlama yemeğine gelecek olan kişilerin içlerinde gözünü size dikmiş sizi kıskanan akrabalarınız var, sizin daima evinizle alakalı olmanıza alışmış olan bu insanların söylediklerini ciddiye almamanız gerekiyor. Ciddiye aldığınız takdirde yanlış kararlar alacağınızı ve tekrar evinize bağlı bir yaşam süreceğinizi görüyorum. Sizin için evde olmak çok şikayet edilebilir bir durum değil fakat hanenize maddi kazanç sağlamaktan da keyif alıyorsunuz. Bolluk ve bereket içinde yaşamak sizin için çok önemli.

4 Temmuz 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu şu an çalışmıyor olmanızdan dolayı oldukça düşüncelisiniz ve kendinizin birçok insanın gerisinde kaldığınızı düşünüyorsunuz. Evinize maddi anlamda destekte bulunmak fakat evinizden de uzak kalmamak istiyorsunuz. Böyle seçenekleriniz olduğu için de uzun bir süredir evinizde oturuyor olduğunuzu gördüm. Ancak kısa süre içerisinde olumlu sonuçlanacak bir dönüş almanız inanın hiç işten bile değil. Bir yakınınızın olumlu haberi vermesi an meselesi. Bu haber sizi yeni ve çok farklı bir yola götürecek. Daha önce hiç düşünmediğiniz bir sektörde çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu iş teknoloji, sosyal medya gibi mecraları da kullanacağınız bir iş olabilir. Bu konuda biraz daha akıllı telefon kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor.

4 Temmuz 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu kendi işinizi kurma gibi bir durumunuz varsa, şu sıralar tam da sırası. Lakin kılavuzunuzu iyi seçmeli planınızı yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Beraber çalışacağız insanları iyi seçin. Planlarınızı detaylı yapmalı ve sürekli haftalık olarak planlar çıkarmalısınız. Yoksa işlerinizin birbirine karışması mümkün. İlk kez deneyeceğiniz bu işte iyice araştırmalar yapmanızı tavsiye ederim. Hatta planlamanızı uzun tutmanız gerektiğini görüyorum öncesinde uzun hazırlıklar yapmanız lazım. Yeni adım attığınız zaman ev işlerini ihmal edecek ve aile bireylerini olumsuz yönde etkileyeceksiniz. Aile bireylerinizin size bu konuda çok güveni olmadığını ve destek göremediğinizi görüyorum. Bu konunun en önemli sebebi eve karşı olan ilgisizliğiniz olacak. Dışardan göreceğiniz destekle de hanenizden biraz uzaklaşacağınızı ve maddi olarak kendinizi daha çok bağımsız hissetmek isteyeceğinizi göreceksiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.