1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan ve Yay Burçları Bu Hafta Çok Dikkatli Olmalı
4 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan ve Yay Burçları Bu Hafta Çok Dikkatli Olmalı

4 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan ve Yay Burçları Bu Hafta Çok Dikkatli Olmalı

4 Ocak 2022 burç yorumları bugün sizlere neler getirecek merak ediyor musunuz? Kimler mutlu olmayı başarırken kimler bugün yine makus talihine küsecek? O halde gelin burçların gün içerisindeki etkilerine beraber odaklanalım.

A+A-

4 Ocak 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu Günlük Yorumu: geçmiş zamanlarda biten ilişkilerde her ne kadar suçlu olan taraf olmasanız dahi en çok üzülen siz olmuşsunuz. Bu daha çok sizlerin çok duygusal bir yapıda olduğunuzu ve bu nedenle pek çok şeyi de kafanıza takan bir halde olduğunuzu gösterir. Aslında bu kadar üzülmek yerine biraz daha hayata odaklanmayı tercih etseydiniz her şeyi geride bırakmak sizler içi daha kolay olabilirdi. Şu an artık kendinizi her manasıyla daha kuvvetli bir halde hissediyorsunuz. Bu ara hem kalbinizde hem de mantığınızda yer alan durumlar sizlerin daha rahat bir adımda olmanıza işaret ediyor. Her anın sizden yana olmasına yardımcı olan bu durum arzu ettiğiniz her anın gelmesi için biraz daha sabırlı beklemenizi istiyor.

4 Ocak 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük Yorumu: Bugün iletişim alanında görev yapan Ay’ın İkizler etrafında hareketlenmesiyle ve yetenek alanında görev yapan Merkür’ün ileriye doğru hareket etmesiyle beraber uzun zamandır kötü giden maddi durumunuz bir anda şaha kalkacak. Bu süreçte harcamalarınız artacak çünkü ihtiyaçlarınız fazla fakat harcamanızın arttığı gibi maddi geliriniz de artacak. Ya beklediğiniz birkaç dava sonuçlanıp para alacaksınız veya bir iş teklifi, pozisyon teklifi gibi bir şey alacaksınız. Eğitim konularında birkaç gelişme olması ve sosyal hayatınızın düzenli bir şekil almasıyla beraber sağlığınızı korumanız için önlem almaya devam etmelisiniz. 

Ay’ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla olan iletişiminiz sıcak ve saygılı bir şekilde gelişecek. Aynı zamanda internet üzerinden yaptığınız işler daha geniş kitlelere yayılacak. Bunu yapmanızın en önemli kilit noktası ise sıkı ve yoğun bir çalışmadır. Sonbaharı seviyorsanız eğer deniz kenarında birkaç günlük bir tatil sizi çok iyi etkileyecektir. Ancak bütün bu olumlu durumların yanında sevdiğiniz insanlarla inatlaşmayı bırakmalısınız.

4 Ocak 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumu: gelecek ilkbahar ve yaz aylarından sonsuz bir huzur ve mutlulukla beraber bol şanslı bir yaşam seni beklemekte. Patika yolların var ve insana huzur veren şu anda da uğraşmakta olduğun uğraşların yoluna gireceğini doğru yolda olduğunu simgelemektedir. Küçük dertlerinin ve sıkıntılarının gidereceğini ve güzel geçen her günün arkasından daha da mutlu olmak için fikirlerini değiştireceği hissetmekteyim. Düşüncelerin üstünde yoğunlaştıkça doğruyu en kısa sürece en doğru şekilde ulaşacaksın. Bu süreçte ailenden tam destek görerek iş yaşamında zirveyi görecek ve zamanla çok daha iyi bir nokta da sevdiklerinle beraber olacaksın.

Bunun getirdiği özgüven ve inanç ile harika bir seneye imza atarak maddi manevi kazançlar elde edeceksin. Bu mutluluk zamanla değişiklik gösterse de daima sana katkısı güzel sonuçlar içerisinde olacaktır. Bu ara sıkıntı yaşayacağını ve bu sıkıntıların kısa bir süre içinde en az zararla atlatılacağını ifade etmektedir. Sen gönlünü o uzun düz yollarda yorumladıkça kalbin doğru yolu otomatik şekilde bulacak ve o yoldan sapmayacak. Sabırlı ve mutlu yarınlar seninle olsun.

4 Ocak 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumu: gitmek arzu ettiğiniz çok fazla yollar var. Her ne kadar bu yollara çıkmak için can atıyor olsanız bile bu ara pek de doğru olmayacak. Çünkü alacağınız kararlarda ani kararlar vermek ve sonradan pişman olmak gibi durumlar da meydana gelebilir. Her şeyi ince elemek ve sık dokumak için uygun olan zamanlarda olduğumuzu söylemek daha yerinde olacak. Geçmiş hayatınızdan yeniden hayatınıza girmek isteyen kişiler olacak. Her ne kadar kalbinizde onlar için hala derin izler olsa bile bunları bir kenara bırakmayı ve kendiniz için doğru olan kararı vermek için düşünün.

4 Ocak 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumu: gerçekten hayırlara vesile olacak kusursuz bir enerjisi var. Son zamanlarda sıkıntılı süreçler geçirmenize rağmen yakın zamanda önünüzde sizleri ferahlığa götürecek yollarla karşı karşıya geleceksiniz. Özellikle bolluk ve bereket manasına gelen anlarda olacaksınız. Her anlamda şüphesiz bir rahatlığa erişeceksiniz.  Rahatlığa erişeceğiniz bu süre zarfında da enerjisi ile dikkati çeken yeni kişi veya kişiler ile tanışacaksınız. Bu anlardan sonra da hayatınızda bu insan ya da insanlar sayesinde daima pozitif enerji olacak. 

Bu süreç size gelmeden önce küçük pürüzler olabilir. Fakat sonrasının gerçekten ferah bir düzlüğe çıkacağını bilmenizi isterim. Aile ve hane içerisine değinecek olursam da küçük bir sağlık sorunu görüyorum. Ama bu sorun gerçekten küçük. Kısa zamanda da atlatılacak. Buna da şükredeceksiniz ve karşılığını verdiğiniz bu sabır ile alacaksınız. Kısaca özetlemek gerekirse hayatın her anlamında huzuru bulacağınız günler çok yakın. Küçük pürüzlere ve sıkıntılara sala kafanızı takmayın. Sadece mutluluğun gelişini tüm sabrınızla bekleyin.

4 Ocak 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumu: arkadaşlarınız arasından bir haksızlığa uğramanız söz konusu gibi görüyorum. Herkese karşı biraz dikkatli olmak bu noktada daha rahat olmanıza yardım edecek. Gün içerisinde öğreneceğiniz haberlerden bir tanesi aile hayatına yeni katılacak bir bebek olacağı manasına gelir. Bebek yakınlarınızdan kimin evine gelirse gelsin çevresinde yer alan herkese uğur getirecek. Eğer yurtdışı kaynaklı beklenen bir haber var ise bu ara gelecek.

4 Ocak 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumu: Yönetici gezegeniniz olan ve duygusal konulara değinen Venüs, aşk hayatınıza dokunmak için hareket halinde. Sosyal ilişkilerinize bir renk ve çeşitlilik geliyor. Yaratıcılığınızı toplum önünde göstermekten çekinmiyorsunuz. Toplum içerisinde yaptığınız konuşmalar insanların ilgisini çekecek ve hoşlarına gidecek. Birçok ortama gireceksiniz ve gözleri üzerinize çekeceksiniz. Bunu değerlendirerek yeni birkaç teklife de imza da atabilirsiniz.

4 Ocak 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumu: zor zamanlardan geçiyorsunuz ve bu durum sizi gerçekten bir hayli yıpratıyor. Ancak bu sıradan hayatınızın içinden aydınlığa çıkacağınızı söylemek mümkün. Fakat sizi üzmek istemem ancak bu biraz uzun sürebilir. Özellikle geçireceğiniz bir ay sizin canınızı daha fazla sıkabilir. Fakat yeni senenin ikinci aydan itibaren hayatınızda olumlu değişiklikler olacak. Kendiniz için alacağınız kararlar siz fark etmeseniz bile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Tabii ki de bu pozitif yönde olacak. Siz kendinize odaklandıktan sonra etrafınızdan da güzel bir haber sizi mutlu etmek için geliyor olacak. Bu alacağınız haberle gerçekten kuşlar gibi hafif ve mutlu bir şekilde kendinizi bulutların üstünde hissedeceksiniz.

Bunun beraberinde güzel bir maddi rahatlamanın da size çok yakın olduğunu görüyorum. Zaten bu rahatlama size geldiği zaman kendinize odaklanacak ve kendiniz için harekete geçeceksiniz. Size bu konu da bir öneri vermem gerekirse yalnızca sabırlı olun ve inancınızı asla kaybetmeyin diyebilirim. Çünkü bu mutluluk sizi geç de olsa 3 ay içinde gelip bulacak. Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle…

4 Ocak 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumu: gezmeyi çok seven bir yapınız var. Aslında biraz daha fırsat bulsanız tüm her yeri gezmek ve görmek istiyorsunuz. Bu gün yine gezmek için planlar kurabilir – nerde ne kadar harcamak mecburiyetinde kalırım diye planlar kurmak mecburiyetinde kalacaksınız. Aslına bakarsanız biraz daha işlerinize odaklanmayı tercih ederseniz her şey kendiniz için çok daha iyi olacak. İşten sonra gelmesi gerekli olan durumları sizler daha çok işin önüne almaya başlamanız sorunları yanı sıra getiriyor.

4 Ocak 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumu: bu ara sizlerin ne kadar kırgın olduğunuzu gösteren bir gün oluyor. Bu ara çok yorgun ve hassas olduğunuzu da hissedeceksiniz. İnsanlar ile yan yana gelmekten nefret eder bir hale gelmiş ve bu nedenle de yalnızca içe kapanık bir halde devam eder olmuşsunuz. Artık bu durumlardan kurtulmak isteseniz bile güven sorunu sizlerin yalnız kalmak istemesine etki etmiş. Gün içinde artık hayatınıza birini almak arzu ettiğinizin farkına varacaksınız. Kalbinizde yeniden birini istiyor ve bu kişiyle rahat bir nefes almak istediğiniz de ön planda olacak. Kalbinizde derinlerde biri olduğunu da eklemek isterim. Bu kişiyle oldukça farklı zamanlarda yer alacaksınız. Hayatı daha derinlerine kadar yaşamak istiyorsunuz.

4 Ocak 2022 Kova Burcu İçin Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumu: bildiğiniz gibi özgürlüğüne düşkündür. Bugün de fazlası ile özgür olduğunuz fakat bir o kadar da kendinizi yorgun hissettiğiniz günlerden biri. Çevrenizde el uzatmanız gerekli olan birileri olduğunu ve onlara yardım edeceğinizi görüyorum. İnsanların dertlerini dinlemek ve dertlerini çözümlemek için yardımcı olmanız gerekmektedir. Bu yaptığınız size çok daha fazlası ile olumlu bir şekilde dönecek. İnsanların hayatlarına yapmış olduğunuz pozitif dokunuşlar sayesinde hayatınızda çok güzel gelişmelere yer açılacak ve güzel kapılar açılacak. Aileniz ile vakit geçirmek istiyorsunuz fakat işlerinizin ve etrafınızdaki yardım çığlıklarının etkisiyle ailenize zaman ayıramayacaksınız. Bu yüzden kendinizi üzmenize gerek yok en kısa sürece ailenizle güzel bir tatile gideceksiniz. Bu tatilde güzel ve pozitif günler geçireceksiniz.

4 Ocak 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumu: bir sorumluluk alacağınızı gösteriyor. Bir karar vereceksiniz ve çevrenizdeki birilerinin yardım etmesi ile omzunuzdaki yükün azalması ile çok rahatlayacaksınız. Her şey için uzun süreden beri iletişiminizi kestiğiniz birisi olduğunu gösteriyor. Bu sizin bitmiş olan bir ilişkiniz olabilir. Bu konu da artık o kişiyi unutmanız gerektiğini gösteriyor. O kişiden bütünüyle sıyrılabildiğiniz vakit aşk konusunda bir hayli hareketli bir döneme gireceksiniz. Bu ara pek çok konu da sizin hiç beklemediğiniz bir yerden gelen fırsatlar ile karşılaşacağınızı gösterir. Özellikle de bu fırsatları birilerinin vesile olmasıyla öğreneceğinizi gösterir. Size yardım etmek isteyen bu kişi çok yakınınız olan birisi hatta haneniz içinden de olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.