1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
4 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

4 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

4 Aralık 2020 burç yorumları kimin hayatında neleri getirecek merak ediyor musunuz? Sizler için gün içerisinde neler olacak ve hangi burç ne ile karşılaşacak onları derleyeceğiz. İşte her burcun gün içinde yaşama ihtimali olan durumlar…

A+A-

4 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu son zamanlarda sürekli olarak hayatınızdan giden insanlar ardından üzülüyor olduğunuzu hissediyorum. Bu yapıda devam etmek yerine biraz sakin kalmayı ve geleceğiniz için bir şeyler yapmayı tercih etmelisiniz. İnsanlar gittiyse gidecekleri yeri her zaman önceden hazır ederek giderler. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Hayatınızda olması gereken insanların şu an sadece yanınızda olduklarını bilmeli ve onlara dört kolla sarılmayı tercih etmelisiniz. İnsanlardan bekledikleriniz olabilir. Fakat başkalarından bir şey gelecek diye beklemek yerine içinizdeki güç ile bunları elde etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda geride kalan isimler ile tekrar yan yana geliyor olduğunuzu hissediyorum. Bu geçmiş konuların gündeme gelmesi ve sorunları çözme odaklı olabileceği gibi sorunların daha ileri boyutlara gitmesine de olabilir. Her şeye hazırlıklı olmalı ve sadece ne istediğinizi düşünerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde olacaksınız. Kalbiniz yerine mantığınızı kullanarak hareket etmeyi başarırsanız işte birçok alanda tek kazanan kişi de siz olabileceksiniz. Maddi konularınız bu ara her zamankinden daha çok gündemde yer alabilir. Birikim yapmalısınız.

4 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatınızda son zamanlarda insanların eksilmesi sizleri bir hayli derinden etkilemiş gibi hissediyorum. Fakat gidenlerin ardından takılı kalmak yerine her zaman önünüze bakmayı tercih etmelisiniz. Aslında ne kadar sakin kalabilir ve hayatınızın tadına varmak için ellerinizden geleni yaparsanız o kadar rahat edeceğiniz günler gelecek. Maddi konularda biraz birikim yapmanız gerekiyor gibi hissediyorum. Yakın zamanda yeni bir işe başlamak için fırsatlarınız olabilir. Bu fırsatları zamanında değerlendirmek adına biraz daha tutumlu olmanızda fayda olacak. Uzak yollardan gelmek için hazırlanan bir haberiniz var ve bu haber yakında gelecek. Eğer yurt dışı ile bağlantılı haber bekliyorsanız bu ara yakın zamanda gerçekleşecek. Arkadaş çevrenizden ya da kardeşlerinizden birisi sizleri kıskanıyor olabilir.  Bunları dert etmek yerine kendiniz için yolunuza bakmalısınız. Sizi seven insanlar olduğu gibi kıskanan kişilerin olması da gayet normal. Bunlara takılı kalmaktansa daha çok kıskanmaları için harekete geçmek gerekebilir. Başarılarınızda söz edilecek zaman dilimlerinde olacaksınız. Bu başarı sizlerin verdiği emekler ile daha güzel şekil alacak.

4 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu aşk hayatınızda beklemediğiniz anda gelen ayrılık durumu sizleri derinden etkilemiş olabilir. Ama merak etmeyin. Bu ortada oluşan sorunlar çok kısa sürede çözülebilir. Belirli bir zaman aslında karşı karşıya geleceğinizi ve bu karşılaşma ardından her durumu geride bırakacak olduğunuzu görüyorum. Konuşma sırasında yükselmeler de alçalmalar da olabilir. Bu ani iniş çıkışlara dikkat etmek ilerleyen noktalarda işinize yarayabilir. Ben hislerim ışığında ilerlediğim zaman aslında sizin bitiş noktanızın pek de incir çekirdeğini doldurmayacak kadar basit sebepler olduğunu görüyorum. Hayatı geçmişe odaklarken bazı anlarda ileriye dönük durumları kaçırmanız söz konusu olabilir. Bunları yaşamamak adına aslında geçmişi kurtarmakla uğraşmak yerine biraz geleceği kazanmak gerekir. Eğer sizler de bu noktada gelecek için ellerinizden gelen emekleri verirseniz her şey istediğinizden daha güzel olacak. Bu ara her şeyi kalbiniz ile değil de sadece mantığınız ile hareket ettirmeniz gereken dönemdesiniz. Zaten ardından mantığınız ile ne kadar çok şeyi hızlı bir şekilde kazanacak olduğunuzu da göreceksiniz. Güzel günler yakında.

4 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin yapınızdan kaynaklı. Her zaman olayların kötü noktalarını düşünmek yerine biraz da olumlu noktalarından bakmayı tercih etmelisiniz. Eğer olumlu noktalardan bakabilecek cesareti bulursanız her sorun bir anda çözüme kavuşacak. Kalbinizin derinliklerinde yer alan acı artık kabuk bağlıyor ve hayatınıza yeni biri giriyor gibi hissediyorum. Karşınıza çıkacak heybetli biri ile tanışacak ve geçmişteki ilişki iyi ki bitmiş dahi diyebileceksiniz. Hem çok romantik he de sizleri çok seven birisi iler yan yana olacağınızı hissediyorum. Tüm güzellikler bir anda kapınızda yer alacak. Uzaklardan elinize gelecek bir para olduğunu görüyorum. Bu ara ile bir süre rahat edebilirsiniz. Fakat hayatınızı sadece onun üzerine kurmak yerine biraz daha çaba vermeniz gerekebilir. Kendinizin emek vererek biriktireceği paralar için farklı iş imkanları önünüzde yer alacak. İş imkanlarını göz ardı etmek yerine kendiniz için en uygun olanı tercih etmelisiniz. Kazanmak için tek yapmanız gereken içinizdeki güce güvenmek...

4 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu kalbinizin kapılarını artık yeni birilerine açmak için en doğru zamanda olduğunuzu görüyorum. Her ne kadar geçmiş zamanlarda hiç istemediğiniz kadar kırgınlıkların yer aldığı ilişkide bulunmak zorunda olsanız bile artık bu durum ortadan kalkıyor. En farklı anlarda yer alacağınız ve adeta kalbinizin kapılarının sonuna kadar açılacağı biri ile tanışacak olduğunuzu hissediyorum. Bu kadar farklı gündemlerde yer almak için gayet sabırlı olmanız güzel günlerin daha hızlı gelmesi için etki edecek. İnsanlardan gerekli bazı konularda yardım almak zorunda kalabilirsiniz. Bu yardımlar ışığında hayatınızda birçok farklı etken olabilir. Bu güne kadar her kimle yan yana iş ortaklıkları kurmak için geldiyseniz artık bunlardan yorulduğunuzu hissediyorum. Her şeyi bir kenarda bırakın ve farklı süreçler için tek başınıza devam etmeyi tercih edin. Kalp atışlarınızı hızlandıracak bir haber alacağınızı görüyorum. Böylece ayaklarınız yerden kesilecek ve en farklı anların direk tadına varacaksınız. Mutlu olmak için kendinizi artık ertelemeyi bırakın. Hayatın en huzur dolu günleri hiç beklemediğiniz anlarda size gelecek.

4 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu aşk hayatınızda gelecek olan güzel gelişmeler adeta hayatınızın dört bir yanını kaplamış gibi hissediyorum. Bu kadar farklı bir hayatınız var ki her zaman sizleri üzmüşler. Fakat sonunda ayağa kalkacağınız zaman dilimleri geldi ve her ne olmasını ister iseniz tek tek olacaklar gibi görüyorum. Kalbinizden geçen her kim varsa bu ara kapınızı çalacak ve aşkların efendisi ile en mutlu günlere geçiş yapacaksınız. Maddi konularda biraz daha tedbirli olmanız gerekiyor gibi hissediyorum. Eğer biraz temkinli olursanız gelecek günlerde sıkışma ya da farklı bir durum ile yüzleşme gibi durumlar söz konusu olmaz. Aile hayatında alacak olduğunuz haberler var gibi görüyorum. Eğer bu haberleri dört kulak ile dinlerseniz işte her şeyin ne kadar hızlı sonuca vardığını göreceksiniz. Çevrenizde arkadaşlarınızdan birisi sizlere bir hediye verebilir ve güzel bir şekilde mutlu olabilirsiniz. Bebek haberi ile çevrenizde sizi mutlu edecek olan biri olduğunu da hissediyorum. Mutluluk kapıda.

4 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu her şeyi içinize atmak ve kendi başınıza halletme çabalarında olmak aslında sadece sizi yoracak. Çevrenizde sizleri çok seven ve en az kendisi kadar çok düşünen insanlar yer aldığını görüyorum. Eğer olur da bu kişilerden yardım almak isterseniz gerçekten her şey istediğiniz gibi olacak. Maddi konularda biraz sorunlarınız olduğunu hissediyorum. Ama bu konuda da merak etmeyin. Size beklemediğiniz bir yerden gelecek para olduğunu görüyorum. Bu para sayesinde rahat edecek ve borçlarınız varsa bir anda bitirebileceksiniz. İçinizde olan gücün artık farkına varmanız gereken zaman dilimlerindesiniz. Yapısal olarak çok güçlü bir isim olduğunuzun farkındayım. Ama benim ya da bir başkasının farkında olması hayatınızda güzelliklerin gelmesine yardım etmez. Aslında her şeyi bir kenara bırakın ve sadece mutlu olmak için hareket edin. Eğer bir işe başlamak gibi düşünceniz varsa tam da zamanı olabilir. Başladığınız her şeyin güzel bir şekilde sonuçlarını alacak olduğunuzu da söyleyebilirim.

4 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu aşkın bu kadar ızdırap dolu olduğunu bilsem başlamazdım dediğiniz günler gelecek. Biraz sakin ve sabırlı olun. Çünkü emin olabilirsiniz ki her acının ardından gelen güzel günler tüm acıları birer birer sadece sizlere unutturur. Acılarınızın yakın zamanda geride kalacağının müjdesini vermek isterim. İçinizde olan sevgi ve aşk sonunda hak ettiği yeri bulacak. Kısa süre içerisinde hayatınızdan eksilen ve sizlerde boşluk oluşmasına neden olan kişi ile karşılıklı oturarak konuşacağınızı görüyorum. Eğer bu durum olur da iyi bir şekilde değerlendirebilirseniz her şeyi yeniden kaldırmak için fırsatlarınız oluşabilir. Kalbinizde oluşan kırgınlıklardan dolayı hayata adapte olmak konusunda zorluk çektiğinizi görüyorum. Ama geleceğe emin adımlarda hareket etmek için bir kere ayağa kalkmayı başarırsanız her şey istediğiniz gibi olacak. Çünkü sizler için gelen güzel günler çok kısa zamanda yerini bulacak. Bu süreçlerde maddi konularda çok fazla harcama yapmaya devam ederseniz sorun yaşayacak olduğunuzu görüyorum. Biraz tedbirli hareket edin. Aksi halde sonralarda toparlamak daha zor olabilir.

4 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son zamanlarda yaşamakta olduğunuz huzursuz dönemler dikkatimi çekti. Ama biraz daha ilerledikten sonra bu huzursuz olan dönemlerin yerini kısa sürede mutlu anlara bıraktığını müjdelemek isterim. Her şey için bu kadar sabırlı olan yapınız sayesinde geçmişten gelen kötü izleri silebileceksiniz. Hayatın farkı anlarının tadına varabileceksiniz. Bunun için içinizde olan güce inanın ve hayatı ileriye doğru devam ettirmeyi tercih edin. Kariyer hayatınızı biraz boşlamışsınız gibi görüyorum. Eğer kendiniz için biraz daha bir şeyler yapmayı tercih etmezseniz sonralarda pişman olabilirsiniz. Gidenlerin yerini her zaman yeni gelenlerin dolduracak olduğunu bilerek hareket edin. Çünkü her zaman eksilenlerin yerini daha iyi şeyler ile doldurulduğu da bir gerçektir. Bu sizler için gelecek müjdeli olayları bizlere haber eder. Evcil bir hayvanınız varsa bu ara onu ihmal etmekten kaçının. Sizlerin sevgisine ve ilgisine her zamankinden daha çok ihtiyacı olabilir. İnsanlar ile iletişim trafiğiniz biraz daha fazla olabilir.

4 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu aslında kalbinizdeki kişiyi değil de geçmişten gelen anıları unutmak konusunda zorluk çektiğinizi hisseder gibiyim. Kuruyan göz yaşlarınız artık bir son bulacak desem bile yeri olur. Çünkü çektiğiniz çileler yerini sonunda sefa süreceğiniz zamanlara bırakıyor. Geçmişim yakanızı bırakmasına izin vermeyi başarırsanız aslında güzel günler rahat bir şekilde yerini bulabilir. Hayatınızda gayeleri ile yer alan birileri var. Bu kişilerin sizleri kıskanarak zarar vermek istemeleri de söz konusu olabilir. Çevrenizde yer alan herkesi kendiniz gibi sanmak yerine biraz daha akıllıca hareket etmeyi tercih edin. Sizler kendinizi korumazsanız kimsenin korumayacağını da bilmeniz gerekir. Bu anlarda her zaman tedbirli olmak hayatın farklı süreçlerinde yer almanıza yardım eder. Kariyer hayatınız için farklı durumların yer alması söz konusu olacak. Eğer aklınızda olan farklı işler varsa bu ara onlar için harekete geçebilirsiniz. Tam anlamı ile başarının sizlere gelmesi için biraz daha sabırlı ve hazırlıklı olun. Çünkü en güzel zaman dilimleri sadece sizler için olacak. Kalbiniz ile hareket edin.

4 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızda yolunda gitmeyen durumlar var ve artık bunları daha dikkatli incelediğiniz zaman geride bıraktığınızı görüyorum. Hayata tutunmayı başaracak ve güzel günleri rahat bir şekilde tadabileceksiniz. İnsanlardan uzak kalmak istediğiniz zamanlar yaşayacak olduğunuzu görüyorum. Dostum diye gördüğünüz kişilerden ihanete uğrayabilir ve her şeyleri ile sizlerden uzak kalmalarını isteyebilirsiniz. Ama bu noktada tüm suçu karşıda görmek yerine biraz da kendinizde arayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi sanan bir yapınız olduğunu görüyorum. Bu yapı sayesinde genellik ile yorulan yine kendiniz oluyorsunuz. Artık hayatınızda yer alan herkese karşı hak ettikleri değeri vermeye başlayacağınız zamanları göreceksiniz. Maddi anlamda artık her şey düzene giriyor gibi hissediyorum. Kariyer hayatınızda hak ettiğiniz yerlere gelebilecek ve bu noktada iyi kazançlar elde edebileceksiniz. Biraz daha emek vererek hareket etmek yeterli olacaktır. Uzak yerlerden evinize misafir olarak gelecek birilerini hissediyorum. Bu kişiler hem maddi hem manevi anlamda hayatınıza gelecek huzurları işaret ediyor. Hayatın en mutlu günleri artık sizler için bu noktada devam edecek.

4 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu insanlardan kurtulmak isteyeceğiniz ve artık kafa dinlemek adına bir şeyler yapacağınız zamanların yakın zamanda olacağını görüyorum. Bu ara hayatınızın en verimli dönemlerinde olacağınıza işaret ediyor. Bu noktada vereceğiniz emekler her zamankinden daha verimli olarak ellerinize geçecek. Hayatınızdan giden insanların ardından artık üzülmeyi bıraktığınızı da hissediyorum. Eğer onlara takılı kalmak yerine biraz önünüze bakmayı başarırsanız işte bu noktada güzel ilişkiler kurabileceksiniz. Hiç beklemediğiniz bir ortama gireceğinizi ve burada kendi kafa yapınıza uygun bir isim ile tanışacak olduğunuzu hissediyorum. Bu kişiler ile hayatı birleştirebilir ve güzel hayatı yakalayabilirsiniz. Beklediğiniz yerlerden gelen paralar gecikmiş olabilir. Bu paralar yakın zamanda gelecek. Gelen parayı birikim amaçlı bir kenara atabilir ve ardından ilerleyen günlerde kullanabilirsiniz. İhtimaller üzerine kurulu olan hayatı artık bir kenara bırakıyorsunuz. Böylece daha net ve eğlenceli bir hayatı elde edebiliyorsunuz. Kalbinizin hiç beklemediğiniz biri tarafından kırılacağını hissediyorum. Bunları da kısa sürede geride bırakacak ve hayatınızda mutlu anları tadacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.