1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4-7 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Beklenmedik Şoklara Hazır Olun! Bazı Burçların Hayatları Alt Üst Olacak...
4-7 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Beklenmedik Şoklara Hazır Olun! Bazı Burçların Hayatları Alt Üst Olacak...

4-7 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Beklenmedik Şoklara Hazır Olun! Bazı Burçların Hayatları Alt Üst Olacak...

Gezegenlerin burçlar üzerinde ki etkisi devam ediyor. Ayın 8inde 1 ay tutulması var ve 14-17 derecedeki boğa burcunda olan insanları çok etkileyecek, yükselen burcunuz boğa olanların hayatını alt üst olacağını söyleyebiliriz. Aslanlar kariyer evinizde önemli döngüler var, kariyerinizde işi hayatınız değişiyor. Özellikle 8inde ki tutulma hayatınızda kariyerle ilgili çok şey belirleyecek.

A+A-

Ayın 8inde 1 ay tutulması var ve 14-17 derecedeki boğa burcunda olan insanları çok etkileyecek, yükselen burcunuz boğa olanların hayatını alt üst olacağını söyleyebiliriz. Aslanlar kariyer evinizde önemli döngüler var, kariyerinizde işi hayatınız değişiyor. Özellikle 8inde ki tutulma hayatınızda kariyerle ilgili çok şey belirleyecek. Burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

4 Kasım 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu koç olanlar Hafta boyunca iletişimle ilgili aksaklıklar ve size ait kişisel eşyalarınızın bozulması ile karşı karşıya kalabilir bunun gerginliği ile iş ve eğitim hayatınızda küçük şeylere büyük tepkiler verip pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda tepkilerinizi kontrol altında tutmanız, önem taşımakta. En sabırlı insanların bile sabrını taşırabilir ve iş hayatınızda yolunda giden şeyleri bu tutumunuzdan dolayı zedeleye bilirsiniz. Aile ve özel yaşamınızla ilgili konularda ise olumlu enerjiler haftanın ilk gününden itibaren sizlerle birlikte. İlişkilerinizi yeniden yapılandırabileceğiniz kendinizi daha doğru sözlerle ifade etmenin mümkün olduğu ortamları yakalayacağınız enerjiler söz konusu iyi değerlendirmelisiniz.

Aşk hayatınızda ise ettiğinizi biçeceğiniz etkiler söz konusu. Yaşadıklarınızın size kattıklarıyla doğru seçimler yapabilir, ilişkiler ile ilgili başkalarının kıyaslamalarını bir tarafa bırakıp doğru kararlar alabilirsiniz.

4 Kasım 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu boğa olanlar iletişimin gezegeni Merkür karşıt burcunuz akrepte geri hareketine başlıyor. 20 Kasım'a kadar da bu enerjiler devam edecek. Hafta boyunca iş değişikliği veya işten ayrılma gibi bir düşünceniz varsa beklemede kalmanız yararınıza olacak.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı davranmalı, kendi kafanızda kurguladıklarınızla onu yargılamamalısınız, onun samimiyetine, onun kalbine, onun size sevgi dolu bakan gözlerine güvendiğiniz anda ilişkiniz daha da güçlenecek, sevip biz olabilmenin güzellikleriyle birbirinizi daha iyi anlayıp tamamlayabileceksiniz.

Bekar ve ilişkisi olmayan boğalar, hafta boyunca eski eş, eski sevgililer yakanızı bırakmayabilir. Barışma talepleri özürler ve bununla ilgili pek çok mesaj karşınıza gelebilir. dikkatli davranmalı denenmişi denemenin, size ne kazandırıp ne kaybettireceğiniz iyi planlamalısınız. 

4 Kasım 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu ikizler olanlar bu hafta yönetici gezegeniniz Merkür akrep burcunda geri hareketi ile başlıyorsunuz. İşinizle ilgili konularda ekstra dikkatli olmanız gereken etkiler söz konusu.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizle son derece duygusal gelişmeler söz konusu olabilir Biraz sabırlı davranmak, iyi niyetli olmak ve yakınlık gösterip ilişkinizle ilgili fedakarlıklar yapacağınızı karşı tarafa hissettirmek, ilişkinizde bambaşka bir boyut kazandırabilir daha kalıcı daha huzurlu ve güvenli bir beraberlik yaşamayı başarabilirsiniz.

Hafta boyunca borç para alışverişlerinden uzak durmalı, özellikle sizin iyi niyetini suistimal eden yakınlarınıza karşı para ile ilgili konularda daha dikkatli ve kararlı davranmalısınız. Aksi takdirde başkalarından dolayı zarar görebilir, ödemekle yükümlü olmadığınız şeylerden sorumlusu tutulabilirsiniz. Kontrolü elden bırakmamanız önem taşımakta.

4 Kasım 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu yengeç olanlar iletişimin gezegeni Merkür akrep burcunda geri hareketine başladı. 20 Kasım’a kadar da devam edecek. Bu durum Yazdan bu yana tamamlanmamış girişimleriniz ile ilgili pozitif etkiler olarak yansıyabilir sizlere. İş hayatınızda eğitim hayatınızda askıda kalan pek çok şey haftanın ilk gününden itibaren netleşmeye başlıyor.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin yakınlarından kaynaklı birtakım sözlü saldırılarla karşı karşıya kalabilir, onlarla diyaloğa girerseniz işin içinden çıkılmaz noktalara gidebileceğinizi hesap ederek hareket etmelisiniz. Aksi takdirde onlarla gireceğiniz sözlü münakaşalardan ilişkiniz zarar görebilir, istemeden de olsa eş veya sevgilinizin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Kontrollü olmalı, başkalarının sebepleri ilişkinizi de zedelemesine müsaade etmemelisiniz.

Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç burçları ise akrepte ilerleyen Merkür geri hareketini yansımasıyla uzun zamandır ilgi duyduğunuz insanın size karşılık vermesiyle sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Kasım 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu aslan olanlar bu haftanın ilk gününden itibaren özellikle öğrenci Aslanlar azimlerinin karşılığını alacakları, enerjilerle karşı karşıyalar. Azmetmek, vazgeçmemek, kendinizi geliştirmek ve önemli gelişmeleri beraberinde getirecek sizlere. İş hayatınızda ise belirsizliklerden tam anlamıyla uzaklaşacağınız, verilen sözlerin yerine getirilmesi ile rahatlayacağınız güvende hissedip yapmanız gerekenleri netleştirip işinizi istediğiniz şekilde yapabileceğiniz enerjilerle karşı karşıyasınız.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinize karşı daha sevgi dolu yaklaşacağınız, onu anladığınızı hissettireceğiniz, onun da size anladığının farkına vararak huzurlu ve güvende hissedeceğiniz enerjiler söz konusu. Hafta boyunca tutku ve romantizm sizler de ilerlerken, birlikte yapmaktan keyif aldığınız aktivitelere yönelmeli daha fazla zaman geçirip onunla ilgili konularda sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğunda onunla ilgili düşüncelerinizi fikir ve önerilerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz.

Parasal konularda ise kayıplar yaşamak istemiyorsanız, başkalarının kendi hayatı için vermediği mücadeleye onlar için yapmaktan vazgeçmeli, kendinizi geliştirmeli finansal konularda daha iyi yolları arayıp, kazanımlarımızı yükseltecek gelişmelerin içerisinde kararlı bir şekilde yer almaya gayret etmelisiniz.

4 Kasım 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu başak olanlar iletişimin gezegeni Merkür akrep burcunda geri harekette 20 Kasım'a kadar. Aile ile ilgili konularda ise, yaptığınız uyarılara rağmen sürekli tekrar eden olaylara daha doğrusu yanlışlara, duygusal tepkiler verebilir ve onlar için yaptığınız fedakarlıkların yok sayılmasının sizi ne kadar rahatsız ettiğini net ve kararlı bir şekilde ifade edip ilişkilerinizi yeniden yapılandırmayı tercih edebilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizle son derece uyumlu hissedeceğiniz, ilişkinizle ilgili korkuları, kaygıları eş veya sevgilinizin beklentilerini karşılamama düşüncesiyle kendinizde yarattığınız baskıyı azaltıp huzur vereceğiniz keyifli etkiler söz konusu. Bekar ve ilişkisi olmayan başak burçları ise iletişimin gezegeni Merkür'ün geri hareketi ile birlikte kısa bir süre önce ayrıldıysanız eş veya sevgilinizden özür mesajı alabilir, tekrar bir araya gelip ilişkinizle ilgili yaşadığınız sorunları ortak kararlarla çözüme kavuşturabilirsiniz.

4 Kasım 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu terazi olanlar gökyüzü bu hafta son derece hızlı enerjilerle karşı karşıya kalacağız dikkat çekmekte. İş hayatınızda, eğitim hayatınızda şartlarınız iyileşebilir daha fazla sorumluluk alıp daha fazla aktif olacağınız işle ilgili önemli gelişmelerin maddi kazanımlarıyla da sevinebilirsiniz. Bu hafta anne ve babanızın sağlığı ile ilgili ufak tefek hassasiyetler sizler için endişe verici olabilir. endişelere kapılıp üzülmek yerine çözüm aramalı küçük meseleleri çok büyükmüş gibi değerlendirip kendinizde de sizi sevenlere de huzursuzluk vermemeye çalışmalısınız.

Özel yaşamınızda ise evliyseniz devam eden bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin arkadaşlarından duyduğunuz rahatsızlığı kendi içinizde yaşamak yerine onunla paylaşmalı ona gereksiz tepkiler verip de ilişkinizle ilgili kafasında soru işaretleri uyanmasına neden olmamalısınız.

4 Kasım 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu akrep olanlar Güneş burcunuzda ilerlerken son 4 ayın yorucu enerjilerinden kurtulduğunuz, kendinizi daha özgün bir şekilde ifade edip kabul ettireceğiniz yönetici gezegeninizin güçlü  enerjileri ile ilişkilerde yapılanmalar sağlayabileceğiniz size zarar veren sahte arkadaşlardan uzaklaşıp, haklılığınızın ortaya çıkmasıyla ailenizin desteğini göreceksiniz güçlü etkiler söz konusu. fakat hafta boyunca iş ve eğitim hayatınızda burcunuzda ilerleyen geri hareketine devam eden iletişimin gezegeni Merkür'ün yansımasıyla gözünüzden kaçacak ayrıntılar iş ve eğitim hayatınızda ilgili konularda baş ağrıtıcı olabilir.

Hafta boyunca özel yaşamınızla ilgili konularda eş veya sevginizle ilişkiniz çok romantik bir hal alabilir, duygularınıza hesap kitap yapmadan paylaşmanın karşılığını aşkla bulabilirsiniz. bekar ve ilişkisi olmayan akrepler sizler için önemli enerjiler söz konusu, eski sevgililer eski ilişkiler hafta boyunca gündeminizde yer alabilir dikkat etmeli sizin değerinizi bilmeyen insanlara ikinci şansı vermeden işinize eğitiminize odaklanıp daha iyilerinin yeni insanlar olacağının idraki ile sezgilerinizin sesine kulak vermelisiniz.

4 Kasım 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu Yay olanlar iş ve eğitim hayatınızda pek çok aksaklık da karşı karşıya kalabilir gecikmeler, iptaller yüzünden endişeli bir ruh halinde hissedebilirsiniz. Özellikle haftanın ilk günü sakın pes etmeyin ve bu ruh halinizin size daha büyük yanlışlar yaptırabileceğini planlayarak kontrollü hareket edin.

Özel yaşamınızda eş veya sevgiliniz ile ilgili konularda duyarlı olduğunuzu hissettirmek, rahatsızlıklarınız ile ilgili konularda onun gayretini görmek sizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Bekar ve ilişkisi olmayan yaylar sizlerde bu hafta sürpriz ama kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda ise özellikle saç bölgesi ile ilgili dökülmeler, kaşıntılar ve egzamalar sizler için yorucu olabilir bu anlamda rahatsızlıklarınız varsa mutlaka tedavinize önem vermeli ve geçiştirerek hareket etmemelisiniz.

4 Kasım 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu oğlak olanlar bu hafta ailenizle ilgili konularda gergin enerjiler söz konusu olabilir. Aile büyüklerinizin size yaptığı bir haksızlığın bir sırrın ortaya çıkmasıyla üzülüp büyük tepkiler verebilirsiniz. Sizden saklanan şeyleri öğrenmek sizler için kolay olmayacak olsa da farkındalığınızı ve kararlarınızı daha net bir şekilde ortaya koyup gelişmenizi sağlayacak. Olaylara negatif değil pozitif yönden bakmalı saklanan gerçekler için geçmişte kavga etmenin size fayda sağlamayacağını kabullenmelisiniz. 

Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın eş veya sevgilinizin yaptıklarının, sizi seven dostlarınız tarafından da onaylanması ile ona yaptığınız haksız tutumlardan uzaklaşıp, sevgi dolu yaklaşımlarınızla onun kalbini yeniden kazanmayı başarabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlak burçları ise, Sizlerde dostlarınız aracılığıyla tanıdığınız bir insanla duygusal yakınlaşma içerisinde de olabilirsiniz. 

4 Kasım 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu kova olanlar iletişimin gezegeni Merkür 20 Kasım'a kadar akrep burcunda geri harekette olacak. İşinizde eğitim hayatınızla ilgili konularda yarım kalan şeylerin tamamlanması haksızlığa uğradığınız konularda haklılığınızın ortaya çıkması ile itibarınızı yükseltecek enerjiler anlamına geliyor. Bu durum sizi şımartmamalı, bir anda başınız dönüp ne oldum delisi şeklinde açıklamalar ve söylemler yaparsanız kazandığınızı zannettiğiniz şeyleri kaybedebilir, manevi anlamda size destek veren insanların tepkilerini çekebilirsiniz. Tevazuyu elden bırakmadan kazanmanın keyfini sürmeli.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin iş hayatında uğrayacağı bir haksızlık sizleri üzecek olsa da birlikte kararlar alıp hakkınızı aramaya karar verebilir. Bu anlamda işin uzmanı hukukçuların desteği ile problemleri çözüme kavuşturacak önemli bir adım atabilirsiniz.

4 Kasım 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumu: Güneş yükselen ve ay burcu balık olanlar iletişimin gezegeni Merkür akrep burcunda geri hareketinde 20 Kasım'a kadar. Bu hafta işinizle ilgili konularda özellikle ortaklığınız varsa dikkate elden bırakmamalı, anlık kararlar kızgınlıkla ortaklığı bitirmenin size pahalı sonuçlar getirebileceğini göz önünde bulundurmalısınız. 

Çarşamba gününden itibaren parasal konularda daha iyi enerjiler sizleri karşılayacak olsa da hafta boyunca yeni yatırım planları içerisinde olmaktan riskli ve spekülatif işlerden uzak durmanız yararınıza olacaktır.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizle daha uyumlu ve huzurlu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu. Anladığınızı hissettirmeniz, aynı şeylere farklı tepkiler vermeniz ilişkinizde kaybettiğiniz heyecanı hızlandırıp daha yoğun bir hale getirebilirsiniz.

Bekar ve  ilişkisi olmayan balıklar ise hafta boyunca duygusal arayışlar yanlış insana değer verip anlık kararların pişmanlıklarını yaşatabilir sizlere, dikkatli davranmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.