1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 35 yaşını geçmeyenler personel olarak alınacak! Yazılı ve sözlü sınav gerekmiyor!
35 yaşını geçmeyenler personel olarak alınacak! Yazılı ve sözlü sınav gerekmiyor!

35 yaşını geçmeyenler personel olarak alınacak! Yazılı ve sözlü sınav gerekmiyor!

İstanbul’da yaşayıp kariyerini kamu kurumlarında devam ettirmek isteyenler için güzel haber! İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü kamu personeli alım ilanı yayımladı. İlana göre kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 17 sözleşmeli personel alınacak. Alımlarda herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak. Adayların 35 yaşını aşmamış olmaları gerekiyor.

A+A-

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak. (Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli pozisyonları için)

3) Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı DMK’nın 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. ” hükmüne uygun olması gerekmektedir.

4) Üniversitemizin tüm yerleşkelerindeki iç ve dış mekanlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak (Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli pozisyonları için)

5) 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşıyor olmak (Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için).

6) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

İlana başvurular 28 Ocak günü gün sonuna kadar https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir unvan için başvuru yapabilecekler. Birden fazla kadroya başvuru yapanların başvuruları kabul edilmeyecek. Ayrıca aranan şartlardan herhangi birini taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları geçerli sayılmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.