1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. 33. Bölüm yayınlandı! Kuruluş Osman’da Kulucahisar kalesi düşecek mi? Kayı Obasında bir anda kılıçlar çekiliyor…
33. Bölüm yayınlandı! Kuruluş Osman’da Kulucahisar kalesi düşecek mi? Kayı Obasında bir anda kılıçlar çekiliyor…

33. Bölüm yayınlandı! Kuruluş Osman’da Kulucahisar kalesi düşecek mi? Kayı Obasında bir anda kılıçlar çekiliyor…

Kuruluş Osman dizisi 33.Bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölüm fragmanını yayına aldı. ATV ekranlarının 32 bölümdür sevilerek izlenen Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm ile ekranlara gelecek. Kuruluş Osman dizisi merakla beklenirken yayına alınan fragman içerisinde Kayı obasında bir anda kılıçlar çekilecek.

A+A-

Oğlu Mönke’yi bir anlık karar ile Geyhtu’ya teslim ediyor. Kayı obasının büyük bir tehlikeden kurtulmasına yardımcı olan Osman bey, Nikola tarafından sürpriz bir baskın ile Kulucahisar Kalesini ele geçirmiş olduğunun haberleri de sayılır. Osman beyin sözünden çıktığını öğrendikten sonra bir de Kulucahisar kalesine gittiğini öğrenen Savcı Bey, Osman bey için tutuklanma kararı verir. İşte Kuruluş Osman dizisinde merak edilen tüm detaylar…

Kuruluş Osman dizisi 33. Bölüm fragmanı yayınlandı

Kuruluş Osman dizisinin ekranlara gelecek 33. Bölüm fragmanı yayına alındı. Kulucahisar kalesi Bizans eline geçer. Osman beyin abisi Savcı bey ile karşı karşıya gelmek zorunda kalır.

Oğlu Mönke’yiGeyhatu’ya teslim etme kararı almasının ardından Kayı obasının büyük bir dertten kurtulmasına yardımcı olur. Osman bey bir de Nikola tarafından yapılan sürpriz bir hareket ile Kulucahisar kalesinin de ele geçmiş olduğunun haberleri gelir.

Kulucahisar kalesinde her ne olur ise olsun geri almak için karar veren Osman bey, abisi Savcı bey tarafından gelen tüm itirazlara rağmen yine de Nikola ve Flatyos ile yüzleşmek için harekete geçer. Aygül ve Selcan Hatun’un dönüşleri sırasında obadaki dengelerin değişmesine neden olur. Osman Bey’in büyük bir tehlikeden kurtulmasına yardımcı olurken bir anda dengelerin değişmesine yardımcı olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.