1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 Mart 2021 Günlük Burçları Hayatınız Bir Anda Değişebilir! Hazırlıklı Olmakta Fayda Var…
31 Mart 2021 Günlük Burçları Hayatınız Bir Anda Değişebilir! Hazırlıklı Olmakta Fayda Var…

31 Mart 2021 Günlük Burçları Hayatınız Bir Anda Değişebilir! Hazırlıklı Olmakta Fayda Var…

31 Mart 2021burç yorumları meydana gelen astrolojik dengelerden dolayı herkesin hayatı bir anda değişebilir. Sorun yaşamamak için her şeye karşı hazırlıklı olmak gerekir. O halde gelin tüm burçlar ayın son günü neler ile yüz yüze olacaklar beraber bakalım.

A+A-

31 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumusabrın mükafatlandıracağını sembolize eder. İşyerinizde uzun zamandır beklediğiniz bir terfi, atama ya da görev değişikliği mevcut ise bu yakın bir zamanda gerçekleşebilir. Gerçekleşecek olacak bu durum sizin istediğinizden daha güzel bir biçimde olacaktır. Bir süredir kafanıza taktığınız bu durumda artık rahat bir nefes alacak ve istediğiniz kurumda çalışmanın verdiği hazzın tadını çıkaracaksınız. Sabrettiğiniz sürece hayat güzelliklerini size sunacaktır. Aceleci davranarak bu işi zorlamanızın bir faydası olmayacaktır.

31 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumuhataları, korkuları gösterir. Yeni gitmiş olacağınız kurumda size düşman birisinin olması ve sizin arkanızdan iş çevirmesi muhtemel. Size bu isteğinizin aslında bir hata olduğunu düşündürtecek kadar huzurunuzu kaçıracak olan bu kişi oldukça kindar ve sinsi duruyor. Bu kişiyle iyi anlaşmaya çalışsanız bile her zaman size karşı içten içe bir kini olacaktır. Kendisi kurumda daha eski olduğu için sizinle aynı konumda bulunmayı kendi gururuna yediremeyecek olan bu kişi arkanızdan iş çevirebilir.

31 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumubirisini incitebileceğinizi gösteriyor. Az önce bahsetmiş olduğum kişinin size vermiş olduğu akılları dinleyerek aslında işyerinizde size oldukça iyi davranan ve sizin işlerinize yardımcı olmak adına kendisinden fedakarlık eden birisini incitebilirsiniz. Size verilecek olan akılları önemsememenizi ve sadece kendi kalbinizi dinlemenizi tavsiye edebilirim. Sizin için en doğru kararı yine siz verecek ve o kişiden özür dilemeyi kendinize telkinleyeceksiniz. Size akıl vermeye çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

31 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumusürprizleri simgeler. İşyerinizde başınıza gelebilecek hiç beklemediğiniz olaylar olabilir. Birden yeni projeler gelebilir ve yoğun olarak yaşayabileceğiniz günleriniz olabilir. İşlerden kafanızı kaldırmayacak kadar yoğun çalışabilir ve bu durumdan şikayet etmeyeceksiniz. Çalışmayı oldukça özlemiş olduğunuzu fark edecek ve bu durumdan mutluluk duyacaksınız. Size göre bir insan çalıştıkça parlar. Sürekli oturmanızı gerektiren bir işinizin olmasından zaten oldukça rahatsız olduğunuzu görüyorum. Siz çalışmak için yaratıldığınızı düşünüyor fakat ailenizin zoruyla bu işi yapıyorsunuz.

31 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumuhedeflerinize yaklaştığınızı sembolize eder. Sizin işinizi bırakmak gibi bir hedefiniz olduğunu söylemek mümkün. Kendinize sürekli çalışabileceğiniz ve size daha çok kazandırabilecek bir meslek aramaktasınız. Bu hedefinize ulaşmak için çok uzak olmadığınızı söyleyebilirim. Yakın bir zamanda alacak olduğunuz yeni bir iş teklifiyle bu işyerinizden istifa edebilirsiniz. Size ilk başlarda bu iş ne kadar zevk verse bile bu mesleğinizdeki rahatlığınızı arayabilir ve geri dönüş yollarını zor da olsa bulabilirsiniz.

31 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu                         

Başakburcu günlük yorumusizin belirli kurslara gitmeye hazır olduğunuzu gösteriyor. Eğitim almaya hazırsınız. Kendinizi geliştirmek için bir kursa gidebilirsiniz. Gitmiş olduğunuz bu kurstan ya da okuldan almış olduğunuz belge ile maaşınızda belli bir artışın olması söz konusu olabilir. Kendinizi sürekli daha çok kazanmaya ve eğitmeye itebilirsiniz. Bu dönemde almış olduğunuz her türlü ders sizin her konuda yararınıza olacaktır. Çalışmayı seven bir insan olarak da çareyi bu kurslarda bulabilirsiniz.

31 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumuhayatınızdaki köklü değişiklikleri simgeler. Bir yere atanmanız gibi bir durum söz konusu olabilir. Aslında hiç beklemediğiniz bu olay karşısında önce üzülebilir sonra alışabilirsiniz. Bu durum sandığınız kadar kötü şeyler getirmeyecek başınıza. Şu an çalışmakta olduğunuz şehirden köklü bir uzaklık gerçekleşebilir. Ömrünüz boyunca bir daha bu şehirde yaşamayacaksınız. Planlarınızın arasında şu an bu şehir dışında bir yer yok. Fakat mesleğiniz gereği sürekli başka şehirlere taşınacağınızı söyleyebilirim.

31 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumuhayallerinizi temsil ediyor. Hayalleriniz aslında bu meslekte çalışmak değilmiş fakat hayat şartları dediğimiz olay sizi buna itmiş. Bu mesleği seçmeniz konusunda ailenizin de çok baskısı olmuş. Siz daima özel sektör istemiş ve orada daha yoğun çalışma temposunda daha rahat hissedebileceğinizi düşünmüşsünüz. Fakat aileniz sizin her zaman daha rahat etmenizi ve bir düzeninizin olmasını isteyerek sizi bu mesleğe sürüklemişler. Siz ise ilk başta sevmediğiniz bu sektöre zamanla alışmışsınız.

31 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumusizin hislerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu temsil eder. Bu olayları yaşatan kişi hislerinin doğrultusunda hareket ederse daima doğru yolu bulur ve her zaman hayatta kendisi için iyi olanı seçer. Siz de içinizden ne geliyorsa onu yapmalı ve devam etmelisiniz. Fakat isteklerinize göre değil de hislerinize göre hareket etmeniz gerektiğini düşünüyorum. İsteklerinize göre hareket edeceğiniz takdirde hayal kırıklığına uğrayacağınız zamanlar söz konusu olabilir. Hisleriniz sizi yanıltmayacaktır.

31 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumukişinin kendi potansiyelinin farkına varmasını simgeler. Yani şu an kamu sektöründe çalışıyor olmanızdan hiç mutlu değilsiniz. Aslında tek başınızayken ya da özel sektörde çalışırken neler yapabileceğinizi hayal edecek ve kendinizi mutsuz edici biçimde davranacaksınız. Aslında neler yapabileceğinizi düşünürken yapamadıklarınızda aklınız kalacak ve içinizde özel sektörde çalışmamayı hep bir dert olarak bırakacaksınız. Şu anki işinizin sürekli oluşu ve saatlerinizle birlikte rahat çalışıyor olduğunuzu anımsarsanız bu dönemi daha rahat geçirebilirsiniz.

31 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumusizi motive eden her şeyden uzak olduğunuz bir dönemi simgeler. Çalışmak için size enerji veren hiçbir şey yoktur bu dönem. Hatta bu dönemde işinizi sevmez ve işinizden kaçmak için bahaneler üretmeye başlarsınız. Raporlar almaya çalışmanız ve bir müddet işyerinizden uzak kalmaya çalışmanız oldukça normal. Herkes her an olduğu konumdan memnun olmuyor. Herkes farklısınız ve herkes başkasınız istiyor. Şu sıralar yapmanız gereken şey size işi neyin sevdirdiğini hatırlamak.

31 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumutüm zorlukların üstesinden geleceğinize ve bu dönemi atlatacağınıza işaret ediyor. Yeni kararlar verecek ve bu kararları verirken oldukça sakin olacaksınız. Bugüne kadar olan tecrübelerinizi düşünüp öyle karar verecek ve kendiniz için doğru olanı bulacaksınız. İşinizi aslında seviyor ve işyerinizdekileri de seviyorsunuz. Kurumunuzun düzenli ve tertipli oluşu size iç huzur veriyor ve başka hiçbir çalışma ortamında bunu bulamayacağınızı biliyorsunuz. Özel sektör isteğinizden vazgeçmeniz mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.