1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsmaya Devam Ediyor!
30 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsmaya Devam Ediyor!

30 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsmaya Devam Ediyor!

30 Nisan 2021 burç yorumları herkesi derinden sarsmaya devam ediyor. Bu güne verdiğim pozitif enerji ile insanların hayatında ne gibi etkiler olacak ve insanları ne gibi şeyler bekliyor bakmak istiyorum. Sizler de hazırsanız gelin beraber bakalım ve evrene verdiğim tüm enerji ile odaklanalım.

A+A-

30 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin seçmiş olduğunuz kişinin doğru kişi olacağını gösteriyor. Bir ok misali hedef almış gibi bu sefer mutluluğu tam ortasından vuracaksınız. Seçmiş olduğunuz bu kişiye en başından kendinizi açmanız gerekiyor. Birbirinizi adım adım tanıyarak ilerlediğiniz takdirde bu temeli sağlam ilişkiye bir zarar gelmeyeceğini söyleyebilirim. Mutlu günleriniz yakın ve bu günler gelmek için sizin kapıyı aralamanızı bekliyor. En zayıf noktalarınızı gösterdiğiniz kişiye aslında ne kadar da güçlü olduğunuzu göstermiş olacaksınız.

30 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu-sizin kararsız yapınızı sembolize ediyor. Biten ilişkinizin bitmesinin kararının doğruluğundan hala şüphe duyuyorsunuz. Geri adım atmaya kalksanız atamıyor ama ilerlemeye kalktığınızda da soru işaretleriyle karşılaşıyorsunuz. Kafanızın içinde mücadelesini bitiremediğiniz savaşlarınız var. Ne karar verirseniz verin daima pişmanlık duyuyor ve kendinizden asla emin olamıyorsunuz. Bu yüzden biten ilişkinize dönmeye kalktığınızda yeniden bitirebiliyor ve karşı tarafı iki kere üzmüş oluyorsunuz. Kendi içinizde iyice düşünmeden önce adımlar atmamanızı tavsiye ediyorum.

30 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu çevrenizden görüşüne değer verdiğiniz birisinden önemli bir akıl alacağınızı işaret ediyor. Bu kişinin size verdiği akla koşulsuz şartsız uymayı düşünüyorsunuz. Daha önce size verdiği tavsiyelerine uyduğunuz bu kişinin yönlendirmesiyle hiç sizi pişman edici yollara adım atmamışsınız. Bunun verdiği güvenle sizi sizden daha iyi tanıdığını düşünüyor ve uzun süreli bir konuşma yapmak için aynı masaya oturuyorsunuz. Bu kişinin de sizi çok sevdiği ve sizi çok düşündüğü belli oluyor.

30 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu uzun süreli bir ilişkiye ya da ciddi adımların atılmasına işaret eder. Size tavsiye verecek olan kişiyi dinlediğiniz takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşacağını söylemem mümkün. Neredeyse ilk görüşte aşk yaşayacağınız bu ilişkide karşı tarafın olgun tavırları sizin ilginizi çekebilir ve sizin uçarı yapınızı dengeleyebilir. En uyumlu ilişkiler birbirine benzeyenler değil de birbirlerini dengeleyenler arasında olur. Uzun soluklu gidecek olan bu ilişkinin sonunda bir evliliğe adım atacağınızı söyleyebilirim.

30 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin hayatınızın belli bir düzende olmasına alıştığınızı simgeliyor. Hayatınızdaki bütün düzeni oturtmuşsunuz ve bu gidişattan oldukça memnun duruyorsunuz. Sizi yoracak kimseyi kabul etmiyor ve kendinizden emin bir şekilde hayatınızı yaşıyorsunuz. Bu güçlü duruşunuz sizi dıştan tanıyan birçok insanlı etkiliyor. Kimseden bir beklenti içinde olmayışınız çok hoş karşılandığı gibi sizi burnu havada görenler de olacaktır. Burnunuzun havada olduğunu düşünen kimseler özgüvensiz ve sadece sevgi, saygısıyla size yetemeyeceğini düşünen insanlar.

30 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin ilgi odağınızda sadece bir kişinin olduğunu gösteriyor. Bu kişiye karşı olan ilginiz açıkça belli. Kendinizi belli etmiş ve geri çekilmişsiniz. Kişinin size adım atmaması durumunda sebebini sormak için tekrar gidebilirsiniz fakat ısrar etmek sizin tarzınız değil. Karakterinizle birçok kişiyi etkilediğinizi söylemem mümkün, bu kişinin kolay etkilenebilir olmaması sizin daha çok ilginizi çekiyor olabilir. Son bir defa daha konuşma geçecek aranızda.

30 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu huzurlu, mutluluk dolu ve karşılıklı bir aşk yaşayacağınızı gösteriyor. Karakter olarak size göre daha naif olacak bu kişiyle aslında ne kadar uyum içinde olduğunuzu fark edeceksiniz. Saygının ve huzurun temel olduğu bir ilişkiye başlayacak, karakterinizden ödün vermeme konusunda ısrarcı olacaksınız. Sizin ayaklarınızın yere sağlam basıyor oluşu karşınızdaki partneri korkutabilir, ilişkinin başlarında daha naif bir şekilde yaklaşmanızı tavsiye edebilirim. Her işinizi ‘ben yaparım’ algısıyla değil de yardımlaşarak yaparsanız eğer güven duygunuz oldukça yoğun olacaktır.

30 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu araya bir ihanet girdiğini ve bunu affettiğinizi gösteriyor. Fakat her ne kadar affedilse bile affeden tarafın kendini daima kötü hissettiği çıkmış. Affedilen taraf ise bundan pişman ve sürekli affedilmiş olmanın verdiği mahcubiyetle karşı tarafın gözünün içine bakıyor. Bir şeylerin eskisi gibi olmasını iki taraf da istiyor fakat iki taraf da adım atmaya oldukça çekiniyor. İhanetin affının olmayacağını savunan kişi, sevgisinin büyüklüğüne dayanarak bu ihaneti görmezden geliyor.

30 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu artık ilişkinizde daha emin adımlarla yürüdüğünüzü gösteriyor. Maddi bağımsızlığınızın daha çok farkına varmış ve kendinizi ruh eşinize bağımlı hissetmiyorsunuz. Ruh eşinizin yanında olmanızın tek sebebi ona karşı olan aşkınız olarak görünüyor. Artık daha temkinli davranarak ruh eşinizin her an nerede olduğunu kontrol ediyor ve her adımını takip ediyorsunuz. Güveninizin oldukça fazla kırılmış olduğunu yine de bunu geri sağlamak istediğinizi söyleyebilirim. Zamanın ilaç olmayacağı yaranın olmadığını hatırlatmak isterim.

30 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu sizin tamamen kendi özgür iradeniz ile karar vermeniz gerektiğini savunuyor. Ruh eşinizle ilişkinizi devam ettirmenizde dış etkenlerin düşüncelerini değil de kendi hislerinizi seçmelisiniz. Oldukça mantıklı kararlar verebilen bir insan olarak bu konuda da çevrenizde kimseye bağlı kalmadan sizin için doğru olan yolu seçebileceksiniz. Kendi kendinize kalmanız gereken bir zaman dilimi olabilir. Bu zaman diliminde kimseyle görüşmek istemeyebilirsiniz. Fakat bu zaman dilimi sonrasında sizin için en doğru kararı verebileceksiniz.

30 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu ruh eşinizle birbirinize olan aşkınızı simgeliyor. Büyük bir aşkla evlenmişsiniz. İlişkinizi saygı ve anlayış çerçevesinde yıllardır yürütmüşsünüz. Ruh eşinize bakarken hayranlığınız hala görenlerin dikkatini çekiyor ve çevrenizde oldukça imrenilen bir çiftsiniz. Ruh eşinizle birbirinizin gözünün içine bakıyor ve daima birbirinizin ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyorsunuz. İletişiminiz oldukça güçlü ve sevginin yanında büyük bir anlayış gücünüz var. Birbirinizin kusurlarını görmek yerine üstünü örtüyor ve her haliyle seviyorsunuz. Yıllardır süren ilişkinizin sırrı bu sanırım.

30 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu çevrenizdeki bir kişiyi gösteriyor. Bu kişi sizin ruh eşinizle olan sorunlarınızı yüzünüze vuruyor ve ruh eşinizin kusurlarını sürekli açığa vuruyor. Bu kişinin sizi içten içe kıskandığını söylemem mümkün. Size çeşitli olaylar uydurarak geliyor, hatta ruh eşinizin gözünüzün dışarıda olduğunu dahi söylüyor. Bu kişinin hayatı boyunca hiç sevilmemiş olduğunu söyleyebilirim. Kendisi sevilmemiş olan bir insan büyük bir sevgi gördüğü zaman altında daima bir şey arar. Bu kişi sizi sevdiğine inandığınız bir arkadaşınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.