1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Kimin Hayatında Neler Getirecek Merak Ediyor Musunuz?
30 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Kimin Hayatında Neler Getirecek Merak Ediyor Musunuz?

30 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Kimin Hayatında Neler Getirecek Merak Ediyor Musunuz?

30 Mart 2021burç yorumları herkesin hayatında bir anda terslikleri getirecek. Her şeye karşı hazırlıklı ve sabırlı olmak gerekiyor. Sizler için evrene verdiğim pozitif enerji ile tüm yorumlara odaklanıyorum.

A+A-

30 Mart 2021burç yorumları herkesin hayatında bir anda terslikleri getirecek. Her şeye karşı hazırlıklı ve sabırlı olmak gerekiyor. Sizler için evrene verdiğim pozitif enerji ile tüm yorumlara odaklanıyorum.

30 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumuişyerinizde kişiler arasındaki uyumu yakaladığınızı gösterir. Yani işyerinizde birbiriyle sorun yaşayan birkaç kişi mevcut. Fakat siz herkesin arasında orta yolu bulmayı başarabiliyor ve herkesin gönlünü yapabiliyorsunuz. Sizin konuşmaya kalkıştığınız kişiler genelde sakin yapınızla yumuşuyor ve tartıştıkları kişilere daha ılımlı yaklaşıyorlar. Oldukça uyumlu bir insan olduğunuzu da söyleyebilirim. Çalıştığınız ortamda herkes sizinle birlikte vakit geçirmekten oldukça zevk alıyor. Çok sevilen bir kişi olduğunuzu söyleyebilirim bunun avantajını çok yaşıyorsunuz.

30 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumubeklentilerinizin karşılanacağını gösterir. Uzunca bir süredir işinizle alakalı istemiş olduğunuz bir şey nihayet gerçekleşebilir. Siz ise oldukça mutlu olabilirsiniz. Bu olayın gerçekleşmesiyle işinize daha bir heyecanla gidebilir çalışmaktan da oldukça fazla keyif alabilirsiniz. Bu beklentinizin gerçekleşmesi bir nevi sizi çalışmanız için kamçılamış olacak. Siz ise zaten çalışmayı seviyor olmanızın üzerine kendinizi bir de bu durumun içinde bulunca oldukça verimli bir çalışma hayatının içinde olacaksınız.

30 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumusizin spor sever bir insan olduğunuzu gösteriyor. Oldukça hareketli bir yaşam sürmeyi seven sizin kamu sektöründe alışık olmadık bir biçimde sürekli ayakta durabileceğiniz ve hareket edebileceğiniz mesleğiniz mevcut. Bu mesleğiniz tam size göre. Siz oldukça enerjik bir insansınız ve sürekli enerji harcamak sizin için mutluluk verici. Bir yerlere sürekli bir şeyler taşıyorsunuz. Bu mesleğiniz sayesinde fiziğinize de istemeden de olsa dikkat etmiş oluyor ve sağlıklı kalıyorsunuz.

30 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumusizin duygusallığınızı simgeliyor. Bu işe hala alışamadığınız bazı zamanlarınız oluyor ve bir miktar gözyaşı dahi döküyorsunuz. Alışmaya çalıştıkça yeni işinizin sıkıcı olduğunu düşünüyor ve uzaklaşıyorsunuz. Sizi cezbeden tek konunun işten çıkarılma korkusunun olmaması olarak söyleyebilirim sanırım. Yine de çevrenizdeki kişilerle sosyal hayatta da vakit geçirerek kurumunuza alışabilir ve kişilerle dost olabilirsiniz. Bu kuruma alıştığınız takdirde uzunca bir süre aynı kurumda görev yapacaksınız. Şimdiden alışmaya çalışmanızı tavsiye ederim.

30 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumuyeniden doğuş anlamına gelir. Daha önceden bir özel sektörde çalışıyor olmanız muhtemel ve oradaki işinizden ayrılınca oldukça üzülmüşsünüz. Aslında her bitişin güzel başlangıçlar getireceğini ifade eder. Özel sektördeki işinizden ayrıldığınız için kamu sektörünü denemiş ve başarmışsınız. Kamu sektöründe oldukça mutlu ve rahat olduğunuzu söylemem mümkün. En başından beri isteklerinizin içinde burada çalışmak da varmış. İsteklerinizi başarmak için çok çalışmış ve başarmışsınız. Tam vazgeçerken küllerinizden doğmuşsunuz.

30 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumualışmayı temsil eder. İlk başlarda buraya alışmakta çok zorluk çekmiş olsanız bile alışmış ve artık yeni işinizden mutluluk duymaya başlamışsınız. Çevrenizde sizden daha tecrübeli kişilerden yardım almaktan çekinmemiş ve buna göre hareket etmişsiniz. Kişilerin tecrübelerine dayanarak vermiş oldukları fikirleri kendi içinizde harmanlamış ve işinizin kendinizce kolay bir yolunu bulmuşsunuz. Kurumunuzdaki kişilere oldukça sıcak yaklaşıyor ve bu kişiler tarafından seviliyorsunuz. Bu sevgi ise işyerinde bir hoşgörü ortamı yaratıyor.

30 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumuhislerin yönünü gösterir. Yani bu konuyla alakalı içinizden kime güvenmek gelmiyorsa ona güvenmeyin. Yanılıyor olabileceğinizi düşünüp insanlara bir şans vermeyin. Çünkü yanılmıyorsunuz ve aynı ortamda bulunduğunuz yakın bir kişi sizin dedikodunuzu yapıyor. Siz ise sürekli bu kişiye iş konusunda yönlendirmeler yapıyor ve yol gösteriyorsunuz. Bu kişiyle aranıza belli bir mesafe koyabilir ve biraz daha ketum olabilirseniz eğer kurumunuzun rekabet savaşının kazananı daima siz olursunuz.

30 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumugenelde oldukça yaratıcı ve zekidir. Zekanızla işyerinizde diğerlerinden daha parlak durmanız mümkün duruyor. Diğer yandan da bu olaylar aynı ortamda bulunduğu kişilerden daha iyi olan bir kimseyi ifade eder. Çevresinde bu kişinin dedikodusunu yapan oldukça çoktur. Hatta kurumunuzda en yakın olarak gördüğünüz bir kimse bütün anlattıklarınızı herkese anlatıyor ve gerçeklikleriniz saptırılarak anlatılıyor. Siz ise bu asılsız dedikodulara dayanamayacak ve bir sinir anı yaşayacaksınız.

30 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumuçekişmeleri, rekabeti temsil eder. Çalışıyor olduğunuz kurumda herhangi bir yükselme olmasa bile kişiler arası rekabet oldukça fazla. Herkes birbirinden daha iyi olmaya çalışıyor hatta bu uğurda birbirini eziyor. Bunu yaparken kimin kalbini kırdığını ya da kime nasıl davrandığını önemsemiyor. Kim daha iyi olduğunu düşünürse de egosunu tatmin ediyor ve sadece egosunu beslemek dışında hiçbir şey yapmıyor. Siz de bu yarışın istemeseniz bile bir parçası olmuş durumdasınız.

30 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumumaddiyatı simgeler. Bize burada yakın bir zamanda işyerinizde topluca bir zam olacağını gösteriyor. Gelecek olan bu zam miktarı beklediğinizden fazla olabilir. Bu zamdan sonra bir ferahlık yaşayacaksınız. İşyerinde birbirine borcu olan birçok kimseyi görüyorum. Bu zamdan sonra herkes birbirine karşı borcunu kapayacak ve oldukça ferah bir döneme giriş yapacaksınız. İşyerine paranın girmesiyle huzurun artacağını da söyleyebilirim. Herkes daha güler yüzlü ve anlayışlı olmaya başlayacak.

30 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumugücü temsil eder. İşyerinizde sustuğunuz kişilere sadece huzurunuzu bozmamak için sustuğunuzu söyleyebilirim. Oldukça lafı geçen ve iş ortamında ağırlığı olan bir insansınız. Birçok kişi sizden çekiniyor ve bir işi yapmadan sizin tavsiyenizi alıyor. Çalıştığınız kurumda yıllardır çalıştığınız için projelere ve nasıl yapılmaları gerektiğine hakimsiniz. Bu yüzden de herkesin sizden fikir alıyor olmasını oldukça normal karşılıyorsunuz. Sizi sevmediğini bildiğiniz kişilerle bile bildiklerinizi paylaşmaktan kesinlikle çekinmeyen paylaşımcı bir yapınız var.

30 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumusizin anlayışlı yapınızı temsil ediyor. Kurumunuzdaki diğer kişilere karşı oldukça anlayışlısınız. Kurumdaki kişilerle sürekli zorunlu beraber vakit geçirdiğinizin farkında olarak bu kişilere daha anlayışlı davranmaya çalışıyorsunuz. İşyerinizde zaten birbiriyle tartışmalı olan kişilerin yanına siz de eklenmek istemiyor ve huzursuzluk yaşamak istemiyorsunuz. Bu yüzden işyerinizde sizin huzurunuzu kaçıracak olan kişilerle tartışmak yerine uzaklaşıyor ve bir köşede sakinleşmeyi bekliyorsunuz. Oldukça mantıklı hareket eden bir yapınızın olduğunu söylemem mümkün olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.