1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Koç Burçları Dikkat!
30 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Koç Burçları Dikkat!

30 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Koç Burçları Dikkat!

30 Kasım 2020 burç yorumları kimin hayatında neleri getirecek? Dolunay tamamlanırken hangi burçların hayatında ne gibi farklılıkları sunacak? Eğer siz de gün içinde neler göreceğinizi merak ediyorsanız gelin beraber odaklanalım.

A+A-

30 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bir anda kurtulacak olduğunuz sorunları göreceğiniz zamanlardasınız. Bir süredir sırtınıza binmiş bir sorumluluk olabilir. Bu sorumluluktan çok yakın bir zamanda kurtulacak ve kendinize nefes alma fırsatı vereceksiniz.

Çevrenizdeki kişileri rahat ettirme adına kendinizi bazı sorumlulukların altına atıyorsunuz, bu durumda da siz yoruluyorsunuz. Çevrenizdeki herkese yardım etmek istiyor ve kendinizin her şeyi yapabileceğine inanıyorsunuz. Çevrenizdeki diğer insanlara da güçlü olma fırsatı vermelisiniz. Sizi tanıyan kişilerin liderlik özelliğinizi pek hoşnut bulmadıklarını söyleyebilirim. Ayrıca burada bir orak gözüküyor. Bu orak yakın çevrenizde gerçekleşmiş olan bir tartışmayı ifade eder.

Samimi olduğunuz bir akrabanız ile fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsiniz. Baskın bir karakter olarak fikrinizi empoze ettirme çabanız da tartışma ile sonlanabilir. Hatanızı fark ettikten sonra karşınızdaki kişi ile küçük bir konuşma yapabilir ve gönül alabilirsiniz. Sizi çok seven kişi ile bu durumun çok uzamayacağını söyleyebilirim. Genel olarak sevilen bir insan olduğunuz için birçok huyunuz hoş görülüyor.

30 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu kendinizi oldukça resmi ve sakin kalmanız gereken bir yerde bulabilirsiniz. Bu yerde önemli kişiler ile tanışabilir ve bazı işleriniz için kolaylıklar sağlayabilirsiniz. Yakın arkadaşınız aracılığı ile gideceğiniz bu yerde kendinizi sevdirecek ve bazı kişilerin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Herkesi etkisi altına alan bir auranız olduğunu görüyorum. Bundan dolayı da sizin ile devamlı iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir. Bu kişilerle samimi bir dostluk kurabilir ve kendinize kalıcı arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

 Aslında her şey sizin elibol bir insan olduğunuzu gösteriyor. Cömert bir şekilde harcama yapmayı seviyor ve yakın çevrenize yaptığınız harcamaları asla görmüyorsunuz. Bu davranış biçiminiz yüzünden maddi sıkıntı çekeceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz. Bu dönemde biraz borçlarınızı kapatmaya özen gösterebilir ve kendinizi toparlamaya çalışabilirsiniz. Bu yaşayacağınız sıkıntı ile birlikte artık para biriktirme huyu edinebilir ve kendinizi garanti altına almaya çalışabilirsiniz. Mutlu günler sizi bekliyor.

30 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu size gelecek olan bir haberler bu ara peş peşe gelecek. Gelecek olan bu haber ile birlikte toplu şekilde gidilecek bir yolculuk var. Yolculuk esnasında sizin için pek hoş olmayan bir durumu öğrenebilirsiniz. Bu öğrendiğiniz durum karşısında çok şaşırabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Öfkeyle kalkıp zararla oturmamalı ve adımlarınızı iyice düşünmelisiniz. Size göre tecrübeli bir kişiden akıl aldığınızı ifade ediyor.

 

 

Bu kişi çok durumları ölçüp tartan bir kişi diyebilirim, mantığınıza yatacak olan bir fikri uygulayabilirsiniz. Sizin iyiliğinize olacak olan bu olayla birlikte kendinizi bir yükselişte bulacaksınız. Şuan bulunduğunuz durumdan daha saygın bir hale gelmeniz çok kısa bir sürede gerçekleşebilir. Çok çalışma ve akıllıca hareket etme ile birlikte kendinizi çok saygın insanların içinde bulacaksınız. Bu ara hayat bize emeklerinizin meyvesini toplayacağınız ve maddi olarak yükselişe geçeceğiniz bir dönemin yaklaştığını gösteriyor. Sakin kaldığınız ve akıllıca hareket ettiğiniz zaman karşınızda hiçbir engel olmayacağını söyleyebilirim.

30 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu yakın zamanda size bazı geri dönüşler olacağını gösteriyor. Umutsuz bir şekilde yapmış olduğunuz bazı başvurular ya da bazı kişilerden istekleriniz olabilir. Bu istekleriniz karşısında beklemediğiniz şekilde bir olumlu dönüş alacak ve kendinizi bir anda güzel olayların içerisinde bulacaksınız. Bu zamana kadar çok sabretmiş olduğunuz bazı olaylarınız mevcut. Bu olayları artık eteklerinizden dökecek ve size sorun yaratan insanlarla yüzleşeceksiniz. Arkanıza almış olduğunuz destekle hızla adım atıyor ve kendinizi yükselişe geçiriyorsunuz. Hayat standardınız, size iyi gelmeyen insanları çıkarttığınızda çok yükselecek.

Telvelerinizin alt tarafında bir kapı kolu çıkmış. Sanki birisi size bir şey anlatmak istiyor ancak tepkinizden çekiniyormuş gibi duruyor. Bu kişi size sayı duyan ve sizden yaşça küçük birisi olabilir. Sizi çok da iyi tanımayan bu insanla oturup bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinize çok şey katacağınız bir konuşma olacak ve bazı bakış açılarınızın değişeceğini söyleyebilirim. İbre tamamen size doğru ve hayat mutlu olma sırasını artık size veriyor.

30 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu gerçekten hayırlara vesile olacak mükemmel bir enerjisi var. Son zamanlarda sıkıntılı süreçler geçirmenize rağmen yakın zamanda önünüzde sizleri ferahlığa götürecek yollarla karşı karşıya geleceksiniz. Özellikle bolluk ve bereket anlamına gelen anlarda olacaksınız. Her anlamda kuşkusuz bir rahatlığa erişeceksiniz.  Rahatlığa erişeceğiniz bu süre zarfında da enerjisi ile dikkat çeken yeni kişi ya da kişiler ile tanışacaksınız.

Bu anlardan sonra da hayatınızda bu insan veya insanlar sayesinde her zaman pozitif enerji olacak.  Bu süreç size gelmeden önce küçük pürüzler olabilir. Fakat sonrasının gerçekten ferah bir düzlüğe çıkacağını bilmenizi isterim. Aile ve hane içine değinecek olursam da küçük bir sağlık sorunu görüyorum. Ama bu sorun gerçekten küçük. Kısa zamanda da atlatılacak. Buna da şükredeceksiniz ve karşılığını verdiğiniz bu sabır ile alacaksınız. Kısaca özetlemek gerekirse hayatın her anlamında huzuru bulacağınız günler çok yakın. Küçük pürüzlere ve sıkıntılara sala kafanızı takmayın. Sadece mutluluğun gelişini tüm sabrınızla bekleyin.

30 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu hayatınızın engebeli yollarda ilerlediği bir zamandan geçtiğinizi göreceğiniz zamanlardasınız. Ancak bu gidişat yakın zamanda adeta engebeli yollardan kocaman açık bir ovaya dönüşecek gibi görünüyor. Gerçekten güzel bir enerjiyi yakalayacağınız bu günlerde hayat istediğiniz düzene doğru şekillenmeye başlayacak.

Önünüze bu süreçte kısa kısa yolculuklar da çıkabilir. Bu yolculuklar da karşınıza minik fırsatlar halinde çıkabilir. Bu fırsatları her zaman gözünüz açık bir şekilde bekleyin ve asla gördüğünüzde de göz ardı etmeyin. Çünkü sizi mutluluğa götürecek olan bu anlar bu küçük gezilerden geçecek. Size bunları tüm kalbimle söyleyebilirim. Bu zaman zarfında karşınıza çıkacak yeni insanların da yardımı sizi gerçekten iyi yerlere getirecek. Yakın zamanda güzel kazanç elde edeceğiniz maddi bir alanda da bu insanların yardımı ile sizlere gelecek. Konuyu toplamak gerekirse sizleri mutluluğa götürecek noktalar hayatınızda küçük ayrıntılar içinde gizli olacak. Her fırsatı değerlendirin ve hiçbir fırsata göz kapamayın. Çünkü ulaşacağınız bu mutluluk sizi ayrıntıların içinde bekleyecek. Huzurun ve o sınırsız mutluluğun olduğu günler çok yakında.

30 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu tüm dert ve tasalarınızdan arınacağınız günlerin geldiğini göreceğiniz zamanlardasınız. Yakın zamanda aradığınız o gerçek huzuru çok net bir şekilde bulacaksınız. Sıcacık hayallere sahip olduğunuz bu zamanlarda hayal dünyasından gerçekliğe doğru güzel bir yol çizeceksiniz. Artık bu durum yavaş yavaş isteklerinizin olduğunu göstermekte. Size yük olan şeylerin zamanla hafiflediğini göstermektedir.

Artık üzerinizdeki yüklerden kurtulacak ve bir kuş gibi mutluluklar içinde göğe doğru yükseleceksiniz. Bu süreçlerde tanışacağınız yeni insanlardan alacağınız pozitif enerji ile de daha çok neşe dolacaksınız. Önünüzdeki günler gerçekten çok güzel bir hale bürünecek. Buna kesinlikle emin olabilirsiniz. Üstelik bu zamanlarda hep istediğiniz tatil için de küçük adımlar atacaksınız. Artık zamanı geldiğini düşünecek ve kendinizi ödüllendirmek isteyeceksiniz. Bu adımların da sonucu size yine olumlu şekilde dönecek. Önümüzdeki birkaç ayın sizin ayınız olacağını şimdiden büyük bir mutluluk ile söyleyebilirim. Önümüzdeki günler yeni yolculuklar ve yeni kişiler ile hayatınız güzel bir dönemece girecek ve bu dönemeç ile mutluluğu bulacaksınız.

30 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu bu kadar karamsar ve karanlık bir hayatın bu kadar zıddı olmasına rağmen ilk defa bu kadar aydınlığa çıktığını göreceğiniz zamanlardasınız. Gerçekten sıkıcı ve monoton bir hayatın içinde son derece neşeli ve bir o kadar da güzel bir hayatın içinde kendinizi bulacaksınız. Bu güzellikler ile sizlere bir yer değişimi ile gelecek. Bu yer değiştiren kişi siz de olabilirsiniz ya da sizin hayatınızda olan birinin sizin yakınlarınıza taşınması ile de olabilir.

Zaten tüm güzel hikayeler yeni bir yere taşınan biri ile başlar. Bu zamana kadar sürekli inişli çıkışlı bir hayatınız olmuş ve bu durum da sizleri oldukça yormuş. Ancak ben bu noktada artık hayatınızın tıpkı bir platoda olacağını sizlere söyleyebilirim. Sonsuz bir düzlük ile inanılmaz bir rahatlama içine gireceksiniz. Çevrenizdeki tüm sıkıntıları artık kafanızda bitirip ben merkezli birine dönüşeceksiniz. Bu olay size ne kadar uzak olsa da hayatınızı inanılmaz bir şekilde kolaylaştıracak. Haneniz içinde de hiçbir sıkıntı görmüyorum yakın zamanda. Güzel bir hayatın tadını çıkarmanız dileğiyle.

30 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu güzel günlerin çok yakında olduğunu şimdiden ön görebileceksiniz. Kendi karmaşalarının içinde bulunduğunuz bu günlerde gerçekten kendinizi çok çaresiz hissediyorsunuz. Ancak gerçekten bu güzel günler çok yakında. Her türlü zorluğa göğüs geren biri olduğunuzu görüyorum. Artık bu göğüs germelerinizin sona ereceğini görüyorum. Bu noktada artık kendiniz için yaşayacağınızı söyleyebilirim. Ve bu hayatınızdaki gelişme de sizleri adım adım mutluluğa götürecek. İş ya da eğitim hayatınızda da güzel bir gelişme içine gireceksiniz.

Alacağınız yeni bir haber sizi maddi anlamda büyük bir rahatlığa doğru götürecek. Sağlık konusuna gelirsek ise bir sıkıntı olmayacağını da sizlere söyleyebilirim. Hatta hanenizdeki rahatsızlıkları olan biri de bu günlerde kendinde bir iyileşme hissedecek. Bu durum da sizlerin motivasyonunu arttıracak. Mutluluğa ve güzel haberlere gebe olacaksınız. Alacağınız haberlerin bazıları sizleri sadece mutlu ederken bazıları da daha büyük bir mutluluk yolu için sizlere rehberlik edecek. Sabrın sonu kısaca sizin için selamet olacak. Sizin bu noktada yapmanız gereken tek şey sadece işleri zamana bırakmak ve önünüzdeki fırsatları da bir güzel değerlendirmek.

30 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu yeni yolculuklara yelken açacağınız güzel günler çok yakınınızda. Çok farklı fikirler göreceksiniz ve bunlar ayaklarınızı yerden kesecek. Çünkü doğrultuda çok net bir şekilde kendini belli etti. Sıkılmış ve bezmiş durumda olduğunuzu görüyorum. Bu durum sizleri son zamanlarda gerçekten çok yıpratmış. Ancak yakın zamanda sizleri hafiflemiş olarak da görüyorum. Bunun nedeni artık sorunların sizin üzerinizde etkisini yitireceği olabilir.

Maddi ve manevi olarak güçlü bir yükseliş içinde olacağınız zamanlara doğru net bir şekilde yelken açacaksınız. Ferah, huzurlu ve apaçık aydınlık günler içinde kendinizi gerçekten çok iyi hissedeceksiniz. Bu güzel günler geldiği andan itibaren daha taze ve daha dinç bir ruh hali ile mutluluğu tadacaksınız. Hayatınıza tam da bu noktalarda güzel insanlar girecek ve neşenizi bir o kadar da katlayacak.  Çok da ön yargılı yaşamadan iyi seçimlerle kendinize huzur getirecek yeni arkadaşlar edineceksiniz. Bu tavsiyemi dikkate alın.

30 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızda son derece güzel değişikler oluşacak. Sıradan ve monotonluğun ortasında kaybolmuş bir anda mükemmel değişikliklere tanık olacaksınız. Sizlere bunu tüm kalbimle söyleyebilirim. Yakın bir zamanda hayatınızda göreceğiniz küçük değişiklikler ile büyük bir ruhsal rahatlama yaşayacaksınız. Bu size çok yakından bir haber olarak gelecek. Yakın ve sevdiğiniz birinden alacağınız haber ile hem maddi hem de manevi anlamda inanılamaz bir rahatlama yaşayacaksınız. Bu haber size ikamet ettiğiniz yere biraz uzak bir yerden gelecek gibi. Yani öyle hissediyorum.

Tüm bunların yanı sıra size para getirecek bir işin içine de gireceksiniz gibi görünüyor.  Size güzel haberleri getirecek olan bir kişinin bununla ilgili bir bağlantısı da olabilir. Bunu söylemek istiyorum. Bu yüzden kulaklarınızı dört açın ve bu kişiyi bekleyin. Çünkü çok yakında bununla ilgili haber alacaksınız. Önünüze çıkacak bu fırsatı değerlendirdiğiniz anda çok güzel şeyler sizi bekliyor olacak. Sadece iyi gözlem yapın ve yeniliklere açık olun.

30 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu önümüzdeki 2-3 ay içinde bambaşka bir hayata doğru gireceksiniz. Sıkıcı ve sıradanlaşmış bir hayatın içinden çıkacak ve kendinizi gerçekten çok renkli anların içinde bulacaksınız. Sizlere bunun garantisini gerçekten şimdiden verebilirim. Çünkü bu kadar güzel değişimin bu kadar net bir şekilde ortada olduğunu fazla görmemekteyim. Bu yüzden sizlere bunun gerçekleşeceğinin müjdesini tüm kalbimle veriyorum.

Hayatınıza iş ya da aile ile bağlantılı bir yerden yeni biri girecek ve bu kişi hayatınızdaki modunuzu inanılmaz bir şekilde yükseltecek. Başlarda biraz ön yargılarından dolayı bu kişiye temkinli yaklaşacaksınız ama zaman ilerledikçe de bu pırıl pırıl kişiliğin farkına varacaksınız. Bu şahıs gerçekten hayatınızın her anlamında size destek olup yol gösterecek. Bu kişiden alacağınız pozitif enerji ile gerçekten kendinizi yeniden yaratılmış gibi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. Bu hayatınızdaki önemli dönemeçte tek yapmanız gereken şey yeni insanlara açık olmak ve çok da ön yargıya sahip olmadan temkinli bir şekilde yaklaşmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum