1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Sorunlar ile Gelecek Günleri Getiriyor…
30 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Sorunlar ile Gelecek Günleri Getiriyor…

30 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Sorunlar ile Gelecek Günleri Getiriyor…

30 Haziran 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman bu ara herkesi iş konusunda uyarmaya devam ediyor. Ayın konumundan olumsuz etkilenen hane bu ara insanların çok dikkatli olarak hareket etmesi gerektiğine işaret ediyor. Ben evrene verdiğim enerji ile bir anda her şeye odaklanmak üzere başlıyorum.

A+A-

30 Haziran 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu aslında çok yükselebileceğiniz bir fırsatın elinize geçtiğini ama değerlendiremediğinizi görüyorum. Sizin için dönüm noktası olabilecek bir fırsatı değerlendirememişsiniz ve bu üzüntüyü işyerinizdekiler ortak bir şekilde paylaşıyorsunuz. Bir müddet elinizdeki işlere odaklanamayacak ve birtakım zarara uğrayacaksınız. Başınızın üzerinde daireler şeklinde birçok hane var. Çok kişinin ekmek yediği bir işiniz var ve sizi üzen şeyin aslında insanları düşünmekten olduğunu görüyorum. Kendisinden önce çalışanları düşünen birisiniz. Yanınızda çalışanlar bu durumun farkında oldukları için size bağlı durumdalar. Bir süre maddi sıkıntıya düşebilir ve ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız bu durumun hemen geçeceğini bilmenizi isterim.

30 Haziran 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu kaçırdığınız fırsatın değerinde bir fırsatın daha elinize geçeceğini görüyorum. Geçmişte yapmış olduğunuz hatalardan ders çıkararak aynı hataları tekrarlamayacağınızı gösteriyor. Daha emin adımlarla ve özen göstererek adım atacağınız bu yeni proje konusunda güzel bir yol kat edeceksiniz. Uykusuz bazı gecelerin sizi beklediğini söyleyebilirim fakat sonrasında uykusuz kalmanıza değer bir iş çıkaracağınız çıkacak karşınıza. Yanınızda çalışan kişilerin biraz söylenmeleri kulağınıza kadar gelebilir ve bu canınızı çok sıkacak. Maddi sıkıntıların içinde sizin hala doğru çalışma stiline sahip olduğunuzu düşünen çalışanlarınız da olacak.

30 Haziran 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin para konusundaki tutumunuzu gösteriyor. Elinizde para tutmayı çok seviyor ve harcama yapmadan önce detaylı olarak düşünüyorsunuz. Bir süredir işlerinizin iyi gitmediğini görüyorum ve bu yüzden yanınızda çalışanların maaş zamanlarında aksaklıklar yaşıyorsunuz. Bu durumdan huzursuz olan çalışanların her an gitmeye hazır olduğunu görüyorum. Çok hevessiz çalışıyor ve işyerinde çok mutsuz oluyorlar. Eğer yakın bir zamanda bu duruma çözüm getiremezseniz birçok kişinin kendiliğinden işten çıktığını göreceksiniz. Kasada belli bir miktar parada tutmayı kendinize güvence sayarken elemanlarınıza yaptığınızın farkında değilsiniz. Başka birisinden aldığınız fikirle bir anda maddi olanakları elemanlarınıza sağlayacağınızı görüyorum. Sizin dahi aklınıza gelmeyen bir anda maddi yardım için adım atacaksınız.

30 Haziran 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu çok sakin bir ortağınız olduğunu görüyorum ve bu kişinin çekinmeden her işi yapabildiğini de. Biraz daha özverili olmanız gerekiyor işyerinde. Eğer özverili olmazsanız ortağınızla yaşayacağınız kısa bir sürtüşme sonrasında saygınlığınızı yitirebilirsiniz. Ortaklığın bozulma ihtimali de söz konusu. Sürekli başkalarında sorun arayan bir insan olduğunuzu görüyorum. Böylelikle kendi hatalarınızın üstünü örttüğünüzü düşünüyorsunuz. Kendinizi ölçüp tarttığınız zaman bu yanlışları fark edeceksiniz. Maddi sıkıntılarınızı aşmanız adına işyerinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Sürekli kendinizi yenilemeniz gereken bir iş yapıyorsunuz ve yerinizde saymanız demek geriye gitmek anlamına geliyor. Değişikliklere açık olup bazı yatırımlara açık olmanız gerekiyor. Biraz daha pozitif davranırsanız her şeyin size karşı iyi geleceğini göreceksiniz.

30 Haziran 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu işyerinde çok yumuşak başlı olmanızdan dolayı başınız çok ağrıyor. Çalışanlarınız en ufak sorunları bile kendi içlerinde çözmeyerek size geliyorlar ve sizin sabırla herkesi dinlediğinizi, her şeyi çözüme kavuşturmaya çaba verdiğinizi söyleyebilirim. Her zaman arayı bulmak kolay olamayabiliyor. Her an birisinin gidebileceğini gösteren bu olaylar, sizin de gitmesini istemediğiniz birisinin gideceğini gösteriyor. Büyük bir boşluğa düşeceğinizi ve bu boşluk dolana kadar işlerin gecikeceğini söylemek isterim.

30 Haziran 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin takıntılı bir insan olmanızdan dolayı kazancınızın çoğalacağını gösteriyor. Tam bir düzen hastası olduğunuzu söyleyebilirim eşitlikler, boyutlar ya da renk uyumları tam size göre. Bu düzen aralarında uğraşmayı çok seviyorsunuz ve size verilen her işi büyük bir titizlikle yapıyorsunuz. Bu da sizin çevre tarafından iş saygınlığı kazanmanızı sağlıyor ve iş çevresinde tavsiye edilen bir firmaya dönüşme yolunda ilerliyorsunuz. Yukarı doğru tutulan bir avucun içinde bir genç görüyorum sanki. Birisine iş öğretmeye başlayabilirsiniz ve bu kişinin üzerinden elinizi çekmeyeceğinizi söyleyebilirim. Sizin desteğinizi her an üstünde hisseden bu kişinin biraz endişeli ama parlak bir genç olduğunu görüyorum. Bu genç sizin kendisine güvenmenizden dolayı sizi hayal kırıklığına uğratmaktan endişe duyuyor gibi.

30 Haziran 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu iş ortamında kıskançlığa sebep olabilecek bir durum olacağını söyleyebilirim. Çalışanlar arasında oluşacak bir kısım sürtüşmeler sizin başınızı ağrıtabilir ve sabrınızın taştığını hissedebilirsiniz. Yapmanız gerekenin önce sakinleşmek ve sakinleştirmek olduğunu fark ettiğiniz andan itibaren sorunu kısa bir sürede çözebileceksiniz. Sizden zaten çekinen bu insanlara biraz da sakin geldiğiniz takdirde dediklerinizin aksini yapmayacaklardır. Her şeyi bir noktada toplamak istediğinizi gösteriyor. Bütün çalışanlarınızdan da sizin kadar düzenli olmasını bekliyor ve öyle olmadığını görünce de bir hayli sinirleniyorsunuz. Herkesten sizin kadar düzenli olmasını beklemenin aslında çok da doğru olmadığını içten içe biliyor olmanıza rağmen bu isteğinizde ısrarcı olacaksınız.

30 Haziran 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu daha çok eğitim hayatımızda eksik bıraktığımız bir şeyler olduğuna işaret eder. Tabi ki bu noktada vermemiz gereken emekler olduğu ve bu emekleri düzgün bir şekilde verebilirsek alacağımız karşılıkları da müjdeler. Yakın  zamanda bir sınava gireceğinizi ve bu sınavın sonunda içinizde yer alan başarıyı herkese gösterecek olduğunuzu hissediyorum. Eğitim hayatınızda insanlar ile yüz göz olmanız gereken durumlar yer alabilir.  Bu noktada herkesi insan sanmak yerine biraz daha kendi içinizde olmayı tercih edin ve hayatınıza odaklanın.

30 Haziran 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu un sizin çevrenize verdiğiniz kötü enerjiden kaynaklanan olaylar meydana gelecek. Her şeyi kötüye yoran bir yapınız var, yanına kötü giden durumlar eklendiğinde ise iyice karamsar olup kendi kendinize hayatı zindan edebiliyorsunuz. Fazla mutsuz günler yaşıyorsunuz. İş hayatınızı, hayatınızın merkezi yaparak başka şeylere odaklanmıyor ve güzel birçok fırsatı kaçırıyorsunuz. Başınızı işten kaldırdığınızda hayatta sizi türlü güzelliklerin beklediğine şahit olacaksınız.

30 Haziran 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu şu sıralar maddi sıkıntı çektiğinizi söyleyebilirim. Bir yerlerden alacağınız bir miktar para olduğunu görüyorum fakat bu parayı almanız çok zor gibi duruyor. Emeğinizin hakkını yemek isteyen insanlar var. Beklediğiniz ya da yardım almayı umduğunuz bir kapının artık size kapandığını söylemek mümkün. Sürekli insanlara bir şeyler anlattığınızı görüyorum. Ne kadar insan sıkıntınızı bilirse o kadar kolay çözülecek bir durum değil bu maalesef. İş hayatında her zaman çıkışlar olduğu gibi inişler de olabilir, bütün bu durumu düzeltmek sizin elinizde.

30 Haziran 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu herkesin hayatında çok kırgın anları getirecek. Bu ara öyle bir dönüm ki iş hayatında birçok şeyi değerlendirmek gerekir. Aksi bir durum olursa insanlar için kötü anlar gelebilir. Ne kadar sabır ile hareket edilirse o kadar rahat günler gelecek. Aşk konusunda kalplerde kırgınlıklar meydana gelecek. Bu yüzden de herkesin biraz daha dikkatli görüşmeler yapması gerekir. Aksi halde kırılan kişiler sadece kendileri olacaktır. Bu ara aşk sizden yana olmayacak.

30 Haziran 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu biten bir yolun ardından uzun başka bir yol başlamış. Bu bitiş gibi gözüken durumun aslında yeni bir başlangıca yol açacağını söyleyebilirim. Bu yeni başlangıca alışmak biraz zor gelebilir fakat eski rahatlığınızı tekrar bulmaya çalışacağınızı görüyorum. Her zaman aynı şeylerle mutlu olabileceğimizi düşünebiliriz fakat bazen yeni işlere de açık olmak gerektiğini düşünüyorum. Eski kariyerinizle yenisini kıyaslamaya kalktığınız takdirde sürekli mutsuz olacaksınız. Elinizde aslında kıymetini bilmeniz gereken çok güzel bir mesleğiniz olacağını söylemek isterim. Karamsarlıklarımızı bir köşeye koyduğumuz müddetçe hayatın bizi mutluluklarla beklediğini hatırlatmam iyi olacak diye düşünüyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.