1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan, Yengeç ve Boğa Burçları Hayatınızda Yeni Senaryolara Hazır Mısınız?
30 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan, Yengeç ve Boğa Burçları Hayatınızda Yeni Senaryolara Hazır Mısınız?

30 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan, Yengeç ve Boğa Burçları Hayatınızda Yeni Senaryolara Hazır Mısınız?

30 Ekim 2022 burç yorumları, İncelenecek olduğu zaman her ne kadar hayat çok zorlu olsa bile yeni günde kalplere sıcak etkiler bırakması söz konusu olabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışacağınız bir gün içerisinde olacaksınız. 12 burç için aşk, para, sağlık ve sosyal ilişkiler hakkında burçları gelin hep birlikte inceleyelim.

A+A-

30 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları: Parçalı Güneş Tutulması hayatımızda parça parça değişimler getirecek önümüzdeki 6 ay boyunca. Akrep, Kova, Aslan ve Boğa’lar Güneş’e çıplak gözle bakmasınlar. En çok etkiyi siz alacaksınız! Güneş Tutulmasıyla birlikte kişisel hayatlar daha fazla odak noktası haline gelecek. Şifa, iş para bekleyene kısmet, eş yuva çocuk bekleyene aile kurması için tüm enerjiler tüm kapılar açık.

30 Ekim 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Koç Burcu Günlük Yorumu: Kariyer ve meslekle ilgili konularda önemli olaylar bu pazartesi gündemimize yerleşecek. bazı krizlerde uğraşmak işlerinizi tamamlamak durumunda kalabilirsiniz. sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Mars ikizler burcuna gelmeye başladı. İletişim satış reklam tanıtım pazarlama ve yakın çevrenizde giriştiğimiz her tür işinizde girişimleriniz de mücadeleleriniz de bazı zorlanmalar yaşamaya açık bir süreç içerisine girmiş bulunuyorsunuz.

Kısa vadeli işlerinizde kısa vadeli yolculuklar da eğitimle ilgili kalkıştığınız her tür alanda sıkıntı ve problemler Mars'ın geri hareketi boyunca karşılaşacağınız olasılıklardan bir kaçı yine akraba ve kardeşlerinizle aranızda bazı mücadeleler devreye girdiyse belki bu mücadelelerde birtakım azalmalar da devreye girebilir. Ama ne olursa olsun bu dönem yakın Çevrenizdeki insanlarla konuşma anlaşma anlamında çok da destek ağzınızdan çıkanı kulağın duysun. Bu haftanın genel ile baktığımda sosyal çevre ilişkilerinizin çok kuvvetli olduğunu görüyorum Perşembe gününden sonra birazcık daha isteksiz bir enerji devreye girecek biraz kendi halinizde olmak isteyeceksiniz.

Hafta sonuna doğru hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri ise şans sizden yana dönmeye başlıyor. her tür ilişkide dikkatli olmanız gereken bir dönem Ama en çok sevgili Koçlar para ile olan bağlantılarınıza dikkat edin partnerinizin ya da sevdiğiniz insanın para ile ilgili bazı sıkıntı ve problemleri Bu dönem karşınıza gelebilir ya da onunla para meselelerinde bazı çekişmeler sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Borç alacak verecek dengesini iyi kurun bu ara kimseden borç almayın kimseye borç vermeyin herhangi bir bankaya borçlanmayın.

30 Ekim 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Boğa Burcu Günlük Yorumu: Sevgili boğa ve yükselen boğalar uzak yerlerden alacağınız haberler gün içerisinde duygu iniş çıkışlarımızı biraz fazla kılabilir. Pazartesi akşam saatlerinden sonra çarşamba gece saatlerine kadar ki dönem işinize gücünüze odaklanmak için sizi destekleyen bir zaman dilimi kadın-erkek ilişkilerinde aynı zamanda iş bağlantılarınız da ortaklaşa atılacak adımlarda bazı meseleleri sonlandırmanız bitirmeniz gerekiyor. Bir önceki ilişkinize dahil konu ve olaylar da olabilir bu ya da var olan ilişkinizde tamamlanması gereken konularda olabilir. bu hafta en çok buna dikkat edin çünkü kadersel olarak ilişkilerden yana aşağıya çekileceksiniz.

Geçmiş ilişkili karşınızda dikilebilir ya da geçmişte yaptığımız bazı ilişki sıkıntıları ya da ilişkide hatalar problemler sizi aşağıya çekebilir karşı tarafa çok fazla paya verdiyseniz Bu dönem karşı tarafın Hayatında ne kadar önemli olmadığınızı da çok net göreceksiniz. Ama bu da en çok sıkılganlıklarımızı körükleyecek bu aralar her şeyi üstünüze üstünüze gelebilir ve en çabuk da hem işinizde hem dış ortamlardaki problemleri en çok da ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Bu hafta bu etkilerle dolu olacak hem ortaklığı işlerinizde Hem ilişkilerinizde her şeyi daha ince eleyip sık dokuyun ve her şeyi daha dikkatli bir şekilde tartışmaya özen gösterin. Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz arkadaşlık ilişkilerinizi devrede olurken hafta sonu kendinize daha fazla vakit ayıracak ve kendi halinizde olmaktan mutluluk duyacaksınız.

30 Ekim 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Koç İkizler Günlük Yorumu: Bu haftanın gelince ilişkiler dikkat çekiyor. Siz bu ilişkiler alanınızı İş hayatınızda ele alacaksınız. Bazı beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızı sıkıntı ve problemler karşınıza gelirken eskiden çalıştığınız ve bir anlamda size doğru çıkarmış size aşağıya çekmiş bir ilişkinin ya da bir iş konusunun yeniden gündeme gelmesi gündeminize yerleşebilir. En çok bu konuları halletmeniz gerekecek bu hafta ilişkiler sizi zorlayacak iş ilişkileri yanınızda çalıştırdığınız ya da yanında çalıştığımız insanlarla olan bağlantılarda kafanıza buyruk biraz da isteksiz de biraz da hırçın tavırlarla hareket etmeye meyilli olabilirsiniz.

Mars ikizler burcuna gerilemeye başladı 30 Ekim itibariyle sizin kişisel alanlarınıza gerileyecek 14 ocak tarihine kadar önemli giriş kimler konusunda destekli olmayacaksınız. Bu girişimler sosyal çevrenizle bağlantılı olan girişimler olabilir mesela arkadaşlarınızla soyunacağınız bir iş bir aktivite bir davet bir organizasyonda bağlantılı iş olabilir ya da işinizin gelirlerini arkadaşlarınızla beraber yapacağınız bir başka işe yatırmak istiyor olabilirsiniz.

Fakat Mars'ın bu alanlarınızda geriliyor olması para ile ilgili konular ve girişimleriniz konusunda çok da destekli olmadığınızı gösterir gibi o yüzden her tür girişimiz konusunda dikkatli adımlar atmaya Özen gösterin. Hafta sonuna doğru perşembe ve cuma günleri iş hayatınız daha aktif olurken hafta sonu kendi halinizde ama sosyal çevrenizdeki insanlarla bir arada olarak arkadaşlarınızla güzel vakit geçirerek haftanızı tamamlamak isteyebilirsiniz.

30 Ekim 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Gitmek arzu ettiğiniz çok fazla yollar var. Her ne kadar bu yollara çıkmak için can atıyor olsanız bile bu ara pek de doğru olmayacak. Çünkü alacağınız kararlarda ani kararlar vermek ve sonradan pişman olmak gibi durumlar da meydana gelebilir.

Her şeyi ince elemek ve sık dokumak için uygun olan zamanlarda olduğumuzu söylemek daha yerinde olacak. Geçmiş hayatınızdan yeniden hayatınıza girmek isteyen kişiler olacak. Her ne kadar kalbinizde onlar için hala derin izler olsa bile bunları bir kenara bırakmayı ve kendiniz için doğru olan kararı vermek için düşünün.

30 Ekim 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Aslan Burcu Günlük Yorumu: Sevgi ve hassasiyet yönlerinizin biraz daha geçmişte kaldığını gösterir. Duygusal olarak gerçeklerden sıyrılarak sorunlarınızdan kaçtığınız dönemler geçirmişsiniz.

Ancak sorunlarınızdan bu zamana kadar kaçmış olmanız hiçbir şey katmamı. Aksine sorunların giderek büyümesine ve daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olmuş. Bu durumlar yanı sıra aldatmaları ve yalanları da yanı sıra getirmiş.

Borç alacak verecek dengesini iyi kurun bu ara kimseden borç almayın kimseye borç vermeyin herhangi bir bankaya borçlanmayın.

30 Ekim 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Başak Burcu Günlük Yorumu: Başak burcu günlük yorumu sizin dominant bir karakterli birisinden bir konu da yardım almanız gerekebilir. Planlarınız doğrultusunda hayata geçirmek arzu ettiğiniz bir konu da yardım alabilirsiniz. Bir birikiminizi değerlendirmek için aklına güvendiğiniz bu kişiye danışmak isteyebilirsiniz.

Aslında bu ara sizin için karanlıkların artık aydınlanacağına yorumlanır. Bu yeni bir iş işe maddi durumunuzun düzeleceğine, partneriniz ile aranızdaki problemlerin bitmesine ve olmasından ümidinizi kestiğiniz bir konu da bir sürprize yorumlanabilir.

Bu ara hayal ettiğiniz bir şeye sahip olmanıza yorulur. Bu bir mezuniyet, ev sahibi olma ya da almak arzu ettiğiniz araba gibi maddi külfeti olan bir şeye sahip olmaya da yorumlanabilir.

30 Ekim 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Terazi Burcu Günlük Yorumu: Bugün fazla iyimser bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz, bununla birlikte aşırılık konusunda kendinizi dizginlemeyi ihmal etmeyin. Çevrenizdeki kişilerin sizleri kullanmasına izin vermeyin. Bu sebeple kime karşı daha iyimser olacağınız konusunda düşünmeniz gerekebilir.

Bugünün genel olarak maddi ve manevi olarak şanslı burçları arasındasınız. Bu noktada yeter ki duygularınızdan emin olmalı ve duygularınızı abartmadan kendinizi dinlemelisiniz. Spor veya çeşitli aktivitelere katılmanız sizler için bu dönemde daha iyi olabilir.

Yurt dışı veya akademik konusunda meseleleriniz varsa bu hafta ile çarpıcı gelişmeler gündeme gelebilir.

30 Ekim 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Akrep Burcu Günlük Yorumu: Aile içerisinde yaşanan gerginliklerden dolayı biraz uzak kalmak isteyebilirsiniz. Eğer özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünüyorsanız tüm bunlara son vermeyi düşünebilir ve kendinizi uzaklaştırmak isteyebilirsiniz.

Bugünlerde iş hayatınız içerisinde iş birliklerinize açık olmalısınız. Aşk ilişkilerinizde aldığınız kararlarla alakalı herkesin karlı çıkması için üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Evinizin içerisinde veya işyerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz.

Eğer yeni bir işe başlamak istiyorsanız bununla alakalı kurs ve eğitimlere katılabilirsiniz. Tutulmanın etkisiyle yıllardır odaklandığınız fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz aksiyonlar için harekete geçeceksiniz.

30 Ekim 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Yay Burcu Günlük Yorumu: Özgüven problemi yaşadığınız durumlarla alakalı bu durumu düzeltmek için yeni eğilim içerisine girebilir ve duygusal anlamda hassas bir gün geçirebilirsiniz. Para ile alakalı bütçe sıkıntılarınızda dengeleme yapmanız gerekebilir. Harcamalarınız artabilir bu sebeple ilerleyen günlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Sağlığınız konusunda kendinize çeki düzen vermeniz gerekebilir. İletişim, konuşma ve dert anlatma durumları ile beraber dostlarınızla konuşabilirsiniz. Duygularınızı partneriniz ile görüşebilir ve destek alabilirsiniz. Kariyerde yeni fırsatlar, kendine zaman ayırmalı travmalarınla yüzleşmelisin.

Sağlığına çok dikkat et. Uzun zamandır canını dişine takıp birikim yapanlardansanız, emeklerinizi çeşitli yatırım yollarıyla somutlaştırmak isteyeceksiniz.

30 Ekim 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

30 Ekim Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Bugün kafa karışıklığı içerisinde olacağınız bir gün. Çalışma alanlarınızda ve iş konusunda yeniliklere imza atacağınız bir gün olacak. Ek gelir sağlamak için elinizden geleni yapacak ve bunun yanı sıra kafanızı çok iyi dinleyerek ruh sağlığınızı iyileştireceksiniz. Para konularında günün ilk saatlerinde bazı atılımlar yapabilirsiniz fakat olumsuz haberler sonucunda inancınızı yitirmemeli ve denemeye devam etmelisiniz. Sabrınız konusunda çevrenizdekiler tarafından sınanacağınız bir gün olabilir. Bekarlara aşk Terfi ,atama yeni iş fırsatları açık. Evlilik kararı alınabilir. Yurt dışı ve eğitimde şanslı bir dönem. Sosyal medya e ticaret işlerinde açıklık. Kararlılığınızı, disiplininizi ve çalışma biçiminizi kıskananların olduğunu fark edeceksiniz.

30 Ekim 2022 Kova Burcu Günlük Yorum

30 Ekim Kova Burcu Günlük Yorumu: Aşk aşk diye diye en son sizlerin de yüzleri gülecek. Her şey en farklı anları ile size gelecek. O kadar aşıksınız ki en son a dan z ye kadar her şeyi ile pişman olarak karşınızda yer alması sizlerin çok mutlu bir kişi olmanıza neden olacak. Gözleriniz ile ilgili farklı problemler meydana gelebilir. Bu problemleri bir anda geride bırakmak sizin için çok iyi olacak.

İnsanlara karşı tahammül seviyenizin bitecek olduğuna işaret ediyor. Rekabetin yüksek olduğu bir iş yerinde çalışıyorsanız, gerçek potansiyelinizi açığa çıkarmak, öne çıkmak adına daha hırslı bir profil çizmeye başlayacaksınız.

30 Ekim 2022 Balık Burcu Günlük Yorum

30 Ekim Balık Burcu Günlük Yorumu: Maddi anlamda her şey adeta istediğiniz gibi yolunda gidecek. Hatta hiç beklemediğiniz bir yerden alacağınız olduğunu görecek ve ona göre devam edeceksiniz. Arkadaşlarınız ile bol eğlenceli anlara şahit olabilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak bir günde alacağınız en güzel haberler sonunda sizlerin rahat etmesine yardım edecek. Çok farklı bir yapıdasınız ve insanlar ile böylesi içli dışlı olmak sonunda aradığınız kendinizi bulmasını da sağlayacak.

Narin bir kişiliğe yeniden devam edeceğinize işaret ediyor. Bir süredir ilişkinleriniz ile ilgili ciddi sınavlardan geçiyorsanız, tüm sorunları bertaraf edecek ve sil baştan başlamak isteyeceksiniz. Fakat siz kendiniz için hareket edin ve insanları takmadan rahat hareket etmeyi tercih edin.

30 Ekim Çarşamba Gündemi

  • KOÇ: Yeni başlangıçlar
  • BOĞA: Gizli kalmış olaylar
  • İKİZLER: Bitkin bir gün
  • YENGEÇ: Flört ve ex gündem
  • ASLAN: Harcamalar
  • BAŞAK: Sebepsiz sinir
  • TERAZİ: Öfke
  • AKREP: Kaygı
  • YAY: Stresli bir gün
  • OĞLAK: Güven sorunları
  • KOVA: Kontrol sorunları
  • BALIK: Üzüntü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.