1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatında Yeni Sorunları Getirecek…
3 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatında Yeni Sorunları Getirecek…

3 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatında Yeni Sorunları Getirecek…

3 Temmuz 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman herkesin hayatında yine yeniden sorunları getirecek. Biri birinden farklı durumlar hayatınızda sorunsal etkiler ile meydana gelecek. Ben verdiğim enerji ile hayatınızda neler olacak bunlara odaklanacağım.

A+A-

3 Temmuz 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin ihtiyacınız olmadığı halde kişisel birikim yapma isteğinizi gösteriyor. Kendinizi garantiye almak ve olası durumlar adına hazırlıklı olmak istiyorsunuz. Fakat bu planınızı nasıl yapacağınız konusunda henüz emin değilsiniz. Kan bağınız da olan bir kişinin tavsiyesiyle kendinize bu işler için sosyal medya hesapları açacak ve minik bir tarım işine gireceksiniz. Tarım işi tam size göre elinizi toprağa bulaştırmaktan çekinmiyor, dalından meyve, sebze toplamayı çok seviyorsunuz.

3 Temmuz 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizin yetiştiriciliğini yaptığınız bitkilerinizin olduğunu gösteriyor. Üretken bir karakteriniz var. Bahçesine, saksısına sürekli domates, biber, maydanoz vs. eken ve bunu hobi olarak yapan bir insan olduğunuzu görüyorum. Oldukça iyi gelire sahip bir hanedesiniz ve hanenizden bolluk bereket eksik olmuyor. Yapmış olduğunuz yetiştiricilik gününüzün büyük bir kısmını alıyor ve size kendinizi hissetmenize sebep oluyor. Haneniz açısından çok şanslı olduğunuzu söyleyebilirim çünkü gelir elde etmek adına kendinizi zorlamanıza gerek kalmayacak kadar rahat bir yaşam sürüyorsunuz.

3 Temmuz 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu işten kazanmış olduğunuz parayla kendinize mücevher alacak ve bu mücevherleri aksesuar olarak kullanacaksınız. Yatırım yapmak size göre değil, siz kullanmayı ve anı değerlendirmeyi seviyorsunuz. Yaklaşık 7-8 ay sürecek bu süre zarfında eğer para biriktirebilirseniz önünüze çıkan ilk fırsatta kendinize yeni bir cep telefonu satın alacaksınız. Bu titizlendiğiniz işinizdeki tek engelin telefon olduğunu görüyorum. Telefona gereğinden fazla dalacak olabilir ve bu yüzden bebeği ihmal edebilirsiniz. Bu gibi yaşadığınız durumlarda kendinizi çok sorumlu hissedecek ve üzüleceksiniz. Üzülmemek adına sosyal medyalardan bir süre uzak kalmanızı tavsiye edebilirim. Sosyal medyalardan uzak kalırsanız eğer harika bir iş çıkaracağınızı görüyorum zaten sizin için çok kolay sayılabilecek bu işin altından kolaylıkla kalkabileceksiniz.

3 Temmuz 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu hanenizle bağı bulunan ve yeni doğmuş bebeği olan birisiyle yakın bir zamanda iletişime geçeceksiniz, kısa bir görüşmenin ardından sizin tecrübelerinizden faydalanmak isteyen bu kişiyi reddetmeyeceksiniz. Bu kişi size tecrübelerinizi paylaşmanız karşılığında iyi sayılabilecek bir para teklif edecek. Siz de böyle bir fırsatı geri çevirmek istemeyecek ve küçük bir bebeğin sorumluluğunu alacaksınız. Aslında daha öncesinde de yaptığınız bu işi yaparken daha da titizlenecek, sürekli bir şeyleri yanlış yapma korkusuna kapılacaksınız. Tedbirli olmakta da fayda var tabi ama kendinizi strese sokarsanız yayacağınız negatif enerjinin insanları kötü etkileyeceğini düşüyorum.

3 Temmuz 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu alıştığınız yoğun tempoyu yakalamanız uzunca bir sürenizi alacak. Bu ruh hali içindeyken kendinizi rahatlatmak adına yeni modeller deneyebilir ve bunları insanların beğenisine sunabilirsiniz. Tarzınızın hep aynı olması insanlarda bir yerden sonra bıkkınlık yaratacak. Yeni modeller denemeniz hem size iyi gelecektir hem de çevrenizde olumlu dönüşler almanızı sağlayacaktır. Hanenize yıllardır yapmış olduğunuz bu katkıya 3-4 sene içerisinde son vermeyi düşünüyorsunuz. Bedeninizi dinlendirmeye karar vermeniz oldukça doğru bir davranış olacaktır. Uykusuzluk sizde bazı sağlık sorunlarına sebep olabilir.

3 Temmuz 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin birikim yapan yönünüzü gösteriyor. Evin birçok ihtiyacına destek olmaya çalışıyor ve bütün bunları yaparken kenara para atmaya çalışıyorsunuz. Hanenizde oldukça takdir toplayan bu davranışı devam ettirdiğiniz sürece bir gayrimenkul yatırımı mümkün gözüküyor. Yapacağınız gayrimenkul yatırımı sonrasında yaşadığınız şehirden taşınabilir ve yeni çevre edinmek zorunda kalabilirsiniz. Yeni çevre edinirken biraz zorlanacak ve işlerinizde aksamalar yaşayacaksınız.

3 Temmuz 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu siz dikiş işleriyle uğraşıyor olabilirsiniz ve bu işleri evinizden yürüttüğünüzü görebiliyorum. Dikiş işini yıllardır yapıyor olmanızın yanı sıra ailenizden gelen bir yetenek olduğu çıkmış. Sürekli yeni elbiseler, pantolonlar dikiyor ve bunları yaparken oldukça keyif alıyorsunuz. Uykusuz çok geceniz olduğunu söyleyebilirim ve buna rağmen işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınız bir döneme adım atacaksınız. Gelen insanları reddedemiyor ve herkesin işine yetişmeye çalışıyorsunuz. Bu huyunuz yüzünden bir hafta gibi bir süre çok sıkışacağınızı söylemek zorundayım. Hatta bu dönemde çevrenizdeki bir kişiden yardım isteyebilirsiniz ve yardım istediğiniz kişinin aslında ne kadar yetenekli olduğunu fark edebilirsiniz.

3 Temmuz 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu verdiğiniz emeklerin karşılığını alacak ve kendiniz için o çok istediğiniz şeyi alabileceksiniz. Size başlarda zor gelecek ama sonucunun güzel olacağına inandığınız bir etkinliğe kollarınızı sıvamanın vakti geldi. Bu gireceğiniz etkinlikle kendinize daha çok çevre edinecek ve işlerinizi kolaylaştıracaksınız. Arkadaş canlısı tavırlarınızla bu hiç de zor olmayacak gibi duruyor.

3 Temmuz 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu el işi yapmayı sevdiğiniz ortada fakat son zamanlarda çok boşlamışsınız. Aslında el işinizi belirli objeleri boyayıp satarak da nakit paraya çevirmeniz mümkün. Kendi zekanızı çoğu zaman takdir ediyor ve çevre tarafından takdir edilmedikçe de sinirleniyorsunuz. İnsanlar yüzünüze karşı açık açık söylemeseler bile sizin evde durarak para kazanmanızı oldukça kıskanıyorlar. Yapacak olduğunuz minik süs eşyalarını eski eşyaları boyayarak ya da değiştirerek elde edeceğinizi göreceksiniz. Bu yaptıklarınız o kadar güzel olacak ki kimi zaman siz bile inanamayacaksınız.

3 Temmuz 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu sizin geri dönüşüme ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor. Sürekli olarak bir devri daim yapmak sizin için çok kolay. Kullanmadığınız eşyaları satıyor, yerlerine yenilerini alıyorsunuz. Elinizde kullanmadığınız eşyaları tutmuyor her şeyi nakit paraya çevirmek adına bir fırsat olarak görüyorsunuz. Sadece dönüşümler için konuştuğunuz birçok kişinin olduğunu görüyorum. Karşılıklı olarak bir şeyler alıp verdiğiniz bu insanlarla kimi zaman uzun uzadıya sohbet ediyor ve yaptığınız davranışın doğruluğundan bahsediyorsunuz. Yaptığınızın doğru olduğunu bildiğiniz halde çevrenizden onay beklediğinizi görüyorum. Siz evinizdekini çöpe atmayan onun yerine yeni eşyalara ya da nakit paraya dönüştürebilen idareli bir insansınız.

3 Temmuz 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sürekli kendinizi daha iyi bir seviyeye taşımız olduğunuzu gösteriyor. Her gün daha önce yapmamış olduğunuz bir ürünü yapmayı deniyor ve insanların beğenisine sunuyorsunuz. Sosyal medyayı sık kullanan birisi olduğunuzu söyleyebilirim. Sosyal medya sayesinde ürünlerinizi tanıtıyor ve insanların ürünlerinizi tanımanızı sağlıyorsunuz. İnsanların size yaptığı yorumları önemsiyor ve çok ilgileniyorsunuz. Bu ilginiz sayesinde işleriniz günden güne artacak ve çok bereketli ayların sizi beklediğini görüyorum. Sizi destekleyen insanları da unutmayarak teşekkür etmek adına güzel bir yemek vereceksiniz ve bu yemek günlerce konuşulacak. Bu yemekten memnun kalan kişilerin de çevreye tavsiyesiyle işlerinizde ekstra bir artış olacak. Oldukça yoğun ve uykusuz günlerin sizi beklediğini bilmelisiniz.

3 Temmuz 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin yeni bir işe atılacağınızı gösteriyor veyahut yapıyor olduğunuz işte yeni ürünler yapıp satmayı deneyeceksiniz. Kendi evinizde üretimini sağlayarak birtakım şeyler sattığınızı ve geçiminizi bununla sağladığınızı görüyorum. Geçiminizi sağladığınız bu işinizde el lezzetiniz çok önemli. Siz ise hem el lezzetine hem de yeteri kadar hıza sahipsiniz. Bu işi tek yapmadığınızı aynı haneden birisinin daha desteğiyle bu işe giriştiğinizi görüyorum. Bu ay beklediğinizden çok daha fazla satış yapacaksınız ve elinize geçen parayla bir süredir almayı düşündüğünüz o eşyayı alacağınızı görüyorum. Gelen siparişlerinizin yoğunlaşmasıyla birlikte uykuya bile oldukça az vakit ayıracağınızı söylemek mümkün. Fakat sürekli artan kazancınızla motive olup bu yaptığınız işten şikayetçi olmadığınızı göreceksiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.