1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…
3 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…

3 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…

3 Mart 2021 burç yorumları ayın ilk haftasında kimlere neler getirecek merak ediyor musunuz? Haftanın ortasında hangi burç ne ile yan yana olacaksa sizler için derledik ve odaklanarak bakalım.

A+A-

3 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu hayatınızda her ne kadar işlerinize ciddi anlamda odaklanıyor olsanız bile bazen istediğiniz başarıları elde etmek konusunda zorluk çekiyorsunuz. Özellik ile de kriz dönemleri içerisinde yer aldığımız bu zaman dilimlerinde istediğiniz kadar başarılı olmak konusunda zorluk çektiğinizi hissediyorum. Yakın zamanda yeni bir işe girişmek ve bu alanda kendinizi daha çok geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu noktada ne kadar dikkatli olursanız aslında o kadar rahat edecek ve sorun olmadan devam edebileceksiniz.

3 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu bu ara bir haber geleceğine işaret eder. Eğer habere tam anlamı ile odaklanır ve burada gelen durumları dikkate alırsanız her şey mükemmel olacak. Bunun için dikkatli olmayı ve her an daha rahat etmeyi tercih etmelisiniz. İşlerinizin bu ara yolunda gitmediğini ve hayatınıza girecek yeni biri ile bu durumlardan kurtulacağınıza işaret ediyor. Hislerime göre bu ara hayatınızda her anın daha çok yoluna gireceğini hissediyorum.

3 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bir adım ileri gidebilmek adına risk almak konusunda daha cesur davranmanız bulunduğunuz krizden çıkmanıza yardım sağlayacak olduğunuzu hissettiriyor. Şu süreçlerde dikkat her zaman sizler için daha ön planda olmalı. Aksi halde sorun yaşamanız söz konusu olabilir. Bu anlarda sabırlı ve bol emekli bir şekilde devam etmeyi tercih edin. Bu ara artık hayatınızda her şey düzene girecek. Bu anlara kadar sabırlı olun.

3 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin işinizdeki gücünüzü temsil ediyor. Yapıyor olduğunuz işte oldukça saygın ve lafı geçen bir kimsesiniz. Çevrenizde bu işi başka yapan kişilerinde oldukça fazla olduğunu görüyorum. Hep bir rekabet içindesiniz. Fakat sizin disiplinli duruşunuz ve kendi iş ahlakınızdan ödün vermeyişinizden dolayı her zaman birkaç adım önde olduğunuzu görebiliyorum. Projelerini yaptırmak için insanların sizi tercih etmesinin en önemli sebebi isminizin çok duyulmuş olması.

3 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin yeni birkaç işinizi temsil ediyor. Yeni başlayacak olduğunuz projelerinizin olduğunu görüyorum. İşleriniz oldukça iyi gidebilir ve herkesi memnun edebilirsiniz. Yakın zamanda çok başarılı olduğunuz bir projeyi görüyorum, size yeni gelecek olan bu projelerde başarılı olduğunuz konunun etkisi çok büyük. Başarınızın birçok kişi tarafından duyulduğunu söyleyebilirim. Yeni projeler yoğun bir çalışma temposu gerektirebilir. Çalışanlarınızın bu konuda biraz şikayetçi olacaklarını göreceksiniz. Siz ise çalışanlarınızı teşvik etme amaçlı prim verebilirsiniz.

3 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu yaptığınız işleri tam anlamıyla profesyonel olarak yapıyor ve teslim ediyorsunuz. Güvenilirlik açısından sürekli tavsiye ediliyorsunuz. Vermiş olduğunuz primleri önemsemeyeceksiniz çünkü bu prim sayesinde çalışanlarınızın çalışma azimlerinin nasıl arttığına şahit olacaksınız. Bu sürece şahit olduktan sonra çalışanlarınızın güzel projeler ortaya çıkarttıklarını görebilir hatta verdiğiniz primin birkaç katını fazlasıyla size kazandırdığına şahit olabilirsiniz.

3 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu daha fazla kazanmak istiyor ve bu kazanma hırsınız için özel sektöre geçmeyi bile düşünüyorsunuz. Fakat özel sektöre geçtiğinizde bu kadar kazanamayacağınızın bilincine vardığınız zamanlarınızda da ne yapacağınızı bilmeyerek derin düşüncelere dalıyorsunuz. Bir ya da iki hafta sonrasında bu çalışma ritmi sizi yorabilir. Kendinize paradan daha fazla değer vermeniz gerektiğini düşünebilir ve bu adımınızı hemen geri çekebilirsiniz. Ayaklarınızı biraz daha yorganınıza göre uzatarak bu duruma bir çözüm getirmeniz mümkün gibi görünüyor.

3 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu size gelecek olan bir parayı temsil etmiş. İşyerinizden bir prim almanız gibi bir durum söz konusu. Alacağınız bu parayı hiç beklemediğiniz için oldukça mutlu olacaksınız. Birkaç yere borcunuzun olduğunu ve uykularınızı kaçırdığınızı görüyorum. Bu prim sonrasında bir nebze olsun rahat edecek ve biraz nefes alacaksınız.  Kendinizi önemsemeyi ihmal ettiğiniz şu sıralarda en değerli varlığınızın kendi sağlığınız olduğunu hatırlatmak isterim. Derin düşüncelere dalarak bedeninizi stres altına sokuyorsunuz ve kendinize iyi gelmeyen şekilde davranıyorsunuz.

3 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu şu sıralar yoğun iş temponuzu simgeliyor. Gün içinde çok dinlenebildiğiniz bir işiniz olduğunu fakat şu sıralar buna az vakit bulduğunuzu söyleyebilirim. Bu çalışmalarınızın karşılığı size iç rahatlığı olarak geri dönecek. Kazandığınız parayı daha fazla hak ettiğinizi düşünebilir ve iş yoğunluğunuzdan dolayı sıkıntılarınızı düşünmeye dahi vakit bulamayabilirsiniz. Bu durumdan şikayetçi olmak yerine aksine çok memnun olacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çalışmanın size iyi geldiğini gördükçe kendinizi boş bırakmamaya çalışacak bir biçimde yaşamınızı devam ettirebilirsiniz.

3 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu kurslara gitmeniz söz konusu olabilir. Gideceğiniz kurslar hem kendi kişisel gelişiminizle alakalı hem de mesleğinizle alakalı olabilir. Gitmiş olduğunuz kurslardan dolayı bir sınava girişiniz söz konusu. Bu sınavların ardından bir zam gelebilir. Gelecek olan bu zamla kendinize hem yeni yetenekler hem de para kazandırmış olduğunuzun farkına vararak işinize daha sıkı sarılabilirsiniz. Hayattaki en önemli şeyin sizin sağlığınız olduğunu hatırlatıyor ve bir iş sahibi olduğunuz için ona bağlı kalmamanız gerektiğini göreceksiniz.

3 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bir görev değişikliğini temsil ediyor. Bir terfi söz konusu olabilir. Terfi değilse bile başka bir bölüme geçiş ya da atanma söz konusu. Sizin uzun zamandır istiyor olduğunuz bu durum beklemediğiniz bir anda gerçekleşecek. Sizin için beklenmedik olan bu durum düzeninizi biraz sarsabilir. Bir anda yeni sorumlulukların altına girebilirsiniz. Yapılacak projelerde değişik fikirlere sahip olmanız da kurumunuzun atacağı adımları değiştirecek. Siz attığı adımları bilen ve hep sonraki adımını düşünen bir insan olmuşsunuz.

3 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu işyerinizde olan ve sizin yeni konumuzdan memnun olmayan insanları gösteriyor. Sizin bu insanlara karşı nispet yapacağınız çıkmış. Sizin elde ettiğiniz bu konumdan dolayı o insanlara tepeden baktığınızı görüyorum. Bu duruma çok içerlenen içlerinden birisinin sizin hakkınızda iyi olmayan planları olacak. Atacağınız her adımı çok iyi incelemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü yakın bir zamanda bir iftiraya uğrayacağınız söz konusu olabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.