1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 Kasım 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Herkesi Şaşkına Çevirecek... Kasım Ayının Enlerine Hazır Mısınız?
3 Kasım 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Herkesi Şaşkına Çevirecek... Kasım Ayının Enlerine Hazır Mısınız?

3 Kasım 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Herkesi Şaşkına Çevirecek... Kasım Ayının Enlerine Hazır Mısınız?

Ay’ın Kova burcundaki seyahati devam ederken; Mars ile üçgen açı oluşturdu. Ay ve Mars arasındaki üçgen açı tüm burçları etkisi altına alacak. Sorumlulukların artmaya başlaması, cesaret ve özgüvenli davrananların kazançlı çıkmasını sağlayacak. Samimiyet ve sağduyu sınavını başarıyla geçenler için verimli bir gün yaşanacak. 3 Kasım Burç Yorumları ve Kasım Ayının enlerini duymaya hazır mısınız?

A+A-

3 Kasım burç yorumlarına göre aşk, sağlık, ilişkiler ve para alanlarında burçları neler bekliyor? Ay ve Mars arasındaki üçgen açı burçları nasıl etkileyecek? Venüs aşk ve ilişkiler alanında hangi burçları destekleyecek? 3 Kasım 2022 Perşembe günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

3 Kasım 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu Günlük Yorumu: Ay’ın Kova burcundaki yolculuğu sürüyor. Yeni hedefler belirlemek ve cesaretle adım atmak için doğru zamanda bulunuyorsunuz. Finansal konulardaki sorunların çözüme kavuşmaya başladığını göreceksiniz. 

⭕️  Kasım Ayının En Engellenemeyeni   ⭕️ 

Koç: Kuralları senin koyduğun bir Kasım ayına hoş geldin. Sence de çevrendeki çoğu insanın fikrine takılıp kendini geri plana çokça atmadın mı? Buna son verdiğin adımları atacaksın. Bu saatten sonra kimseyi sonuna kadar savunmayacaksın.

3 Kasım 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük Yorumu: Enerjinizi doğru alanlara kanalize etmeye başlayacaksınız. Hedeflerinize ilerlediğiniz yolda engel teşkil eden ilişkileri sorgulamayı düşünebilirsiniz. Duygusal kararlar almak yerine mantığın sesine kulak vermeniz gerekebilir. 

⭕️ Kasım Ayının En Kontrolcüsü ⭕️ 
Boğa: Her şeyin farkındaydın da düzen yürüsün diye tolere ettiklerinle sınanıyorsun şimdi… Aslında bu sınav senin de değil, onların… Kasım ayında gezegen hareketlerinin biri bitmeden biri başlarken, kontrolcülüğü'nden ödün vermeyeceksin.

3 Kasım 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumu: Ay ve Mars arasındaki etkileşim cesaret duygusunun güçlenmesini sağlayacaktır. Risk almaya meyilli olacağınız bu süreçte hata yapmamaya dikkat etmelisiniz. Pratik çözümler üretmek zorunda kalabilirsiniz. 

⭕️ Kasım Ayının En Israrcısı ⭕️ 
İkizler: Hayatında finale ulaşmayan ne var? Bu huyundan Kasım ayında da ödün vermeyeceksin. 2022’yi sıfırdan başlatacak güce sahip Mars Retrosu’nun ev sahibisin. Adrenalin hamurunda var. Bunu herkese göstermekten çekinmeyeceksin.

3 Kasım 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Finansal konuların öne çıktığı bu süreçte gelir ve gider dengesi kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almayı düşünmelisiniz. Maddi sorunlar nedeniyle yaşadığınız stresi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşmak isteyebilirsiniz.

⭕️  Kasım Ayının En Direneni ⭕️  
Yengeç: Seni değiştirmelerine, klasik kalıpların içindeki yüzeyselliğe çekmelerine izin vermeyeceksin. Rotanı duyguların belirlediği için kalbinin ekmeğini yiyip de karnı ağrımayanlardansın.

3 Kasım 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumu: Aşk ve ilişkiler alanındaki kaos dolu günlerin sona ermeye başladığını göreceksiniz. Hem fikirleriniz hem de duygularınız netlik kazanmaya başlayacaktır. Hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulmak için doğru zaman dilimi içerisinde bulunuyorsunuz.

⭕️  Kasım Ayının En Şaşırtanı ⭕️  
Aslan: Ne demişler “İnsan beşer, kuldur şaşar.” En nihayetinde bu sözü bir çok kişiye söyleteceksin. 2022’nin Kasım ayında eleştirileri akıl filtrenden geçireceksin. Meydanları senin cümlelerin dolduracak. WhatsApp gruplarında sen konuşulacaksın.

3 Kasım 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumu: Para kazanma hırsını baskın bir şekilde hissedeceksiniz. Ay’ın Kova burcunda yer alması hayata yeni bir bakış açısı ile bakmanıza yardımcı olacaktır. Günlük rutinlerin düzenlenmesinden uzun vadeli planların yapılmasına kadar yeni kararlar almanın eşiğinde bulunuyorsunuz.

⭕️ Kasım Ayının En Lideri ⭕️ 
Başak: Emek vermediğin bir düzenin asla parçası olmadın. Üstten konuşmalar sana göre değil, bunu 2022’nin en çetrefilli ayında daha net bir biçimde ortaya koyacaksın. Hayatının her bölümünde emekçi bir patron oldun. Karakterinde eğilip bükülmek yok.

3 Kasım 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumu: Hayatın eğlenceli ve keyif verici yönlerine odaklanmak isteyebilirsiniz. Sorumlulukların artmasından dolayı sinir ve stres seviyesinin yükselmeye başladığı görülecektir. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek için zaman yaratmayı düşünebilirsiniz.

⭕️  Kasım Ayının En Engellenemeyeni   ⭕️  
Terazi: Kuralları senin koyduğun bir Kasım ayına hoş geldin. Sence de çevrendeki çoğu insanın fikrine takılıp kendini geri plana çokça atmadın mı? Buna son verdiğin adımları atacaksın. Bu saatten sonra kimseyi sonuna kadar savunmayacaksın.

3 Kasım 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumu: Özgürlük kavramını yeniden sorgulamaya başlayacağınız bu süreçte aile ve arkadaşlık ilişkileri kritik önem taşıyor. Venüs’ün desteklediği burçlar arasında yer alıyorsunuz. Yeni bir aşk ilişkisi gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni birini dahil etmeden önce karşınızdaki kişiyi yakından tanımak isteyebilirsiniz.

⭕️  Kasım Ayının En Filozofu ⭕️  
Akrep: Yine yanılmadın, yine haklı çıktın. Sana büyük konuşuyorsun diyenler bile, dediğine gelecek. Benliğine hükmedecek, hislerinin sonucunun nereye varacağını kestirebileceksin. “Bunun olacağını biliyordum” sözünü dilinden düşürmeyeceksin.

3 Kasım 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumu: Aile içerisindeki sorunlardan dolayı canınız sıkılabilir. Ayağınızdaki prangalardan kurtulmak ve yeni bir yol haritası belirlemek için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Finansal açıdan riskli ama kar getirisi bulunan projelere yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. 

⭕️ Kasım Ayının En Öğretmeni ⭕️ 
Yay: Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek senin için hiçbir zaman zor olmadı. Ancak bu ay aklını karıştırabilecek insanlar yoluna çıkacak. Kalbine söz geçirebilen yanın, duygularının kararlarında etkili olmasına izin vermeyecek.

3 Kasım 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Kariyer alanında önemli değişiklikler yapmak için uygun zaman olabilir. Fırsatları görmezden gelmek yerine değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Finansal açıdan yaşadığınız sorunlar için ani kararlar almaya meyilli olacaksınız. Lakin, hata yapma payınızın arttığını unutmamalısınız.

⭕️  Kasım Ayının En Sahipleneni ⭕️  
Oğlak: Kızıyorsun, söyleniyorsun ama dayanamayıp elinden geleni de yapmaktan geri durmuyorsun. Sevgili Oğlak burcu; bu sana açık mektubum… İki gün sinirlisin diye sevdiklerinin omuzundan elini çekmezsin.

3 Kasım 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumu: Ay’ın Kova burcunda olması gizli duyguların açığa çıkmasına neden olabilir. Sırlarınızı kiminle paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. Duygusal açıdan kırılgan bir dönem içerisinde bulunuyorsunuz. Yakın arkadaşlarınıza karşı güvensizlik hissedebilirsiniz.

⭕️  Kasım Ayının En Yorulanı ⭕️  
Kova: Koştun, konuştun ve aşılmaz denilenleri aştın. Elbette sen de yoruldun. Düzenin için yapman gereken her şeyi yapan savaşçı kalbin artık istirahat etmek isteyecek. Hatırlaman gerekiyor ki kanatlarının altına herkesi alamazsın.

3 Kasım 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumu: Aile içerisindeki otorite figürü ile çatışma içerisine girebilirsiniz. Özellikle finansal konulardaki sorunlardan dolayı tartışmalar gündeme gelebilir. Kariyer planlaması ve iş değişiklikleri için bir süre daha beklemeniz faydalı olacaktır. 

⭕️ Kasım Ayının En Erteleyeni ⭕️
Balık: Her cephede farklı savaşlar vermekten yorgun düştüğünü bu ay hissedeceksin. Kaldı ki Kasım ayının endamında herkes yine bildiğini okuyacak. Bu cesareti de Mars Retrosu’ndan alacaksın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.