1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. 3 Büyük Bankadan Borçlu Vatandaşlara Destek Geldi! Başvuranlar Borçlarını Kapatıyor… Borç Kapama Kredisi Nasıl Alınır?
3 Büyük Bankadan Borçlu Vatandaşlara Destek Geldi! Başvuranlar Borçlarını Kapatıyor… Borç Kapama Kredisi Nasıl Alınır?

3 Büyük Bankadan Borçlu Vatandaşlara Destek Geldi! Başvuranlar Borçlarını Kapatıyor… Borç Kapama Kredisi Nasıl Alınır?

Kredi kartı borcunda taksitlendirme yapılması için ilgili bankalara başvuru yapmak gerekir. Mevcut olan borçların yer aldığı kredi ve kredi kartları için bankalar ile görüşmek ve yapılandırma adımlarını uygulamaya geçirmek gerekir.

A+A-

Borçlara transfer yöntemleri sırasında tek bir alanda yapmak için bir borcun olmasını isteyenler adına farklı yollar sunulacak. Hangi bankalarda hangi yöntemler ile işlemler yapılacak işte merak edilen detaylar…

Bankalarda kredi ya da kredi kartı borcu olanlar için artık taksitlendirme adımları yapılacak. Bu süreç içerisinde birikmiş olan borçları olanlar için kredi kartı yapılandırmaları geliyor. Kredi kartı borçlarını taksitlendirmek için ödeme imkanları geliyor.

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için taksitlendirmeler nasıl yapılacak?

Borçların birikmesi ile beraber vatandaşlar borçlarını bir yerde toplamak isteyebilir. Şu an İş Bankası, Akbank, Finansbank borç kapatma kredisi ile beraber12 – 24 ve 36 ay vade farkları ile kampanyalar geliyor. Bunların temel ölçüt noktaları da bankalar için vatandaşların gelir durumları oluyor.

İş bankasından kredi ve kredi kartı borç taksitlendirme nasıl olacak?

İş bankası müşterileri için taksitlendirme imkanı veriyor ve 3 aya kadar erteleme imkanı da sunuyor. Bu noktada tam yüzde 2,84 faiz oranlı ile işlemleri sunacak ve tüm borçların tek bir çatı altında toplanıyor olması da mümkün olacak.

Sadece bu bankalar ile değil bir yandan da Garanti bankası – Vakıfbank – Ziraat bankası gibi alternatifler de verilecek. Faiz oranları ve ne kadar ay vade verilecek olduğu da bankalara ve müşterilere göre değişiklik gösterecek. QNB Finansbank ile borç kapatma kredi imkanları ile beraber müşterilerin yüzde yirmi beşlik oranları ile beraber yapılandırma imkanları gelecek.

Akbank kredi ve kredi kartı borç taksitlendirme nasıl olacak?

Akbank kredi ve kredi kartı borç taksitlendirme nasıl olacağı da merak edilen konulardan bir tanesidir. Aylık 2,42 faiz oranı ile tam 9 aya varan vade imkanları gelecek. İsteyenler borçlarını taksitlendirebilecek olduğu gibi isteyenler transfer işlemlerini bir araya getirebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum