1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. 3 bankada peş peşe deprem oldu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank arka arkaya açıkladı! Tabloyu duyan inanamadı
3 bankada peş peşe deprem oldu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank arka arkaya açıkladı! Tabloyu duyan inanamadı

3 bankada peş peşe deprem oldu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank arka arkaya açıkladı! Tabloyu duyan inanamadı

Emeklilerin gözde bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Detaylar aşağıda...Bu, tek gelir kaynağı emekli maaşları olan emekli vatandaşlar için son dakika müjdesi. Konuyla ilgili son dakika mesajlarına göre bankalar, ihtiyaçlarını karşılayamayan emeklilere yönelik farklı kampanya saldırıları başlattı.

A+A-

Emeklilerin gözde bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Detaylar aşağıda...

Bu, tek gelir kaynağı emekli maaşları olan emekli vatandaşlar için son dakika müjdesi. Konuyla ilgili son dakika mesajlarına göre bankalar, ihtiyaçlarını karşılayamayan emeklilere yönelik farklı kampanya saldırıları başlattı. Devlet bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emeklilere yönelik kredilendirme faaliyetleri için düğmeye bastı.

Ayrıntılara göre üç banka, söz konusu dönemde bu grubun vatandaşları için özel olarak geliştirilen tüketici kredisi kampanyasının detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası çalışmalarına hız kesmeden devam ederek milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Peki emekli vatandaşlara yönelik kredi kampanyalarından nasıl yararlanabilirsiniz? İşte konuyla ilgili ilginç detaylar.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası detayları...

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası, yeni dönemde ilerleyen olumsuz ekonomik şartlara rağmen nakit desteği araştıran emekli vatandaşlar için  "Mutlu Emekli Kredisi" başlığı altında yeni bir kredi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile alakalı yeni kampanyasının ayrıntılarını da açıkladı.

Halk Bankası tarafından başlatılan emekli tüketici kredisi kampanyasının üst limiti 100 bin TL olarak duyuruldu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, banka alakalı hizmetinin azami vade miktarını 36 ay olarak açıklanırken, ortalama faiz oranını yüzde 1,55 ve 1,69 şeklinde belirtildi.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Hesaplama 2022

Aktarılan detaylara göre, Halk Bankası emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 bin TL limitli tüketici kredisi kampanyasının misal hesaplama tablosunu da yayınladı. Söz konusu tabloya göre bankanın kampanyasından 550 TL'lik kredi tahsis ücreti, yüzde 1,69 faiz seviyesi ve 36 ay vade karşılığında 100 bin TL'lik bnir nakit desteği alabilmek isteyen kişilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı, 5 bin 354 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu 

Maaş ödemelerini Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar için başlatılan "Emeklinin Artısı Kredi Paketi" ile vatandaşlar konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor ayrıca Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden de kredi alabiliyor.

Vakıfbank İhtiyaç kredisi 2022

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank,  36 aya ulaşan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için kredi kampanyası sunuyor. Söz konusu krediye başvuru için aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e kısa mesaj atabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.