1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. 3 Ay Erteleme İmkanı İle Kredi Verilecek! Şimdi Kredinizi Çekin, 2021 Şubat’ta Ödemeye Başlayın!
3 Ay Erteleme İmkanı İle Kredi Verilecek! Şimdi Kredinizi Çekin, 2021 Şubat’ta Ödemeye Başlayın!

3 Ay Erteleme İmkanı İle Kredi Verilecek! Şimdi Kredinizi Çekin, 2021 Şubat’ta Ödemeye Başlayın!

Kişiler pandemi zamanı süresince ekonomik olarak oldukça sarsılmış bulunuyorlar. Bu nedenle her yaş grubunda da maddi olarak külfetler ortaya çıkıyor. Kişilere 3 ay erteleme imkanı ile kredi fırsatları sunuluyor. Peki bu ihtiyaç kredisi için koşullar nelerdir?

A+A-

Virüsün yaşamımızda yer edinmesi sonrasında kişilerin maddi olarak yaşadıkları zorluklar artmaya başladı. Birçok kişi ücretsiz izin olarak işsiz kaldı ve kişilerin de mağazaları iş yapamaz durumda oldu. Bu durumun bir getirisi olarak da kişiler çeşitli bankalardan kredi arayışları içerisine girdiler. Bankalardan alınabilecek ihtiyaç kredileri, kişilerin en çok merak ettiği ve aradığı konulardan bir tanesiydi. 3 ay erteleme imkanı ile kredi fırsatları ile kişiler rahat bir nefes alacaklarını ümit ediyorlar. Bu kredi fırsatlarından yararlanan kişiler ilk taksitlerini ise Şubat ayında ödeyecekler.

TEB İhtiyaç Kredisi

TEB pandemi süreci içerisinde kişilere %1,25 oranından başlayan oranlarda kredi imkanı tanıyor. Kredi puanına göre kişiler için %1,25 oranında ihtiyaç kredisi sunuluyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kişiler internet sitesi ya da uygulama üzerinden kolaylıkla başvuru gerçekleştirebilirler. Talep eden kişiler bankaya gidebilir ve şubelerden de işlemlerini yapabilirler.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi bankası da müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam eden bankalardan birisi olarak yer alıyor. Kısa mesaj üzerinden 100000 TL tutarına kadar ihtiyaç kredisi başvuru imkanı tanıyor. Bu kampanya içerisinde kişiler 36 aya kadar vadeye bölebilecekleri kredileri için 10 bin TL tutarına kadar %2,11 faiz oranı ödeyecekler. 50 bin TL’ye kadar olan krediler için %1,93 olan faiz oranı 100 bin TL’ye kadar olan krediler için ise %1,63 olarak belirlendi.

İstenilen kredi kimlik numarası ve aylık maaş yazılarak 4411’e kısa mesaj olarak gönderilir ise kredi başvurusu gerçekleştirilmiş olur.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi

3 ay erteleme imkanı ile kredi fırsatlarısunan bankalardan bir tanesi de İş Bankası’dır. Bu banka birçok farklı alternatifi müşterilerine sunuyor. Kişiler şu anda aldıkları krediyi üç ay sonra ödemeli olarak tercih edebilir ve eşit taksitlerle vadelere bölebilirler. Anında kredi olarak geçen bu kredi talebine kişiler, uygulamadan ya da internet sitesi üzerinden başvurabilirler. Kredi oranı ise %1,40 olarak sunulmuştur.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

Üç ay erteleme koşulu ile müşterilerine kredi imkanı sunan bankalar arasında QNB Finansbank da bulunuyor. Faiz oranları %1,35 olarak belirlenen bankanın 36 aya kadar bölerek kredi kullanma imkanı bulunuyor. Aylık taksit miktarı ise yalnızca 368,79 TL olarak ele alınıyor. Kişiler 0850 220 8573 numarasından başvurularını gerçekleştirebiliyor ya da kimlik numaralarını 5030’a yollayarak krediye başvuru yapabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.