1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkat etmeli!
3 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkat etmeli!

3 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkat etmeli!

3 Aralık 2020 burç yorumları gün içinde hayatımıza neler getirecek merak mı ediyorsunuz? Sizler de yaşanan bu kadar zorlu günler ve kısıtlamalardan dolayı artık hayatınızda yeni bir yön gösterici arıyorsanız gelin beraber odaklanalım. Gün içinde oluşacak olayları sizler için bir arada yorumlayalım.

A+A-

3 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bu aralar yaşadığın bir olay seni derinden etkilemiş. Ruhsal ve bedenen seni yıpranmış görüyorum. Öyle ki bunun sonucu sadece seni etkilemekle kalmamış, ikili ilişkilerine ve ailevi ilişkilerine de yansımış. Yaşadığın olaylar çok karışık geliyor ama bu karanlık yukarılara doğru çıkıldıkça aydınlığa erişiyor.

Senin ne kadar güçlü biri olduğunun farkındasın. Ancak bunun insanlar farkına varamıyor. Bu dönemlerinde kendi gücünün farkına var. Gelen bu haberle hayatının büyük bir bölümünde değişik olacak. Hanene bolluk ve bereket gelecek. Bu haberi beklerken kendini biraz toparlamalısın. Sabırlı ol zamanla her şeyin ne kadar düzeldiğini göreceksin. Ailen senin her zaman yanında. Unutma onlarla her şeyini paylaşabilirsin aile bağlarını güçlendirip bütün sorunların üstesinden gelebilir. Senin hakkında ilerde çok güzel gelişmeler yaşanacak zamana bırak ve sabırla bekle. Önüne çıkacak fırsatların farkına var ve onları değerlendir. Biliyorsun fırsatlar insanın karşısına her zaman çıkmıyor. Tüm bunları başaracak gücün var bunu sakın unutma ve ona göre davran.

3 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu dünyamızın içinde bulunduğu karışık durum senin aşk hayatına yansımış bu her halinden belli. Ruhsal bir çöküntüye uğramışsın. Hayatında biraz değişiklik yapmalısın. Kendine uğraşacak bir şeyler bul bu seni psikolojik olarak rahatlatacak. Aşk hayatında yaşadığın belirsizlikler kısa zaman içinde çözülecek o her şeyin farkında sadece biraz alttan alıp yardımcı olmalısın eminim hatasını telafi edecektir. Okul hayatında ya da iş hayatında kendiliğinden gelişecek bir olay seni epey mutlu edecek ve seni bir kademe yukarıya taşıyacak.

Bu dönemlerde aile ilişkilerini birazcık güçlendir onların senin pozitifliğine oldukça ihtiyacı var. Sevdiğinin insanın ailesiyle tanışmana az kalmış buna hazırlıklı olmalısın. Onlar senin için çoktan hazırlık yapmış. Seni bekliyorlar her şey bir anda gelişebilir. Bu olaylar karşısında tavırlarını ve karakterini net bir şekilde belli etmelisin. Olaylar zamanla tahmin edemeyeceğin kadar güzel bir yere gidecek sadece bu zamanı bekle ve sabırlı ol.

3 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu gelecek ilkbahar ve yaz aylarından sonsuz bir huzur ve mutlulukla birlikte bol şanslı bir hayat seni beklemekte. Patika yolların var ve insana huzur veren şu an da uğraşmakta olduğun uğraşların yoluna gireceğini doğru yolda olduğunu simgelemektedir. Küçük dertlerinin ve sıkıntılarının gidereceğini ve güzel geçen her günün arkasından daha da mutlu olmak için düşüncelerini değiştireceği hissetmekteyim. Düşüncelerin üzerinde yoğunlaştıkça doğruyu en kısa zamanda en doğru şekilde ulaşacaksın.

Bu süreçte ailenden tam destek görerek iş hayatında zirveyi görecek ve zamanla daha iyi bir nokta da sevdiklerinle birlikte olacaksın. Bunun getirdiği özgüven ve inançla muhteşem bir seneye imza atarak maddi manevi kazançlar elde edeceksin. Bu mutluluk zamanla değişiklik gösterse de her zaman sana katkısı güzel sonuçlar içerisinde olacaktır. Bu ara sıkıntı yaşayacağını ve bu sıkıntıların kısa sürede en az zararla atlatılacağını ifade etmektedir. Sen gönlünü o uzun düz yollarda yorumladıkça kalbin doğru yolu otomatik olarak bulacak ve o yoldan sapmayacak. Sabırlı ve mutlu yarınlar seninle olsun.

3 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu uzun zamandır çekmiş olduğunun sıkıntıların ve dertlerin arkasına sığınmış şekilde hüsranla baktığın bu gecenin son saatlerinde artık sana güzel ve parlak doğan bir ışıkla birlikte bu dertlerin ve sıkıntıların gideceğini müjdelemek istiyorum. Bu ara geleceğin konusundaki tereddütlerin ortadan kalkacağı iş ve aile hayatında dönüm noktaları yaşayacağın bir güne merhaba diyeceksin. Ampulle beraberinde gelen ışık demetleri yaşamış olduğun derin kaygılardan uzak tutarak daha net görmene yardımcı olarak bu yaşantını daha huzurlu ve sevgi dolu karşılamanda büyük rol oynamakta.

Geçmişine bakmanı geleceğine yön vermekte olağanüstü bir başarı sağlayacaksın. Çevrendeki insanların ilgi odağı haline geleceksin ve sendeki bu değişikliği seni fark etmeyen zümreler bile hayranlıkla inceleyip bir yandan güzel latifelerde bulunup bir yandan da kıskançlıklarını saklayamayacaklar. Sen her anı doya doya yaşarken onları düşündüğünde doğru yoldan sapacaksın eğer kendi ışığını kendi yolunda kullanırsan bu süreçte en yararlı olan sen olacaksın. Bu yolda ışığını kaybetmemen dileğinle.

3 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu yakın zamanda meydana gelen olaylar sana yeni bir soluk katarak daha rahat nefes almanı daha huzurlu uyuyup uyanmana yardımcı olacak. Artık dertlerinle savaşmakta yalnız olmayacaksın ailenden tam destek görerek güzel yaşantına ilk adımı atmış olacaksın. Günün birinde bir anda uyanıp farklı bir gezegenle karşı karşıya geldiğini düşüneceksin kimi zaman bunun bir hayalden ibaret olduğunu kimi zamanda gerçekle burun buruna olduğunu damarlarındaki kana kadar hissedeceksin. Hayatında meydana gelen olaylar genel olarak senin hayata daha da sıkıca bağlanmanı daha emin adımlarla ilerlemeni sağlayacak.

Kökten filizlenen çiçekler gibi devam ettiğin hayatında bu yolda ilerlerken yaşadığın hazla beraberinde güzel sonuçlara ulaşacağını göstermekte. Sen adımını emin ve doğru olduğunu düşündüğün her an daha da güzel bir yarınla karşılamakta kararlı olacaksın. Çiçekler huzurun ve sevginin en güzel simgeleri olmakla birlikte yaşantındaki değişikliğinde olumlu taraflarını yansıtmaktadır. Bu olumlu ve sevimli yaşamında mutlulukların katlanması için savaşmayı seçmelisin.

3 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu son zamanlarda yaptığınız deneyimleriniz yavaş yavaş yararını gördüğünüz bir döneme giriyorsunuz. Yaşadığınız sorunlar artık sizi daha az üzüp daha az yıpratıyor ama hemen üzülmeyin bu iyi bir şey. Hayatınızda oluşan bazı olaylar adeta sizin için çok iyi bir haber. Bazı çözümlenmeyen hep ertelenen sıkıntılarınız var. Gerek maddiyat gerek aile hayatınızda ki sorunlar çok az bir zaman içinde azalabileceğini söylemek istiyorum, her an ailecek oturup her şeyi enine boyuna konuşabilirsiniz bu döneme hazır olun.

Uzaklardan gelen bir telefon haberi seni biraz düşündürebilir. Deneyimlerin ve birikimlerin sayesinde bu yola korkusuzca girebilirsin. Son günlerde gelecek birçok olay dengesi her şeyi daha iyi açıklıyor. Bu haber seni daha baskın bir karakter haline getirip, arkadaşların arasında ki söz sahipliğini de koruman için yardımcı olacak. Çevrenizde ki insanların dikkatini çekerek bir ilgi odağı olabileceğiniz bir dönemde başlıyor diyebiliriz. Herhangi bir umutsuzluğa kapılmadan, size açılan kapılara korkusuzca girmeniz gerektiğini savunuyorum. Değişiklik size iyi gelecek, mutlu ve sorunsuz günler yakın biraz daha sabır.

3 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu yeni bir umut kapısı yeşermek adına adeta tüm kollarını sıvamış bir şekilde hazırlanıyor. Son zamanlarda oldukça yorgun ve bir o kadar da bitkin zamanlardan geçmiş olduğunuzu hisseder gibiyim. Aslında bu yaşanan sorun dolu durumların ne kadar yorduğunu, üzerinizden atmak için az bir zamana ihtiyacınız olduğunun haberlerini getirir.

 Uzaklardan gelecek bir misafir olabilir. Bu misafir hem aile büyüklerinden birinin olabileceği gibi, geçmişten bir ahbabınız da çıkabilir. Fakat gelen kişi her kim olursa olsun hane içerisine getireceği neşe ile dikkatleri çekiyor diyebilirim. Maddi sorunlardan geçmiş ve bu ara istediklerinizi pek alamadığınızı da söyleyebilirim. Bir miras davası ya da kalacak bir para olduğunu bu ara öğrenebilir ve rahat edebilirsiniz. Elinize hiç beklemediğiniz bir anda gelecek olan bu para sayesinde rahat bir nefes alacak ve aslında sahip olmak istediğiniz birçok şeyi kendiniz için satın alabileceksiniz. Biraz daha sabırlı hareket etmek yeterli olacak.

3 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu hayatın neşe dolu olduğu anlarda yer almak artık sizler için bir adım ötede. Bu zamana kadar çok yorulmuş, hayat gayelerini üzerinizden atmak konusunda zorluk çekmiş gibisiniz. Bazı anlarda öyle bir hal alıyorsunuz ki artık pes etmek istediğiniz, her şeyi bir kenara bırakıp gitmek istediğiniz attığınız her adım ile kendini belli ediyor. Fakat hayat sizleri öyle bir noktaya getirecek ki ne ara düzeldi, nasıl istediğiniz noktaya geldiniz anlamayacaksınız bile. Uzun zamandır verdiğiniz sabır meyvelerini alacak ve bu sayede istediğiniz hayata ilk adımları atacaksınız.

Maddi konularda gelecek bir para olacak ve bu bir süre rahat etmeye yardımcı olacak. Bu para beklediğinizden yüksek olması söz konusu. Eğer geldiği gibi bir anda bitirmek yerine tüm borçlarınızı kapatır, ya da birikim için bir kenara atarsanız ilerde çok rahat etmenize yardımcı olur. Aileye katılacak yeni biri olduğunu eklemek isterim. Bu çevrenizdeki bekar birinin evlenmesine işaret edebileceği gibi, yeni evlenen bir çift varsa bebek haberi ile ayaklarınızın yerden kesilmesine neden olmasını da gösterebilir.

3 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son zamanlarda yalnız kalmaktan sıkılmış ve hayatınızda birisi olsun istiyor olduğunuzu görüyorum. Fakat bir anda gelmesini beklemek pek doğru olmayabilir. Geçmiş ilişkilerde olan sorunları ilk olarak unutmak yeni ilişkilere daha hazır hale gelmenize yardımcı olacaktır. Bu ara arkadaşlarınız ile farklı etkinliklerde yer alabilirsiniz. Burada tam kafa yapınıza uygun olan biri ile tanışacak ve aslında aradığınız aşkın sadece tanıdıkça onda olacağını göreceksiniz. Kendinizi anın büyüsüne bırakmak için tam da zamanı diyeceğiniz günler yakında kapınızda yerini alacak. Farklı alanlarda başarı göstermek isteyebilirsiniz.

Bunun için eğer maddi birikimleri ayarlayabilirseniz en uygun zaman olacak. Maddi konularda tedbirli hareket eden bir yapınız olduğunu da görüyorum. Bu durum sizlerin ilerleyen zamanlarda büyük başarılara imza atacak olduğunuza işaret ediyor. Beklediğiniz haber yakında kapınızı çalacak ve bu haber ile büyük kariyer hayatınızı kuracaksınız. Biraz daha o haber gelene kadar acele etmek yerine sabırlı olmayı deneyebilirsiniz. Aile yakınlarınızdan ya da büyüklerinizden birinin sizlerin yardımına ihtiyacı olduğunu da söylemem gerekir.

3 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu insanlardan kaçmak için resmen fırsat kolladığınızı hissediyorum. Her zaman onlar için bir şeyler yapmak sonunda sizlerin yorulmasına da neden olmuş gibi görüyorum. Fakat bu kadar geçmişte hayatınızda yer alan insanları kafanıza takmak yerine yaşam odaklı olmayı tercih etmelisiniz. Geçmişten ne kadar hızlı bir şekilde sıyrılmayı tercih ederseniz aslında o kadar başarı dolu günler kapıda olacak.

Sadece biraz daha beklemeyi bilmeli ve hayatınıza girecek insanlar için yer açmayı başarmalısınız. Gidecek olduğunuz bir davet olduğunu hissediyorum. Bu davet içerisinde tanışacak olduğunuz insanlar sizlerin hayatında yer almak için bir hayli emek verecek. Olur da onları tanımak için fırsat verirseniz gerçekten mutlu olan günlerde yer alabileceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz paralar var ve sonunda bunlar gelecek. Böylece başarı dolu günlere geçmek için harekete başlayacaksınız. İnsanlar ile aranızda farklı diyaloglar geçmek zorunda kalabilir. Herkesi kafanıza takmayın. Sonuçta sizi seven insanlar olduğu gibi tabi ki kıskanan kişilerin olması da çok normal. Hayatın tadına varmak için harekete geçin.

3 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızdan eksilenin eksilene olduğunu görüyorum. Herkes sizlerden gitmiş ve yalnız kalmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Ama unutmayın ki gidenler aslında sizinle olmayı hiç hak etmeyen kişilerdir. Bu yüzden sakın ola kendinizi üzmeyin. Her giden bir gün pişman olup yokluğunuzu anlayarak gelmek için can atacaktır. Bu ara kalbinizde olan kişiden haber bekliyor olabilirsiniz. Her ne kadar hayatınızda yer almasa bile adeta hayatınızın merkezine sadece onu almış gibi duruyorsunuz. Bu anları geride bırakmayı deneyin.

Her neyi hak ediyorsanız yakın zamanda en güzel olan yönleri ile göreceksiniz. Sevginin aslında her şeyi nasıl da hızlı ve rahat bir şekilde yendiğini göreceğiniz günlere geçiyorsunuz. Her ne üzdüyse bu güne kadar her biri teker teker hayatınızdan eksiliyor. Maddi konularda yolunuz açılıyor. Bir yerden gelecek para sayesinde ne kadar borcunuz varsa rahat bir şekilde kapatacaksınız. Farklı hayata geçecek ve insanlar ile yeniden mutlu olmayı başaracaksınız. Haberleriniz gelmek için can atıyor gibi hissediyorum. Mutluluk yakında kapınızı çalacak.

3 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu aileniz ile aranızda ne kadar sorun olursa olsun ne atabiliyorsunuz ne kopabiliyorsunuz gibi hissediyorum. Ama sakin olun ve merak etmeyin. Çünkü en yakın zamanda aileniz ile aranızda ne gibi sorunlar varsa çözülecek. Sizleri sarıp sarmalamak için gelen birileri olduğunu görüyorum. Hayatınızda uzun zamandır kimsenin olmayışı da sizleri derinden yaralamış. Bu noktalarda artık çözüme kavuşacak.

Çünkü aşk yakın zamanda kapınızı çalmak için yola çıkmış da geliyor bile. Beyaz atına binen nasibiniz ile arkadaş ortamında tanışacak olduğunuzu görüyorum. Çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha tedbirli olmanız gerekiyor. Ne kadar uzağınızda tutarsanız o kadar sorunsuz bir hayata sahip olacaksınız. Dolacağınız bir anda gireceksiniz. İnsanlardan uzak bir yola çıkabilir ve her şeyi kendi başınıza tadabilirsiniz. Sol yanınızın hareketlendiği günlerde kariyer hayatınızı ihmal etmemeye özen gösterim. Ne kadar çok çalışır ne kadar çok emek verirseniz aslında o kadar güzel günler hızlı bir şekilde gelecek. Bunun için elinizde olan gücü sadece işiniz için harcamayı bu ara daha çok deneyin.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum