1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkese Huzur Getirebilir…
29 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkese Huzur Getirebilir…

29 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkese Huzur Getirebilir…

29 Nisan 2021 burç yorumları yaşanan bu zorlu günler ardından her ne kadar tam kapanma gelse ve insanlar yeniden kısıtlamalar ile yüz yüze olsalar bile yine de  huzur dolu günler gelecek gibi duruyor. Eğer herkes sabrına hakim olabilir ve ona göre davranabilirse her şey onlar için gelecek. Ben evrene verdiğim enerji ile hemen odaklanmak ve buna göre tüm burçları yorumlamak istiyorum.

A+A-

29 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin hislerinizi yönettiğinizi gösteriyor. İnsanların ne dediğini çok önemsemeden kendi istekleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. İnsanların sizi ne kadar önemsediğine bağlı kalmadan kendinizi aşktan uzak tutuyor ve yeniden acı çekmekten korkuyorsunuz. Çevrenizde size gelecek olan bir kişiye dahi şans vermeyeceksiniz. Kişilerden hoşlanıp hoşlanmayacağınızı kontrol etmeye çalışıyor ve bundan yorgun düşüyorsunuz. Hislerinizi bırakmanızı tavsiye ediyor ve böylelikle insani duygularınızla birlikte daha huzurlu hissedeceğinizi düşünüyorum. Kendinizi bu kadar sıkmamalısınız.

29 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizin başınızdan geçen oldukça kötü bir ilişki tecrübeniz olduğunu gösteriyor. Düşündüğünüzde dahi sizi mutsuz eden birçok olayla dolu bir ilişkiniz bitmiş ve siz bu ilişkinin izlerini hala üstünüzden atamamışsınız. Bu kişiyle yaşadığınız ilişkiyi bütün ilişkilerin timsali olarak düşünüyorsunuz. Herhangi bir ilişki yaşamaktan kaçınıyor ve kendinizi yalnızken mutlu olduğunuza inandırıyorsunuz. Yapıyor olduğunuz bu davranış biçimi sizin kendinizi kandırmaktan başka bir şey yapmadığınızı gösteriyor. Yalnızken kendinizi inandırdığınız kadar mutlu değilsiniz.

29 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin çevrenizde birçok kişinin olduğunu simgeliyor. Çevrenizde olan bu kişilerin arasından size karşı duygusal hisler besleyen kişi sayısı oldukça fazla, bu kişiler hislerini sizden gizlemiyorlar. Size açıkça hisleriyle gelen bu kişilerin ilgisinden oldukça memnunsunuz. İlişki yaşamaktansa böyle konuşmanın size daha iyi geldiğini düşünüyorsunuz. Çünkü içlerinden birisi ile bir ilişki yaşamaya başladığınız zaman diğerlerinin ilgisinden mahrum kalacağınızı biliyorsunuz. Eğer tek kişiyi kabul etmezseniz yakın zamanda elinizdekilerden de mahrum kalabilirsiniz.

29 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin kararsızlığınızı gösteriyor. Birisini seçmeye karar verdiğinizde aklınızın bir başkasında kalacağını düşünüyorsunuz. Oldukça sevilen ve ilgi gören bir insan olarak her zaman hayatınızdaki kişinin ilgi odağı olmak istiyorsunuz. Maalesef bu kararsızlığınız sonucunda hayatınızda kimse kalmayabilir. Fakat karşınıza doğru insanın çıkmasını beklerseniz eğer ve amacınız sadece ilgi görmek olmazsa, o kişi geldiğinde siz zaten doğru kişi olduğunu bilirsiniz. Hayatınızda her zaman doğru kişiye açabileceğiniz bir yer bırakmanızı tavsiye ediyorum.

29 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu son dönemlerde alıyor olduğunuz olumlu kararları gösteriyor. Kararlarınızı alırken oldukça dengeli davranıyorsunuz. Sosyal yaşamınızı, iş hayatınızı, aile ilişkilerinizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi oldukça dengede tutuyor ve hiçbirisine diğerinden fazla ağırlık vermeden güzel bir biçimde ilgileniyorsunuz. Bu tutumunuz sayesinde hayatınızda çok kararsızlık yaşamıyor ve kendinizden emin adımlar atıyorsunuz. Son zamanlarda aldığınız kararların hepsini olumlu yönde düşünüp ona göre hareket etmişsiniz. Kararlarınızdaki bu olumlu tutumunuz hayatınızın size pozitifliği olarak geri dönecektir. Bu kararları vermek sizin için bir zorunluluk olmamış, her zaman içinizden geldiği gibi davranmışsınız.

29 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin emin olmadığınız yollara adım atmadığınızı simgeliyor. Kendinizi her zaman garanti altına alıp öyle hareket etmeyi seviyorsunuz. Sizin için sonu belli olmayan yollar tam bir ızdırap. Yeni bir zamanda size gelecek olan bir teklif olabilir, bu teklifi sırf o kişiyle bir gelecek görmediğiniz için reddedebilir ve şans vermemek konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Sizin en büyük korkularınızdan birisinin yarı yolda bırakılmak olduğunu söyleyebilirim. Korkularınızdan sürekli kaçarsanız farkında olmadan güzel fırsatları kaçırabilirsiniz.

29 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu kafanızdaki soru işaretlerinde haklı olduğunuzu gösteriyor. Yaşadığınız olaylar sizin karar verecek olduğunuz yanlış bir ilişkiyi temsil ediyor. Güvenmemeniz gereken birisine güvenebilir ve bu yolda oldukça fazla üzülebilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğu arasında mantıklı düşünemediğiniz ve çevrenizden fikir almak isteyeceğiniz bir döneme giriş yapmış olabilirsiniz. Hayatınıza alacağınız kişiye dikkat etmenizi ve düşüncelerine güvendiğiniz birisinden fikir almanızı tavsiye edebilirim. Yanlış insan mutsuz bir hayat demektir.

29 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sizin oldukça realist bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ne duygularınızda boğularak mantığınızın uymadığı biriyle yola devam etmişsiniz ne de mantığınıza uyarak sevmediğiniz kişilerin yanında olmuşsunuz. Oldukça güçlü bir mantık ve duygu dengeniz olduğunu söyleyebilirim. Böyle yaparak kendinizi daima mutlu hissettirmiş ve mutsuz bir ilişki yürütmemişsiniz. Sizin için sevgi ya da mantık ikisinden birisi bile yoksa ilişki bitmiş sayılıyor. Geçmişinizdeki kişilerle bu yüzden oldukça iyi ayrılıklar yaşamış duruyorsunuz.

29 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu beklenilen haberin geleceğini temsil ediyor. Bir süredir ilgi duyduğunuz birisinden sonunda beklediğiniz adım gelebilir. Karşınızdaki kişinin sizin gibi mantık ve duygu dengesi içerisinde olması mümkün. Ayakları yere sağlam basmayan bir kimse sizin ilginizi çekemez. İlginizi çeken bu kişinin gelişiyle oldukça mutlu günlerin size geleceğini söyleyebilirim. Tek taraflı olarak düşündüğünüz bu hislerin aslında karşılıklı olduğunu bilmek sizi oldukça emin adımlarla ilerletecektir ve karşınızdaki kişiye daha sağlam gidebileceksiniz.

29 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu ani kararları simgeler. Aniden bir evliliğin mümkün olabileceğini görüyorum. Aşk sizin gözünüzü kör edebilir ve hayatınızın aşkı olarak gördüğünüz bu kişiyle bir an önce hayatınızı birleştirmek isteyebilirsiniz. Bu isteğin karşılıklı olması sonucunda ise hızlı adımlarla evliliğe gidecek ve mutlu bir birlikteliğe adım atacaksınız. Mutlu, güzel günleriniz çok yakında sizinle olacak.

29 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu yanlış alınmış olan kararları gösterir. Sizin için doğru olmayan birisine güvenmiş ve bunun bedelini ödemişsiniz. Çevrenizdeki birkaç kişinin sizi uyarmasına rağmen dinlemediğiniz için bunu hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Kendi kendinize hayatı zindan ediyor ve böylelikle psikolojik bunalıma giriyorsunuz. Kimseye kendinizi açmıyorsunuz, buna yüzünüzün olmadığını düşünüyorsunuz fakat böyle yaparsanız kendinizi çok yalnız bir biçimde bulacaksınız. Herkesin hata yapabileceğini ve affetmenin normal olduğunu öğrenmeniz gerekiyor. En önemlisi kendinizi affedebilmelisiniz.

29 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin zorlu bir süreç atlatacağınızı gösteriyor. Bu süreci atlatırken yanınızda birisinin olmasına izin vermelisiniz. Yanınızda olmasına izin vereceğiniz kişinin size duygusal bir şeyler besleme olasılığı oldukça yüksek. Kendinizi insanlara açmanın zayıflık olacağını düşünüyorsunuz fakat bu süreci atlatabilmeniz için bir kişiye dahi olsa duvarlarınızı yıkmalısınız. Duvarlarınızı yıkacağınız takdirde gelen kişinin size karşı gerçekten çok saf ve emin adımlarla geleceğini bilmelisiniz. Kendi kendinize verdiğiniz cezanız artık son bulmalı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.