1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Her Şeyi Değiştirmek Üzere Geliyor! Tüm Burçlar Dikkatli Olun!
29 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Her Şeyi Değiştirmek Üzere Geliyor! Tüm Burçlar Dikkatli Olun!

29 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Her Şeyi Değiştirmek Üzere Geliyor! Tüm Burçlar Dikkatli Olun!

29 Mart 2021 burç yorumları kısmına bakılacak olduğu zaman günlük yorumların adeta insan hayatı üzerinde her şeyi değiştirmek üzere geleceğine dikkatleri çekiyor. Bu ara tüm burçların gerçekten de çok dikkatli olması gereken zamanlar…

A+A-

29 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu kendinize olan özgüveninizi sembolize eder. Parasal anlamda iyi günler geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Bu dönemde kendinize olan özgüveninizin artması muhtemel bir durum. Beklediğinizden daha fazla bir miktarda gelecek olan bu zam ile belirli birikimler yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinize her konuda inanıyor ve her şeyi başarabileceğinizi düşünüyorsunuz. Sandığınız gibi istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Bir şeyi yapmanız için o konuda sadece hırslanmanız yeterli oluyor. Belki başka bir işte de çalışabilirsiniz.

29 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu emeklerin karşılığının alınacağını gösterir. Çalıştığınız kurumda birisine oldukça fazla yardım etmiş olabilirsiniz ya da bir projedeki hatayı fark etmiş ve üst makamlara öyle çıkmasına engel olmuş olabilirsiniz. Bu vermiş olduğunuz emeklerinizin hiçbiri kimsenin gözünden kaçmamış. Size oldukça iyi davranan bu kişiler çalıştığınız kurumda kendi imkanları içinde size rahat imkanlar sunmaya çalışabilirler. Belki de size yapmak istediğiniz bir izin konusunda yol gösterebilir, uzun süre tatil yapmanızı sağlayabilirler ya da iş yükünüzü hafifletebilirler.

29 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin bazı hedeflerinizden ya da isteklerinizden vazgeçmek isteyeceğinizi gösterir. Şu an çalışıyor olduğunuz kurumu değiştirmek istiyor olabilir ve bunun için gerekli yerlere dilekçe bile yazmış olabilirsiniz. Fakat ani bir kararla birlikte aslında bu kurumda ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayabilir ve bu isteğinizden vazgeçebilirsiniz. Böyle bir durumda dilekçenizi geri çekmek için geç kalmamalı ve bir an önce kurumunuzda kalmak adına gerekli adımları atmalısınız.

29 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu psikolojik sıkıntıları temsil eder. Çalıştığınız ortamın sürekli aynı rutinlerden oluşmasından oldukça sıkılmış ve kendinizi bütün bu rutinlerin içinde bir kabuğa çekmişsiniz. Kimseyle olabildiğince iletişim kurmamaya çalışıyor ve işyerinizdeki kişilerle aranıza mesafe koyuyorsunuz. Sürekli aynı yüzleri görmek, sürekli aynı işleri yapmak ve işinizin hiçbir heyecanı olmaması sizi bunalıma sürüklemiş durumda. Kendinize gelmeniz için işyerinizden izin alabilir kısa süreli bir tatile çıkabilirsiniz. Aksi takdirde oldukça zor bir dönem geçireceksiniz.

29 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu duygusal anlamda yorulduğunuzu simgeler. İşinize oldukça duygusal yaklaşan bir insan olmuşsunuz. İşyerinizdekilere her zaman ılımlı davranmış ve hep iyi olmaya çalışmışsınız. Fakat insanların gerçekte çıkarcı olduklarına şahit olmak ya da yalanlarını duymak sizi oldukça üzmüş. İşyerinde çok güvendiğiniz ve belli sorumlulukları paylaştığınız bir kişinin bir yalanına şahit olmuşsunuz. Bu kişiyle çalışmalarınızı sonlandıramıyor fakat uzak durmaya çalışıyorsunuz. Her insanın kötü olduğuna dair bir inancın içinizi kapladığını söylemem mümkün olacaktır.

29 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu dinlenme zamanınızın geldiğini temsil eder. Birbiriyle oldukça bağımlı olarak çektiğiniz anlarda hayatınızda baktığımızda açılımınızı iş hayatınızdan ne kadar bunalmış olduğunuzu düşünerek çektiğinizi yorumluyorum. Bize farklı bir şey söylemiyor ve sizin izin almanız gerektiğini anlatıyor. Oldukça bunalmış ve kendinizle baş başa kalmanız gereken bir döneme adım atmışsınız. İşyerinizden izin almaya kalktığınızda kişilerin bu durumun zaten farkında olacağını ve sizden önce bunu düşündüklerini göreceksiniz.

29 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu iş değişikliklerini simgeler. Çalıştığınız bölümden başka bir bölümde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu çalışmanız sizin isteğiniz ile değil üst makamınızın isteğiyle olacaktır. Bu durumdan oldukça mutsuz olacağınızı ve işinizden artık sıkılacağınızı söyleyebilirim. İşinizi sürekli olarak bırakmak isteyecek fakat buna yeltendiğiniz anda ne kadar sağlam dayanaklı bir işinizin olduğunu hatırlayarak vazgeçeceksiniz. Sizin için en önemli şey para ve düzenli bir gelir. Bu yüzden de işinizde yıllarca sevmeseniz bile çalışmaya devam edeceksiniz.

29 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu kendi kendinize düşman kesileceğinizi gösterir. Yani aslında istemediğiniz birçok şeyi sırf para için yapabilirsiniz. İşyerinizde oluşacak olan bazı sorunlarda üstlerinize karşı çıkmak isteyecek, hakkınızın yendiğini düşüneceksiniz fakat işinizden olmamak ya da başka bir bölüme daha geçmemek adına susmayı tercih edeceksiniz. Bu durumda kendinize herkesten çok kızacak ve kendinize düşman olacaksınız. Biraz sakin kalmalı ve sağ duyulu düşünmelisiniz. Mantıklı düşündüğünüz takdirde doğru kararlar alabilirsiniz.

29 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin zekanızı sembolize ediyor. Oldukça zeki ve sorumluluk sahibi bir insan olarak özel sektörde nasıl çalışabileceğinizin sürekli hayalini kuruyor olabilirsiniz. Özel sektörde çalıştığınız zaman daha fazla maaş alma ihtimalinizin olması bile sizi heyecanlandırıyor olabilir. İşin içine bir de zekanızı ve sorumluluklarınızı bilip her işinizi zamanında yetiştirmenizi koyduğunuz zaman bir istifayı bile düşünüyor olabilirsiniz. Ailenizden alacağınız bir görüş ile bu düşüncenizden vazgeçeceğinizi söylemem mümkün olacaktır.

29 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu küçük düşürücü olayları temsil eder. Kurumunuzda, kalabalık bir anında kendinizi küçük düşürecek bir olay yaşamış ve bunu aklınızdan çıkaramıyorsunuz. Bu olayı her gün düşünüyor, telafi etmeye çalışıyorsunuz. Telafi etmeye çalıştığınız bu olayın başka bir iş arkadaşınızın yardımıyla üstünü örtebilirsiniz. Bu kişi yine kalabalık bir ortamda sizi övebilir ve aslında ne kadar yetenekli olduğunuzdan uzun uzun bahsedebilir. Kendinize karşı olan kaybetmiş olduğunuz özgüveninizi yeniden kazanma fırsatınız olabilir.

29 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bunalımları sembolize eder. İşyerinizde yaşamış olduğunuz bu olaydan sonra kısa süreli bir psikolojik rahatsızlık geçirmeniz mümkün olabilir. Artık işinize gitmek istemeyebilir hatta istifa bile etmeyi düşünebilirsiniz. Her şeyin geçici olacağını size hatırlatmak isterim. Bu aşamalarda bir şeylerden vazgeçerseniz eğer ileride oldukça büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Biraz sabır ile bu durumu atlatabilirsiniz. Bu zamanda yanınızda olan kişilerin desteğini unutmayacağınızı ve bu kişilerle ileride de devam eden sağlam arkadaşlıklar kuracağınızı söyleyebilirim.

29 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin son zamanlarda sürekli duygusal olarak hareket ettiğinizi gösteriyor. İşyerinizde mantıklı düşünemiyor ve kişilere de olaylara da duygusal yaklaşıyorsunuz. Bu durum sizin işlerinizi zamanında ve düzenli bir şekilde yapamamanıza sebep oluyor. Kovulamayacağınız bir işiniz olduğunu düşünerek oldukça rahat davranacak ve bu durumu düzeltmek adına hiçbir şey yapmayacaksınız. Bir süre böyle davranarak çalışacak ve bunun rahatlığına varacaksınız. Kendinizi daha çok önemseyeceğiniz günlere kapınızı aralıyor durumdasınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.