1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: İkizler Burcu Çok Dikkatli Olmalı…
29 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: İkizler Burcu Çok Dikkatli Olmalı…

29 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: İkizler Burcu Çok Dikkatli Olmalı…

29 Kasım 2020 burç yorumları bugün hayatınızda nasıl etkileri ile yer alacak diye merak ediyor musunuz? O halde her şeyi bir kenara bırakın ve sizler için ay dolunay olmak üzereyken hayatınızda ne gibi etkileri getirecek beraber bakalım. Bugün herkes için iyi olmasını umut ederek başlıyorum.

A+A-

29 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu gitmeniz gereken bir yol var fakat bu yola gidemiyorsunuz. Bir süre sizi engelleyen bazı olaylar gerçekleşiyor. Şu sıralar kısmetli bir döneme giriyorsunuz. Çok istediğiniz bir şey var. Her ne istiyorsanız o şey olacak. Bir haber var düşündüğünüz, aklınızdan bir an bile olsa geçen birisinden haber alıyorsunuz.

Elinize para geçme ihtimali olan zamanlar. Bu ara iş veya evle alakalı beklentiniz olan bir düşüncenizle alakalı çok iyi bir gelişme yaşayacaksınız. Maddi anlamda her şey yoluna giriyor. Bir sorun yaşadığınız birisi var. O kişiyle bu sorunu giderme adına yüz yüze geliyorsunuz. Karşılıklı kısa bir tartışma yaşıyorsunuz fakat ortadaki sorunu birlikte gideriyorsunuz. Bir alışveriş durumunuz olmuş. Birilerine bir şeyler vermişsiniz bu bir borç ta olabilir.

Vermek konusunda herkese ahtapot gibi yetişemeye çalışıyor fakat verdiğinizi geri isteme konusunda sorunlar yaşıyorsunuz. Bu durum sizi sıkıntıya sokuyor. Ümit ettiğiniz bir durum konusunda ummadığınız bir sonuçla karşılaşacak ve bir ikileme düşeceksiniz. Gerçekten iyi olmadığını ve boş bir şey olduğunu göreceksiniz.

29 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu yüreğiniz bir dalga gibi tertemiz akıyor ve bu dalga ile geçmişe dair her türlü kötü düşünce ve sıkıntıları temizliyorsunuz. Büyükçe beyaz bir aslan görüyorum. Koca bir parça olan kısmetini kapmış gidiyor. Hayat o kadar güzel kısmetlerle karşınıza çıkacak ki siz bile şaşıracaksınız. Hayretler içerisinde göreceksiniz kendinizi. İki kişinin kavga ettiğini çok net bir şekilde görüyorum. Dedikodu, laf, söz konusundan dolayı çıkıyor bu kavga. Siz çok merhametli bir insansınız ama damarınıza basılmış, sinirlerinize hakim olun.

Büyük bir girdabın içine ayağınızı sokmuşsunuz. Her şey bu girdabın içinde kaybolabiliyor. Başkalarının fikirleri size farklı gelebilir. Ani kararlardan kaçının. Ortak iş yaptığınız birisi varsa ona karşı dikkatli olmak gereken zamanlar. Çok sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü bu girdaba girip haklı konumdan haksız konuma düşebilir ve her emeği her şeyinizi bu girdapta kaybedebilirsiniz. Çiçeği elinde bir haber sizi bekliyor. Bütün sıkıntılarınız bu haberle beraber gidecek. Eğer sanatın herhangi bir dalı ile uğraşıyorsanız oldukça verimli bir dönemde olduğunuzu gösteriyor.

29 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bütün sıkıntıların üstesinden gelmiş irade ve kuvvetiyle zafere ulaşmış. Her ne ile uğraşıyorsanız onun zirvesine çıkıyor başarısını yaşayacaksınız. Göz yaşı akıtmışsınız. Duygusal anlamda bir sıkıntılı dönem geçirmişsiniz ama bütün sıkıntılardan bir tünel gibi çıkıyorsunuz. Maddi anlamda sıkışmışsınız ve bu da sinir sisteminize etki ediyor. Bu sıralar sinirlerinize biraz hakim olmanız gerekebilir.

Gece uyku problemi yaşıyor olabilirsiniz üzerinizde bir ağırlık var yıldızınız düşük nazar olabilir. Dua etmekten kaçınmayın.. Çok tehlikeli bir kadın sizi yılan gibi sokacak dedikoduları ile size zarar vermeye çalışıyor çok dikkatli olun. Son zamanlarda ettiğin farklı 2 duanın sonunda istekleriniz gerçekleşiyor. Bir türlü yan yana gelemediğiniz insanlarla tekrar yan yana geleceksiniz fakat uzakta olduğunuz için tartışmalar çıkıyor. Empati yapmaya çalışın.

29 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu hayallerin bu kadar özel bir şekilde yer aldığı iç dünyanızda artık geçmişe bağlı yaşamak yerine daha çok gelecek odaklı düşünerek hareket etmelisiniz. Bu sizlerin daha huzur dolu ve rahat bir hayat yaşamanıza yardım edecek. Arkadaşlarınızdan, ailenizden sürekli darbe üstüne darbe alan bir hayatınızın olması bu ara çok fazla içe kapanık biri olmanıza neden oluyor. Artık kaçmak ve bazen her şeyi geride bırakıp gitmek istiyorsunuz.

Yine iç seslerinizi dinleyerek bunu yapamıyor ve kaldığınız yerden devam etmek adına ayağa kalkıyorsunuz diyebilirim. Yapısal olarak çok güçlü bir isimsiniz. Fakat duygusal yapınızın da yer alması bazı süreçlerde bunu tam gösterememenize neden olabiliyor. Bu ara her şeyi unutmanıza yardım edecek bir güç gelecek. Maddi anlamda rahat etmenize de büyük oran ile faydası olacak. Eğer gelen süreçleri iyi bir şekilde değerlendirirseniz istediğiniz kadar rahat bir hayat bir anda elleriniz arasında yerini alabilir. Sakin kalmakta fayda var.

29 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızın dönüm noktaları bir an önce gelsin istiyorsunuz. Bu zamana kadar öyle çok yorulmuş ve kaçmak istemişsiniz ki yaşadığınız her şey buna işaret ediyor. Aslında bu zamana kadar yaşanan her ne olduysa olsun artık üzerinizden kalkacağına işaret eder. Maddi konularda bazen gerekli düzenlemeleri yapmak konusunda zorluk çeken bir yapınız olduğunu söylemek isterim. Aslında kurduğunuz planlara uysanız, bir sorun yaşamanız da söz konusu olmayacak.

Bu ara beklemediğiniz ve aklınızdan çıkan bir paranın yeniden gelmesi muhtemel. Her ne kadar geldiği an çok şaşıracak olsanız bile çok sevinecek ve önemli bir işinizde kullanacaksınız. Sağlık konularına değinecek olursam bu ara biraz baş ve karın ağrısı çekiyor olduğunuzu söylemek isterim. Her şeyi kafanıza takmak yerine biraz relaks, sakin olmayı tercih ederseniz her şeyin daha hızlı çözüme kavuşacak olduğunu göreceksiniz. Dostlarınızda bu ara planlar kurabilirsiniz. Fakat yaşanan farklı durumlardan dolayı ertelemek zorunda kalabilir ve ilerleyen zamanlarda eyleme geçmesini tercih edebilirsiniz.

29 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu bu ara sizin için en zor şey zun yollar... Bazen insanlardan kaçmak ve kendinizi uzun yollara atmak. Her ne kadar bu düşünce zihninizin sürekli bir köşesinde yer alsa bile hayat şartları bunu yapmanıza izin vermiyor. Eğer çevrenizde sağlık sorunları olan yaşlı bir kişi varsa hayatını kaybetmesi muhtemel olabilir.

İnsanlara karşı çok sakin bir yapınız olsa bile son zamanlarda tahammül seviyenizin her geçen gün azalmaya başladığını söylemek isterim. Bu kadar herkesi kendiniz gibi sanmanız kimseye değil sadece kendinize zarar vermenize neden olacak. Biraz daha insanlar ile mesafeli hareket etmek, karşılaşmanız söz konusu olacak durumlardan kurtulmanıza yardımcı olacak. Bu ara biraz kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var. Ve neden bilmediğiniz bir şekilde sinema ya da kitap gibi kendinize iyi gelen şeylerden uzaklaşmışsınız. Bu durumu bir an önce toparlamak her anlamıyla size iyi gelecek. Aklınızda eğer evcil bir hayvan sahiplenmek ya da satın almak varsa bu ara eyleme geçirebilirsiniz. Sizler için çok iyi olacak.

29 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu çok yakın arkadaşın sana yakın geliyor ama seni kıskanıyor ve arkandan konuşuyor olduğunu görmen mümkün olacak bir gün. Her şeyine gıpta ile baktığı için sana nazar değdiriyor. Dikkatli ol. Sıkıntı içerisinde durmuş ve nereye gideceğini bilmez bir şekilde bekliyor olacağın günler gelebilir. Sizi de en çok sıkıştıran bu belirsizlik hali. Bu belirsizlik beklediğiniz zamanda gerçekleşmeyecek fakat beklemediğiniz bir zamanda beklenmedik bir olumsuz sonuçla ortaya çıkıyor. Fakat bu olumsuz sonuç takibinde hiç beklemediğiniz bir yerden olumlu bir sonuç geliyor ve bu yola çıkıyorsunuz. Bir kartal çıkmış. Yolun tepesinde ve zirvede sizi de zirveye çıkartıyor.

Fakat düşmanlarınıza fırsat vermeyin. Sizin enerjinizi düşürmeye çalışacak. Onlara aldırış etmeyin gülmeye devam edin. Devlet kapısından haber bekliyorsanız müjdeli haberler geliyor. Tek göz ve altında şeytan çıkmış. Çekemeyenleriniz çok. Bu tek gözü yenmeniz için bol bol dua etmeniz gerekiyor. Kısmetiniz kısmet doğuruyor adeta ve her güzellikler bir kafile gibi birden üzerinize geliyor.

29 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu bu ara hayatınızda farklı engeller olabilir. Fakat bu engeli aştıktan sonra başka hiçbir engel kalmıyor. Karmaşık bir dönem geçirmişsiniz. Bir tarafınızda mutlu bir tarafınızda derin sıkıntı çekmişsiniz fakat şimdi tam ta ortasında dengeyi buluyorsunuz. Artık yolunuzun açıldığına, özgürlüğe kavuştuğunuz, engellerin kalktığı haberler silsilesi bunlar. Çok yakınınız olan birisiyle bir tartışma yaşıyorsunuz.

 Çok ince bir çizgide ilerleyecek bu tartışma. Nereye çekerseniz oradan yırtılacak gibi. Tartışmadan uzak durmanızı öneririm. Kişisel bakımınıza, estetiğinizle alakalı bir planınız olabilir. Aslında bu ara sizin için kısa süre size uğrayıp geri gidecek bir güzelliğe kanmanız da olabilir, dikkatli olun. İşle alakalı bazı daralmış vakitleriniz ve fırsatlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Fırsatları kaçırırsanız treni kaçırmış olacağınız bir vakitte olabilirsiniz. Fırsatları değerlendirin. Sizin için yeni bir dönem başlıyor. Adaptasyon süreciniz olabilir, eskiyi bırakıp yeniye alışmak gibi bir şey bu.

29 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu aile içi ilişkilerinizin olumlu bir döneme gireceğine ve mutluluğa erişeceğini göreceğiniz günler geliyor. Varsa aile içi birtakım kırgınlıkların yakın bir zamanda yapılan hataların farkına varılacağı ve özür dilemenin gerçekleştiği bir durum söz konusu. Size düşen görev ise iki tarafı da birbirine daha ılımlı gelmesi için telkin etmek. Yaptığınız her şey adım attığınız durumların çıkmaza gireceğine yorulur.

Elinizdeki yaptığınız bir iş var ise bu dönemde biraz daha dikkatli olmanız gerekli. Bu zincirin başı başka bir insanın yolunuza taş koymasından kaynaklanıyor. Sizden istenen işi daha da yokuşa sürerek anlaşmanın dışına çıkan veya çıkılmasını sağlayan kişi yüzünden sorun kaynaklanıyor olabilir. Böyle bir durumda fevri davranmadan hakkınızı aramanız yerinde bir davranış olacaktır. Bu ara hayatınızda meydana gelen farklılıklar sizi gerek etrafınızdaki insanların başına gelen olaylar gerek sizin başınıza gelen olaylar olsun fazlasıyla etkilendiğinizi gösteriyor. Psikolojik olarak bir düşüştesiniz fakat bu durum çok uzun sürmeyecek ve sizi çekip çıkaran kişiyle aranızdaki bağı daha da güçlendireceksiniz. Depresyona girmemeye dikkat edin.

29 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bir kafa karışıklığınız var fakat hayatınızı etkileyen büyük bir sıkıntınız yok. Yoldan gelecek bir haber var. Şehir dışından gelen bir akrabanızdan geliyor bu haber fakat bazı anlaşmazlıklarınız oluyor tam olarak neye yarar, neye zararı olduğunu anlayamasanız da zamanla taşlar yerine oturacak. Beklediğiniz birçok haber var ve bunların bir kısmı iş ile alakalı. Attığınız adımlar size olumlu dönütler olarak geri dönmeye başlıyor artık.  Bir plan doğrultusunda bazı görüşmeleriniz var, kafanızda birtakım düşünceleri hayata geçirmek adına lafına güvendiğiniz kişilere danışıyorsunuz.

Siz bu işi yapmak için bir çok yol kat etmek istiyor olabilirsiniz. İsteğiniz yerine gelecek. Bir yol aklınızı tırmalıyor. Bir mekan değişikliği istiyorsunuz fakat bunu gerçekleştirecek bir fırsat yok. Bunun olması için kendinize imkan yaratmaya çalışıyorsunuz ama şu sıralar gerçekleştiremeseniz de bir süre sonra her şey kendiliğinden çözülüyor ve siz bir anda isteğinize kavuşuyorsunuz. İsminde E harfi olan birisini çok düşünüyorsunuz.  Bu insanın çok sıkıntı çektiğini düşünüyorsunuz. O da sizi düşünüyor. Bir bağ var aranızda. Yakın zamanda bir araya geleceksiniz.

29 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızda istemediğiniz şeyler ile yüzleşmek sizleri bu aralar yormuş olabilir. Artık her şeyi bir kenara bırakacak olduğunuz günlerdesiniz. Bu kadar farklı bir noktada olmak aslında yorgun düşmenize neden olmuş. Öyle biri ile tanışacaksınız ki adeta hayatınızın her alanda daha farklı bir hale gelmesine yardım edecek. İstediğiniz kadar özel olan günleri görecek, bu sayede rahat bir nefes almanın tadına varacaksınız.

Son süreçlerde çok fazla içe kapanık bir halde olmanız aslında sağlık olarak etkilenmenize de neden olmuş. Ufak çaplı da olsa baş ağrıları kendini gösterebilir. Böyle anlarda korkmak ya da endişeye kapılmak yerine daha çok dinlenmeyi tercih etmelisiniz. Miras ya da farklı bir davanız olabilir. Adli konularda olan davalarınız varsa istediğiniz gibi bu ara sonuçlanması muhtemel. Elinize beklemediğiniz bir yerden yüklü miktarda bir para geçecek. Bu sizlerin rahat bir nefes almasına büyük oranda yardım edecek. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını sabırlı bir şekilde beklemek kendi yararınız için olacak. Yakında güzel haberler kapınızı çalacak.

29 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu gelecek olan büyük miktarda bir kısmeti gösteren anlara sahip olacaksınız. Beklenmeyen bir yerden gelecek olan miras olabilir. Bu miras ile kendinizi bir rahatlığın içerisinde bulabilirsiniz. Kendinize bazı gayrimenkul ya da altın alarak uzun süreli bir yatırım gerçekleştirme planına girebilirsiniz. Bu planınızı işi bilen bazı kişilerle danışmalı ve öyle adımlar atmalısınız. Aksine sizin zarara uğrayabileceğiniz bir şeylere yatırım yapabilirsiniz. Birilerinden fikir almanın size oldukça çok katkısı olacağını söyleyebilirim.

Sanki gizli sırlar ortaya çıkıyormuş gibi duruyor. Bir yakın dostunuzun sizin hakkınızda söylemiş olduğu bir cümleyi duyabilir ve çok kırılabilirsiniz. Bu kişi ile bir yüzleşme yaşamak için ilk başta kaçacaksınız, sonrasında bu cesareti bulacak ve arkadaşınız ile yüzleşeceksiniz. Arkadaşınıza ne kadar kırılsanız bile açık bir kapı bırakacak ve dostluğunuza bir şans vereceksiniz. Hayatın rüzgarı sizin gittiğiniz yönde esiyor ve bütün güzel şanslar önünüze diliyor gibi duruyor. İyi değerlendireceğiniz bir dönem olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.