1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Ay’ın Yönü Değişiyor!
29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Ay’ın Yönü Değişiyor!

29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Ay’ın Yönü Değişiyor!

29 Eylül 2021 burç yorumları, ay yengeç burcuna doğru ilerliyor, bununla birlikte arkadaşlık ilişkileriniz sarsılabilir.

A+A-

Arkanızdan konuşulduğunu duyabilir ve bu durum sizlerin canını sıkabilir. Kendinizi kısa bir süre içinde olsa sosyalleşmekten alı koyabilirsiniz. Bugünlerde daha içinize kapansanız da hayatınızda yeni başlangıçlar için adım atabilirsiniz, 12 burç için aşk, sağlık, para ve sosyal ilişkiler hakkında…

29 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül koç burcu günlük yorum, ilişkileriniz konusunda yeni alışkanlıklar edinebilir ve ilişkiniz için yeni başlangıç yapabilirsiniz. Kendinizi hazır hissedecek ve hayatınızda yeni değişiklikler yapacaksınız, duygusal anlamda sizleri yıpratan konulardan uzaklaşarak hayatınıza yeni kişileri alacaksınız. Ne istediğinizi bilmeniz ve istediğiniz şeylere göre hareket etmek için yeni adımlar atabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları planlamalı ve elinizde bulunan para ile alakalı kontrolleri sağlayabilirsiniz. Manevi olarak çevrenizden destek almak isteyebilirsiniz.

29 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül boğa burcu günlük yorum, maddi harcamalarınız konusunda abartı hissedebilirsiniz, bu sebeple kendinizi bunalmış hissedebilir ve yakın çevreniz ile fikir alışverişi ile kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız ile beraber arkadaşınızın sorunları ile ilgilenebilir ve ona doğru yolu göstermeye çalışabilirsiniz. İş hayatınız konusunda önemli değişiklikler yapabilir ve yeni planlamalar içerisine girebilirsiniz. Duygusal anlamda sizlere ağır gelen konularla yüzleşebilir ve aşk hayatınızda bulunan partneriniz ile fikir alışverişi yapabilirsiniz.

29 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül ikizler burcu günlük yorum, yakın çevrenizle alakalı konuşma doğrultusunda düşünme yapınızı değiştirmek isteyebilir ve aynı zamanda aşk hayatınızda yeni bir soluk getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. İçsel olarak ruh karmaşası içerisinde olabilir ve bu sorunları aşmak için uğraşabilirsiniz. Bugünlerde hobilerinize yönelebilir ve aynı zamanda kendiniz ile baş başa kalacağınız etkinlikler içerisine girebilirsiniz. Aileniz ile bu dönemde daha fazla vakit geçirebilir ve aynı zamanda çeşitli sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmak adına adım atabilirsiniz. Duygusal olarak sizleri zorlayan konularınızla alakalı ilişkilerinize ara verebilirsiniz.

29 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül yengeç burcu günlük yorum, elinizden geldiği kadar hedeflediğiniz durumların dışına çıkmamalısınız ve kariyeriniz konusunda belirlemiş olduğunuz yolda ilerlemelisiniz. Aile içerisinde anne ve babanız ile beraber konuşma gerçekleştirebilir ve kafanızda soru işaretleri olarak kalan durumlar konusunda ailevi konuşmalar yapabilirsiniz. Eğer yapacağınız ödemeler varsa ödemelerini planlayabilir ve maddi anlamda kendinizi güvende hissedeceğiniz gelir gider durumunuzu kontrol edebilirsiniz. İş hayatınızda oluşan yoğun tempodan sıkılabilir ve kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İşlerinizi hallettikten sonra dinlenmeye ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

29 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül aslan burcu günlük yorum, partnerinizle beraber hayatınızla alakalı kafa yormanız gereken konular gündeminizde olabilir. Sorunlu bir ilişki yaşıyorsanız ilişkinize son verebilir ve cesaretinizi toplayarak ayrılma kararı alabilirsiniz. Vereceğiniz tüm kararlar konusunda kendinizi daha sakin hissetmeli ve kararlarınız konusunda daha pişman olacağınız kararları vermeden detaylı olarak düşünmelisiniz. Akraba ve komşu ilişkilerinizde ilgilenebilir ve canınızı sıkan konularla alakalı kafa yormak istemeyebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeş ilişkileriniz konusunda hassasiyetin yüksek olduğu bir gün içerisinde olabilirsiniz.

29 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül başak burcu günlük yorum, partneriniz veya eşiniz ile aranızda çeşitli sorunlar gündeme gelebilir. Aranıza soğukluk girmemesi için konuların üstesinden gelmeli ve sorunlarınızı halletmelisiniz. Eğer size zarar veren bir ilişkiniz varsa bu ilişkinizi sonlandırma kararı alabilir veya pişman olacağınız kararları vermeden önce düşünebilirsiniz. Düşüncelerinizi sabitleştirerek size zarar veren kavgalardan uzak durabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler hakkında yeni gelişmeler gündeme gelebilir ve sizleri bunaltan sorunlardan uzaklaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda çeşitli sorunlar gündeme gelebilir ve eğitiminiz yarım kalabilir. Birikimlerinizi düzene sokarak harcamalarınızı düzene sokabilirsiniz.

29 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül terazi burcu günlük yorum, bugün günlük işlerinizi tamamlayacak ve ufak tefek uğraşlar ile ilgileneceksiniz. Sizlere zarar veren ailevi konularınızdan uzak kalarak hayatınızda sıkıntılı giden konuları düzene sokabilirsiniz. Yakın çevrenizde çeşitli sıkıntılar gündeme gelebilir eşiniz veya partneriniz ile beraber planlarınızı erteleyerek birikiminize odaklanabilirsiniz. Bugünlerde iş hayatınıza daha fazla odaklanmalı ve kariyeriniz konusunda yeni planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Geçmiş zamanla yapmış olduğunuz hatalar yüzünden en baştan bir değerlendirme yapabilirsiniz.

29 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül akrep burcu günlük yorum, kariyer hayatınızda iş arkadaşlarınız ile beraber rekabet ortamı içerisinde olabilirsiniz. Yanlış ilişkiler kurduğunuz arkadaşlarınız ile beraber agresif bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Partnerinizi aşk hayatınızda daha alttan almalı ve hassas olduğu konularda daha fazla üstüne gitmemelisiniz. Kişisel gelişiminize özen göstererek geleceğiniz konusunda daha iyi adımlar atabilirsiniz. Hayatınıza ve işinize müdahale edilmesini istemeyecek ve açık açık sorunlarınızı belirteceksiniz.

29 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül yay burcu günlük yorum, bugün genel olarak kaygılı bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Gelecek kaygısı veya maddi kaygılar gibi sorunlar gündeminizde olabilir. Sırtınızda aşırı bir sorumluluk olabilir ve bu sebeple çevrenizdeki kişilerden çeşitli yardım alabilirsiniz. Sizleri hedeflerinize yönlendiren ve motivasyon veren arkadaşlarınız ile birlikte fiziksel enerjinizi koruyabilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda karşınızdaki kişiler üzerinde bir otorite kurmaya kalkışabilirsiniz. Bu tarz durumların ilişkinize zarar vermemesi için özen göstermelisiniz.

29 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

29 Eylül oğlak burcu günlük yorum, ruh halinizi ele geçiren sıkıcı enerjiden kurtularak bulunduğunuz çevrenin tadını çıkartabilirsiniz. Günlük hayatın stresinden kurtularak biraz daha gevşemeli ve çevrenizdeki kişilerle daha samimi bir şekilde takılmalısınız. Alışık olduğunuz sorunları çözme yöntemlerini bir kenara bırakarak yeni yaklaşık yolları keşfedebilir ve size destek veren kişilerle yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün iyi bir ruh hali içerisine girebilir ve hislerinizi doğru bir şekilde ifade edebilirsiniz. Hem iş ortamında hem de çevrenizdekiler ile daha olumlu bir şekilde etkileşim kurmalısınız.

29 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorum

29 Eylül kova burcu günlük yorum, kendi içinizde daha yalnız kalacak ve daha iç dünyanıza yönelerek ne isteyip ne istemeyeceğinizi daha iyi kavrayacaksınız. Detaylı ve pratik bakış açısını benimseyerek geleceğiniz konusunda daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Finansal gelirleriniz konusunda güvence altına alarak aile büyükleriniz ile beraber yardımlaşabilirsiniz. Dostlarınız ile beraber planlar yapabilir ve rutin dışına çıkarak enerjinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Akşam saatleri ile beraber aşırı beslenmeden kaçınmalı ve diyet listesi kullanıyorsanız liseye uymalısınız.

29 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorum

29 Eylül balık burcu günlük yorum, bugünlerde kendinize sağlayacağınız maddi gelir ile beraber huzur ortamı sağlayacak ve güçlü kurum ve kişilerden alacağınız destekler ile beraber para konularınızda ve iş hayatınızda sağlam adımlar atabileceksiniz. Yetenek ve becerilerinizi kullanarak önünüzdeki birkaç gün boyunca huzur ortamı sağlayabileceksiniz. Akıllıca ve iyi hesaplanmış riskler konusunda yeni girişimlerde bulunabilir ve çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı kıskançlıklar canınızı sıksa da bu konuların üstesinden gelebileceksiniz.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.