1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçların Hayatında Köklü Bir Değişiklik Olacak!
29 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçların Hayatında Köklü Bir Değişiklik Olacak!

29 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçların Hayatında Köklü Bir Değişiklik Olacak!

Güneş Akrep burcunda hareket ederken, hiçbir konunun gizli kalmadığına ve gerçeklerin er ya da geç ortaya çıktığına şahit olacağız. Bu durum gerek bize gerekse de çevremizdeki kişilere gergin ve stresli bir ruh hali verebilir. 29 Ekim'de para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor?

A+A-

Güneş Akrep burcunda hareket ederken, hiçbir konunun gizli kalmadığına ve gerçeklerin er ya da geç ortaya çıktığına şahit olacağız. Bu durum gerek bize gerekse de çevremizdeki kişilere gergin ve stresli bir ruh hali verebilir. 29 Ekim'de para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? 29 Ekim Cumartesi günü Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burçlarını neler bekliyor?

29 Ekim 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Koç Burcu Yorumu:  Gökyüzü bu hafta finansal konularla ilgili dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri haftanın ilk gününden son gününe kadar para alışverişlerinizde yatırım planlarınızda kontrolü elden bırakmamalı güvene dayalı işler yaparken olabilecek olumsuz etkileri de dikkate almalısınız. Mutlu olduğunuz bir ilişkiniz varsa zihninizin karıştırılması ile fazlasıyla sorgulayan olmayan şeyleri varmış gibi değerlendiren bir ruh haline inebilirsiniz dikkatli davranın son pişmanlık fayda etmeyebilir.

Hafta boyunca sağlığınızla ilgili konularda ise mideniz ve bağışıklık sistemimiz ile ilgili konularda hassasiyetiniz yüksek olabilir bu konularda dikkatli olmalı tedavi görüyorsanız ihmalkâr davranmamalısınız.

Özel yaşamınızda ise bir ilişkiniz yoksa akrep yeniayı ile birlikte sürpriz bir beraberliğe adım atabilir uzun zamandır aşka küstüm kalbinize duygularıyla güvende hissettirecek o özel insanla yolunuzu birleştirebilirsiniz ne olursa olsun acele etmemeli karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz. Ayrıca geçmiş ilişkilerle ilgili konularda fazlasıyla etkili olabilir. Her ne olursa olsun yeni bir başlangıcı aynı insanla yaparken iki kez düşünmeli aynı kararlar vermenin size nasıl yanlışlar yaptırdığının farkındalığı ile ilerlemelisiniz.

29 Ekim 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Boğa Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu boğa olanlar bu hafta sizin haftanız kendinizi güçlü hissedeceksiniz ruhsal fiziksel Bedensel olarak yenileneceğini enerjilerle karşı karşıyasınız. Karşıt burcunuz akrepte gerçekleşen yeni ayın yansımasıyla kendi gücünüze yapabileceklerinize istediğiniz zaman nasıl cesaretli olabileceği size inanarak hareket etmenin mükafatları karşılıyor.

Sizleri iş hayatınızda da eğitim hayatınızda da popüleri denizin yükselmesi başarılarınızın konuşulması sizi ve sizi sevenleri gururlandıracaktır. Son 3 aydır yaşadığınız ekonomik anlamdaki zorlanmalarda haftanın ilk gününden itibaren uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Paranızı biriktirmeli yatırım planları yapmak için aceleci davranma da hareket etmemelisiniz.

Ailevi konularda ise özellikle kardeşlerinizle ilgili konularda problemler söz konusuysa sizden fikir istiyorlarsa adaletli davranmalı yanlışı doğrudan ayırt etmeli ve bu sunumunuz da ödün vermemeye özel yaşamınızda ise evli iseniz veya devam eden bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin iş hayatında yaşayacağı gelişmelerde sevinecek onunla gurur duyup ona verdiğiniz emeklerin yansıması için şükredeceksiniz.

İnsanların söylemleri ile mutlu olacaksınız yeni bir ilişkiye başlama noktasında ise kalbinizin sesini dinlemeniz faydası olacak. Sağlıkla ilgili konularda ise bu hafta diyete başlayabilir saç bakımı cilt bakımı yüzünüz ile ilgili yapılacak her türlü estetik olmamak kaydıyla bakım ve beslenme ile ilgili konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Ayrıca spora başlamayı düşünüyorsanız bu hafta sizin için uygun enerjiler söz konusu iyi değerlendirin.

29 Ekim 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim İkizler Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu ikizler olanlar akrep yeniayı ile birlikte zorlanacağınız etkilerle karşı karşıyasınız özellikle Aşk hayatınız evliliğiniz devam eden veya bitmiş verdiğiniz varsa bununla ilgili konularda yüzleşmeler yaşayacaksınız. İş işten geçmeden önce hala yapılacak bir şeyler varsa özür dilemeli ilişkiniz için mücadele etmeli kaybetmekten sonra kazanabileceğinize inanarak hareket etmelisiniz. Aksi takdirde inat bencilce yaklaşımlar her şeyi ben biliyorum veya ben hastaydım yarışına girmek sevdiğiniz insanla bağlarının kopması ve derin bir yalnızlıkla baş başa kalmanıza neden olacaktır.

Aman dikkatli ol bu hafta Özer yaşamımızdaki Sorunları çözmek de daha da büyütüp kriz haline getirmek de sizlerin iradesinde iş ve eğitim hayatınızla ilgili konularda ise ufak tefek şeyleri alınganlık yapmamalı kimseyle ama çalışanlarınıza ama üstlerini de münakaşaları girmeden orta yolu bulmaya çalışmalısınız parlak zekanızı iş ve eğitim hayatınızda Yazdığınız takdirde finansal konularda yaşadığınız zorlukların üstesinden gelebilir devam eden hukuki problemleriniz varsa doğru insanlardan gelecek destek ve önerilerle bunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

29 Ekim 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Yengeç Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu yengeç olanlar gökyüzü geçen haftanın belirsizliklerinden uzaklaşacağınız iş hayatınızda eğitim hayatınızda pek çok şey netlik kazanmasıyla huzurlu hissedeceğini daha fazla çalışıp üreteceğiniz enerjileri barındırıyor. Sizler için bu hafta iş ve eğitiminiz ile ilgili konularda kendinizi geliştirebileceğiniz eğitim programları ve aktivitelere katılabilir söz alıp dikkatleri üzerinde toplamayı başarabilirsiniz.

Kendinize güvenmeli iletişim önem vermeli bildiğiniz konuları ifade etmekte tereddüt etmeme hafta boyunca ailenizle ilgili konularda ise dikkatli davranmalısınız. Sizi kendi çıkarları doğrultusunda yanlış yönlendirebilecek ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. Kısacası dengeleri korumanız önem taşımakta.

Özel yaşamınızda ise aşk, tutku ve romantizm haftanın 2. gününden itibaren sizlerle ilerlerken eş veya sevgilinize karşı biraz daha duyarlı olmalı hassas davranmalı onun kendi içinde yaşadığı sorunların ilişkinize yansıtmamak için ortaya koyduğu gayreti de görüp anlamaya çalışmalı karşılıklı anlayış birbirinizle olan iletişimdeki samimiyet ilişkinizi herkes için de çok keyifli bir hale getirebilir.

Bekar ve ilişkisi olmayan yengeçler sizler ise hafta boyunca dikkat etmeli geçmişte bir arada ayrıldığınız insanın ısrarlı karşılaşma sonucunda tekrar sizinle birlikte olmak için dökeceği dillere samimiyetle inanarak anlık kararlar vermemelisiniz hafta boyunca anlık kararlar vermek sizler için Hayal kırıklıklarına yol açabilir.

29 Ekim 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Aslan Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu aslan olanlar akrep burcunda gerçekleşen yeni ay enerjisi ile birlikte İş hayatınızda eğitim hayatınızda isteklerinizi ulaşacağınız olumlu gelişmelerle dolu bir hafta karşılıyor sizleri kafanızda soru işaretlerine cevap bulacak gelişmeler işinizle ilgili konularda beklentilerinizin üstünde yaşanacak etkiler sizlere fazlasıyla sevindirip sizinle ilgili konularda kıskançlıkla beslenen ruhları üzebilir. Siz yolunuza bakın bu hafta boyunca hızlı gelişmelere adapte olmakta zorlanabilir zamanı değerlendirme noktasında tereddütler yaşayabilirsiniz.

Zaman planlamanız iyi yapmalı bu gelişmelerden korkmadan değişimin olumlu enerjilerini hayatınızı sarıp sarmalamasına odaklanmalısınız siz akışta olun korkularınızı yenin ve en elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak hareket edin hafta boyunca eşinizle ilgili konularda yaşadığınız konularda stresli etkilerden uzaklaşmakta sizlere iyi gelecek ilişkileri istediğin sınırda tutmak ruhunuzu özgürleştirirken kim dost kim düşman kayıt ettiğiniz bugünlerde kendinizle ilgili yapabilecekleriniz daha net ortaya koyabileceksiniz.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin size sürekli destek vermesi anlayışlı tavırları onu ufak tefek hatalarını sözleri edip birbirinizi daha iyi anlamanızı sizin de ona karşı duygularınızı göstermekte daha cesur daha net davranmanızı beraberinde getirecektir hafta boyunca romantizm duygusal gelişmeler birbirinizle yapacağınız iletişimsel etkiler hem İş hayatınızda hem özel hayatınızda doğru kararları alıp ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayacaktır.

Bekar ve ilişkisi olmayan aslanlar sizlerde bu hafta karşılaşmalarda fazlasıyla etkileneceğiniz keyifli enerjilerde karşı karşıyasınız ama başlama noktasında acele etmemizde akışta olun ve karşınızdaki insanı tanımaya çalışarak hareket edin.

29 Ekim 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Başak Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu başak olanlar akrep burcunda gerçekleşen yeni ay enerjisi ile birlikte ruhunuz beslenecek adeta yeniden dirildiğiniz gücünüzü ele aldığınız etkilerle karşı karşıyasınız. Fiziksel anlamda ruhsal anlamda tazelenme sizlerin yolunuzu belirlemeniz açısından doğru kararlar almanız da beraberinde getirecek. İş ve eğitim hayatınızda önemli değişiklikler düşünüyorsanız haftanın ilk gününden beri uygulayacak enerjilerle karşı karşıyasınız.

Gizliliğe önem vermeli kararlarınızı uygulamalı değişmeyen tek şey değişimdir ilkesiyle çizdiğiniz yolda kararlı bir şekilde Yol almalısınız bu hafta imzalar özellikle hukuki konular para alışverişlerinde fazlasıyla önem taşımakta okuduğunuz her şey doğru anladığınızdan emin olmalı güvendiğiniz insanların da bu anlamda fikrini almalısınız olası yanlışların ve zarar vereceğini durumların böylelikle önüne geçebilirsiniz.

Hafta boyunca aileniz arkadaşlarınızla ilgili konularda ön yargılı tutumlardan uzaklaşmanız olayları kendi cepheniz den değerlendirmemiz içinde uyarıyor gökyüzü sizleri haklıyken haksızlık etmek Kendi içinizde vicdanınıza ters düşen durumlara dolaşsın istemiyorsanız eğer dikkati elden bırakmayın özel yaşamınızda ise eş veya sevgiliniz ile ilgili konularda 3. şahıslarla konuşmamalı onunla ilgili kaygılarınızı korkularınızı direkt onunla konuşup rahatsızlıklarınızı birlikte çözmek adına bir adım atmalısınız. Bekar ve  ilişkisi olmayan başaklar sizlerde hafta boyunca ilgi duyduğunuz insan ve anlamlı rastlantılar yaşayabilir ve hafta ortasından itibaren duygusal sürpriz gelişmeler içerisinde bulabilirsiniz kendinizi.

29 Ekim 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Terazi Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu terazi olanlar bu hafta iş ve aile hayatımızdaki dengeleri sağlamak adına her zamankinden daha duyarlı olmanız gerektiğini vurguluyor gökyüzü özellikle yakınlarınıza zaman ayırıp işinizde eğitim hayatınızda ilgili noktalarda ihmalkâr davranırsanız beklenmedik gelişmeler sizi ciddi zorluklarla İmtihanı edebilir dikkatli olmanızda fayda var.

İşiniz ve aile ilişkilerinizi birbirinden ayırt etmeli bunlarla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken bahaneleri değil gerçekleri odaklanarak ilerlemelisiniz. Ayrıca bu hafta arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor gökyüzü sizleri . Özel yaşamınızla ilgili konularda hoyratça yapacağınız söylemler eş veya sevgilinizin kulağına çok farklı bir şekilde yansıtabilir ve sizinle ilgili aranızda kalması gereken konuların başkaları tarafından ona iletilmesi ile güven problemleri ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. 

Özel hayatınız adınızın adı gibi özel olsun konuşmanız gerekenleri eş veya sevgilinizle konuşmalı ve konuşurken yargılama veya aşağılama çeken cümleler kurmamaya özen göstermelisiniz.

Bu hafta para alışverişlerinde ise sevdiklerinizden gelecek destekte rahatlamalar söz konusu olsa da farklı alternatifler aramalı işinizi büyütmek eğitim hayatınızda başarılı olmak için yeni yollar bulmak adına biraz daha araştırmacı davranmalısınız. Özel yaşamınızda bekar ve ilişkisi olmayan teraziler arkadaşlarınızın tanıştıracağı biri sizleri fazlası ile etkileyebilir bir anda gözünü karartarak her şeye tamam diyerek kabulleneceğiniz şeyler ilerleyen günlerde pişmanlıklar yaşatabilir sizlere. Kısacası hafta boyunca otokontrolü elden bırakmamanız.

29 Ekim 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Akrep Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu akrep olanlar 28 Ekim'de burcunuzda gerçekleşecek. Yeni ay enerjisiyle kendinizi gergin huzursuz ani kararlar vermeye eğilimli bir ruh hali içerisinde bulunabilirsiniz. Aman dikkatli olun özellikle akrep burcunun ilk 10 gününde doğanlar ani kararlar iş hayatınızı eğitim hayatınızı ve arkadaşlarınızı derinden etkileyebilir olabildiğince sakin kalmalı yakınlarınızla ilgili konularda daha önce size zarar veren arkadaşlarınızın tekrar oyununa gelip yanlış kararlar vermemeye çalışmalısınız.

Bu hafta boyunca işinizle ilgili konularda olabildiğince sakin davranmak gelişmelere açık olmak eleştirileri yapıcı yönde değerlendirmek hem kazanımlarınızı hem de eşinizde ki huzurunuzu korumanız açısından önem taşımakta. Özellikle yakınlarınızla ilgili konularda arkadaşlarınızın yanlış yönlendirmeleri de vereceğiniz tepkiler yeni yeni toparladığınız ailevi ilişkilerin daha derinden bozulmasına ve büyük pişmanlıklara yol açabilir. Kontrolü elden bırakmamalı yeni ay enerjisi ile birlikte kendinizi geliştirmeli sakin kalmalı umutsuzlukların sizi geçmişte yaptırdığı hatalara tekrar sürüklemesine izin vermemelisiniz. Unutmayın güneş her gün doğuyorsa sağlıkla nefes alıp sevdiklerinizle bir arada iseniz eğer her zaman yapabilecek bir şeyler vardır.

Bu hafta finansal konularla ilgili dikkatli davranmalı yatırım planlarınız varsa beklemede kalın aklınıza yatmayan hiç bir işin içerisinde her almamalısınız. Özellikle ortaklıkları olan akrepler hafta boyunca ortaklıklardan gelebilecek zararlara karşı temkinli ve tedbirli olmanız önem taşımakta. Özel yaşamınızla ilgili konularda ise devam eden bir evliliğiniz veya ilişkiniz varsa mahremiyete önem vermeli ilişkinizle ilgili konularda başkalarının yanında şikayetçi tavırlar sergilememeye dikkat etmelisiniz.

29 Ekim 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Yay Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu Yay olanlar bu hafta iş ve eğitim hayatınızda profesyonelliğinizi gölgeleyecek her türlü amatör yaklaşımdan uzak durmalı işinizle, eğitiminiz ile ilgili yapmayı düşündüğünüz harcamalarda kısıtlamalara gitmemelisiniz. Emin olun işinize eğitiminize yapacağınız yatırım fazlasıyla size geri dönecektir. İmkanlarınızı bu anlamda seferber etmeli bugünleri geliştirmek, kendinizi büyütmek ve işinizle ilgili konularda söz sahibi olmak adına daha fazla girişimci davranarak geliştirmeniz gerektiğini kabullenmelisiniz. Aksi takdirde küçük hesaplar hiç beklenmedik sorunları ve ciddi şekilde hukuki problemleri karşınıza getirebilir.

Hafta boyunca aile ile ilgili konularda yapacağını söylemlere dikkat etmeli kendinize doğru gelen şeylerin başkalarına gelmeyeceği ihtimalini göz önünde bulundurup her şeyi biliyormuş gibi çok keskin cümleler kurarak hareket etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin yapmasına rahatsız duyduğunuz davranışları açık bir şekilde ifade ederken sakin davranmaya özen göstermeli ne olup bittiğini anlamadan önyargılarla tepkisel hareket etmemelisiniz. Aksi takdirde akrep yeniayı, ilişkiler ve ortaklıklar da ani ve fevri davranışlarınızın beklenmedik bitişlere yol açabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Bekar ve ilişkisi olmayan yaylar sizler de hafta boyunca özel yaşamınızla ilgili konularda dikkat etmeyi ani kararlar vermemeye sakinlikle olanı biteni gözlemlemeye özen göstermelisiniz.

29 Ekim 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Oğlak Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu oğlak olanlar gökyüzü haftanın ilk gününden itibaren iş ve eğitim hayatınızda başarılarınıza yenisini ekleyeceğiniz. Fırsat ve gelişmeleri vurgulamakta kendinize güvenin girişimci davranın ve bildiğiniz konularda kendinizi geliştirmenin avantajlarını yakalamanın işinizi büyütebilecek her türlü imkanın iyi değerlendirmesi adına kararlı davranın.

Eğitiminizi ile ilgili konularda özellikle öğretmenlerinize problemleriniz varsa ben sakin bir tutumla ifade etmek onların size bakış açısını pozitif yönde değiştirebilir ve size haksızlık ettilerse yardım ellerini uzatarak ortada var olan sorunları birlikte çözme teklifi sizlere sunmaları ile sevinebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise özellikle resmi daireler ile ilgili aşırı derecede dikkatli davranmalı birlikte çalıştığınız insanların hatalarını kabullenir tarzda ilerlemeden bu hataları çözümlemek için yasal haklarınızı kullanmalısınız. Bir sonraki hafta iş işten geçmiş ve başkalarını kabul etmediği hataları sahiplenmenin bedelini maddi manevi ödemek durumunda kalabilirsiniz.

Bu hafta aile bireylerinizle ile ilgili konularda ise yanlış insanlara güvenmenin pişmanlığını deneyimlediğiniz etkiler söz konusu. Bu sizlere duygusal olarak fazlasıyla sarsacak olsa da aynı hataları sürekli tekrar etmeyin. Kendinizden başka hiç kimseye zarar vermediğini daha iyi kavrayacaksınız. Özel yaşamınızla ilgili konularda ise eş veya sevgilinizle gireceğiniz inatlaşmalar küçük bir meselenin haftayı her ikinize de zindan edecek durumlara yol açmasına neden olabilir. Dikkatli davranmalı, sözlerinizde sahici davranmalı kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi eş veya sevgilinize yapmaya çalışmalısınız . Aksi takdirde dışarıdan gelen etkileri siz daha da besleyecek ve yakıcı enerjileri yapılandırmakta zorlanabileceksiniz Bekar ve ilişkisi olmayan oğlak burçları ise yarım kalan bir aşk hikayesinin yeniden başlamasıyla tutkulu ve heyecanlı bir ilişkinin kahramanı olabilirsiniz.

29 Ekim 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Kova Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu kova olanlar akrep yeni ayı ile birlikte işinizde eğitim hayatınızda emek verdiğiniz mücadele ettiğiniz alanlarda keyifli gelişmelerle karşı karşıyasınız bu hafta. İşinizde ve eğitim hayatınızla ilgili yurtdışına yaptığınız başvurular istediğiniz gibi neticelenme de farklı yerlerden gelecek teklifler, mesleki ve eğitim hayatınızda yeni başarıları kendinizi ortaya koyup kazanımlarımızı yükseltecek, enerjileri beraberinde getirebilir. Yeter ki kendinize ve hayata küsmeyin gelen güzellikleri fark etmeyi seçerseniz pek çok değişim enerjisi ile karşı karşıya kalabilirsiniz bu hafta.

Ayrıca dostlarınızla ilgili konularda haksızlık yaptığınızı anlayacak iyi niyetli insanlara kızgınlıkla verdiğiniz tepkilerin yanlış olduğunu kabullenip uzatacağınız bir zeytin dalıyla dostlarınızla ilişkilerinizi daha iyi hale getirmeyi başaracaksınız. Bu hafta kişisel güvenliğiniz ile ilgili konularda tedbirli davranmalı özellikle sizin için maddi veya manevi değeri olan şeylere başkalarının yanında paylaşmamaya özenli davranmalısınız.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin sevgisi ile ilgili kafanızda tereddütler varsa haftanın ilk gününden itibaren size karşı yaklaşımı duyarlılığı ile bu düşüncelerinizin uzaklaşmanız sağlayacak ona da kendinizde de haksızlık etmemeli yıkıcı değil yapıcı tavırlarla ilişkinizde daha iyi hale getirmek için gayret göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan kovalarsa hayatınızda alacağınız biri en büyük pişmanlığınıza yol açabilir Aman dikkatli olun.

29 Ekim 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

29 Ekim Balık Burcu Yorumu: Güneş yükselen ya da ay burcu balık olanlar, Akrep yeni ayı ile birlikte gizli ve açık düşmanlıklarınızın iş ve eğitim hayatınızda fazlası ile etkin olacağı enerji ile karşı karşıyasınız. Bu hafta kendinize güvenmeli inançlarınızdan aldığınız güçle yapmayı düşündüğünüz hiçbir şeyi ulu orta paylaşmamaya dikkat etmelisiniz. Hafta boyunca gördüğünüz rüyalar pek çok konuda uyarıcı olabilir, sizler için önemsenmeli dikkate almalı. Ani kararların duygusal verişlerinizdeki denge sağlayamamanın, öfke patlamalarına yol açmaması adına otokontrolü elden bırakmamalısınız. Bunu yaptığınız anda dengeleri koruyacak lehinize gelişecek pek çok şeyi doğru şekilde yönlendirip düşmanlarınızı hayal kırıklıkları ile baş başa bırakabilecek. 

Bu hafta aile ve arkadaşlıklarla ilgili konularda geçmişle ilgili hatırlamak istemediğiniz meseleleri ısrarla gündeme getirmek isteyen insanlara karşı tedbiri elden bırakmamalı bu insanların sizin zaaflarınızdan veya yumuşak karnınızdan yakalayıp geçmişteki hatalarınıza bir yenisi daha eklenecek duruma sizi sokmalarına izin vermeleri çalışmalısınız. Hafta boyunca ilişkiler aile ile ilgili konular önem taşırken kontrolü elden bırakmayın.

Özel yaşamınızla ilgili konularda eş veya sevgilinize karşı gösterdiğiniz anlayışın karşılığını alamadığınız düşüncesi hakim olabilir. Bekar ve ilişkisi olmayan balıklar sizlerde bu hafta kızgınla hayatınızı alacağız bir insanla beklenmedik problemler yaşamak istemiyorsanız kontrollü olmalı duygularınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesine müsaade etmemelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.