1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bu Burçlar Çok Dikkat Etmeli!
29 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bu Burçlar Çok Dikkat Etmeli!

29 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bu Burçlar Çok Dikkat Etmeli!

29 Ekim 2020 burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkileri ile kimleri mutlu edecek, kimleri mutsuz edecek? Gelin bugün kimlerin hayatında neler olacak beraber bakalım.

A+A-

29 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu geçmiş zamanlarda biten ilişkilerde her ne kadar suçlu olan taraf olmasanız bile en çok üzülen siz olmuşsunuz. Bu daha çok sizlerin çok duygusal bir yapıda olduğunuzu ve bu yüzden birçok şeyi de kafanıza takan bir halde olduğunuzu gösterir. Aslında bu kadar üzülmek yerine biraz daha hayata odaklanmayı tercih etseydiniz her şeyi geride bırakmak sizler içi daha kolay olabilirdi. Şu an artık kendinizi her anlamı ile daha güçlü bir halde hissediyorsunuz. Bu ara hem kalbinizde hem de mantığınızda yer alan durumlar sizlerin daha rahat bir adımda olmanıza işaret ediyor. Her anın sizden yana olmasına yardımcı olan bu durum istediğiniz her anın gelmesi için biraz daha sabırlı beklemenizi istiyor.

29 Ekim 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatınızda geçmiş zamanları sizlerin ne kadar zorlu olan süreçlerden geçmiş olduğunuzu gösterir. İnsanlar ile yan yana olmanın sizlerin hayatınızda ne kadar zor olduğuna ve ardından onlar yüzünden ne gibi zorlu süreçlerden geçtiğinize işaret eder. Bu da sizlerin daha çok içe kapanık bir hale gelmenize neden olmuş. Son zamanlarda daha çok artık kendinizi toparlamak için en uygun zamanda olduğunuzu gösteriyor. İnsanlar ile yeniden yan yana gelmek için hazır olduğunuz bu anlarda a dan z ye kadar hayatın her şeyi ile size geldiği zamanlardasınız.

29 Ekim 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu aşk hanenizde hiç beklemediğiniz anlarda gelen haberleri gösterecek bir gün sizleri sabra davet ediyor. Yakında gelecek bir aşk ve bu aşk ile gelen özel adımları getirecek. Eğer çevrenizde olan insanlar ile daha rahat bir şekilde yer almak istiyor iseniz biraz daha sakin kalmayı ve insanlara fırsat vermeniz gerektiğini bilmelisiniz. Eğer insanlara biraz da olsa şans verirseniz aslında ayakları yerden kesilen isimlerden bir tanesi olacaksınız. Gelecek zamanlara güzellikleri ile haber getiren gün bu ara aşk haneniz içim sabırlı olmanızın yeterli olacağını ekler. İnsanlar ile bir topluluk içerisinde yer alacak ve böylece istediğiniz kadar farklı anların tek sahibi olarak yer alacaksınız. Her şeyin sizden yana olması için tabi ki de biraz daha çok dışarıda arkadaşlarınız ile vakit geçirme durumları gerekli olduğunu da eklemek isterim.

29 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu aşk hanenizin sorunlar ile dolu olduğunu gösterecek bir gün. Bu süreçleri çok zor bir şekilde karşıladığınıza işaret eder. O kadar zorlu olan durumlardan geçmişsiniz ki adeta hayatınızda her ne olur ise olsun a dan z ye kadar sizleri yoran durumlardan oluştuklarını da ekleme isterim. Yeniden hayata tutunma durumları adeta her durumu ile sizler için çok zor olmuş. Bu günlerde hayatınızda yeniden birinin yokluğunu hissetmek ile yüz yüze olduğunuz durumlara işaret eder. Bu ara yeniden yeni birine aşık olmak üzere olduğunuzu da eklemek isterim. Her ne olursa olsun aklınızda olan isim ile yan yana gelmek adına uygun olan fırsatlar elde etmek istediğinizi de görüyorum.

29 Ekim 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu son zamanlarda hayatınızda daha çok sorun dolu durumları göreceksiniz. Bu durum sizlerin bedensel ve ruhsal olarak yaşadıklarına işaret eder. İnsanlardan kaçmak istediğiniz bu süreçlerde her şeyin sizler için özel bir şekilde devam edeceğini gösterirken bitmesi yormuş. İnsanların her anlamı ile sizleri bu kadar yorması adeta sizlerin güven duygularının bitmesine de neden olmuş diyebilirim. Bu günlerde içerisinde olduğunuz durum ise daha çok her şeyin yoluna girdiğini gösteriyor. Bu ara hayatınızda her neye el atar iseniz atın birçok şeyin yolunda gittiğini eklemek isterim. Özellik ile de aşk hayatınızda her şey istediğiniz gibi devam edecek ve adeta kalbinizde yer alan özel olan durumlarda devam edeceksiniz. Bunun için sabırlı olmak da gerektiğinin farkında olan bir isimsiniz.

29 Ekim 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu bu ara sizler için özel anlara az kaldığını göreceksiniz. O kadar temiz olan bir kalbiniz var ki adeta her anlamı ile sizleri mutlu eden durumlarda yer alacaksınız. Biri gelecek ve her giden için adeta çok mutlu olacaksınız. İnsanlar ile yeniden yan yana gelmenin aslında sizler için ne kadar enerji dolu olduğunu göreceğiniz zamanlarda yer alıyorsunuz. Gelecek zamanların en özel şekilde temellerini atıyorsunuz. Böylece sizler için daha farklı anları gösteriyor. Bu ara hayatınızda daha yeni tanımak için fırsat verecek olduğunuz biri girecek. Bu da hayatın en farklı anlarını daha iyi bir şekilde hissetmeniz için en uygun olan zamanları sizler için getirecek.

29 Ekim 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu geçmiş zamanlarda bazen çok mutlu olduğunuzu bazı anlarda da çok kırgın olduğunuzu göreceksiniz. Her anlamı ile her ne kadar mutlu olmak için emek verseniz bile en son sizlerin de insanlardan bu kadar darbe aldığınız için kaçıp gitmenize neden olmuş. Güven duygusunu unuttuğunuz anlarda yer alabilirsiniz. Hayatınızda mutlu olmak için aslında biraz daha sakin kalsaydınız bunları yaşamayacak olduğunuzu da düşüneceksiniz. Son zamanlarda istediğiniz birçok şeyin artık hayatınızda yer almaya başladığını gösterir. Bu ara insanlar ile eskiye oran ile daha çok yan yana geliyorsunuz. Bu da sizlerin biraz daha olsa rahat bir nefes almasına etki ediyor. Arkadaş ortamınızda ya da iş ortamınızda kalbinizi harekete geçiren biri olduğunu da göreceksiniz. Hayatınız adeta bu ara onun üzerine kurulmak istiyor gibi.

29 Ekim 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu son zamanlarda ne kadar zorlu süreçlerden geçmiş olduğunuzu bilinen bir gerçek. Bu kadar acı ve sorun dolu olan durumlar sizleri her anlamda çok yormuş. Geçmişte hayatınızda yer alan kişiler her ne kadar bazı anlarda sizleri çok mutlu eden isimler olmuş olsalar bile genel olarak kalbinizi kıran kişiler olmasına da neden olmuşlar. Bu da sizlerin güven duygusunun maalesef ki bir hayli azalmasına neden olmuş. Bu günlerde istediğiniz birçok şeyin bu ara sizden yana olduğuna da işaret ediyor. Her şey sizden yana olacak ve kalbinizde yer alan güzelliklere etki edecek. Her an rahat etmek istediğiniz dönemlerde yer alıyorsunuz. Kalbinizde hareketlenme oluyor ve bu durumun nasıl bu kadar hızlı bir şekilde meydana geldiğini anlamak konusunda adeta zorluk çekiyorsunuz.

29 Ekim 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu istediğiniz kadar güzel günlerde yer alacağınız bu süreçlerde farklı haberler gelecek. Gelen bu haberler sayesinde aşk hayatınızda biri yer alacak ve adeta kalbinizin yerinden çıkmasına neden olacak kadar mutlu olmanıza etki edecek. Her şeyi sadece sizler için a dan z ye kadar en romantik olan anları ile getirecek olduğunu da eklemek isterim. Son zamanlarda istediğiniz her şeyi elde edecek ve aşk dolu olan günlerde yer alacaksınız. Bir insanın size nasıl olur da bu kadar iyi bir şekilde geldiklerine hayretler içerisinde kalacak ve ayaklarınızın yerden kesileceğini göreceksiniz.

29 Ekim 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu günlerde hayatınızda yer alan durumlar aslında aşk konusunda her şeyi tam anlamı ile eksik görenlerden biri olmanıza neden olmuş. Hak ettiğiniz kadar özel olan ilişkilerde yer almayı başaramamak aslında sizlerin insanlardan daha uzaklarda tek kalma isteklerine girmenize neden olmuş gibi duruyor. Son zamanlarda birçok şeyin yoluna girmek üzere olduğunu gösteriyor. İnsanlar ile daha çok yan yana geliyor ve onlar ile mutlu olan zaman dilimlerinde yer alıyorsunuz. Aşk hanenizde hareketlenme olmak üzere yeni bir şeyler de başlıyor gibi.

29 Ekim 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu aşk hayatınızın ne kadar eksik bir şekilde hayatınızda yer aldığını artık daha çok hissediyorsunuz. Sizler bu zamana kadar hayatınıza her kim ile devam etmiş eder iseniz edin her anlamı ile sizleri mutlu eden biri olmamış. Bu zamana kadar sadece yoran ve yordukları kadar asla mutlu edemeyen insanlar ile yan yana gelmişsiniz. Bu da ister istemez biraz içe kapanmışsınız. Bu süreçlerde artık her şeyi bir kenara bırakmak için hazır olduğunuzun farkındasınız. İnsanlar ile yeniden bir beraberlik kurma ve aklınızda yer alan kişi ile devam etme fikirleri her anlamı ile sizleri etkileyen durumlar arasında yer alıyor.

29 Ekim 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu yakın zamanda sizlerin hayatına yeni birinin girecek olduğunu ve her kim olur ise olsun geçmiş zamanları tam anlamı ile unutmak için hazırsınız. Yeni gelen kişinin hem arkadaş ortamında hem de kariyer hayatınız ile alakası olan biri olması da muhtemel. Ama her kim olur ise olsun sizlerin hayatında en önemli olan adımların oluşumu konusunda büyük etkiler ile yer alması da muhtemele olacak. Biri ile yan yana geleceğiniz bu zaman dilimlerinde daha sakin bir şekilde hayatınıza devam etmeyi tercih etmelisiniz. Bu ara aklınızda yer alan kişi ile yakın bir zamanda ortak durumlar kurabilir ve merak ettiğiniz kadar özel anlar geçirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.