1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları: Herkesi Şaşkına Çevirecek…
29 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları: Herkesi Şaşkına Çevirecek…

29 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları: Herkesi Şaşkına Çevirecek…

29 Aralık 2021 burç yorumları bir anda her şeyi alt üst ederek insanların şaşkına dönmesine neden olacak. Astrolojik dengeler her şeyi bir anda alt üst ediyor. Sizler de hazırsanız ben evrene vereceğim pozitif enerjiyle tüm burç yorumlarına bir anda odaklanmak istiyorum. Hazırsanız başlayalım.

A+A-

29 Aralık 2021 burç yorumları bir anda her şeyi alt üst ederek insanların şaşkına dönmesine neden olacak. Astrolojik dengeler her şeyi  bir anda alt üst ediyor. Sizler de hazırsanız ben evrene vereceğim pozitif enerjiyle tüm burç yorumlarına bir anda odaklanmak istiyorum. Hazırsanız başlayalım.

29 Aralık 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu kararlarını kendi vermiş olduğu ve mantıklı birisi olduğu manasına gelmektedir. Mantığınız ve kalbinizin sesini dinlediğiniz zaman olayların daha güzel gelişeceğini göreceksiniz. Hayatınızdaki kişinin olan kişiye karşı içinizden geldiği gibi davranacaksınız. Bu durum da karşılıklı yönde son derecede güzel bir uyum yakalamanızı sağlayacak.  Göreceğiniz pek çok farklılıklar bu gün gelebilir. Maddi anlamda bir şeylere kalkışmadan önce biraz sabırlı olmayı seçin.

29 Aralık 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu içinde bulunduğunuz dönemde hayatınızdan giderek hoşnut olmaya başladığınızı ifade ediyor. Hayata bakış açınızın giderek karamsarlıktan sıyrıldığı bir dönem içerisindesiniz. Özellikle de hayatınızdaki kişinin ilgisini üzerinizde hissettiğiniz zamanlarda kendinizi daha iyi ve kıymetli hissediyorsunuz. Artık toplum baskısından da giderek sıyrılıyorsunuz. Kendinize daha fazla zaman ayıracağınız bu dönem içerisinde hayatınızdaki kişinin ilgisini de üzerinizde daima için hissetmeye devam edeceksiniz. Bu ilgi ise gücünüz olmaya devam edecek.

29 Aralık 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu rekabet ve çekişme manasına gelmektedir. Çevrenizde yer alan kişiler hayatınızdaki kişinin ile bu kadar iyi bir aşk yaşamaya başlamanızı çekemeyecek. Hayatınıza olumsuz yönde etkilerini bırakmaya çalışacaklar. Negatif etkileriyle hayatınızdaki kişinin ile uyum yakalamanıza engel olmaya çalışacaklar. Böyle bir noktada bu kişilere karşı bir hayli dikkatli davranmanız gerekecek. Eğer ilişkinizi bu kişilerden korumayı başarırsanız bir hayli mutlu olacağınız bir ilişki yaşamaya başlayacaksınız.

29 Aralık 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu geçmiş zamanda dramatik sahneler yaşadığınızı gösteriyor. Yaşamış olduğunuz üzücü durumlar ardından kendinizi çok daha fazla kuvvetli hissetmeye başlamışsınız. Geçirmiş olduğunuz sıkıntılı süreçler etrafınızdaki yanlış kişi seçiminizden dolayı başınıza gelmiş. Yaşadığınız talihsiz durumların hayatınızın geri kalanını etkilemesine izin vermemişsiniz. Her ne kadar etkilerini sürdürmeye devam etse bile bu durumun özellikle de geleceğiniz üstünde etkileri olmasına izin vermemişsiniz.

29 Aralık 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızda biri var ve bu kişiyle daha yeni başlamış olmanız esasında bu aklınızda soru işaretleri olmasının asıl nedeni. Biraz zaman geçtikten ve onu tam manasıyla tanıdıktan sonra nasıl bir karaktere sahip olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız. Bazen sizi çok seven kimi zaman de hiç sevmeyen bir isim gibi dursa bile bu durum ilerleyen zamanlarda kendisini çok daha iyi belli edecek. İçinde yer alan sevgiyi tam manası ile belli etmeyi başaramayan bir isim olduğunu hissediyorum. Bu yüzden her iki tarafın da aklında farklı soru işaretleri olması gayet normal gibi geliyor.

29 Aralık 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu bir haber var ve pek çok konu da aşk hayatınızdan kariyer hayatınıza kadar etkileri belli eder. Öyle bir noktaya geleceksiniz ki bir anda arzu ettiğiniz gibi her şey yoluna girecek. Merak ettiğiniz ne gibi soru işaretleri var ise veya akıllarda takılı olan sorun bunlar bitecek. Ardından zaten sizler de arzu ettiğiniz gibi özgür olacak ve maddi manevi anlamda rahat edeceksiniz. İstediğiniz her şeyi almak için biraz daha sabırlı olun. Parasal konularda dikkatli olmazsanız esasında aşk hayatınızı da riske atabilirsiniz. Bu yüzden her şeyi tedbirli ve yerinde kullanmayı tercih edin.

29 Aralık 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu daha çok aşk hayatınızda yer alan problemlerden yorgun hale geldiğinizi gösterir. O kadar allak bullak olan bir durumdasınız ki ne geldiği ne de gittiği belli olmayan bir isim ile yan yana olmak pek çok konu da güçlük çekmenize neden oluyor. Bu durumlardan yoruluyor ve bir türlü çözüm yolu bulamadığınızı görüyorum. Biraz sakin kalın ve esasında yapmak istediklerinizin neler olduğuna karar vermeye odaklanın. Çünkü ardından yaşamak arzu ettiğiniz pek çok şey hayatınızın en hareketli anlarında yer alacak. Buna göre aşk dolu hareket etmek arzu ettiğiniz tüm güzelliklerin gelmesi için gerekli olan enerjiyi sizlere sunacak.

29 Aralık 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu yakında tüm arzu ettiğiniz problemlerin biteceğine işaret ediyor. Hanenize girecek bir haber olacak ve bu haber ile ayaklarınız yerden kesilecek gibi hissediyorum. Bu daha çok aşk hayatınızda oluşan dalgaların son bulacağı ve yakında rahat bir nefes alacağınıza işaret eder. İnsanlar ile oldukça farklı süreçlerde devam ettiğinizi görüyorum. Bu süreçleri geride bırakmak adına biraz daha sabır ile yaklaşın. Ardından ne kadar mutluluk ve huzur dolu günlerin geldiğini göreceksiniz. Hayatınızdaki kişiden bir hediye geleceğini görüyorum. Bu hediye ile ne kadar sevildiğinizi daha rahat hissedeceksiniz.

29 Aralık 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu esasında aşk hayatınızda yapısal olarak yolunda gitmeyen bir şeyler olduğuna işaret eder. Eğer olur da sakin bir yapıya bürünebilirseniz her şeyi geride bırakabilecek ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Fakat hayatın sorun dolu günleri hayatınızda yerini almasın istiyorsanız bunlara çok dikkatli olmanızda fayda olduğunu görüyorum. Hanenize giren bir şahıs var ve aşk hayatınızda sıkıntı yaşamamak adına bu kişiye karşı çok dikkatli olmak gerekmektedir. Eğer başaramazsanız aranızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir ve istemeden de olsa ilişkinizin zarar görmesine engel olmayı başaramamış olabilirsiniz. Dikkatli olmanız gerekli olan zamanlardasınız.

29 Aralık 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu ara tedbirleri başaracağınızı ve aşk hayatınızı tek başınıza ayakta tutacağınızı görüyorum. O kadar güzel bir haberiniz var ki sevdiğiniz kişiden gelen bir haber gibi hissediyorum. Bu haber sayesinde ayaklarınız yerden kesilecek ve adeta kalbinizde yeniden kelebekler uçuşmaya başlayacak. Çevrenizde sağlık problemleri ile yüz yüze olan kişiler var ise bu ara onlara karşı daha dikkatli olmanız gerekmektedir. İlerleyen zamanlarda üzülmemek adına şu anda onlara destek vermeniz ve aşk hayatınızdaki kişiden yardım almanız her sorunu kısa bir süre içinde geride bırakmanıza yardım edecek. Bir telefon gelecek ve hayat arkadaşınız ile bir yola çıkmak mecburiyetinde kalabileceksiniz gibi görüyorum.

29 Aralık Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu esasında yapısal olarak çok neşeli ve dışa dönük bir kişiliğiniz olduğuna işaret eder. Her ne ortama girerseniz girin farkınızı belli edebilir ve insanlar ile iyi diyaloglarda yer alabilirsiniz. Bu kadar kuvvetli bir karakter yapısını yalnızca aşk hayatınızda istediğiniz gibi ortaya çıkaramadığınızı görüyorum. O kadar yoruluyor ve bitkin düşüyorsunuz ki bazı anlarda buralardan çekip gidesim var diye haykırmak arzu ettiğinizi görüyorum. Ama merak etmeyin. Sürekli git gel şeklinde yer alan ve ne istediğini anlamak konusunda güçlük çektiğiniz ilişkiniz yakın zamanda rayına oturacak. Yapılan hataların farkına varılacağı zamanlarda olduğunu görüyorum. Bu yüzden sabırlı olmak size pek çok faydayı sunacaktır.

29 Aralık 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu son dönemde verilen emeğin ve gösterilen sabrın mükafatlarının yakın zamanda alınacağına işaret ediyor.  O kadar güzel haberler ile mutlu olacaksınız ki adeta ayaklarınız yerden kesilecek ve en mutlu anların tadına varacaksınız. Hayatınızdaki kişiden ciddi yollara girmek üzere bir teklif alabilir ve bu teklif karşısında hayretler içine düşebilirsiniz. Bunlar ile yüz yüze olmamak adına esasında biraz daha sakin kalın ve insanlar ile güzel günler için hazırlıklı olun. İstediğiniz her şeyin yakında ne kadar farklı ve özel bir biçimde geldiğini görecek sonunda arzu ettiğiniz kadar huzurlu olacaksınız. Bu süreçler için yalnızca iki hafta veya iki ay kadar bir süre gerekmektedir
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.