1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Dengeler Altüst Olabilir…
29 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Dengeler Altüst Olabilir…

29 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Dengeler Altüst Olabilir…

29 Ağustos 2021 burç yorumları, Venüs ve Satürn gezegeni ile beraber pek çok burç yoğun ve sıkıntılı bir güne başlayacak.

A+A-

Bugün özellikle 12 burç planlı ve programlı hareket etmelidirler. Birçok kafa karışıklığı ve kaygı söz konusu olabilir bu yüzden planlı ve programlı hareket etmelisiniz. 12 burç için aşk, sağlık, sosyal ilişkiler ve para hakkında…

29 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos koç burcu günlük yorum, bugün bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz fakat doktora görünür ve doğru tedaviye başlarsanız kendinizi toparlayabilirsiniz. Bugün zamanı kolayca yönetebilecek ve işlerinizi organize edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda bulunduğunuz noktayla alakalı bazı düzenlemeye gidebilirsiniz. Verimli olmak için tüm konsantrenizi ve motivasyonunuzu işinize vermelisiniz. Hayatınızın geri kalanında ve aşk ilişkilerinizde yolunuza koymanız gereken durumlar meydana gelebilir bu yüzden partneriniz ile karşılıklı konuşarak sorunları çözmelisiniz. İş konusunda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz bu yüzden kaygılarınızı işinize yansıtmayın ve verimliliğinizi etkilemeyin.

29 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos boğa burcu günlük yorum, aşk ve mutluluklarınızda daha mutlu olacağınız zamanlara geliyorsunuz. Sizin için iki yol var, partneriniz ile tüm sorunlarınızı halledebilir ve yeni bir sayfa açabilirsiniz veya ilişkinizi biterek kendi hayatınızı yaşamaya devam edebilirsiniz. Her iki yolda da sakinliğinizi korumak ve doğru, mantıklı olanı yapmaya çalışmalısınız. Çevrenizdeki kişilerin hayallerinize ve gelecek hedeflerinize karışmasına izin vermemelisiniz. Bu dönemde burcunuzla alakalı büyük bir kuvvet gelebilir ve bu kuvvet ile beraber endişe, doyumsuzluk gibi hisler meydana gelebilir. Oldukça karışık duygularda bir gün geçireceğiniz için yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

29 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, aile ve aile hayatınızda bazı sevmediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bunun sonucunda maddi imkanlarınızı yerine getirirseniz ayrı bir eve çıkma durumunuz olabilir. Bunaltıcı hayattan çıkarak kendinize yeni bir sayfa açmalı ve hayatınızı yoluna koymalısınız. Bugünlerde ilk kez iş hayatına atılan ikizler burcu için veya okula başlayacak ikizler burçları için zorlayıcı bir hafta olabilir. Motivasyonunuzu kaybetmeden elinizden geleni yapmalısınız. Uzun zamandır beklediğiniz seyahat planlarını yapmaya koyulabilirsiniz. Çevrenizdeki akrabalarınız ile gereksiz tartışmalardan kaçının ve kimsenin sizlerin motivasyonunu etkilemesine izin vermeyin.

29 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, çok yorucu günlerin ardından sevdiğiniz işlere yönelebilir ve seyahat planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim ve iş hayatınızda yoğunluk olabilir bu yüzden işlerinizi yavaş yavaş fakat dikkatli bir şekilde yapmanızda fayda var. Çok yorucu bir gün olabilir bu yüzden beslenmenize ve uykuna dikkat etmeli, uzun süre oturduğunuz işlerde egzersiz yapmalısınız. Maddi durumlarınız konusunda güzel bir birikim elde ediyorsunuz ve güvendiğiniz yatırımları yapmaya devam ediyorsunuz. İleriki zamanlarda bu yatırımlar sizlere iyi bir şekilde dönebilir bu yüzden enerjinizi kaybetmeden planlarınızı yerine getirmeye devam edin.

29 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos aslan burcu günlük yorum, bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaların meyvesini almaya başlıyorsunuz. Kazançlarınızı daha uzun vadeli kullanabilmek için planlı ve programlı ilerlemesiniz. Şu sıralar çok fazla harcama yapıyorsunuz bunun farkına vararak harcamalarınızı kısmanız gereken durumlar olabilir. Parasal durumlarınız için enerjinizi tamamen biriktirmeye yönlendirmelisiniz. Şu sıralar ticari anlaşmalar, toplantılar ve organizasyonlar ön planda olabilir. Bu yüzden iş arkadaşlarınız ve patronlarınızın karşısında iyi bir iş çıkartmak için dayanmalısınız.

29 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos başak burcu günlük yorum, hayata dair birçok ilişki ve konularınız için sabretmeniz gereken bir gün olacak. Çevrenizdekiler ile kavga etmemeli ve kötü enerji yaymamalısınız. Sağlık problemleri yaşıyor olabilirsiniz bu yüzden bugünlerde bolca dinlenmeli ve sağlıklı beslenmeye önem göstermelisiniz. Dış görünüşünüzü bugünlerde değiştirebilir ve kendinize motivasyon kaynağı arıyor olabilirsiniz. Son zamanlarda uzak kaldığınız gündemi ve haberleri alabilirsiniz. Kendinizi ve düşüncelerinizi doğru bir şekilde ifade etmelisiniz. Olayları kendi elinize almalı ve mantık çerçevesi içerisinde düşünmeye başlamalısınız.

29 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos terazi burcu günlük yorum, bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzünü görebilir ve olumsuz bazı durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinize yüklenmeye bir son verebilirsiniz. Durumları mantıklı olarak ele almayı denemelisiniz. İşlerinizi planlarınızı ve istekleriniz konusunda yeni planlar içerisine girebilirsiniz. Çevrenize aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız ve kendinizi yetersiz görünmekten kurtarmalısınız. Sabır gerektiren bazı durumlar bu dönemlerde karşınıza çıkabilir. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir bu yüzden doğru planlamalar ile beraber kaygılarınızı biraz olsun bitirebilirsiniz.

29 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos akrep burcu günlük yorum, topluma yararlı olacak hizmetlere ve aktivitelere katılabilir ve çevrenizdeki kişilere yardım edebilirsiniz. Yenilgiler yaşasanız bile tekrardan ayağa kalkacak ve zorlukların üstesinden kolayca geleceksiniz. Çevrenizdeki kişileri eleştirirken yapıcı eleştiriler yapmanız gerekmektedir. Kişileri mükemmel olmadıkları için suçlamaya çalışmamalısınız. Elinizdekileri az bularak doyumsuzluk hissine girebilirsiniz. Bunun yerine motive olarak çevrenizdeki durumlara şükretmelisiniz. Karamsar düşüncelerden çıkarak olumlu durumlara yönelmelisiniz.

29 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos yay burcu günlük yorum, düzenli bir şekilde çalışmanız gereken bir gündesiniz. Zaman yönetimini çok iyi bir şekilde sağlayarak tüm işlerinizi bitirebilirsiniz. Yükselen enerjileriniz sizlerin ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapmanıza yarayacak. Detaycı, analizci ve planlı bir şekilde çalışarak genel anlamda güzel bir iş çıkartacaksınız. Aşk ilişkileriniz ve birebir ilişkileriniz konusunda uyumlu bir şekilde yönetmelisiniz. Sizi ve ilişkinizdeki partnerinizi yoran bazı olaylar meydana gelse de organize yönünüz gayet kuvvetli olacak.

29 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, uzun zamandır istediğiniz şeyler bugün meydana gelebilir. Bu durum yeni bir terfi olabilir, zam haberi olabilir veya uzun süredir satın almak istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Genel olarak iyimser bir ruh halinde olacak ve gayet sakin bir gün geçireceksiniz. Kendinize fazla güvenmeden çevrenizdekilerden yardım almanız gerekebilir. Kısa yolculuklara çıkabilir veya yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlayarak girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir ve iş arkadaşlarınızın takdirini kazanabilirsiniz. Aşk hayatınızda karşı tarafın kısıtlayıcı ve bazı diğer problemlerinden sıkılabilirsiniz. İlişkinizi bitirmek konusuna kafa yorabilirsiniz, fakat pişman olacağınız kararlardan uzak kalmalısınız.

29 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos kova burcu günlük yorum, sağlık meseleleri konusunda dikkatlice düşünmeniz gereken bir noktadasınız. İlişkilerinizde eleştirilerin dozunu kaçırabilir ve partnerinizi üzen hareketler içerisine girebilirsiniz. Bu süreçte zararlı durumlardan uzak kalmak için epey zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizde de gereksiz problemleri göz ardı ederek üstünde durmamanız gerekmektedir. Doktorla alakalı bazı durumlar söz konusu olabilir bu yüzden sağlıklı bir yaşam için sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz.

29 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

29 Ağustos balık burcu günlük yorum, bugün büyük bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. İnsanlara güvenmek konusunda daha hassas bir durum içerisinde olabilirsiniz. İlişkiniz ile alakalı yeni düzenlemeler ile beraber yeni konuşmalar yapabilirsiniz. En önemsiz konular bile hem ilişkilerinizde hem de ailenizde meydana gelebilir. Bu yüzden olabildiğince sakin kalmak ve gereksiz tartışmalardan kaçabilirsiniz. Size düşen görev aile içi kavgalarda ortamı yumuşatmak olacaktır. İş hayatınızda genel olarak işiniz yolunda gitse de bazı iş arkadaşlarınız sizleri rahatsız ediyor olabilir.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.