1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
28 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

28 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

28 Şubat 2021 burç yorumları insanların hayatında neler ile gelecek gelin her şeyi ile beraber odaklanalım. Sizler için ben ayın son gününde pozitif enerjilerimi toplayarak odaklanmaya başladım.

A+A-

28 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizi bağlayan bir şeyden kurtulacağınızı simgeliyor. Sürekli aynı saatler içinde çalışmaktan sıkılmış ve hep aynı konumda anılmaktan bunalmışsınız. Bu işten istifa etmek istiyor fakat bir türlü o cesareti bulamıyorsunuz. İçinizdeki heyecanı takip etmekle, bedeninizin arasındaki rahatlık arasındaki ikilemde kalmış bir durumdasınız. Üstelik çevrenizdekilerden fikir almaya kalktığınızda da insanlar işinizin ne kadar iyi olduğunu anlatıyor ve böyle bir şeye kalkışmamanız gerektiğini söylüyorlar.

28 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizin uzunca süredir düşündüğünüz kararı bir anda gerçekleştireceğinizi temsil ediyor. Bir anda istifa edip yeni heyecanlar aramaya başlayabilirsiniz. Sizin anlatıcı olarak bir konumda işe girmeniz mümkün. Yeni bir iş bulmanız uzun bir zamanınızı almayacak. Girecek olduğunuz işte sürekli toplantılar düzenleyecek ve hep bir şeyleri açıklayacaksınız. Bu işin tam size göre olduğunu düşünüyorsunuz. İnsanlara bir şeyler anlatmak, insanları bir konuya inanmaları için ikna etmek tam size göre bir iş.

28 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu durağan olmayan ve sürekli yeni hedefler peşinde koşacağınız bu işte oldukça mutlu olacaksınız. Yükselme ihtimalinizin yüksek olduğu ve kendinize yükselme hedefleri koyduğunuz bu işte gece gündüz çalışmak sizi hiç de yormayacak. Seve seve çalışacağınız güzel bir işinizin olacağını ve kısa sürede yükselişe geçeceğinizi söylemem mümkün. Zaten sizin özgürlük seven yapınıza da aksi söylenemezdi.

28 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu devletin önemli sayılabilecek bir kurumunda uzun yıllardan beri çalıştığınızı söyleyebilirim. Çalışıyor olduğunuz bu kuruma dair bütün işleyişe hakimsiniz. Kurumda çalışan çoğu kişiyi tanıyor ve onlarla iyi geçiniyor olduğunuzu söylemek mümkün. Oldukça konuşmayı seviyor ve insanlara daima iyi yaklaşılması gerektiğini savunuyorsunuz. Bu yapınız sayesinde kurumdaki herkes sizin hakkınızda iyi konuşuyor. Sizin hakkınızda iyi konuşulan şeyler kulağınıza geliyor ve sizin kendinizi daha iyi hissetmenize sebep oluyor.

28 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin hakkınızda söylenecek olan olumsuz bir konuya işaret ediyor. Bir projede hata yapacak ve bunu fark etmeyeceksiniz. Projenizin hatasını fark eden diğer çalışan ise bunu gizliden gizliye yapacak birisine benzemiyor. Sizin yapmış olduğunuz bu hatadan dolayı son zamanlardaki bütün projelerinizi tekrar incelemeye kalkışacak. Bu durum sizin onurunuzu kıracak gibi duruyor. Her zaman sağlam duruşlu ve insanların karşısında dik durmayı seven yapınız bu olayla biraz kırılabilir.

28 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu kurumunuzda çalışan diğer çalışanlar bu kişiyi önemsememeniz gerektiğini savunsalar bile siz bu kişiyi oldukça fazla önemseyecek ve kendinize dert edineceksiniz. Bu kişinin yapmış olduğu bu davranışın aslı sizin herkes tarafından seviliyor oluşunuz. Sizin herkesle iyi geçiniyor oluşunuzu kaldıramayan bu kişi sizin işyerinizdeki itibarınızı sarsmak ve kendinize olan güveninizi yitirmenize sebep olmak istiyor. Size destek olan kişilerle bu olayı atlatacak ve o kişiyle herkesin arasında belirli bir mesafe olmasını sağlayacaksınız.

28 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu yaşadığınız olaylar her yerde dillendiriyor olduğunuzdan dolayı çevrenizdeki herkesten farklı bir öneri alıyorsunuz. Fakat size oldukça samimi birisinin size verecek olduğu akıl kafanıza yatabilir. Ekstra bir işte çalışmayı teklif edecek olan bu kişiye oldukça ılımlı bakacaksınız. Size bu işi teklif edecek olan kişinin bir tanıdığının işyerine akşamları çalışmaya gitmeyi düşünebilirsiniz. Fakat hanenizde bu adımınız olumlu karşılanmıyor. Hanenizdekilerin karşı çıkmasına rağmen siz çalışmaya başlayacak gündüz farklı akşam farklı işte çalışacaksınız.

28 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu oldukça iyi bir gelire sahip bir işinizin olduğunu söyleyebilirim. Gelirinizin size az geldiğini ve çalışmanızın fazla rahat olduğunu düşünüyorsunuz. Çalışmaktan size artan vakitlerden şikayetçi olduğunuzu görüyorum. Daha fazla çalışıp daha çok kazanmak istiyorsunuz fakat bu şu an çalıştığınız işyerinde mümkün değilmiş gibi duruyor. Sabit bir işte sabit bir maaşla çalışan bir insan olarak bunun size yetersizliğinden şikayetçi oluyorsunuz.

28 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu bu süreçlerde siz herkese oldukları konumun ne kadar iyi olduğundan bahsediyor ve bu fikirlerinden caydırmaya çalışıyorsunuz. Sizi seven ve sayan bu insanlara lafınıza oldukça fazla değer veriyorlar. Sizin tecrübenize de güvenen bu insanlardan bir kısmı sizi dinleyerek yapıyor oldukları mesleğe devam etmeye karar veriyorlar. Siz ise insanlara bu mesleği yaparken de ekstra bir şeylerle uğraşabilecekleri konusunda yol gösteriyorsunuz. Her zaman ikinci bir seçeneğin olduğuna inanan bu yapınız sayesinde çok hayır duası aldığınızı söyleyebilirim.

28 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu çevreniz sanki size bir şeyler anlatmaya çalışıyor gibi. Sizin eskiden beri hayaliniz olan bir meslekte çalıştığınızı söyleyebilirim. Her zaman masa başında ve rahat edebileceğiniz bir işiniz olsun istemişsiniz. Prim usulü çalışmak ya da her an çıkarılma endişesi içinde olmak size göre değil. Çevrenizdeki birkaç kişinin sizinle aynı kurumda çalışıyor olduğunu söyleyebilirim. Bu kişiler işlerinden vazgeçmeye meyillenmişler. Size gelip bu fikirlerini açıyorlar.

28 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sabit bir maaş ve sabit bir işle çalışıyor olmak sizin için oldukça güven verici. Siz evcimen birisisiniz ve aynı rutinleri sürekli yaşamak size keyif veriyor. Planlarınızın dışına çıkmayı sevmiyor ve düzeninizi bozmayı sevmiyorsunuz. Her gün aynı saatte işe varıyor aynı saatte aynı tarz yemekleri yemeyi seviyorsunuz. Yenilikler size göre değil hatta terfi alma isteğinde bile değilsiniz. Pozisyonunuzun değişmesi durumunda sorumluluğunuzun artacağını düşünüyor ve bundan kaçınıyorsunuz.

28 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu çalışırken boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz. Boş oturmayı istemeyen bir kişi olarak oldukça güzel işler ortaya dökebilirsiniz. Bu ikinci işinizle birlikte geliriniz oldukça artacak ve kendiniz için büyük bir alışverişe çıkmanız mümkün. Bu alışverişte fazla açılıp daha çok iş çıkartmaya çalışabilirsiniz. İkinci işinize bağlılığınız bazen uykusuz gecelerinizle sonuçlanabilir. Her şeye rağmen istediğiniz mesleği yapmak sizi mutlu edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.