1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Yine Kalbini Kırabilir…
28 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Yine Kalbini Kırabilir…

28 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Yine Kalbini Kırabilir…

28 Nisan 2021 burç yorumları ile bu ara herkesin yine kalbinde derin yaralar meydana gelebilir. En farklı acıların hissedilecek olduğu günlerden bir günde olacağız. Fakat ben yine evrene verdiğim pozitif enerji ile beraber tüm burçların üzerinde neler olacak bunlara odaklanmak üzere geçiyorum.

A+A-

28 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin üzüntülerinizi gösteriyor. Bu kişinin gerçek yüzünü görmenize rağmen hayatınızdan çıkarırken oldukça acı çekmiş ve mutsuz olmuşsunuz. Bu kişinin doğru insan olması için çok dua etmiş fakat öyle olmadığını görünce kendi içinizde hesaplaşmaya başlamışsınız. Duygusal tarafınız hayatınızdan çıkarmamanız için size ne kadar baskı yapmış olsa bile siz mantıklı düşünen tarafınızı dinleyerek bu kişiyi hayatınızdan atmışsınız. Kalbinizde, hayatınıza yeni gelebilecek olan kişilere yer açmışsınız ve gerçek aşkı bekliyorsunuz.

28 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizi yakalayabilecek mutlulukları temsil ediyor. Her an hayatınızın aşkı karşınıza çıkacakmış gibi davranmalı ve bunun beklentisine girmekten çekinmemelisiniz. Çünkü hayatınızın aşkı çok yakında yaşamınızdaki yerini alacak ve kötü günlerin yerini mutlu günleriniz alacak. Hayata ne verirseniz onu fazlasıyla size geri verir. Evrene olabildiğince pozitif enerji vermenizi ve mutluluğu hak ettiğinize evreni de inandırmanızı istiyorum. Siz neye inanırsanız evren ona inanır. Evrenin inandığı şey sizin için gerçek olur.

28 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin daha önce hayal kırıklığına uğramış olduğunuzu gösteriyor. Daha önce yaşamış olduğunuz ilişkide güveniniz oldukça zedelenmiş ve etkisi üstünüzden uzun bir süre geçmemiş. Sırtınızı güvenle yaslamış olduğunuz bir kişinin hiç beklemediğiniz bir anda yaptığı yanlışıyla kendinizi oldukça boşlukta hissetmişsiniz. Her zaman kişilerin güvenleri sarsılabilir önemli olanın yeniden kendinize güvenme şansı vermeniz olduğunu düşünüyorum. Bu kişinin hatasının bedelini siz ödememelisiniz.

28 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu kendinizi hazır hissettiğiniz anda karşınıza birisinin çıkabileceğini işaret ediyor. Mutlu, güzel günlere hazır olsun. Güvenebileceğiniz ve bir ilişkide beklentide olabileceğiniz her şeyi karşılayabilecek birisiyle karşılaşmanız an meselesi. Size düşen tek şey, kendinize vermiş olduğunuzu düşündüğünüz o fırsatı bu kişiyle karşılaştığınızda da düşünmeniz. Bu kişiyi kazanmak için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacak. Birbiriniz için olduğunuzun ikiniz de farkında olacaksınız.

28 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu büyük hayal kırıklıklarınızı görürken bu yaşanan olaylar ise aksine kendinizde yeniden güvenme isteği toplamaya çalıştığınız çıkmış. Sizi hayal kırıklığına uğratan kişinin cezasını tüm herkese çektirmemeye karar vermişsiniz. Artık yeniden güvenebileceğiniz kişi karşınıza çıktığında hazır olmak istiyorsunuz. Düşündüğünüz kadar mutluluğu hak ediyorsunuz. Her şey sizin kendinizi sevmenizle başlıyor, kendinizi seviyorsunuz ki yeni şansları kendinize değerlendirme fırsatı veriyorsunuz.

28 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu daha önceki ilişkinizde çok fazla bir sorumluluğun altına girdiğinizi söyleyebilirim. Bütün bu sorumluluklar altında ezilmiş ve karşınızdaki kişinin sürekli kaçar halde oluşundan oldukça bunalmışsınız. İlişkinizi bitiren en önemli sebep de zaten sizin ilişkinizi sırtınızda taşıyor gibi hissetmenizden olmuş. Size huzur veren değil de daha çok gitmeniz gereken bir işmiş gibi hissettiren bu ilişki; sizin artık çocuk gibi hissedebileceğiniz, sorumluluklar altında boğulmayacağınız yeni bir ilişkiyle hasarlarını üstünüzden kaldırabilir.

28 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu sizin kendinizi her ne kadar yeni bir ilişkiye hazır hissetme isteğiniz olduğunu belli etse bile yaşanan olaylar ardından gelişi bunun sizi korkuttuğunu göstermiş. Yeni bir ilişkiye girmekten içten içe korkuyor oldukça bunalabileceğinizi düşünüyorsunuz. Sizin için bir ilişkide en olması gereken nokta o kişinin olgun davranışları olması ve sizinle derdinizi paylaşabilmesi. Her şeyden önce hayat ortağınızın olmasını bekliyorsunuz. Beklentilerinizin normal olduğunu söyleyebilirim. Herkes sonuçta güven duyabileceği bir ilişki ister.

28 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sizin kendinizi tam anlamıyla hazır hissettiğiniz zamanda karşınıza istediğiniz gibi bir kişinin çıkacağını gösteriyor. Beklentilerinizin tümünü karşılayacak olan bu kişinin karşınıza çıkması konusunda sabırsızlık duyuyor olabilirsiniz. Fakat siz dahi farkında olmadan bu kişi en doğru zamanda sizin karşınıza çıkacak ve size oldukça mutlu bir ilişki yaşatacak. Karşılıklı anlayış ve paylaşımların olacağını gördüğüm bu ilişkide sorumluluklar sizin sırtınızda olmayacak aksine masaya yatırılıp kimsenin kendine yük etmeyeceği bir biçimde çözülecek.

28 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin kendinize olan güveninizi simgeliyor. Önceki ilişkilerinizdeki hatalarınızı masaya yatırmış ve uzun uzun düşünmüşsünüz. Bu düşünceler sonucunda kendinize doğruyu yanlışı anlatmışsınız. Tecrübelerinizi doğru yönde kullanarak yeni olacak olan ilişkilerinizde hata yapmamaya çalışacaksınız. Kendini bilen, ayakları yere oldukça sağlam basan, güçlü karakteri olan bir insansınız ve kendinizin farkındasınız. Kendinizin farkında oluşunuz sizi daha zor bir insan kılıyor ve çevrenizdeki kişileri size gelmeden önce detaylı düşünmeye itiyor.

28 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu ilgi duyduğunuz birisi olduğunu gösteriyor. Bu kişiye adım atmadan önce kendinizi bu kişiye hazırlamaya başlamışsınız. Temelinin sağlam olmadığı bir ilişki istemiyor ve bu kişinin de size ilgi duyduğuna emin olmak istiyorsunuz. Söz konusu olacak olan ilişkide hatalara yer vermemek adına susuyor ve kenardan bu kişiyi inceliyorsunuz. Karakteri, durumlara bakış açısı ve bazı olaylara veriyor olduğu tepkileri ölçüp tartıyorsunuz. Oldukça detaylı bir analiz sonrası emin olmadan da olsa adım atacaksınız.

28 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu olumlu sonuçları ifade eder. Girmiş olduğunuz bu riske değeceğini ve pişman olmayacağınızı gösteriyor. Mutlu bir birliktelik yaşayacak ve bu kişiye geç kalmış olduğunuzu dahi düşüneceksiniz. Tam olarak kişiliğini tanıyarak hayatına girmiş olduğunuz bu kişide nasıl davranmanız gerektiğini oldukça iyi bilecek ve ilişkinize zarar getirecek şekilde adımlar atmayacaksınız. Kendinizi biliyor oluşunuz mutluluğunuzu olumlu yönde en çok etkileyen durum olacaktır. Karşınızdaki kişi de bu bilince sahip olursa eğer hiçbir sorun yaşamayacağınızı söyleyebilirim.

28 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin bir ilişkiden yeni çıkmış olduğunuzu gösteriyor. Biten ilişkinizde kavga ve gürültü oldukça fazlaymış. Ayrılmanızın da ilişkiniz gibi gürültülü bir biçimde olduğunu söyleyebilirim. Bu durumda oldukça fazla huzursuzluk yaşamış ve bugünlerin son bulması için çok dua etmişsiniz. Tartışmalarınızın sebebinin nedense hep dış etkenler olduğu hayatınızı etkilemiş. Siz bir şeyleri düzeltmek istedikçe dışarıdaki kişilere kafanızı takarak daha büyük tartışmalar çıkmış ve bu ilişkinizin bitmesine sebep olmuş. Bu ilişki sizi çok yormuş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.