1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatını Kötü Etkileyebilir. Dikkat!
28 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatını Kötü Etkileyebilir. Dikkat!

28 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatını Kötü Etkileyebilir. Dikkat!

28 Mart 2021 burç yorumları gelirken insanların hayatını olumsuz etkileyecek gibi duruyor. Bu güne karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ben evrene verdiğim pozitif enerji ile beraber her şeye odaklanmak istiyorum. Hazırsanız başlayalım.

A+A-

28 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin dengeli ve olumlu yapınızı simgeler. İş hayatınızdaki herkesi eşit bir dengede idare etmeyi başarıyorsunuz. Kimseye daha uzak mesafeli davranmayarak taktiksel ilerliyor ve herkesle aranızı iyi tutmayı başarıyorsunuz. Bu tutumunuzu dışarıdan çıkarcılık olarak yorumlayan insanlar da var ve sizin samimiyetinize inanmıyorlar. Aslında kişiler arasında dengeyi kurabiliyor olmanız işyerinizde birçok işinizi kolayca halletmenize sebep olabiliyor ve birbirinizle oldukça fazla yardımlaşıyorsunuz. Bu tutumunuzu devam ettirmeniz işyerinizde daha rahat olmanızı sağlayacaktır.

28 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu istekleri ve hedefleri sembolize eder. Şu an konum olarak istediğiniz noktadasınız. Bu mesleği yıllardır yapmak istemiş ve bu noktaya gelebilmek için çok çabalamışsınız. Çabalarınızın karşılığını görüyor ve bu mesleği yıllardır yapmaya devam ediyorsunuz. Önünüzdeki uzun seneler boyu bu mesleği yapmaya devam edebilirsiniz. Her gün işe gitmek için uyanmak bile sizin için heyecan verici. Bu mesleği yapmak sizin yaşama sevincinizi arttırıyor bile diyebiliriz. Günleriniz mutlu geçecek.

28 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu hayatınızdaki değişikleri sembolize eder. Sizin işinizle alakalı bir değişiklik isteyeceğinizi söyleyebiliriz. Bir atama istemeniz söz konusu olabilir. Şehir değiştirmek isteyebilir ya da şu an çalıştığınız kurumdan farklı bir kurumda çalışmak için başvuru yapmış olabilirsiniz. Bu isteğinizin sebebi tamamen kişisel nedenler olacaktır. İşyerinizde çok mutlu günleriniz geçiyor ve yerinizden oldukça memnun duruyorsunuz. Kurum değişikliği kararınızı vermeden önce kişisel çıkarlarınızı iyice gözden geçirmenizi tavsiye edebilirim.

28 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin kendinizi az önemsediğiniz bir döneme gireceğinizi simgeler. Kendinizi ikinci plana attığınız ve işlerinizi daha çok önemsediğiniz bir döneme girişiniz söz konusu olabilir. Daha önceleri kendinizi daha fazla önemsemenize rağmen şimdilerde kendinizi işinize vermişsiniz. Bunun sebebi kafa karışıklığınız ve sürekli çalışarak kendinizi oyalamaya çalışıyorsunuz. Bu olayın sebebi sizin önceki davranışlarınıza göre kendinizi daha fazla hırslı hissediyor oluşunuz olabilir. Dolayısıyla işyerinizdeki seçimleriniz konusunda doğru kararlar veremiyorsunuz ve beklemelisiniz.

28 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu zorluklara ifade eder. Siz dürüst bir insansınız dürüstlüğünüz yüzünden her istediğinizi elde etmeniz zorlaşıyor. Kıvrımlar ve küçük oyunlar size öre değil. Siz kendiniz olmayı ve işyerinizde dürüstlüğünüzle kendinizi belli etmeyi seviyorsunuz. İş hayatı her zaman dürüstlüklerle size istediğinizi vermeyebilir. Aynı zamanda bu anlar sizin yeni bir şeyler öğrenebileceğinizi de simgeler. Yeni öğrenimler söz konusu olabilir. Bazı seminerlere gidebilir ya da bazı kurslara giderek kendinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz.

28 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu parasal kazançları sembolize eder. Maaşınızda bir zam söz konusu olabilir. Bu artışla birlikte maddi olarak rahat edeceğiniz bir döneme girebilir ve artık borçlarınızdan sıyrılabilerek rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu zammı almaya çabalamışsınız. Çabalarınızın karşılığı olarak alacağınız bu kazancı hak etmenizin verdiği gururla rahat bir şekilde alacaksınız. Siz verdiğiniz emeklerin karşılığını aldıkça daha bir hazla çalışan bir insansınız ve bu zam ile işinizi daha çok sevebilirsiniz.

28 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu savunma gücünüzü temsil ediyor. Daha önce kurumunuzda bir haksızlığa maruz kalmışsınız. Ciddi derecede kavga ve tartışmalar yaşamışsınız. Kendinizi yaşadığınız haksızlıktan aklamak için çok çaba vermiş ve artık böyle durumlar yaşanmaması için her an savunma halindesiniz. Sürekli olarak kendinizi açıklıyor ve neyi neden yaptığınızı bütün işyerine söylüyorsunuz. Amacınız tekrar yapmadığınız bir şeyle suçlanmamak. Kendinizi savunmak için kalkanlarınızı kaldırmış bir durumda çalışıyor ve kendinizi hep garanti altına alıyorsunuz.

28 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu yeni başlangıçlara ve fırsatlara işaret eder. Belki bir atanma söz konusu olabilir. Sizin isteğinizle çalıştığınız kurumu değiştirebilirsiniz. Bu durumda seçimlerinizi yapmadan önce iyice düşünmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Aksi takdirde kurumunuzdan ayrıldığınız için pişmanlıklar yaşamanız mümkün duruyor. Size bir teklif gelebilir ve bu teklifi iyi değerlendirebilirsiniz. Bu teklif bir projeyle ya da bir sertifikayla alakalı olabilir. Bu proje sonrasında da konumunuz değişebileceği için bir zam sizi bekleyebilir.

28 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu hayal kırıklıklarını sembolize eder. Uzunca süredir beklemiş olduğunuz bir zam artışı olabilir. Bu artış beklediğiniz miktarda gerçekleşmeyebilir ya da beklediğiniz bir konum değişikliği olabilir. Fakat değişen kanunlardan sebebiyetle aynı konumda devam edebilir ve bu durumdan kendinizi oldukça rahatsız hissedebilirsiniz. Beklediğiniz yükselmelerin ya da parasal kazançların sizi hemen bulmaması ümidinizi kırmamalı. Uzunca bir süredir sabrediyorsunuz ve bir süre daha sabrederseniz eğer istediğiniz her şey gerçek olacaktır.

28 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu gücü temsil eder. Başarısızlığı asla kabullenemeyen bir yapınız olduğunu söyleyebilirim. Her ne kadar yarış halinde olduğunuz bir işyeri ortamında olmasanız bile kendi içinizde diğer kişilerle bir yarış halindesiniz. Herkesten iyi olmak istiyor ve birilerinden aşağıda kalmayı kabul edemiyorsunuz. Kendinizi çok seviyor ve her şeyi en iyi sizin yapabileceğinizi düşünüyorsunuz. İşyerinizde size ait olmayan sorumlulukları dahi üstleniyor, işyeri ortamında her işi ne kadar iyi yapabildiğinizi göstermek istiyorsunuz.

28 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bazı kayıpları sembolize eder. Bir projeden ya da yapmanız gereken bir işteki sorumluluğunuzu üstünüzden atmış olabilirsiniz. Yapmayı kabullenmediğiniz bu iş sizin insanların gözünde bir noktada itibar kaybetmenize sebep olabilir. Aslında sizin için iyi olacağını düşündüğünüz bu reddetme konusunda büyük yanılgıya uğrayabilirsiniz. Hırsınızın sizi yönetmesine izin vermemeli ve kendi mantığınızla kendinizi kontrol edebilirsiniz. Aksi takdirde iş hayatınızda sizi oldukça üzen durumlarla karşılaşabilir ve moralinizi bozabilirsiniz.

28 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu fedakarlık yapan bir insanı temsil eder. İşyerinizde oldukça sevdiğiniz ve korumak istediğiniz sizden birkaç yaş genç bir kimse olabilir. Bu kişiye yardım etmek için o kişinin sorumluluklarını üstlenebilir ve kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz. Kendinizi bu kişiyi sıkıntıya sokmamak için yoracak ve karşılığın hak ettiğiniz değeri alamayacaksınız. Bu kişi size oldukça nankör davranacak ve kendisine karşı olan iyi niyetinizi köreltecektir. Bu kişiyle aranıza mesafe koymanız durumunda kendinizi daha rahat bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.