1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Koç Burçlarının Şanslı Günleri Yakında…
28 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Koç Burçlarının Şanslı Günleri Yakında…

28 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Koç Burçlarının Şanslı Günleri Yakında…

Güneş, Ay ve gezegenlerin hareketleri hayatımızı ve duygu durumumuzu etkilemeye devam ediyor. Sizin, ailenizin, sevgilinizin ya da eşinizin gün içerisinde ki ruh halini öğrenerek adımlarınızı buna göre atabilirsiniz.

A+A-

Bugün burçlarınızın Güneş, Ay ya da yükselen fark etmeksizin sizlere neler getireceğine değineceğiz. Hafta sonu neler yapmalı, nelere özen göstermeli ve nelere zaman ayırmanı gerektiğine değineceğiz. Burç yorumları okurken yükselen burcunuzu okumayı da ihmal etmeyin…

28 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Hafta sonu bütün güzelliklerini Koçlar için sunmaya hazırlanıyor. Uzun süredir içsel hesaplaşmalar, kafa karışıklıkları ve ikilemler arasında kaldığınız bir hafta içinin ardından sonunda bazı şeyleri kendi içinizde daha net hale getireceksiniz. Belirsizlikten kurtulmanın verdiği rahatlık ile birlikte artık hayata daha pozitif, daha olumlu bakacaksınız. Günlerdir çektiğiniz sıkıntılar sonunda geride kalıyor. Enerjinizin yenilenmesi hayatınızın her alanına yansıyacak ve olumlu sonuçlar doğurarak size geri dönecek. Şu an yapmanız gereken tek şey evrenin size sunduklarını kabul etmek ve görmezden gelmemek olmalı. Aniden karşınıza çıkacak birine karşı tepkisiz kalamayacaksınız. Uzun zamandır bastırdığınız duygularınızın açığa çıkması için fırsat ayağınıza kadar geliyor. Aşk kapıda!

28 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Aşk dolu bir gün geçirmeye hazır olun. Hayat sürprizlerle dolu ve aşk sürprizleri çok sever. Sevgi paylaştıkça çoğalır. Partnerinize sevginizi belli etmemek konusunda ki ısrarınız sizi istemeyeceğiniz tartışmalara sürükleyebilir. Birini sevmekten bu korkmanızın tek sebebi geçmişiniz. Ama bugün artık geçmişi arkanızda bırakmanız gerektiğini anlayacaksınız. Hayatınıza giren insanların size kattığı olumlu ya da olumsuz tecrübeleri kabullenmek içerisinde olduğunuz ruhsal bunalımı üzerinizden atmanıza yardımcı olacaktır. Kariyeriniz için parlak bir güne uyanacaksınız ve eğer mutsuzluğunuzu, özel hayatınızı iş hayatınızdan uzak tutmazsanız ileride üzülebilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize yönelmek kendinize olan güveninizi besleyecek. Sevilmenin huzuruna erişirken, kendinizi de sevmeniz gerektiği bilincini elde edeceksiniz. Unutmayın kimse sizden değerli değil.

28 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorum

Ailenizle keyifli bir tatil planı yapmak hücrelerinize kadar yenilenmiş hissi verecek size. Küçük anlardan mutlu olmayı başaracağınız bu gün sayesinde aslında hayatın mutlu olmaya değdiğine olan inancınız artacak. Bu pozitif enerjinizi çevrenize de yansıtacaksınız ve hem iş arkadaşlarınızla, hem sosyal hayatınızda hem de ailenizle keyifli anların tadına varacaksınız. Düşünerek hiçbir yere varamadığınızı fark ettiğiniz an yapmanız tek gereken hayatı akışına bırakmanız faydanıza olacaktır. Parterinizle yaşayacağınız kıskançlık alt metinli bir tartışma sonucunda sinirleriniz gerilebilir. Hafif bir güler yüz sayesinde bu sorun uzamadan çözülebilir. İnatlaşmaktan kaçının bu durum işleri çıkmaza sürüklemekten başka hiçbir işe yaramayacaktır. Huzurunuzu kaçırmamak için uygun zamanı bekleyin. Hakkınızı aramayı tabii ki ihmal etmeyin ya da karşınızdaki kişinin sizi yok saymasına. Fakat bazen doğru sonuçlar elde etmek için doğru zamanı beklemek en iyisidir.

28 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorum

Kendi hayatınızı çıkmaza sokmaktan vazgeçmeniz için fırsatlarla dolu bir güne uyanacaksınız. Bu fırsatları değerlendirmek ya da elinizin tersiyle itmek ise tamamen sizin elinizde olduğunu unutmayın. Bakmak ve görmek farklı şeyler olduğu için, bakarak değil görerek karar vermeye özen gösterin. Bugün elektronik eşyalarla ilgili yaşadığınız bir sıkıntı moralinizi bozabilir. Buna üzülmek yerine kötü enerjilerden kurtulmanın huzuruna varın. Sizin sahip olduğunuz kötü enerji çevrenizde ki insanlara da yansıdığı için sürekli gergin bir ortamda var olmak zorunda kalıyorsunuz. Bu durumdan kurtulduğunuz an her şey daha da yoluna girecek ve sizde anında bu değişimin farkına varacaksınız. Özellikle bu günler de ailenize zaman ayırmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Aile evinde, aile ortamında her zaman huzur vardır. Eksik kalmış duygularınızı aileniz sayesinde tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yenilikleri görmezden gelmekten vazgeçtiğiniz an aşk sizinle birlikte olacak.

28 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorum

Aslanlar için fırsatlarla dolu bir gün olacak. Maddi olarak içinde bulunduğunuz sıkıntıların bitmesine en azından bir adım atmış olacaksınız. Sabırla ve planlı bir şekilde çalışmak sizi mutlu edecek sonuçlar doğuracak. Yakın çevrenizde yer alan bazı kişilerin dolduruşuna geliyorsunuz. İnsanların neyi ne niyetle söylediğini anlamak için daha açıkgözlü olmalısınız. Kendi duygu ve düşüncelerinizi ikinci plana atmak sizi insanların gözünde değersiz olmanızı sağlamaktan başka bir işe yaramıyor. Siz değerlisiniz ve bunu hissetmeyi hak ediyorsunuz. Kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Bugün özellikle akşam saatlerine doğru aniden alacağınız bir mesaj ile duygularınız harekete geçebilir ve hayatınızda ki aşk eksikliğini gidermek isteyebilirsiniz. Sizi seven birine özlem duymanız gayet doğal. Hayatınızın aşkının sizi bulacağına olan inancınızı canlı tutun.

28 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorum

Kariyeriniz de atacağınız adımlar sayesinde uzun vadeli bazı kâr odaklı teklifler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir fakat karar vermek konusunda kendinize çok yüklenebilirsiniz. Mevcut durumunuzu bozmanın size korkutucu gelmesi çok doğal fakat bazen ilerlemek için değişiklik yapılması gerekmektedir. Geleceği, olduğunuz durumu düşünerek hareket etmeniz fayda sağlayacaktır. Ailenizle eğer bir küslüğün içerisindeyseniz bugün onlara karşı büyük bir özlem hissedecek ve kendinizi aniden onların yanında bulacaksınız. Aile kavramının değerini unutmayın ve küçük sorunları büyütmeyin. Ruhsal çöküntünüzün en büyük sebebi aileniz tarafından yalnız bırakılmış olmanız. Aşk hayatınızda ise partnerinizin size olan sevgisini hissederek belki de baş başa güzel vakit geçireceğiniz bir gün sizi bekliyor.

28 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorum

Bugün ikili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları kafanıza çok taktığınız için bir hafta sonunu kendinize zehir edeceksiniz. Her sorunda karşıdakinin hatasını görmek yerine suçu kendiniz de aramak sizi sadece yoracaktır. Öz eleştirinin olmaması büyük bir sorunken fazla olması da aynı derecede bir sorun teşkil edecektir unutmamanız gerekiyor. Bu nedenle sürekli kendinizi suçlamak yerine etrafınızda ki olaylara hem kendiniz hem de çevrenizdekilerin iyiliği için objektif bakmanızda fayda var. Böylece kimlerin ya da kendinizin nerede hata yaptığını kendi istediğiniz gibi değil de en doğru şekilde görebileceksiniz. Bugün en umutsuz anınızda denk geldiğiniz biri uzun zamandır kırık olan kalbinizin yine heyecanla atmasını sağlayacak. Uzun zamandır süren yalnızlığınıza aldanarak yanlış tercihler yapmamak için sadece kalbinizi değil mantığınızı da devreye sokarsanız doğru kararlar vereceksiniz. İş hayatınızda ki olumlu gelişmeleri görebilmek için sabırlı olmanız gerekiyor.

28 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorum

Hayat koşuşturmanın meydana getirdiği yorgunluğun patlamasını bugün yaşayacaksınız. Hem fiziksel olarak hem de mental olarak yaşadığınız yorgunluğu atlatmak için yapmanız gereken tek şey ise kendinize biraz zaman ayırmak olacaktır. Belki yalnız kalarak kendinizi dinleyebilir ya da arkadaş, aile ortamına girerek kafanızı az da olsa dağıtabilirsiniz. Ruhunuzda ki ağırlıklardan kurtulmak için yoga ya da namaz gibi meditasyon etkisi sağlayan aktivitelere yönelmek kendinizi daha hafiflemiş ve aynı zamanda da ferah hissetmenize yardımcı olacaktır. Kafanızda kodlamanız gereken tek düşünce her şeyin geçici olduğu olmalı. Birlikteliği olan Akrepler için ise zor bir gün olacak gibi duruyor. Bu patlamayı sevgiliniz ya da eşiniz üzerinde gerçekleştirebilirsiniz, kırıcı cümleler sarf ederek geri dönülmez bir yola girebilirsiniz. Uygun bir dille karşınızda ki kişiye sizi bir süre yalnız bırakması gerektiğini söylemek olası bir ayrılığın önüne geçecektir. Aile baskısından uzaklaşmak da yine biraz da olsa kafanızı dinlemenize etki edecektir. Fazlalıklardan kurtulmak istediğiniz bir gün sizi bekliyor.

28 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorum

Sabah uyanır uyanmaz kendinizi fazlaca pozitif ve enerjik hissedeceksiniz. Hayatınızda ki güzelliklere şükredeceğiniz bir gün sizleri bekliyor. Evde çıktıktan sonra bir yerlere giderken dikkatli yürüyün. Ayağınızla ilgili bir sorun yaşayabilir ve yaptığınız planları iptal etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu kadar enerjik olduğunuz bir günü evde oturarak geçirmek istemezsiniz. Aileniz tarafından müjdeli bir haber alacaksınız. Bu haber özellikle uzun süredir beklediğiniz bir ev değişikliği ya da taşıt haberi olabilir. Bunu kutlamak için onlarla olmanız size huzurlu hissettirecektir. Uzun ve ciddi bir ilişkiniz var ise bu durumu ailenize açmak için tam zamanı gibi görünüyor. Bu kutlamaya sevdiğiniz insanı da dâhil ederek aile sıcaklığını tamamlayabilirsiniz. Verilecek tepkilerden korkmayın, yeni bir şeye alışmak her zaman vakit ister.

28 Kasım 2020 Oğlan Burcu Günlük Yorum

Bugün bütün gözlerin sizin üzerinizde olacağı bir gün olacak. Bu durum düşmanlarınızın size zarar vermek için harekete geçmesine sebep olur. Bu nedenle çok dikkatli olmalısınız. Uzun zamandır ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için harekete geçmenin tam zamanı. Başarı bugün size eşlik edecek en güzel etken olacak. Kendi potansiyelinizi yok saymak yerine bu potansiyelden herkesi haberdar etmek amacınız olmalıdır. Emeklerinizin karşılığını başkalarına aldırmak ise iyi niyetten fazlası olacaktır. İyi niyetinizin size zarar vermeyecek seviyede olması çok önemli bir nokta. Çevrenizde sizi demotive ederek enerjinizi düşürmeye çalışan insanlar olacaktır. Bu insanların dolduruşuna gelmeden kendi yolunuzda hiç durmadan ilerleyin. Başarı sizin dikkat çekmenizde ki en büyük etken ve insanlar bunu yok etmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır. Sevdiğiniz insandan aldığınız destek sayesinde daha güçlü hissedecek ve başınız daha dik gözükeceksiniz. Unutmayın sevdikleriniz yanınızda olduktan sonra geri kalanlar yalnızca detayladır.

28 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorum

Günün erken saatlerinde olan bir işinize geç kalabilir ve bu durumdan dolayı strese girebilirsiniz. Uyanır uyanmaz yaşadığınız koşuşturma yüzünden gün boyunca enerjiniz düşük olabilir ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bunu yapmak ise sadece diğer işlerinizi de zora sokacaktır. Kendinize yüklenmeden yolunuza devam edin. Aile evinde teknolojik aletlerden birinin zarar gördüğü haberini alabilir ve bu eksiği tamamlamak için borç altına girebilirsiniz. Bunu yapmadan önce gelirinizi ve giderinizi iyice ölçüp tartmakta ve borç altına girmenin ne kadar mantıklı olduğunu düşünmenizde fayda var. İleride ödeyemediğiniz borçlar can sıkıcı sonuçlar doğurarak zor duruma girmenize sebep olabilir. Kardeşlerinize zaman ayırmak istediğiniz bir gündesiniz. Onların sevgisinden güç alacak ve kötü hislerinizden, yalnızlık duygunuzdan da onlar sayesinde kurtulacaksınız. Onların size verdikleri destek ve sevgi gece başınızı yastığa koyduğunuzda yüzünüzü gülümsetmeyi başaracak. Aşk hayatınızda ki sürpriz gelişmeler ile uzun zamandır aklınızda olan birinden haber alabilirsiniz. Bu kişi geçmişten biri olabileceği gibi beğendiğiniz fakat konuşamadığınız birisi de olabilir. Aşk kapınıza geldiyse onu geri itmeyin. Siz sevmeyi hak ettiğiniz kadar sevilmeyi de hak ediyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.