1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Ayrılık Günü Yaklaşıyor…
28 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Ayrılık Günü Yaklaşıyor…

28 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Ayrılık Günü Yaklaşıyor…

28 Eylül 2021 burç yorumları, ay gezegeni yengeç burcuna doğru ilerliyor, günlük işlerinizde ve çalışma ortamlarınızdaki insanlar ile aranızı iyi tutmaya çalışmalısınız. Tüm planlarınızı belirlemeli ve verdiğiniz kararlar konusunda ısrarcı olmalısınız. Çevrenizdeki insanlara kulak vermeniz gereken bir gün olabilir, 12 burç için aşk, sağlık, para ve sosyal ilişkiler hakkında…

A+A-

28 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül koç burcu günlük yorum, plan ve projelerinizde bugün ekstra bir hız içerisine girebilirsiniz. Kısa bir süre önce belirlediğiniz planlarınızla alakalı belli bir düzene koymanız için elinize fırsat geçecek. Sabırsızlığınız sizleri zor bir yola sokabilir bu sebeple amaçlarınızı belirlemeli ve ilişkilerinizde daha sakin olmalısınız. Aşk ilişkilerinizde karşı tarafa karşı ısrarcı tavırlarınızı sonlandırmalı ve partnerinizi daha kendi başına bırakmalısınız. Aksi takdirde ilişkileriniz yolunda gitmez ve bir süre sonra üzüleceğiniz bir karar alabilirsiniz.

28 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül boğa burcu günlük yorum, sevdiğiniz insanlar ile beraber görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artarken çevrenizdeki insanların manevi ve maddi talepleri de artış gösterebilir. Günün büyük bir bölümü genel olarak ailevi konularla bulanabilir. Sizleri sıkan konular konusunda daha hoşgörülü olmanız gereken bir gün içerisine girebilirsiniz. Aklınıza takılan birtakım sorunlarla alakalı endişeli haliniz gündeme gelebilir ve biraz ısrarcı olmanız işlerinizi zorlaştırabilir. İş birlikleriniz ve özel hayatınızla alakalı anlam kazandığınız bir gün olabilir bu sebeple dengenizi koruyarak daha temkinli olabilirsiniz.

28 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül ikizler burcu günlük yorum, bugün üstlendiğiniz tüm sorumluluklar konusunda amaç edindiğiniz tüm konuları eksizsiz olarak yerine getirmeniz gerekebilir. Atladığın ufak ayrıntılar sizlerin kazancını önemli derecede etkileyebilir bu sebeple küsüp alınganlık yapmak onarılması zor durumların oluşmasına sebep olabilir. Tecrübesinden faydalandığınız kişilerle iletişim içerisine girebilir ve nerede ne hata yaptığınızı öğrenebilirsiniz. Maddi konularınız üstüne titizlikle durmanız gereken bir gün olabilir. Daha uzlaşmaya açık olmanız ve oluşan durumlarında dönem önüne çıkabilecek konuları rahatlıkla düzene koyabilirsiniz.

28 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül yengeç burcu günlük yorum, bu sıralar ailevi konularınızda yerleşiminizle alakalı alanlarda değişimler meydana gelebilir. Tek başınıza düzenlemek istediğiniz konularda dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bu süreçte çevrenizdeki kişilerden şüphe duyabilir ve kendi kafanızda kurmaya başlayabilirsiniz. Bu durumun önüne geçmek için kendinizi çeşitli alanlara yönlendirebilirsiniz. Bu krizi yönetmeye çalışmalı ve aynı zamanda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmelisiniz. Hedeflediğiniz bir takım proje ve konularla alakalı genel olarak sabırsızlığınızı bir kenara bırakmalısınız.

28 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül aslan burcu günlük yorum, yeni edindiğiniz tecrübeler ile beraber alacak ve verecek durumlarınızı çok iyi bir şekilde idare edebileceksiniz. Kariyer alanınızda haklıyken bir anda haksız duruma düşebilirsiniz. Haksız duruma düşmemek için daha uzlaşmacı olmalı ve daha akıllıca davranmanız sizlerin lehine olabilir. Bu tarz durumlarda işten çıkmayı düşünebilirsiniz fakat maddi anlamda harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz.  Genel olarak kendinize güvenmeli, fikir, düşünce konularında düşüncelerinizi yönetmelisiniz.

28 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül başak burcu günlük yorum, hayatınızdaki istikrarı sağlamak için yeni projeler üstünde çalışıyor olabilirsiniz. Ortaklaşa yapılacak iş ve projeleriniz için gelecekle alakalı konularınızın uzun vadeli olmasını düşünmeli ve kendi hakkınızı savunurken başkalarının hakkını yememeye çalışmalısınız. Finansal konularınızda zarar görebilir ve bu sebeple yeni harcama planı yapabilirsiniz. Aşk konularınızda duygu karmaşası yaşayabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. İş içerisinden çıkmadığınızı hissettiğiniz zaman yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber zaman geçirmek isteyebilir ve tüm sorunlarınızı paylaşarak orta yol bulabilirsiniz.

28 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül terazi burcu günlük yorum, bugün genel olarak kendinize güveniniz yerine gelecek ve bu sayede yeni işler başarabileceksiniz. Aile içerisinde bir kişinin sorunları ile yakından ilgilenebilirsiniz, sorunları çözüme kavuşturduğunuz zaman daha iyi olacaksınız. Sizleri mutsuz ve tedirgin eden konularla alakalı bunlar üzerine yeni atılımlar gerçekleştirebilir ve sorunlarınızın üstüne gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda beklentileriniz konusunda sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Aşk hayatınızla alakalı düşüncelerinizi partneriniz ile görüşmeli ve ilişki anlayışınızı benimseyebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül akrep burcu günlük yorum, eğitim hayatınız konusunda bazı değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Daha sosyalleşmeye çalışarak yeni insanlar tanımak isteyebilirsiniz. Maddi anlamda kaygılandığınız durumlar varsa bu durumları aileniz ile görüşebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşadığınız bir gün içerisinde olabilirsiniz. Duygusal karmaşa içerisinden çıkarak kendinize yeni bir hobi alanı geliştirebilir ve yeni şeylere yönelebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül yay burcu günlük yorum, özgüven problemi yaşadığınız durumlarla alakalı bu durumu düzeltmek için yeni eğilim içerisine girebilir ve duygusal anlamda hassas bir gün geçirebilirsiniz. Para ile alakalı bütçe sıkıntılarınızda dengeleme yapmanız gerekebilir. Harcamalarınız artabilir bu sebeple ilerleyen günlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda kendinize çeki düzen vermeniz gerekebilir. İletişim, konuşma ve dert anlatma durumları ile beraber dostlarınızla konuşabilirsiniz. Duygularınızı partneriniz ile görüşebilir ve destek alabilirsiniz.

28 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

28 Eylül oğlak burcu günlük yorum, bugün kafa karışıklığı içerisinde olacağınız bir gün. Çalışma alanlarınızda ve iş konusunda yeniliklere imza atacağınız bir gün olacak. Ek gelir sağlamak için elinizden geleni yapacak ve bunun yanı sıra kafanızı çok iyi dinleyerek ruh sağlığınızı iyileştireceksiniz. Para konularında günün ilk saatlerinde bazı atılımlar yapabilirsiniz fakat olumsuz haberler sonucunda inancınızı yitirmemeli ve denemeye devam etmelisiniz. Sabrınız konusunda çevrenizdekiler tarafından sınanacağınız bir gün olabilir.

28 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorum

28 Eylül kova burcu günlük yorum, iş hayatınızda yıpranmış olabilirsiniz fakat iş arkadaşlarınız ile iş birliği içerisine girerek sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Eğer işiniz sizleri yıpratıyorsa bu durumda iş hayatınızı gözden geçirmeyi düşünebilirsiniz. Kafanızda şüphe eden konuları karşı tarafa belirtmekten çekinmemeli ve karşı tarafa karşı tamamen açık olmalısınız. Eğer aileniz sizinle çok fazla tartışma içerisine giriyor be kısıtlıyorsa bu konu hakkında yeni çözüm arayışları türetebilirsiniz. Sevgilinize onu sevdiğini göstermenizin tam sırası, bu sadece aşk hayatınızı daha iyi hale getirebilir ve karşı tarafın size olan tutumunun üstesinden gelebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorum

28 Eylül balık burcu günlük yorum, çevrenizdeki kişiler sizlere karşı genel olarak sinirli bir tavır içerisinde olabilir bununla birlikte genel olarak stresli olabilirler. Bu sebeple yakın çevrenize karşı daha sakin olmanız ve kavgalara girmemeniz gerekmektedir. İş hayatınızda yükselmeniz için kendinizi daha fazla göstermeli ve ön plana çıkmalısınız. Çevrenizde bulunan aile üyeleriniz ile beraber inatçılıkları ile baş edebilirsiniz. Bu sebeple dengeyi sağlamaya çalışmalı ve daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Aşk hayatınızda her şeyin yolunda gittiğini düşünseniz de aslında yolunda giden her şeye güvenmemeniz gerekir bu sebeple ilişkinizdeki sorunları anlamak isteyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.