1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…
28 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…

28 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…

28 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları: Tutulma bitmesiyle beraber, eğer vicdanınız rahat, niyetiniz iyiyse; Yavaş yavaş yenilendiğinizi, enerjinizin iyileştiğini ve yeniden doğduğunuzu hissetmeye başlayabilirsiniz. Partnerinizin ve kendi burcunuzu gün içinde neler bekliyor bunu öğrenerek adımlarınızı taktiksel atabilirsiniz.

A+A-

Tutulmanın etkisi ile uykusuz kalmış olabilirsiniz. Baş ağrıları, halsizlik ve yoğun değişik rüyalarla geçmiş olabilir. Hepsi çok normal, 6 aylık bir döngünün sonuna geldik. O halde gelin tüm detaylara beraber bakalım. Evrene pozitif enerji vererek her şeyin sizden yana olması umudu ile yorumlamaya geçelim.

28 Ekim 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Koç Burcu Günlük Yorumu: Koç ve yükselen Koçlar bu ay ağırlıklı olarak alacak verecek dengesi ile uğraşacaksınız para ile ilgili konular banka işlemleri vergiler krediler faiz ya da eğer ayrı iseniz eşinizden nafaka ile ilgili konuyu olayların yeniden gündeme gelmesi ya da uzun zamandır uğraştığınız bir mirasla ilgili bir konunun devreye girmesi bütün bunlar bu ayın geneline damgasını vuracak.

Bir de tabii ki tutulma var 8 Kasım'da 1 ay tutulması var bu Uranüs tutulması olacak ve para hanenize gerçekleşiyor hızla ani beklenmedik para girişleri ve çıkışları gündemimize yerleşebilir.

Beklediğiniz paralar varsa uzun zamandır İş hayatınızda uğraştığınız sonuçlarını almak istediğiniz para ile ilgili konular varsa 8 Kasım ve sonrası bu paraların cebinize girdiğini ya da hanenize geldiğini görebilirsiniz. Ama 7 8 9 10 11 Kasım tarihleri yine de parasal konularda dikkatli olmakta fayda olacak.

17 Kasım itibariyle seyahat etmekten başka insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacaksınız 24 kasımdaki yeni Ay ise hem seyahat hem Ticaret hem öğrenim hem yabancı insanlarla yapılacak olan işler yurtdışı bağlantılı konular hukuk ve ticari faaliyetleriniz alanında hızlı gelişmeleri ve yeni adımları karşınıza getirebilir.

28 Ekim 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Boğa Burcu Günlük Yorumu: Boğa ve yükselen boğalar, İkili ilişkiler ve özel hayatımızın detaylarını odaklandığınız 1 Kasım ayı başlıyor. Hatta 25 Ekim'deki tutulmadan aldığınız etkilerle ilişkilere dair önemli kararlar devreye girmiş olabilir sevgili boğa ve yükselen boğalar ama hemen 8 Kasım'da bir ay tutulması var bu ay tutulması hayatınızla ilgili çok önemli kararlar alacağınızın altını çiziyor hem görüntünüz hem fiziki görüntünüz ya da hayatınızla alakalı değiştirmek istediğiniz ne varsa bu alanlarda hızlı ani beklenmedik duygusal kararlarla ilerleyeceksiniz ve önümüzdeki 6 ay boyunca değişimlere açık olmak durumunda kalacaksınız.

Kendi hayatınız karşı tarafın hayatı çekişmeler gitmeler gelmeler ya da vereceğiniz önemli kararlar bu ay tutulmasının ana konularından olacak. Kasım ayı biraz böyle Elimizi attığımız da bazı işlerin elimizde kalma ihtimalinde karşımıza getiriyor.

8 9 10 ve 11 Kasım tarihleri göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla Tartışmalara girmemeye Özen gösterin ya da ortak bir işlerinizde sıkıntıları kendinize çekmeyin. 24 kasımdaki yeni ay ise hesap para ile ilgili konuları karşınıza getirecek parasal konularda atmak istediğiniz önemli adımlar girişimler varsa 24 Kasım'da oluşacak Yeniay ve sonrası adımlarınızı hızlandırmayı ihmal etmeyin aybaşı ilişkiler ayın sonlarına doğru parasal konular hayatımızda görünür.

28 Ekim 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim İkizler Günlük Yorumu: Sevgili ikizler ve yükselen ikizler bu ay ağırlıklı olarak hem gündelik iş hayatınıza koşturmalarınıza angarya işlerinize hizmet sektörüne ya da sağlıkla ilgili konuları odaklı olacaksınız kaldı ki Geçtiğimiz ay tutulmadan aldığınız etkilerle hayatınızda önemli değişimler düzenlemelerde devreye girmiş olabilir şimdi bütün bu işlerin karşılığını da alacağınız bir süreç 8 Kasım da 1 ay tutulması var bu ay tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor beklenmedik ani hızlı olaylara açık olmanız gereken bir dönem bu işler yurtdışı bağlantılı alandan gelebilir ya da annenizin kardeşleri akrabaları tanıdığınız bildiğiniz insanların hayatındaki değişimleri barındırabilir içinde o yüzden 8 Kasım civarı olayları akışına bırakmayı ihmal etmeyin.

Kendinizi çok fazla yıpratmayın sağlığınıza gereken özeni gösterin büyük işlerden mümkün olduğunca kaçının Hele ki duygusal büyük kararlardan Bu dönem mümkün olduğunca uzak durmaya Özen gösterin İş hayatınızda yolunda gitmeyen bazı konular varsa 7 8 9 10 11 Kasım tarihlerinde neden bazı işlerin çalışmadığını ya da neden bazı sorumlulukları dilediğiniz gibi yerine getiremediğinizi yaşayacağınız olaylarla göreceksiniz.

24 Kasım'da yay burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay ilişkiler alanınızı hızlandıracak ilişkilere dair verilecek önemli kararlar bir insandan hoşlanıyorsunuz mesela ve ona aşkı ilan edeceksiniz ya da sevdiğiniz insanla ilişkinizi bir adım sonrasına taşıyacaksınız sözlenme nişanlanma karşılıklı birbirinizi isteme ailelerin tanışması ya da taşınmaya dayalı bir takım işlerinizi 24 Kasım'da oluşacak bu yeni ay sonrası yapmanız çok daha doğru olacaktır aynı zamanda sadece ilişkiler değil ortaklı işler işbirlikleri sözleşmeler ve anlaşmalar karşınıza gelirse 24 Kasım'da oluşan yeni ay ve sonrası 15 gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz güzel bir ay diliyorum.

28 Ekim 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Yengeç ve yükselen yengeçler Kasım ayı aşk hayatınızı odaklı olacağınız ama sosyal çevreniz ve aşk hayatınız arasındaki dengeyi kurmak durumunda kalacağınız bir ay olacak Bunu hemen söyleyeyim Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konular özel hayatınıza dair vermek istediğiniz önemli kararlar hobileriniz ya da sportif faaliyetler sanatsal işler ya da eğitimle ilgili konular Kasım ayına damgasını vurabilir.

Ama bu alanlarda harcamalarınızın da yüksek arttığını da görebilirsiniz Bu anlamda 7 8 9 10 11 Kasım dikkatli olmanız gerekecek ve tabiî ki spekülatif tek bir takım işlerle uğraşıyorsunuz Bu dönem büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya da Özen gösterin harcamalardan kaçının. 

8 Kasım'da bir ay tutulması var bu ay tutulması sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor ani çevre değişimleri ya da arkadaşlık ilişkilerinizde Bazı sorunların karşınıza gelmesi hızlı olaylar yaşamanız aktiviteler davetler organizasyonlarda hızlı konuların devreye girmesi 8 kasımdaki ay tutulmasının önemli konularından olabilir bu ay tutulmasının etkisini 6 ay boyunca hayatımızda görebilirsiniz.

Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bitişler kopuşlar ya da bazen de arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak hızlı olaylar sizin hayatınızda etkileyebilir 24 Kasım'da bir yeni ay var bu yeni ay İş hayatınızda yeniden yeni bir bakış açısı ile bakmanızı sağlayacak işinizde gücünüzde sizi neyin mutlu edip etmediğine göre yeni iş koşulları yeni iş projeleri ya da yeni iş başlangıçlarına 24 kasımdaki yeni aile beraber açık olacaksınız o yüzden böyle kafanızda patronunuzdan bir şey istemek varsa yeni bir işe başlamak varsa bir yere başvurmak varsa 24 kasımdaki Yeniay ve sonrası yapmaya Özen gösterin sağlıkla ilgili konularda bu yeni ayın konularından olabilir Check-Up yaptırmak sağlığınıza dair önemli kararlar almak için yine 24 Kasım'dan sonrasını kullanmanız doğru olacaktır.

28 Ekim 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Aslan Burcu Günlük Yorumu: Kasım ayı ağırlıklı olarak evinize ailenize yuvanızda önem verdiğiniz aylardan bir tanesi olacak sevgili aslan ve yükselen Aslanlar evinizde Boya badana tadilat tamirat bu gibi işlerle uğraşır bilirsiniz. Aile büyüklerinizle bir araya gelebilirsiniz dedi Uzun zamandır evinize dair düşündüğünüz yapmak istediğiniz konu ve olayları başlatmış olabilirsiniz aile ortamlarında aldığınız kararların karşılığını da alacağınız bir ay tutulmasına doğru gidiyorsunuz. 8 kasımdaki ay tutulması hem aile hayatınızda hem iş ve kariyer alanlarınızda hızlı ani beklenmedik olayları karşınıza getirebilir.

Bir kere iş değişimlerini kariyerde oluşacak ani olaylara açık olacaksınız. 8 Kasım'da ki bu tutulma ile beraber ya da iş ortamınızda yaşadığınız olayları aile ortamınıza yansıtmak da söz konusu olabilir bu tutulmayla. Ev ortamlarında ortaklı çalışmalar yapılıyorsa ya da sevdiğiniz insanla bazı fikir birliklere vardıysanız 7 8 9 10 11 Kasım tarihleri bu fikirleri Çok fazla desteklemeyecek ya da sevdiğiniz insanla anlaşmak da zorlanabilirsiniz ya da tam bir işin içerisinde girdiniz bu sefer beraber olduğunuz insanın kariyeri ya da mesleği ya da işi ile ilgili bazı konularda zorlanmaları olduğunu fark edebilirsiniz konu ne olursa olsun şartları ve durumları çok fazla zorlamayın 24 Kasım'da yay burcunda bir yeni ay var bu Yeni Ay aşk hayatınızı hareketlendirecek Evet belki kasvetli başlamış olacak kasım ayı Ama 17 Kasım dan sonraki süreç Aslında hayata umut dolu gözlerle baktığınız aşka Yelken açtığını keyifle yolumuzda ilerlediğinizde bir süreç olarak karşınızda gelebilir. 

28 Ekim 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Başak Burcu Günlük Yorumu: Kasım ayı iletişimsel işlerinizi hızlandırdığını yakın çevrenizde beraber güzel planlar içerisine girdiniz aylardan bir tanesi koşturmalarınız çok hızlanıyor. Kısa vadeli planlar kısa vadeli geziler eğitim planları aynı zamanda satış tanıtım reklam pazarlama gibi alanlarda verilmesi gereken önemli kararlar bu ayın konularından.

Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgilendiğiniz Bu dönem karşınıza gelecek olan fırsatlar sizi çok farklı konuları itebilir sevgili Başak ve yükselen başaklar özellikle 8 Kasım'da oluşacak tutulma seyahat, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işler alanınızda gerçekleşiyor hızla ani beklenmedik olayları buralarda yaşama ihtimaliniz var. Öğrenci iseniz eğitim hayatınızda seyahatlere çıkmayı düşünüyorsanız seyahatlerin ertelenmesi, yarım kalması ve başka bir tarihi uyarlanması gibi etkiler ya da ticari hukuki faaliyetleriniz de beklenmedik bazı geri bildirimler almak gibi etkiler bu tutulmanın konularından olabilir.

Eşinizin akrabalarının hayatında da hızlı gelişmelerin yaşandığını göreceksiniz bu tutulma ile beraber iletişim Sen işleriniz çok hızlı akacak fakat iletişimsel işlerinizde zaman zaman aksamalarla da karşılaşma ihtimaliniz var. Bu anlamda 7 8 9 10 11 Kasım tarihlerinde önemli işlere kalkışmamaya çalışın ve yanınızda çalıştırdığınız insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. 24 kasımdaki yeni ay yuva alanlarınızda önemli başlangıçları karşınıza getirecek, evinize dair yuvanıza dair ya da bir yer alımına dair emlak alımına dair kafanızdaki plan ve programları 24 kasımdaki Yeniay ve sonrası hayatınıza geçirebilirsiniz güzel bir ay diliyorum.

28 Ekim 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Terazi Burcu Günlük Yorumu: Kasım ayı özellikle para ile ilgili konuları hareketlendirecek aylardan bir tanesi olacak. sevgili teraziler parasal konular cebimize giren para ödemeler harcamalar bütün bunlar aslında zaman zaman kafanızda bulandırıyor değil paranız size yetmediğini ya da yeteri kadar para kazanmadığımızı düşünüyor olabilirsiniz. son 1 yıldan beri ya da parasal konularda kendinizi güvensiz hissediyor olabilirsiniz.

Şimdi 8 kasımdaki tutulma ile beraber aniden çıkacak bir borç ya da bir ödeme ile uğraşma ya da eşin partnerin parasal kollarında birtakım değişimlere açık görünüyorsunuz. Bir kere ne kadar çok para ile ilgili konuları kafanıza takarsanız sınavlarınızda buradan sizi yakalayacak o yüzden biraz daha rahat olmakta fayda olabilir.

Yine önemli ödemeleriniz varsa harcamalarınızı kısmak suretiyle aslında 6 7 8 9 10 11 kasım tarihlerinde bu harcamaları dikkatli yapmaya da özen göstermeniz gerekiyor.

28 Ekim 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Akrep Burcu Günlük Yorumu: Duygusal anlamda epey sahnede gündemler yaşayabiliriz, eğitim ve uzak yollarla ilgili süreçler de rol oynayabilir, tutulmadan ailevi ve sağlık anlamında da nasibimizi alabiliriz, dikkat etmekte fayda var.

Fevri davranmamak en önemlisi ayrıca belki küçük bir tatil kaçamağına, kafa dinlemeye, bol bol meditasyon duaya yönelmeye, minik iyilikler yapmaya ve duygularımızı bastırmamaya, dingin bir nefese ihtiyacımız var, fayda var.

28 Ekim 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Yay Burcu Günlük Yorumu: Bu ay biraz geri planda durmanız gereken aylardan bir tanesi sağlığınıza ekstra Özen göstermeniz gerekiyor. Sizin dışınızda gelişen durum ve olaylara vereceğiniz tepkiler de gerçekten önemli olabilir geçmişi düşünme geçmiş karşılaştırmaları yapma hayal dünyasında yaşama zaman zaman kendinizle ilgili bazı korkuların nüksetmesi bazı duygu durumlarıyla boğuşmanız bu ayın özellikleri girişinde uğraştınız konulardan.

Diğer taraftan iş değiştirmeyi düşünüyorsanız İş hayatınızda ve işyerinizde önemli değişiklikler varsa beklenmedik ani hızlı gelişmeleri de açık görünüyorsunuz. 8 Kasım'da ki ay tutulması ile beraber hem sağlık hem iş hem hizmet alanlarınızda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Aniden oluşacak bu gelişmeleri hayatınızda iyi sindirmeniz gerekiyor. 

Bu yüzden zaman zaman işte korkularınızın zaman zaman endişelerinizi su yüzüne çıkması çok normal O yüzden rahatlamaya olayların akışına kendinizi bırakmaya Özen gösterin. 7 8 9 10 11 Kasım tarihleri yakın çevrenizde size yardım eden sizin için koşturan insanlardan yardım ve destek görmekte zorlanacağınız tarihler yine akraba ve kardeşlerimizin kariyer ve meslek hayatında da bu dönemde bazı zorlanmalar devreye girebilir bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

24 kasımdaki yeni ayla beraber hayatımızda yepyeni bir sayfa açılıyor bir kere 17 Kasım'dan sonra rahatlayacak 22 Kasım'dan Sonra kendinize güveninizin geldiğini görecek ve 24 kasımdaki yeni ayla beraber hayatınızla ilgili önemli kararları devreye sokacaksınız ondan sonrasına sizin için çok şahane akacak.

28 Ekim 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

28 Ekim Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Kasım ayı sosyal çevre kullarımızın arkadaşlık ilişkilerinizin aktivitelerin davetlerin organizasyonların hızlı aktığı bir ay olarak karşınıza gelecek çeşit diğerleri gireceksiniz çevrelerde bulunacaksınız işten elde edilen gelirlerinizi artıracaksınız. 6 ay var bu konuların Aktif olması ile bağlantılı olarak eğer Ekim sonunda bu alanlarda hızlı gelişmeler karşınıza geldiyse işte bu gelişmelerin karşılığını alacağınız zaman dilimi.

8 Kasım'da bir ay tutulması var bu ay tutulması var Aşk evinizde gerçekleşiyor Aşk hayatınızda hızlı ani beklenmedik değişimler çocuğunuz varsa hızlı ani beklenmedik bazı olaylar yine aniden oluşacak bir hamilelik haberi ya da sanatsal ve kreatif işleriniz hobileriniz ile ilgili konularda aniden vereceğinizi önemli kararlar bu 8 Kasım'da oluşacak tutulmanın konularında.

Diğer taraftan hayata Aşkla bakmak istediğinizde bir dönem olacak Fakat hızlı gelişen olaylar karşısında zaman zaman ne yapacağınızı bilemeye bilirsiniz para ile ilgili konulara dikkat edin 7 8 9 10 11 Kasım tarihleri Beklediğiniz bir para varsa bu para ile alakalı ufak bir sıkışma gecikme ertelenme gibi durumlar söz konusu olabilir ama sonrası sizin için çok daha rahat akacak.

24 kasımdaki yeni ayla beraber aslında harekete geçmemeniz gereken bir sürece doğru gidiyorsunuz bu süreç 17 Kasım Ali ile başlayacak Hani seyahatler iş konuşmaları görüşmeleri 17 Kasım'dan sonra biraz yavaşlayabilir. 24 Kasım'dan sonra ise büyük girişimler konusunda çokta destekli olmayacaksınız.

28 Ekim 2022 Kova Burcu Günlük Yorum

28 Ekim Kova Burcu Günlük Yorumu: Kasım ayı kariyer ve meslek hayatımızın önemli kararlarını alacağınız aylardan bir tanesi Burada bazı elemeler yapmış olabilirsiniz sıkıntı ve bazı problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz şimdi bu yapmış olduğunuz elemelerin karşılığını 8 Kasım'da ki ay tutulması ile beraber alacaksınız.

8 kasımdaki ay tutulması ev aile ve yuva alanlarınızda hızla ani beklenmedik konu ve olayları karşınızda getirebilir kariyerinizde Vermiş olduğunuz sözleri tutamadığınızı görebilirsiniz ya da bazı noktalarda sağlıkla ilgili alanda zorlanmalar devreye girebilir ya da çalıştığınız yerde patronunuzun aslında hastalandığını zorlandığını işi ile ilgili bir sıkıntı da ark edebilirsiniz 8 kasımdaki tutulma aile hayatınızda da hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek.

Mesela aniden bir yer değişikliği başka bir ülkeye gitmez aynı den evle alakalı vereceğiniz bir karar devreye girebilir ama evle alakalı bölüm tadilata girişmek istiyorsanız uygun bir zaman dilimi olmayacak 7 8 9 10 11 Kasım tarihleri dediğim gibi İş hayatınızda sorumluluklarınızı çok almak istemeyeceğiniz biraz da sağlığınıza dikkat etmeniz gereken tarihler 24 kasımdaki Yeniay sosyal çevre alanlarınızda yenilikleri karşınıza getirecek arkadaşlarınız ve çevrenizde beraber yapacağımız güzel işbirlikleri ya da organizasyonların aktivitelerin davetlerin hayatınızda yer aldığını görecek bu alanlarda önemli işlerimiz varsa bu işlerinizi başlatmanın mutluluğunu yaşayacaksınız Tam da bu dönemden sonra 17 Kasım'dan sonra işler sizin için daha da hızlanacak sevgili kovalar.

28 Ekim 2022 Balık Burcu Günlük Yorum

28 Ekim Balık Burcu Günlük Yorumu: Seyahat eğitim yurtdışı bağlantılı işler Ticaret ve hukuki faaliyetler bu ayın önemli konularından sevgili balık ve yükselen balıklar bu ay seyahate gitmek başka ülkeleri gezmek değişik insanlarla bir arada olmak ya da eğitim konularına daha fazla odaklı olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi bu kadar geliştirdiğiniz daha da ileriye atmak istediğiniz bu dönem 8 Kasım'da oluşacak ay tutulması Yakın çevrenizde oluşacak hassas olayları karşınıza getirebilir.

Akrabalarınız kardeşleriniz abiniz ablanızı kuzenlerimiz komşularınız Yakın çevrenizde kim varsa o İnsanların hayatında ani hızlı beklenmedik olaylar devreye girebilir. sosyal medyayı kullanıyorsanız dijital platformlarda bir işiniz varsa bilgisayar alanında bir işiniz varsa iletişime dayalı işleriniz varsa kızla aynı beklenmedik olanı açık olmanız gerekebilir.

 Araba kullanırken siz ne olur ne olmaz diye dikkatli olun derim. 7 8 9 10 11 Kasım tarihleri beklenmedik olaylarla aslında bazı işlerinizin yarım kalacağı tamamlanmayacağı tarihler olarak karşınıza geliyor. Bu dönem mesela bir seyahatiniz ertelenebilir beklenmedik bir durum karşısında ya da bir davanız varsa bu davayla ilgili beklenmedik bir sonuç karşınıza gelebilir ama hemen moraliniz aşağıya çekmeyin.

24 Kasım'da bir yeni ay var bu yeni ay sizin kariyer alanlarınızda oluşacak. 24 kasımdaki yeni aile beraber kariyeriniz iş hayatınız projeleriniz göstermek anlamında şanslı bir 15 gün içerisinde gireceksiniz. Ve tabii ki bu dönem atacağınız adımlar sizin için önemli olacak. 17 Kasım'dan sonra önemli konuşma ve görüşmeler devreye girerken 24 Kasım daha sonra hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.