1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…
28 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…

28 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…

28 Ekim 2020 burç yorumları kimlerin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacak merak ediyor musunuz? O halde gelin bugün kimler neler ile yüz yüze olacak beraber bakalım.

A+A-

28 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bu ara hayatın daha özel geleceğine gününüz etki edecek. İnsanlardan biri ile yeniden aşk alevleri yer alacak ve kalbinizde en mutlu durumları göreceksiniz. Aranızda oluşan tutku durumları insanlara güveni getirecek ve kalbinizde yer alan kelebeklerin yeniden uçmasına yardımcı olacak. Bu aralar sabır ile devam etmek her anlamı ile sizlerin karlı olmasına etki edecek. Tabi ki bir yandan da eğitim ve iş alanlarınıza karşı odaklanmayı ihmal etmeyin. Aksi halde üzülen ve kırılan kişi olmanız muhtemel olabilir.

28 Ekim 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu daha çok aşk hayatınızda yaşanan kırgınlıklara bu gün şahit olacaksınız. Her ne kadar sizler bu zamana kadar her ilişkide emek veren taraf olsanız bile hak edilen değerleri tam anlamı ile alamamışsınız. Bu durum da haklı olarak sizlerin bir hayli kırgın ve insanlara karşı güvensiz bir halde hayatınıza devam etmiş olmanıza neden olmuş. Bu aralar hayatınızda birçok şeyin yoluna girdiğini görmenize az kaldı. Yakınlarda birinin kalbinizi adeta yerinden çıkacak kadar hareketlendiren bir halde olduğunu hissediyorum. Son zamanlarda aklınızda yer alan acaba olacak mı olursa ne zaman olacak gibi sorular yer alıyor. Bunlara takılı kalmak yerine daha çok hayatınıza odaklanmak ve bu süreçlerde neler yapabilirim diye bakmanızda fayda var.

28 Ekim 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bu ara düzene giren birçok şeyin habercisidir. Kalbinizde ve aklınızda sürekli yer alan biri var ve sizler bunun ile bir arkadaş ortamında yan yana geleceksiniz. Bu yan yana gelme durumu hayatınızın birçok önemli süreçlerinden geçmeniz için büyük oranda yardımcı olacak. Bu daha çok aşk haneniz içerisinde yer alan alevli bir anı sizlere getirecek. O kadar romantik bir teklif alacaksınız ki adeta yaşadığınız durum karşısında kendiniz bile hayretler içerisinde yer alacaksınız. Ayakların yerden kesilecek kadar güzel bir aşka yelken açacağınız süreçlerde çevrenizde yer alan kişilere karşı dikkatli olmak aslında sizlerin daha rahat ve sağlam temeller ile devam etmenize etki edecek.

28 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu daha çok aşk hanenizde yaşanan sorunları ve artık bundan dolayı pes eden bir siz olduğunu gösterir. Her ne kadar sorunlar ile yüz yüze gelseniz bile içinizde olan güç ile devam etmiş ve bir şekilde hayata tutunmayı başardığınızı eklemek isterim. Şimdiki zamanlarda yaşadığınız yeni bir hareketlenme oluşuyor. Bu hareketlenme sayesinde kalbinizde birçok güzel durum yer alacak. İstediğiniz her ne varsa hayatınızda yakın zamanda yer alacağını eklemek isterim. Bu ara kalbinize girmek isteyen kişi ile yan yana gelecek ve aslında bir fırsat vermenin sizler için de doğru olacağını göreceksiniz.

28 Ekim 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu geçmiş zamanlarda yaşanan sorunlu durumların gün yüzüne çıkacağı bir gün. Sizlerin artık bazı durumlardan kaçmak istediğinizi gösterir. İnsanlara karşı olan güven duygusunun yitmesi aslında son yaşanan ilişkideki kırgınlık durumları ile alakalı diyebilirim. Bu durumlardan kurtulmak için her ne kadar uzun bir süre mücadele etmek zorunda kalsanız bile a dan z ye kadar her durumu geride bırakmayı başaran bir yapınız olduğunu eklemek isterim. Şu an içerisinde yer aldığınız durumun ne kadar muallak olduğunu gösteren bir gün de olacak. Her ne kadar muallak gibi hissediyor olsanız bile bu kişinin sizlere karşı hisleri olduğunu eklemek isterim. Kalbinizde yer alan kişi ile yakın zamanda oldukça mutlu anlara geçebilir ve birçok konuda mutlu olmanın avantajlarını görebilirsiniz.

28 Ekim 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu bu ara hayatınıza yakında girmek için çok emek verecek iki kişi olduğunu gösterir. Her ne kadar sizler acaba hangisi daha doğru olan kişi diye düşünüyor olsanız bile aklınız ciddi anlamda karışacak. En son hem kalbiniz hem de mantığınız ile karar verme kısmına geçtiğiniz an aslında hayatınızda birçok şeyin rayına oturacak olduğunu da göreceksiniz. Biraz daha odaklandığım zaman gelecek zamanlardan büyük oran ile müjde getiren gün sizlerin hayatında yer alacak birine işaret eder. Bu kişinin kariyer hayatının sizlere oran ile daha iyi olan bir yerde olduğunu da eklemek isterim. Aslında bu kişi ile uzun zamandır yan yana olarak yer alsanız bile bir türlü biri birinizin bu zamana kadar farkına varamamışsınız. Artık bir şeylerin farkına varacak ve istediğiniz oran ile iyi bir ilişki elde edeceksiniz.

28 Ekim 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu sizlerin geçmiş zamanlarda ne kadar üzgün ve kırgın bir yapıda olduğunuzu olayların artık birçok şeyin yoluna girdiğini göreceğiniz bir gün. İnsanlara karşı olan güven soruları ve onlardan yaşadıklarınızdan dolayı adeta her birinden teker teker uzaklaşmış olduğunuza işaret eder. Bir kişinin sizlere bu kadar çok yalan söylemiş olması sizlerin aslında herkesi o şekilde olacak gibi düşünmenize neden olmuş. Şimdiki zamanlar için büyük oran ile haberleri getiren gün olacak. Ve bu ara kalbinizde alevlenmeler olduğuna işaret eder. Çevrenizde adeta herkes tarafından sevilen ve sayılan bir yapıda olduğunuzu görüyorum. Bu da aslında aşk hayatınızda ne kadar çok kişinin yer almak için emek verdiklerine işaret eder. Eğer çevrenizde yer alan sözlere kulak verirseniz birçok şey istediğiniz gibi olabilir.

28 Ekim 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu maalesef ki hayatınızda birçok şeyin yolunda gitmediğini göreceksiniz. Bu da daha çok sizlerin hayata küsen bir yapıda olmanıza neden olmuş. Her ne kadar bir şeyleri toparlamak isteseniz bile geçmiş zamanlarda aşk hayatınızın bu kadar sorunlar ile karşı karşıya yer alması aslında sizlerin de bir nebze yorgun düşmenize neden olmuş. Şu an içerisinde yer almış olduğunuz durumları görürken bir yandan da hayatınızda birinin yer almak istemesine şahit olacaksınız. Eğer olur da bu kişi sizlerin de aklınızda gerçekten tam anlamı ile oturdu ise o şekilde görüşmenizde fayda var. Aklınızdaki karışıklıkları yok etmeli ve bundan sonra çevrenizde yer alan kişiler ile aslında daha uzun soluklu olan durumlarda yer almayı tercih etmelisiniz.

28 Ekim 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu çok kısa zaman içinde hayatınızın ne kadar özel bir şekilde devam edeceğini gösteren bir gün olurken bu ara gelecek olan kişilerden haber getiriyor. Bu kişiler ile oldukça romantik olan anlarda yer alacak ve adeta neden bu kadar geç kaldın diyeceğiniz zamanlarda olacaksınız. İnsanlar ile aslında yan yana gelince ne kadar huzur dolu bir isim olduğunuzu görmek için de biraz daha sabırlı olmanızda fayda olacak. Bugünün her anlamda daha özel habercisi olarak yer alan hayatınıza yeniden hareketli bir dönem katmak için gelen kişileri gösterir. Bu ara bir haber alacak ve adeta ayakları yerden kesilen bir isim olacaksınız. Aşk hayatınızda a dan z ye kadar her yönü ile mutlu etmek için gelmek isteyen biri olduğuna işaret eder. Eğer bu kişi ile iyi bir temel atarak yan yana gelen iki isim olmayı başarabilirseniz gerçekten de çok özel bir ilişki kurabileceksiniz.

28 Ekim 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu aşk hayatınızda geçmiş zamanlarda ne kadar sorun dolu olan durumlarda yer aldığınızı göreceksiniz. Bu geçmiş zamanlarda yer alan ilişki adeta sizlerin insanlardan bir süre de olsa uzak kalmak istemenize ve eğer böyle olursa daha rahat bir şekilde toplayacak olduğunuzu hissetmenize yardımcı olmuş. Sizler de birçok alanda mutlu olmak isteseniz bile maalesef ki hayatınızda yer alan kişiler bu durumlar için pek de izin vermemişler. Şu an içerisinde yer aldığınız durum daha çok aklınızda biri var olacak. Yakın zamanda aşk hayatınızın daha hareketli bir halde olmasını isteyeceğiniz zamanları bugünden göreceksiniz. Bu ara yakın olan çevreniz ile buluşmak için planlar kurabilirsiniz. Ve bu durum sizler için çok iyi olacak.

28 Ekim 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu geçtiğimiz günlerde ne kadar aşık olduğunuzu gösteren olaylar maalesef ki her ne kadar emek veren bir yapıda olsanız bile başarılı olamadığınızı hatırlatacak. Bu ilişkinin bitmesinde her ne kadar tek taraf suçlu gibi olsa bile her iki tarafın da suçları olduğunu ve bu yüzden hayata küsmenin pek de doğru olmadığını eklemek isterim. Bu ara geçmiş zamanların arada sırada sizleri yokladığına şahit olacaksınız. Geçmiş zamanlardan kurtulmak için şu an en doğru zamanlarda yer alıyorsunuz. Bu kadar içe kapanık bir halde olmak yerine daha çok gelecek için devam etmelisiniz.

28 Ekim 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu bu ara hem geçmiş ilişkinizden beklemediğiniz anda gelen haberleri duyacaksınız. Bir yandan yeni gelecek biri olduğunu be bu kişi adeta hem kalbinize hem de mantığınıza aynı anda çok rahat bir şekilde hitap edecek biri olduğunu gösterir. Her ne olur ise olsun sizler geçmişe dönmek yerine daha çok gelecek zamanlarda yer almak isteyeceksiniz. Bu da sizlerin daha özel bir anda yer almanız için olumlu haberleri getirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.