1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Sağlık Durumunuza Dikkat Edin!
28 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Sağlık Durumunuza Dikkat Edin!

28 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Sağlık Durumunuza Dikkat Edin!

28 Ağustos 2021 burç yorumları, ay gezegeni boğa burcunda ilerliyor, 12 burç için sağlık durumlarında ve iş hayatlarında bazı sıkıntılar meydana gelebilir. Bolca eğleneceğiniz bir hafta sonu geçirmeli ve planlar yapmanız iyi olacak. 12 burç için aşk, sağlık, kariyer, sosyal ilişkiler ve para konusunda…

A+A-

28 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos koç burcu günlük yorum, aşk hayatınızda partneriniz sizin aşırı tutumlu ve kısıtlayıcı olduğunu düşünüyor olabilir, bu durumu düzeltmek tamamen sizlerin elinde. Eğer ilişkinize değer veriyorsanız istediğiniz şeyin her zaman gerçekleşmeyeceğini bilmeniz gerekmektedir. Durumları hızlı bir şekilde düzelterek ilişkinizde çözülmeyen sorunları çözmeye başlayabilirsiniz. Maddi sıkıntılardan kurtulmak için harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Bu dönemde sizlerin birikim yapması gelecek planlarınız için gerekli olacaktır. Aile içi çatışmalar söz konusu olabilir bu yüzden aile içerisinde orta yolu bulmalısınız.

28 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos boğa burcu günlük yorum, bugün günlük beslenmenizde ve diyetinizde zaman zaman aşırılık söz konusu olabilir, diyetinize ve sporunuza daha fazla sadık kalmaya özen göstermelisiniz. Bugün çok enerjik bir gününüzdesiniz bu yüzden alışverişe çıkabilir, evcil hayvan edinebilir veya evcil hayvanınızla vakit geçirebilirsiniz. Önünüzdeki günlerde sorumluluklarınız artmaya başlayacak bu yüzden aslında durumu değerlendirmeli ve tecrübe sahibi olmalısınız. Edindiğiniz tecrübeler ile beraber özgüveniniz artabilir bu yüzden kendinizi dengede tutmalısınız. Ani görüşmeler ile beraber ani seyahat planları yapabilirsiniz.

28 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, aşk hayatınızda sevgiliniz ile beraber güzel bir gün geçirebilir ve sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Partneriniz bugün oldukça düşünceli olabilir ve yaşanan kavgalara bir son vererek sizleri alttan alabilir. Bugün partnerinize yardım ederek onun bu çabasına yardımcı olmalısınız. Maddi konuda sıkıntı yaşayabilirsiniz bu yüzden paranızı akıllıca kullanmalı ve doğru yatırım yapmalısınız. Bununla beraber kariyerinizde göstermiş olduğunuz çabanın karşılığını almaya başlayacaksınız. Müdürünüz tarafından zam alabilir veya terfi edebilirsiniz.

28 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, keyif aldığınız konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz özellikle sabah saatlerinde değişim ve dönüşüm yaşayacağınız olaylar meydana gelebilir. Enerjiniz yüksek olacak bu yüzden işlerinizi toparlamak için bir mücadele içerisine girebilirsiniz. Bugün çevrenizdekilerin yardımına ihtiyacınız olabilir bu yüzden gelecek yardımları iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışın. Risk alacağınız işlerde acele karar almayın, eğer sonucu kötü olacaksa acil olmayan kararlarınızı erteleyebilirsiniz. Ertelememeniz gereken durum sağlık sorununuz olabilir bu yüzden eğer bir hastalıktan şüpheleniyorsanız doktorunuzdan randevu almalısınız.

28 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos aslan burcu günlük yorum, güne çok iyi başlayacağınız bir zamandasınız. Hayallerinizi güçlendiriyor ve çalışmaya başlıyorsunuz. Grup aktiviteleri, ekip çalışması gibi durumlar sabah saatlerinde meydana gelebilir. Sabah saatlerinde yüksek olan enerjiniz öğlen ve akşama doğru düşebilir. Sizleri öfkelendirecek durumlardan uzak durmalı ve ikili ilişkilerinizde kavgalardan kaçınmalısınız. Kendi fikirlerinizi başkalarına kabul ettirmek için uğraşmayın ve inatçı tavırlar sergilemeyin. Aşk ilişkilerinizde güzel aktivite ve planları düzenleyebilirsiniz, bu durum sizlere çok iyi gelecek. Bugünlerde fiziksel görünüşünüzde veya saçınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

28 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos başak burcu günlük yorum, düşüncelerinizde şu sıralar karışıklık meydana gelebilir. Olaylara anında müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz. İşlek bir zekânız olduğu için bugünlerde birçok fırsatı değerlendirebilirsiniz. Yaşamınızı zenginleştirecek kaynaklar konusunda gelişim gösterebilirsiniz. Uzak yollara gitmeniz şu sıralar mümkün olabilecek ve yeni seyahat planlarınız gündeme gelecek. Sosyal ilişkilerinizde ve ailenizde ilgi göremediğinizi hissedebilirsiniz, bu yüzden kendinizi ön plana atarak çevrenizden ilgi görmeye çalışabilirsiniz. Çalışmayı ve para kazanmayı seviyorsunuz fakat aşırı tutumlu olmaktan vazgeçmeniz gerekecek.

28 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos terazi burcu günlük yorum, ev yaşamınızda hareketli bir sabah olabilir bazı değişiklikler yapmak için fırsatınız olacak. İş hayatınızda değişikliklere gidebilirsiniz ve maddi konuda yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Gün içerisinde sorumlu olduğunuz birçok iş ve konu olacak bu yüzden işinize ve sorumluluklarınıza yoğunlaşmanız gereken bir gün olabilir. Aşk hayatınızda yaşanılan problemlerde ayrılık düşüncesine girebilirsiniz. Bir karar vermeden önce bu kararı iyi bir şekilde değerlendirmeli ve ileride pişman olacağınız durumlardan uzak durmalısınız. Olayları akışına bırakarak stresten ve kavgalardan uzak durmanızda yarar var.

28 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos akrep burcu günlük yorum, parasal konularda dikkatli olmanız gerekebilir, harcamalarınız konusunda dikkatli olmalı ve paranızı savurmamalısınız. İşiniz ile alakalı kritik günler gündeme gelebilir bu yüzden ödemeler konusunda kaygılarınız artabilir. Özel hayatınızda hareketli günler yaşayacaksınız ve kaygınız ilişkinize yansıyabilir. Beklenmedik ayrılık durumlarının olmaması için partnerinizin üzerinde gitmemelisiniz. Olabildiğince sakin durumlara yönelmeli ve kafanızı dağıtacak aktiviteler yapmalısınız.

28 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos yay burcu günlük yorum, değişimlere açık olduğunuz bir gün ve kişisel olarak bazı değişimler yapabilirsiniz. Parasal konularınız için çevrenizden gelen önerileri dinlemeli ve tavsiyeleri değerlendirebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınarak paranızı biriktirmelisiniz çünkü gelecek seyahat planlarınız için gerekli olabilir. Aşk hayatınızda kavgalarınızın sonu gelmiyorsa ve gerçekten kısıtlandığınızı hissediyorsanız bu konuyu tekrardan düşünebilir ve ilişkiyi sonlandırma yoluna gidebilirsiniz. Eğer kavgalarınız ciddi değilse kendinize ve partnerinize zaman vermenizde yarar var.

28 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, bu hafta sonunda kafanızı dağıtmak ve eğlenmek için birçok aktiviteye katılabilir, sevdiklerinizle eğlenebilir ve para harcayabilirsiniz. Tüm sevdikleriniz ile bir araya gelerek tüm stresten arınacaksınız. Sürekli şanssız olduğunuzu düşünüyorsanız işler değişmeye başlayabilir ve şanslı bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Maddi olarak kendinizi sıkıntıda hissetmeyin ve kafanızı dağıtmak için paranızı harcayın. Yine de bu hafta sonu harcamalarınızı kontrol altına almalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlık konusunda şüphelendiğiniz durumlar için doktordan randevu alabilir ve durumunuzu görüşebilirsiniz.

28 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos kova burcu günlük yorum, iş hayatınız bugün çok sorunlu geçebilir, iş arkadaşlarınızla tatsız sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durumda sakinliğinizi korumalı ve bu durumların sizi tüm gün boyunca etkilemesine izin vermemelisiniz. Günün geri kalanında enerjinizi yükseltecek sevdiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz konular için en uygun zaman dilimi içerisindesiniz. Aile sorunlarınız gündeme gelse de sorunlar üzerinde fazla düşünmemeniz sizlerin sağlığı için en iyi olacak.

28 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

28 Ağustos balık burcu günlük yorum, çalışmayı sevseniz de bazı zamanlarda kendinizi fazla yoruyorsunuz. İşe biraz ara vererek güzel aktiviteler yapabilirsiniz. Değişikliğe ihtiyaç duyuyor ve canınızı sıkkın hissediyorsanız o zaman değişiklik yapmalısınız. Arada bir kafanızı dağıttığınız zaman işinizde daha başarılı olacağınıza emin olabilirsiniz. Aşk konusunda partnerinizden beklediğiniz şeyleri onunla konuşarak anlatabilirsiniz. Eğer istediklerinizi veremeyecek biriyse ilişkinizi sonlandırmayı düşünebilirsiniz. Vereceğiniz kararlarda pişman olmamak için iyi bir şekilde düşünmeli ve durum değerlendirmesi yapmalısınız. Kendinizi kasmayı bırakarak biraz olayları akışına bırakabilirsiniz.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.