1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Öyle Şeyler Yaşanacak Ki…
27 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Öyle Şeyler Yaşanacak Ki…

27 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Öyle Şeyler Yaşanacak Ki…

27 Şubat 2021 burç yorumları aslında meydana gelen ayın konumu ve Şubat ayının son günlerinde neler getirecek merak ediyor musunuz? Ayın son hafta sonunda neler olacağına ben evrene verdiğim pozitif enerji ile odaklandım ve bakmaya başlıyorum.

A+A-

27 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin çalışkanlığınızı simgeliyor. Sürekli çalışmaya alışmış bir insan olarak şu an evinizde oturmak sizin yapınıza çok ters. Evde oturmaktan bunalmış ve kısa bir depresyon dönemine girmişsiniz. Bu depresyon döneminin kısa süre içinde geçeceğini söylemek mümkün. Kendinizi daha çok bunaltmamanız lazım arkadaşlarınızın davetlerini sürekli geri çeviriyorsunuz. Bu davetlerden belki birkaçını kabul etseniz kendinizi nasıl iyi hissedeceğinizin farkına varacaksınız. Evde oturarak işin size gelmesini bekliyor iş bulmak adına bir çaba göstermiyorsunuz.

27 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu gün içinde size tavsiyem boş durduğunuz vakitlerde kendinizi yalnızca iş aramaya değil kendinizi geliştirmeye de adamanız olacaktır. Unutmayın ki en güzel iş başvuruları başka bir yerde çalışıyorken olumlu sonuçlar doğurur, küçük balık büyük balığı çağırır. Çaba göstermediğiniz sürece mutlu olacağınız bir işin sizi bulması oldukça zor görünüyor. Fakat bir arkadaşınızın tavsiyesiyle başvurduğunuz bir yer var. Buradan olumlu sonuç almanız olası duruyor. Size referans olan arkadaşınız bu işyerinde sözü geçen birisi.

27 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin dominant yapınızı simgeliyor. Girecek olduğunuz işte hemen bir söz sahibi olmak istiyorsunuz. Kontrol size verildiği müddetçe rahatsınız. Kontrol elinizden alındığı zaman kendinizi oldukça kötü hissediyorsunuz. Gireceğiniz işte hemen söz sahibi olmanız mümkün değil, söz sahibi olmak için bir süre o yere emek vermeniz gerekecek. Belirli işler yapıp kendinizi kanıtladıktan sonra da kimseye hesap vermeyeceksiniz.

27 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu size sandığınızdan daha fazla söz hakkı verilecek. Size verilen söz haklarına dayanarak kişilere kötü davranmamanızı tavsiye ediyorum. Yoksa bu kişilerin ağız birliği yapacağı ve sizi olduğunuz konumdan aşağı çekmeye çalışacakları çıkmış. Paranın kontrol ettiği insanlardan olmamanızı tavsiye ediyorum. Yoksa bir anda yükseldiğiniz gibi bir anda da inişiniz hiç de zor değil. Biraz daha hedeflerine çabalayan bir insan olmanızı tavsiye ediyorum. Böyle olduğunuz zaman isteklerinizin sizi nasıl da hemen bulduğuna şaşıracaksınız.

27 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin türlü istekleriniz olduğunu ve hepsinin kafanızda belirli süreler arasında gerçekleşmesini istediğinizi gösteriyor. İstediğiniz her şeyi gerçekleştirmeniz maalesef mümkün değil. Biraz gerçek hayata dönmüş olduğumuzda sizin uzunca bir süredir işsiz olduğunuzu görüyorum. Bu durum artık sizi oldukça bunaltmış ve yapmış olduğunuz başvurulardan hiç olumlu dönüşler alamamışsınız. Kendinize ait bir hayat ve bağımsızlık istiyorsunuz. Bu isteğinizin önce maddi özgürlüğünüzü kazanmanızla gerçekleşeceğinin farkındasınız.

27 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu ümidinizi artık yitirmeye başladığınız şu zamanlarda sizi rahatlatan tek şeye sığınmışsınız, hayal kurmak. Planlarınızın, hayallerinizin hepsi sizin aslında ümitsizliğinizden kaynaklı duruyor. Sizin şu an olduğunuz durumu kabullenmemeniz gerekiyor. Biraz çabalamanız halinde size maddi gelir sağlayacak bir iş yapmaya başlayacaksınız. Evinizden yürüteceğinizi gördüğüm bu işte sosyal medya kullanımınız önemli olacak. Belirli ürünleri pazarlayarak ve bunlar üstünden primler kazanarak geçiminizi sağlayacaksınız.

27 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu girdiğiniz iş sizin maddi olarak bir süre rahat nefes almanızı sağlayacak fakat siz öte taraftan iş aramalarınıza devam edeceksiniz. Geçici süreli olarak bulacağınız bu işte sabrınızı yitirmediğiniz sürece kapınızı diğer işlere hep aralık bırakacaksınız. Geçmişten tanıdığınız ve hiç ummadığınız birisinin referansıyla bir işe kabul edileceksiniz. Kabul edilecek olduğunuz bu işe başvururken aslında çok da ümidinizin olmadığı ortada.

27 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu yaşadığınız döngüyü kırmak da hayli zorlayacak sizi. Çünkü yeni iş arayışında olmak sizin pek alıştığınız bir durum değil. Siz kurulu düzeninizi seven başka alışkanlıklara açık olmayan bir insansınız. Sizin için her gün aynı rutin devam etse bundan şikayetçi olmazsınız fakat yeni şeylere açık olmazsanız yükselemez ya da kendinizi geliştiremezsiniz. Ayrılmış olduğunuz işinizi çok seviyor ve hala orada çalışmak istiyorsunuz.

27 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son zamanlarda gördüğünüz maddi sıkıntılar sonucunda işten çıkartılmış ve bir daha geri dönüş alamamışsınız. Alıştığınız işe benzer bir iş arıyor fakat bir türlü bulamıyorsunuz. Yıllarınızı verdiğiniz işten başkasını yapmanın size ne kadar zor geldiğini hissedebiliyorum fakat yeni olabilecek işinizde de oldukça keyif alacaksınız. Bu durum ilerleyen günlerde hayatınızda daha farklı anlar olması için tüm etkilerini de sunacak.

27 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu ara pek istemeseniz bile bazı kişilerden iş istemek durumunda kalabilirsiniz. Sizin için oldukça rahatsız edici bu durum sonucunda tanıdığınız bir kişi aracılığıyla güzel bir işe yerleşmeniz mümkün. Bu kişiyi çok sevdiğinizi söyleyemem fakat konu iş oldu mu yardım istemek zorunda kalacaksınız. Bu kişi biraz da olsa böbürlenerek bu işinizi gerçekleştirecek. Tanıdığınız kişinin kısa boylu, kilolu olduğu çıkmış. Bu kişi daima çevresindekilere hava atmayı seven birisi ve sizin işinizi de çevrenize oldukça fazla dillendirecek.

27 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu fakat ummadığınız yerden gelecek olan bu destekle artık siz de isteklerinize adım adım yaklaşacaksınız. Geriye yapacağınız tek iş olarak isteklerinizi listelemek ve bu listenizdekileri sırayla gerçekleştirmek olacak. Bu konuda rahatsızlığınızı açıkça belli edemeseniz bile başka bir iş arayışına gireceksiniz. Fevri davranmayıp bu işinizde bir süre idare edebilirseniz maddi olarak kendinizi toparlamanız mümkün.

27 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu bu hafta sonu başınıza gelebilecek birçok güzel şeyin aslında sizin ile alakalı olacağına işaret ediyor. Her ne kadar tüm günü evde geçirmek zorunda kalsanız bile kendiniz ile iyi zaman geçirecek ve aslında ne yapmak istediğiniz için tüm emekleri vereceksiniz. Tüm farklılıkları ile almanız son zamanlarda kalbinizde oluşan kırgınlıkların artık son bulmasına yardım edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.