1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Üzmeye Devam Edecek…
27 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Üzmeye Devam Edecek…

27 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Üzmeye Devam Edecek…

27 Nisan 2021burç yorumları yaşanan bu zorlu günlerde burçları astrolojik dengeler yine insanları üzmeye devam edecek. Yine de evrene verdiğim pozitif enerji ile herkesin hayatında ne gibi gelişmeler meydana gelecek bunlara odaklanacağım.

A+A-

27 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumukendinizden emin olarak ilerlediğiniz hayatınızda, kendinizden emin olarak yaşayacağınız bir aşk sizi bekliyor. Sevdiğinizden ve sevildiğinizden şüphe duymayacağınız yoğun hislerle kendinizi bulutların üzerinde hissedeceğiniz bir aşka yelken açıyorsunuz. Karşınıza çıkacak olan kişiye aşkınızı verdikçe daha fazla bir şekilde dönüşünü alacaksınız. İmrenilen bir çift haline geleceğinizi söyleyebilirim. Hayatın artık mutlu etme sırası sizde. Hak ettiğiniz mutluluğun size geleceğine dair ümidiniz hiç kaybolmasın.

27 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumusizin geçmişinizi simgeler. Oldukça mutlu olduğunuz bir ilişkiniz biteli çok zaman olmuş. Bunun üzüntüsü fakat aynı anda sevinci içindesiniz. Her ne kadar ilişkiniz bitmiş olsa bile, sevmiş olduğunuz o kişiyi tanıdığınız için çok mutlusunuz. Siz halinden çok da şikayet etmeyen elindekiyle mutlu olmayı bilen bir insansınız ve daima mutluluğu hak ettiğinizi çevrenizden duyuyorsunuz. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazırlamanız gerektiğini söyleyen bu kişilere kulak vermeli ve artık aşka kapılarınızı açmalısınız.

27 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumusizin dürüst tarafınızı simgeliyor. Başka birisine karşı çok yoğun hisleriniz olduğunu size gelen kişilere açıkça söylüyor ve önlerini kesiyorsunuz. Böylelikle kendinizi herkesten soyutlamış oluyorsunuz. Kalbinizdeki sevginin de bitmesini istemiyor o kişiden herkese iyi diye bahsediyorsunuz. Yakın bir zamanda karşılıklı bir görüşme söz konusu olabilir. Bu kadar ismi zikredilirken o kişi artık karşınıza tekrar çıkıp sizinle bir şeyler konuşmak için adım atabilir. Her an hazırlıklı olun.

27 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumunormalde yeni bir ilişkinin habercisi olurken siz de eskideki kişilerle yeni başlangıçları simgelemiş. Eskiden hayatınızda olan kişiyle yeni bir başlangıç söz konusu. Bu başlangıç yapılmadan önce iki taraf karşılıklı oturup kozlarını paylaşacak ve herkes hatalarını birbirinin yüzüne karşı söyleyecek. Bu konuşma olurken siz konuşmanın kötüye gittiğini düşünseniz bile aslında çok yapıcı olacak. Daha sağlam adımlarla yeniden partnerinizle bir yola adım atacaksınız.

27 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumusizin hırslı tarafınızı bize gösteriyor. İlişkilerinizi bir savaş muharebesine çevirip bir kazanan ya da kazanmayan olarak sonuçlanmasını sağlamışsınız hep. İlişkilerinizde partnerinizle ortaklık değil de daha iyi olma yarışı içinde olmuşsunuz. Bu da sizin bu zamana kadar sağlıklı bir ilişki yaşayamamanıza sebep olmuş. Hatanın artık kendinizde olup olmadığı konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. İlişkilerde hatalar genelde tek kişilik değildir fakat biten ilişkilerinizde hataların birçoğunun sizde olduğunu söyleyebilirim.

27 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumuyakın bir çevrenizden birisiyle bir konuşma yaşayacağınızı anlatıyor. Karşınızdaki kişi oldukça dürüst bir kişi olacak ve sizin ilişkilerinizdeki yanlış taraflarınızla yüzleşmenizi sağlayacaktır. Bu kişiye kin duymak ya da sert davranmak yerine bir an olsun düşündüğünüzde hatalarınızı kabullenebilirsiniz. Hatalarınızı kabullendiğiniz takdirde yaşadığınız ilişkilerinizin tarzını değiştirebilir ve ortak paylaşımlarınızın olduğu ilişkiye yelken açabilirsiniz. Sizin için savaşmadan bir ilişki yürütmesi zor olabilir fakat savaşmazsanız doğru kişiye hayatınızda yer açabilirsiniz.

27 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumusizin hayatınızda oldukça hızlı bir gelişmenin olacağına işaret ediyor. Henüz yeni tanımış olduğunuz bir kişiyle ani bir kararla ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu kararı verirken kimsenin aklına danışmıyor ve kendi bildiğinizi yapıyorsunuz. Verecek olduğunuz bu karardan pişmanlık duyabileceğinizi seziyorum. Karakterlerinizi dahi henüz tanımadan bir birlikteliğe adım attığınız takdirde birbirinize ruhsal olarak oldukça fazla zararlar verebilir ve en sonunda düşman olarak ilişkinize son verebilirsiniz.

27 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumusizin duygusal boşluğunuzu gösteriyor. Kendinizden ve hislerinizden hiç emin değilsiniz. Birisinden hoşlanıp hoşlanmadığınıza dair bir kanaat bile getiremediğiniz karmaşık bir dönemden geçiyorsunuz. Bu durumda sizin için doğru olan bir müddet yalnız kalıp kendi içinizde kendi yolunuzu bulmak olacaktır. Siz kendinizden emin olduktan sonra gideceğiniz her yolun doğru bir kapıya çıkacağına şüpheniz olmasın. Duygusal boşluğunuzda yaşamaya çalışacağınız bir ilişki hem size hem de karşınızdakine zarar verebilir.

27 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumukendinizin farkınıza varacağınızı gösteriyor. Duygusal boşluğunuzun çok kısa süreceğini söyleyebilirim. Her zaman kendinizi böyle kötü hissetmeyeceksiniz. Ümitsizliğinizi bir kenara koyup herkesten önce sizin kendinize inanmanız gerektiğini düşünüyorum. Kendi hislerinizi bir müddet ölçüp tartacak ve kendinizden emin olduğunuzda yeni bir ilişkiye adım atma kararları alacaksınız. Yeni bir ilişkiye kendinizi her ne kadar hazır hissetseniz bile, yeni ilişkiye başlayacağınız kişinin doğru insan olup olmadığına emin olmanızı tavsiye ederim.

27 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumusizin şu sıralar bir ruhsal bunalımda olduğunuzu gösteriyor. Yalnızlık çektiğinizi düşündüğünüz şu sıralarda kendinizi oldukça içe kapatmışsınız. Kendinize hiç dikkat etmiyor ve sağlığınızı da bozuyorsunuz. Aşka dair inancınızı kaybetmenize sebep olmuş bir kişi var. Bu kişiye oldukça fazla anlam yüklemiş ve yüklediğiniz anlamlar sonucunda size karşılık vermeyince siz de bunalıma girmişsiniz. Aşk olarak tanımladığınız bu kişiye sadece hayranlık beslediğinizi düşünüyorum ve bunu daha yoğun yorumlamışsınız.

27 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumubir müddet sonra hayatınızdaki kişiye olan hayranlığınızın boyutunu fark edecek ve kendinizi yeni aşkların arayışı içinde bulacaksınız. Siz ilgiyi ve sevgiyi oldukça seven bir insansınız. Bu arayışın içindeyken sevginizi yüce olarak görüp, basit hislere de kurban etmiyorsunuz. Sevginin ne kadar kıymetli bir his olduğunun farkındasınız. Sevilmediğiniz yerde kalmıyor ve en çok kendinizi severek güne başlıyorsunuz. Kendinize iyi davrandığınız müddetçe çevrenizde size gelen kişilere de başka bir fırsat tanımıyorsunuz.

27 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumusizin daha önce hayatınıza almamanız gereken birisiyle olduğunuzu gösteriyor. Çok yanlış bir kişiyle uzun bir dönem birliktelik yaşamış ve bu kişiden zorlu bir süreçle kopabilmişsiniz. Bu kişinin size sürekli zararı dokunmuş ve sürekli kendinizi psikolojik olarak kötü hissetmenize sebep olmuş. Hayatınıza almış olduğunuz bu kişi başta size çok doğru bir insanmış gibi gelmiş fakat gerçek yüzünü sonrasında görmüşsünüz. Gerçek yüzünü görmüş olmanıza şükretmeniz gerektiğini düşünüyorum, çünkü bu kişi çok zararlıymış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.