1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Sağlığına Çok Dikkat Etmeli…
27 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Sağlığına Çok Dikkat Etmeli…

27 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Sağlığına Çok Dikkat Etmeli…

Gezegenlerin burçlar üzerinde ki etkisi devam ediyor. 27 Kasım Cuma günü burç yorumlarında sağlık, para ve aşk konularına değineceğiz.

A+A-

Güneş, Ay ya da yükselen burcunuzu okuyarak bugün burcunuzun size sunduklarını öğrenebilir, sizi ya da partnerinizi neler bekliyor kolayca öğrenebilirsiniz. Gezegenlerin küçük bir hareketinden dahi etkilenen burçları 27 Kasım Cuma gününde neler bekliyor bütün detaylarıyla bakacağız.

27 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Haftanın sonlarına doğru  aile içi sorunlar, anlaşmazlıklar ve kavgalar yaşayabilirsiniz. Bu gergin ortamdan en az zararla çıkmak için sinirlerinize hâkim olmalısınız. Öfke ile attığınız her adımın sonunda çıkmaza düşebilir, bunun pişmanlığını uzun süre yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz yüzünden yanlış anlaşılabilir, kendinizi açıklamaya çalışırken de daha kötü durumlara düşebilirsiniz.

Bu nedenle bugün çevrenizde olan olaylara gerekmedikçe sessiz kalmayı tercih edin. Bugün özellikle geçmişte kalmış bir paradan haberdar olabilir, maddi olarak aldığınız bir haber ile sevinebilirsiniz. Borç vermek ya da borç almak konusunda birkaç kere düşünerek hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Aynı durum bilinçsiz alışveriş yapmanız konusunda da geçerli. İhtiyacınız olmayan harcamalardan uzak durarak, bir süre paranızı muhafaza etmeniz gerekiyor. Düşünmeden verdiğiniz ya da aldığınız borçlar sizi sıkıntıya sokabilir. Aşk hayatınızda göreceğiniz biri ile geçmişe dönerek, kapattığınız bazı defterlerin açılmasına sebep olabilirsiniz. Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenerek duruşunuzdan taviz vermemek yararınıza olacaktır.

27 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorum

Öğleden sonra ya da akşama doğru aldığınız bir para haberi ile günü keyifli bir şekilde kapatacaksınız. Yine de çevrenizde ki fırsatçılara maddi konular da dikkat etmeniz ileride yaşayabileceğiniz sorunların önüne geçmenizi sağlayacaktır. Söz konusu para olduğu zaman düşünmeden hareket etmekten vazgeçmeli, bunun size verdiği zararları unutmamalısınız.

Sabah uyandığınız zaman bir mide ağrısıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. İlaç kullanmadan önce uzman bir görüş olmak yararınıza olacaktır. Bu ağrıların stres, üzüntü kaynaklı olabilir. Bu yüzden küçük şeyleri sağlığınızı etkileyecek kadar kafanıza takmayı bırakmalısınız. Aileniz ile toplanarak birlikte olmanın huzurunu hissetmek iç dünyanızda ki huzursuzluklara da iyi gelecektir. Bu sayede daha mutlu, daha enerjik, daha sakin hissedebilirsiniz. Geçmişten gelecek olan bir kişi ile aklınız allak bullak olabilir. Geçmişe sünger çekmeyi öğrenmeli ve önünüze bakmalısınız. Geçmişe dönmek size sadece eski üzüntülerinizi geri verecektir.

27 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorum

Güne yoğun bir iş temposuyla başlayacaksınız. İş yerinizde meydana gelen bir sorunun sonuçlarını hak etmediğiniz halde siz yaşayabilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek için sakin olmalı, panik yapmanın işleri daha da çıkmaza sokacağını unutmadan adım atmalısınız.  Düşünerek, planlı bir şekilde hareket etmeniz özellikle iş yerinizdeki yetkili kişilerin güvenini kazanmasını sağlayacağı gibi haksızlığa uğradığınız gerçeğini de gözler önüne serecektir. Sırlarınızı kimlerle paylaştığınıza dikkat etmeli, her şeyi herkese anlatmaktan vazgeçmelisiniz. Çevreniz de yer alan hem kalbi hem de enerjisi kötü olan insanlar yüzünden olumlu sonuç beklediğiniz işlerinizin sonu bile kötü bitebilir.

Çevrenizde yer alan insanları tekrar gözden geçirerek size zarar veren insanları görmezden gelmekten vazgeçmelisiniz. Hayatınızın iplerini elinize kesinlikle sizi birkaç adım öne atacaktır. Aile içerisinden gelen bir sağlık haberi ile sarsılabilirsiniz. Fakat bu kötü günün sonunda müjdeli bir haberi kutlayarak, ağırlıklarınızdan ve stresten kurtulacaksınız. Yoğun hayat temposunda sevgilinizi ihmal edebilir ve bu nedenle bazı tartışmalara sebep olabilirsiniz. Sorunlarınızı açık bir şekilde hayatınızda ki insanla paylaşmanız anlaşmazlığı yüksek oranda engelleyecektir.

27 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorum

Haftanın sonlarına doğru sabah saatlerinde aldığınız sağlık haberi ile bütün planlarınız alt üst olabilir. Bütün gün boyunca yoğun şekilde sağlığınız için koşuşturacaksınız. Yapmanız gereken en önemli şey güçlü olmak ve bu işin sonunda ki güzelliklere odaklanmak olmalıdır. Çok ciddi sandığınız bu sorunun önemsiz bir detay ya da yanlış anlama olduğunu anladığınız an aldığınız kararlardan pişmanlık duymamak sizin elinizde. Bu gergin ortamlar da çevrenizin dolduruşuna gelmemeniz de yararınıza olacaktır.

Başkasının sözüyle hareket etmek gün sonunda yalnız ve mutsuz olmanıza neden olabilir. Kendi kararlarınızı alarak güçlü bir şekilde ailenizin yanında durmalısınız. Zor günlerinizde yanınızda olan insanlara dikkatli bir şekilde bakmak hayatınızın aşkıyla tanışmanıza yardımcı olabilir. Belki de uzun süredir hayatınızda olan ve gözünüzün içine bakan biri, sizin onu fark etmeniz için bekliyordur. Geç olmadan etrafınıza bakın ve fırsatları elinizin tersiyle itmekten vazgeçin.


27 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorum

Sabah keyifsiz bir şekilde uyanmanız bütün gününüze yansıyacaktır. Özgüven konusunda yaşadığınız ciddi bir sorunun var olduğunu kabullenmelisiniz. Sorunlarınızı ve size zarar veren davranışlarınızı egonuzu bir kenara bırakarak kabullenmelisiniz. Kendinizi değiştirmekten korkmak sizi sadece kısır bir döngüye sokacaktır.

Bu yüzden çevrenizde ki insanları kaybettiğinizi görmezden gelmek sizi uzun süreli bir yalnızlığa mahkûm edecektir. Ailenize olan zaafınızı kullanmak isteyenler olabilir. Koruma mekanizmanızı asla bozmadan aynı şekilde, kararlı bir şekilde yolunuza devam edin. Şu an içinde bulunduğunuz durumun geçici olduğunu unutmadan, güçlü durmaya devam etmelisiniz. Hayatınızda ki insanı görmezden gelmek, kendinizi korumak için umursamaz davranmaya devam etmek güzel gidecek bir ilişkinin son bulmasına sebep olacaktır. Bunun pişmanlığını yaşamamak için sevginizi göstermekten çekinmeyin.
 

27 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorum

Bugün özellikle uzun vadede alacağınız önemli kararlara dikkat etmelisiniz. Ani kararların sonuçları sizi çok mutlu etmeyebilir hatta yanlış bir karar olduğunu dahi sonuçlarında fark edebilirsiniz. Hataya düşmemek için özellikle ailenizin içinden ya da çevrenizden güvendiğiniz birinden destek almak gerçekleri daha net görmenizi sağlayacaktır. Aile içinde ki huzursuzluklarınız artık bugün sona eriyor.

Akşam eve döndüğünüzde bulacağınız sıcak aile ortamı sayesinde kötü enerjilerinizde arınarak, rahat ve dinlendirici bir uyku çekeceksiniz. Aşk hayatınızda aniden gelen güzellikler ile çok şaşıracaksınız ve hatta bu durumun bozulması konusunda endişelere kapılacaksınız. Hayatın size getirdiği güzellikler üzerinde çok düşünmek yerine kendinizi akışa kaptırmak ve yaşadığınız anın güzelliğini fark etmek ileride pişmanlık duymanıza engel olacaktır. Hayatınızın aşkı ile tanışmanız bile mümkün.

27 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayacağınız bir güne uyanacaksınız. Hobilerinize yönelerek uzun süredir yaşadığınız ve çok fazla kafanıza taktığınız sorunlarınızdan kısa süre de olsa uzaklaşma fırsatı yakalayacaksınız. Hayatınızı paylaştığınız partneriniz konusunda daha dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle kariyer konusunda aldığınız kararları danışmanız halinde, partneriniz tarafından aldığınız tepkiler nedeniyle moraliniz bozulabilir ve hatta vazgeçmenize sebep olur. Bu konu üzerinde kendi duygularınızı, hayat şartlarınızı göz önünde bulundurarak karar vermeniz daha doğru kararlar vermenizi sağlayacaktır.

Kendi hayatınız hakkında ki kararları yalnızca kendiniz en doğru şekilde verebilirsiniz. Gün içerisinde çok ağır olmasa da bir trafik kazası geçirebilirsiniz. Özellikle karşı karşıya geçerken sağa sola dikkatli bakmak yararınıza olacaktır. Bu kaza sonucunda 2-3 günlük bir dinlenme süreci geçirerek, iş ortamından ve arkadaş ortamından uzak kalabilirsiniz. Aşk hayatınız da ise geçmişten gelecek biri ile düzeniniz bozulabilir, kafanız karışabilir. Çok ağır olmadıkça geçmişte hayatımızda yer edinen insanlara bir şans daha vermek, olaylara daha geniş pencereden bakmanızı sağlayacaktır. 

 27 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorum

Haftanın sonlarına doğru kariyeriniz için uzun zamandır sarf ettiğiniz emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Eğitim hayatında uzun süredir bekleyiş içerisinde olanlar yüksek bir not, sınıf atlama ya da bölüm değiştirme gibi durumlarda istedikleri sonucu elde edecekler. İş hayatında ise uzun süredir dişini tırnağına katarak çalışanlar da maaşa zam ya da terfi haberi gelebilir. Alınan bu müjdeli haberi sevdiklerinizle, kendinizi en huzurlu hissettiğiniz ortamlar da kutlayarak günü en güzel şekilde kapatacaksınız. Gittiğiniz kutlama mekânında tanışacağınız kişilere dikkat etmenizde fayda var. O ortam da bulunan ve arkadaşlarınız aracılığıyla tanışacağınız biri hayatınızın aşkı olabilir ve keyifli bir birlikteliğin adımları burada atılabilir.

27 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorum

Akrepler haftayı uykusuzlukla baş etmeye çalışarak kapatıyor. Yoğun iş temposu nedeniyle bir hafta boyunca uykusuz kaldığınız için bugün uyanmakta güçlük çekebilirsiniz. Hatta iş, okul, toplantı gibi yetişmeniz gereken bir yer varsa gecikme ihtimaliniz olası. Eğer sizi çok zora sokacak ve dakik olmanızı gerektirecek bir durum söz konusuysa bunun için önlem almanız gerekmektedir. Öğleye doğru sevgiliniz, eşiniz ya da ilişki başlangıcında olduğunuz partnerinizden güzel bir haber ya da sürpriz alarak hayat enerjinizi yükselteceksiniz. Yine de göz boyayıcı bazı durumları fark etmek ve hayatınızda ki insan konusunda dikkatli olmanız da fayda var. Yapacağınız yanlış tercihler çok üzülmenize hatta belli bir süre hayat aşkınızı durdurmanıza sebep olacaktır.



27 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorum

Uzun zaman önce aldığınız fakat unuttuğunuz bir borç bugün karşınıza çıkabilir. Karşınızda ki kişinin sizi yanlış anlaması nedeniyle borç yüzünden kavga çıkabilir ve adli süreçlere başvurulabilir. Sonucun mahkeme ile bitmemesi için sakin olarak hatanızı kabul etmeli ve düzgün bir dille kendinizi açıklamanız sorunsuz bir şekilde çözüme ulaşmanızı sağlayacaktır.

Borcunuzu kapatacak maddi gücünüz yoksa başka birinden borç alarak bu durumu yok saymak sizin için sadece geçici bir çözüm olacak. Bu nedenle konuşarak biraz daha vakit istemekte fayda var. Aileniz ile aranızda olan sorunlar bugün çözülebilecekken aksi bir ihtimal olarak daha da kötü olabilir. Bu durumu düzeltmek ya da bozmak yalnızca sizin elinizde gibi görünüyor. Sevecen bir tavır geçmişi unutturacaktır. Sevgilisi olanlar da bir ayrılık gözüküyorken, ilişkisi olmayanlarda ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarının atılacak gibi gözüküyor.
 

27 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorum


Çok güvendiğiniz birinden alacağınız ortaklık teklifi ile birlikte aklınız karışabilir ve mevcut kariyerinizi ciddi ciddi gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ani bir karar verip uzun yıllardır inşa ettiğiniz kariyerinizden vazgeçmek ve mevcut düzeninizi bozmak size neler kaybettirebilir düşünmenizde fayda var. Ayrıca şu an olduğunuz konum riske atmaya değer mi düşüncesine kapılmakta sizi ikileme sokabilir.

 

Hayatınız yalnızca sizin elinizde ve gidişatı da yalnızca siz yönlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizden gördüğünüz bir darbe sizi çok sarsacak. Uzun süredir etrafınızda dönen bu ihaneti fark edemediğiniz için kendinize kızmayı bırakıp, çevrenizde ki insanları daha doğru seçmek için kendinizi sürekli telkin etmelisiniz. Sıkıntılı bir gün sizi bekliyor. Günün sonunda yaşadığınız sorunların etkisinden sevgilinizle keyifli bir akşam geçirerek kurtulabilir ve onun desteğini hissederek güç alabilirsiniz.



27 Kasım 2020 Kova Günlük Burç Yorumu

Bugün kariyeriniz açısından önemli olan bir sınav ya da toplantı ile aniden karşı karşıya kalabilirsiniz. Hazırsızlık yakalanmış olmanın verdiği gerginliği, stresi ve heyecanı kontrol altına almanız halinde bir sorun çıkmayacaktır. Hatta doğru adımlar sayesinde bu sınavdan ya da toplantıdan çıkar çıkmaz bir kutlama bile yapabilirsiniz. Kendinize güvenin ve potansiyelinizi küçümsemeyin. Yakın bir arkadaşınızdan alacağınız görüşme talebini kabul ederek en azından bir öğle yemeği yemek bazı durumları daha net görmeniz açısından size yardımcı olabilir. Belki de karşınızda ki kişinin söylediklerini ciddiye almanın zamanı gelmiştir.

Etrafınızda uzun süredir sizden ve sizin güçlü duruşunuzdan etkilenen biri var. Bugün bu uzaktan bakma durumu sona erecek ve bir ilişkinin temelleri atılacak. Fakat iki kişi arasında kalırsanız seçimi doğru yapmak için kalbiniz ile aklınızı aynı anda kullanmalısınız.

27 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorum
 

Çevrenizdeki insanların sürekli sizin yerinize karalar almasına ya da kafanızı karıştırmasına bugün dur diyeceksiniz. Sonunda uzun süredir üzerinizde olan baskıyı atmanın verdiği rahatlığa kavuşarak, keyifli bir gün geçirmek için planlar yapacaksınız. Çok fazla gürültülü ya da karanlık mekânlar seçmek baş ağrılarına sebep olabilir.

Çevre baskısından kurtulmanız ile birlikte artık daha cesaretli olacak ve hayatınıza yeni birini almak konusunda istekleriniz artacak. Arkadaş ortamında bulunan biri ile tanışarak güzel ve uzun zamandır ihtiyacınız olan huzurda vakit geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kendinize güvenmeniz ve artık gözünüzü etrafınızda olan olaylara kapatmaktan vazgeçmeniz olmalı.
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum