1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Koç, İkizler, Yengeç, Aslan ve Akrep Burçları Yeni Bir Değişim Sizleri Bekliyor
27 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Koç, İkizler, Yengeç, Aslan ve Akrep Burçları Yeni Bir Değişim Sizleri Bekliyor

27 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları: Koç, İkizler, Yengeç, Aslan ve Akrep Burçları Yeni Bir Değişim Sizleri Bekliyor

27 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları: Tutulma bitmesiyle beraber, eğer vicdanınız rahat, niyetiniz iyiyse; Yavaş yavaş yenilendiğinizi, enerjinizin iyileştiğini ve yeniden doğduğunuzu hissetmeye başlayabilirsiniz. Büyük bir döngü kapandı, zor bir süreçti evet ama şimdi korkmadan küllerden doğma zamanındasın.

A+A-

27 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları: Tutulma bitmesiyle beraber, eğer vicdanınız rahat, niyetiniz iyiyse; Yavaş yavaş yenilendiğinizi, enerjinizin iyileştiğini ve yeniden doğduğunuzu hissetmeye başlayabilirsiniz. Büyük bir döngü kapandı, zor bir süreçti evet ama şimdi korkmadan küllerden doğma zamanındasın.

27 Ekim 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Koç Burcu Günlük Yorumu: İkili ilişkilerde ciddi adımlar atabilirsiniz. Evlilik ya da evliliğe karar hazır olma duygusal ve ikili ilişkide belirsizlikler yaşadığı konuları aşacaklar. Kariyeriniz hayatınızın odak noktası olacağı önemli bir haftadasınız. Sağlıkta bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin. Özellikle borçlar, vergiler ve krediler sizleri biraz zorlayacak olsa da hiç bir şeyin sizi korkutmasına izin vermeyin. Ödemeleriniz ile ilgili yeni atılımlar yeni çözümler yeni çareler bulma konusunda ciddi başarı yaşayacaksınız. Bazı Koç burçları özellikle fiziksel güzelliklerini yapılandırmak estetik operasyonlarına girmek görselliğini değiştirmek için yeni kararlar alabilir.

* İkili ilişkilerde ciddi adımlar atabilirsiniz.
* Kariyeriniz hayatınızın odak noktası olabilir.
* Bu hafta bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin.

27 Ekim 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Boğa Burcu Günlük Yorumu: Artık hayatla ve kimseyle hesaplaşmak istemiyorum beni yoran arkadaşlardan beni yoran işlerden ve çevremdeki tembel kişilerden şikayet eden Boğa burçları artık çevrenizde sizinle benzerliği olmayan hiç bir şekilde size enerji katamayan ve güven vermeyen kişileri istemli ya da istemsiz şekilde hayatınız da tutmayacak ve barındırmayacaksınız. İş hayatınızla ilgili bir iş ortaklığı yapıyorsanız ve geçinemiyorsanız ortağınızla hem fikir içerisinde olacaksınız. Hizmet ettiğiniz sektöre sizi zorlayan koşullardan ve problemlerden ise haftanın ilk 4 gününde çalışarak sorun olan her şeyi hayatınızın dışında bırakacaksınız. Plan ve program yaparken duyguyla değil akılla hareket ederseniz yeni bir iş kuruyorsanız çok sağlam temelli iş kuracaksınız. Yeni bir başlangıca adım atıyorsanız da şimdiden yeni başlangıcınıza attığınız adım ile geleceğimi şekillendiriyorum güveninin huzurunu yaşayacaksınız.

* Başarılarınız kazançlarınız artıracak.
* Plan ve program yaparken akılcı olun.
* Sağlığınıza özen gösterin.

27 Ekim 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Koç İkizler Günlük Yorumu: Günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız ve sağlık konuları ile ilgili sizi düşündüren konularınız ile ilgili net huzur veren sonuçlar alacaksınız. Sosyal çevrenizde bir takım arkadaşlarınızla ilgili yüzleşmeler ve bu yüzleşmeler sonucu yeni başlangıçlar dönemine gireceksiniz. Kariyerinize odaklanırken maddi konularda borç konuları ön planda olacak. Krizleri net bir şekilde fırsata çevireceğiniz bir haftaya gireceksiniz. Psikolojik baskılara tahammül etmek istemeyip ani kararlar alabilirsiniz. Tahammüllü olun dürtüsel ve tepkisel davranmayın sesinizi yükseltmeyin. Ayrıca hem kendinize hem geleceğinize ciddi anlamda yatırım yapacaksınız. Aşk hayatınızda gözünüze kestirdiğiniz kadın ya da erkek birisi olabilir. Duygularınızı ortaya koyma haftasındasınız cesaretli olun! Kazalara dikkat edin...

* Aşk hayatınızda çok şanslı ve cesursunuz
* Kariyerinize odanlanacağınız bir dönem.
* Kazalara karşı dikkat!

27 Ekim 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Yengeç burçlarında bu hafta bolluk bereket sizlerle olacak. Aşk hayatınızda kıskanç olmamaya çalışın. Kariyeriniz için önemli bir süreçtesiniz o sürece giriş yaptınız. Duygusal, flörtler günlük yaşamınız ve  aşk hayatınızda ile ilgili beklenmedik değişikliklere etki edebilir. Kendinizi fiziksel ve görsel olarak yeniden inşa edeceksiniz. Kendinizin yeniden temelini atacağınız bir haftaya girdiniz. İnanılmaz bir yaşam inşası oluşturacaksınız. Mevcut bir evliliğiniz, ilişkiniz varsa bunda uyuşamadığınız noktaları netleştirecek olup partnerinize karşı kuşku ve şüphe içerisinde olmayacaksınız. Yalnız olanlar ise yeni aşk fırsatları kapınızı çalabilir. İnanılmaz büyük aşklar evlilikle taçlanabilir. Yüklerinizi atarak hafifleyeceksiniz.

* Bu hafta bolluk ve bereket sizinle.
* Aşk hayatınızda kıskanç olmamaya çalışın.
* Kariyeriniz için önemli bir süreçtesiniz.

27 Ekim 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Aslan Burcu Günlük Yorumu: Aslan bireyi babaları ve anneleri ailevi ilişkilerinde çoğunuz yoksa hayırlı haberler alabilirsiniz. Aslan burçları gayrimenkul konularla alakalı olumlu haberler alacaksınız. İşsiz aslan burçları tutulmadan sonraki 2 ay sizin hayatınızda çok önemli olacak. Gelecek ile ilgili kaygı ve korkularını aşmasına neden olacak. Nefsinizin esiri olmayın. Çok dikkatli olun!

* İş hayatınızda gerilimden uzak durun.
* Evinizle ve ailenizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.
* Başarılı ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.

27 Ekim 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Başak Burcu Günlük Yorumu: Başak burçlarını bu hafta kritik uyarılar gelmeye devam ediyor. Başak doğruyu bildiği vakitte kardeşi de doğru yolda ilerlesin ister herkes yanlış yapmasın hata yapmasın doğru yolda ilerlesin ister modundasınız. kendinizi doğruluğu bilmeyen bilmek istemeyen insanlar konusunda yıpratmak yormak sizin enerji alanınızın tükenmesine neden olacaktır. Tükenme duyguları açısından pişman olmak istemiyorsanız hiç kimsenin hiç bir işinize kafanızı karıştırmayın ve sokmayın. İşsiz başak burcu iseniz hayatınızın fırsat teklifleri önünüze gelebilir ya da hayalini kurduğunuz bir kurumdan teklifte gelebilir. Niyet ettiğiniz her şeyi yapabileceğiniz çok önemli bir haftadasınız. Aynı zamanda Aşk, ikili ilişki ve beraberlik konusunda yalnız bir başak burcuysanız ve gönlünüzü kalbinizi kıymetinizi bilebilecek kişiler olacak. Kendinden başka hiç kimsenin bir işine karışma!

* Şanslı ve bereketli bir hafta.
* Bilmediğiniz alanlara yatırım yapmayın.
* Soğuk algınlığına karşı dikkat!

27 Ekim 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Terazi Burcu Günlük Yorumu: Hedef ve isteklerinize odaklanacaksınız hem de hiç bir zorluk çekmeden. Aile büyüklerinizle gereksiz tartışmalara girmeyin. Aşk hayatınızda önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Maddi konularda ki bütün problemlere çözüm bulacaksınız ve üzerinizden atamadığınız sıkıntılarınız kafanızdan hayatınızdan çıkararak hayata bağlanacaksınız. Aşk hayatınızda önemli sorumluluklarınız olabilir. Bu hafta evlilik kararı alabilir veya evlilik teklifi de alabilirsiniz. Geçmişe değil geleceğe bakıyorum diyeceğiniz önemli bir haftadasınız.

27 Ekim 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Akrep Burcu Günlük Yorumu: Kendi öz değerinizi kendinize verdiğiniz önemi ve fiziksel görüntünüz konusunda radikal değişimler yapmaya istek duyacaksınız. Kendinizi tepeden tırnağa yenileyeceksiniz. Eğitim, gelişim kariyer konusuna hiç odaklanmadığı kadar odaklanacak. Aşk hayatınız da ummadığınız bir kişi ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Özellikle sağlığınız konusunda odaklanmaya özen gösterin. Sevmeye ve sevilmeye hafta boyunca izin verin!

* Yakın çevrenizde ilişkilerinize dikkat edin.
* Aile içi iletişiminiz güçlenecek.
* Bu hafta kendinizi geliştirmeye odaklanın.

27 Ekim 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Yay Burcu Günlük Yorumu: Aile hayatınızda hak ettiğiniz ve yaşamak istediğiniz dengeye uyuma ve huzura sahip olacaksınız. Özellikle bu denge bu uyum mutluluğunuza da mutluluk katacaktır. Güneş tutulması sizlerin biraz kabuğunuza çekilmenize bilinç altınızda ki korkularınızın gün yüzüne çıkmasına neden olabilir. Bu durum yaşam enerjinizi düşürebilir. Kendini düşün, kendini önemse! Varmı benim gibisi demekten vazgeçme...

* Fazla harcamalardan kaçınmalısınız.
* Aşk hayatınızda sözlü iletişime dikkat edin.
* Kardeşlerinizden önemli destekler alabilirsiniz.

27 Ekim 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

27 Ekim Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Güneş tutulmasıyla birlikte, kendinizi gereğinden fazla eleştirmeyin, sosyalleştiğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Çevrenizde ciddi anlamda yeni bir yapılanma içerisine girmenize olumlu yönde etki ederken sağlam adımlar atarak giriş yapmalısınız. Kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda ise daha önce fark edemediğiniz yönlerinizi net bir şekilde fark edebilir ve bu fark edebileceğiniz durum ile yeni bir yapılanmaya yükselmeye adım atabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa arkadaş çevreniz sayesinde tanışacağınız birileriyle uzun soluklu aşklara ilişkilere adım atabilirsiniz. Evli bir oğlak burçları ise eşinizle aile büyükleri ile kırgınlıktan sıyrılıp kurtulacaksınız. Oğlan kadınları ve erkekleri bugün itibariyle 5 gün boyunca birbirinize emri vaki konuşmayın. Mümkün olduğunca zarif olmaya özen gösterin. Değişen şartlar kendinize duyduğunuz güveni arttırıyor.

* Verdiğiniz mücadele kariyerinizi olumlu etkileyebilir.
* Kendinizi gereğinden fazla eleştirmeyin.
* Sosyalleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

27 Ekim 2022 Kova Burcu Günlük Yorum

27 Ekim Kova Burcu Günlük Yorumu: Yurtdışı ile ilgili ülke değiştirmeyi planlayan düşünen kova burçları, bu tutulma onların hayatında yaşadıkları yerden başka yere taşınma yerleşme yurtdışı ile bağlantılı bazı projeler içerisinde yer alma fırsatları da elde etmelerine etki edebilir. Her ne olursa olsun kariyer alanında bir devri bitirip yeni bir devri başlatıyorsunuz. Kariyerinizde inanılmaz bir döneme giriş yaptınız. İkili ilişki aşk hayatınızda özellikle yaşadığınız mutlulukları partnerinizle yaşadığınız uyumsuzlukları aranızda çözümlemeye çaba gösterin. Sorumluluklarınız o kadar çok artacak ki artan sorumluluklar olumlu yönde etki edecek. Konsantrasyonuz yükseliyor, başarınız artıyor.

* Bu hafta fazla seçici ve titiz olabilirsiniz.
* Sorumluluk almak başarılı olmanızı sağlayabilir.
* Tanımadığınız kişilerle tartışmalara girmeyin.

27 Ekim 2022 Balık Burcu Günlük Yorum

27 Ekim Balık Burcu Günlük Yorumu: Aile ve yuva alanınızda yeni bir yapılanmaya sahip olacaksınız.  Uzak mesafelere yolculuklara çıkmaya hazırlanın ve yurtdışı bağlantılı işlere aşklara adım atabilir belki dışarıdan biriyle tanışabilirsiniz. Ani bir evlilik kararı ile ülke değiştirebilirsiniz. Partneriniz ile aralarında yarım kalmış tamamlanamamış sonuçlanamamış konuların üzerinde titiz düşünüp çözümlemeye özen gösterin. Evli balık burçları bebek haberi alabilirsiniz ama bebek düşünmüyorsanız çok dikkat edin bu tutulma sonrasında ki 3 ay boyunca... Ayrılma kararı almış olanlar dağılanlar ve ayrılacak olanlar ise dönüp dönüp geriye bakıp hiç bir pişmanlık duymamaya hukuksal konularla ilgilenirken temkinli tedbirli olmalısınız. Ne yaşarsan Yaşa Umutsuz Olma!

* İsteklerinize odaklanın.
* Hukuki konularla ilgileneceğiniz bir süreç
* Maddi konularda arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.