1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Adeta Felaket Bekliyor…
26 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Adeta Felaket Bekliyor…

26 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Adeta Felaket Bekliyor…

26 Şubat 2021 burç yorumları ayın meydana getirdiği olaylar ile kimde ne gibi etkiler gösterecek sizler de merak ediyorsanız gelin beraber odaklanalım. Sizler için evrene verdiğim pozitif enerji ile beraber tüm burçların yorumlarına başladım ve her şeyi ile incelemeye devam ediyorum.

A+A-

26 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizi oldukça fazla düşünen insanların olduğu ortada. Sanki sizi çember haline gelip ortaya almışlar ve türlü gelecek zararlardan korumaya çalışıyorlar. Sizin çevrenizden size oldukça güzel bir iş teklif edilecek. Gelecek olan bu kişi sizin ailelerinizin tanıştığı birisi. Bu kişi sizin bu işi yaparken rahat olacağınıza emin bir şekilde size bunun güvenini verecektir. Siz de bu güveni aldığınız zaman rahatça başvuru yapacaksınız. Hemen başvuru yapacağınız bu işe girdiğinizde aslında size ne kadar uygun olduğunu göreceksiniz.

26 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu rahatlıkla kendinizi ifade edebileceğiniz ve yorulmayacağınız bu iş sizi oldukça memnun edecek. Sürekli pozitif enerji halinde olmanızdan dolayı işyerinizde de sevileceğinizi görüyorum. Alıştıktan sonra her işi hemen halledebilecek aslında korktuğunuz gibi tüm vaktinizi almayacağını göreceksiniz. Hobilerinize ayırmak için bol bol zamanınız olacak ve her fırsatı değerlendireceksiniz. Kendinizi eğlendirmeyi çok seven yapınız sayesinde bu çalışma hayatı sizi hiç sıkmayacak.

26 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu eğitim hayatınızın yeni bittiğini simgeler, yeni biten bir düzeninizin ardından artık gerçek hayata atılma vaktiniz gelmiş. Siz de bunun farkında olarak birkaç yere başvuruda bulunmuş ve cevap bekliyorsunuz. Keyfine çok düşkün olan bir yapınız var sizin için her şey kolay olmalı. Zor olana hırslanmak yerine kolay olanda başarı sağlamak sizin için daha önemli. Kendinizi birçok şeyden daha fazla sevdiğinizi görüyorum.

26 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu el bebek gül bebek büyütülen yapınızdan dolayı her işi beğenmiyorsunuz. Bu yüzden başvurduğunuz işlerin çok az sayıda olduğunu söyleyebilirim. Az sayıda başvurmuş olduğunuz yerlerden de olumlu sonuç alma ihtimaliniz daha düşük görünüyor. Uzun bir süre boşta kalacağınızı simgeliyor. Henüz çok iyi iş bilmeden büyük adımlar atmaya kalktığınız için işsizliğiniz uzunca bir süre devam edecek. Bu süre zarfında kendinizi kariyer hayatınızda daha güçlü kılmak adına birtakım kurslara gidebilir.

26 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin yakın bir zamanda başvurmuş olduğunuz işleri simgeliyor. Çok yere başvurduğunuzu ve geri dönüş beklediğinizi görüyorum. Nihayet birisinden bir geri dönüş sağlanacak ve işsizler kervanından ayrılacaksınız. Fakat bu haberin gelmesinin birkaç ayı bulacağını göreceksiniz. Eğer sabırlı olursanız güzel bir işiniz olduğu gibi güzel bir maaşınız da olacak. Bu süre zarfında sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsınız ve kendinizi çok işe yaramaz hissediyorsunuz.

26 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu hayattaki herkesin bir iş arama süreci yaşadığını hatırlatmak isterim. Bu dönem sadece size özgü değil ve gelip geçici bir durum. Sizin öğrenmeye olan açlığınızı simgeliyor. Şimdi gireceğiniz iş aslında çok da tecrübenizin bulunmadığı bir alan. İlk kez çalışacaksınız ve bunun heyecanını çok daha farklı yaşıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek adına diğer çalışanlardan fazla çalışmanız gerekebilir. Yıllardır çalışanla kendinizi bir tutacaksınız fakat bunun yanlış olduğunu siz de biliyorsunuz.

26 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu sizin kendi içine kapanık olduğunuzu gösteriyor. Çok kolay adapte olamayan bir yapıya sahipsiniz fakat alıştığınız yeri çok sahiplenip kendinizi evinizde hissediyor ve çevrenizi de aile bireylerinden biri olarak görmeye başlıyorsunuz. Fakat insanlara güvenme konusunda geçmişten gelen yaşanmışlıklarınızda dolayı güçlük yaşıyorsunuz. Size tavsiyem biraz daha işleri akışına bırakmak ve oyunu kurallarına göre oynamak.

26 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu herkese hemen güvenmenizi tabi ki tavsiye etmiyorum, sadece insanlara yaklaşırken ön yargılı olmamanız gerektiğini savunuyorum. İnsanlara duvar örerseniz tek yaptığınız onların samimiyetlerini uzaktan izlemek olur. Bu durum sizi çok yalnız bırakabilir. Uzunca bir süredir işsiz olmanızdan dolayı yaşadığınız zor dönemler geride kalacak ve artık rahat bir nefes alacaksınız. Sadece hemen bu yeni kabul edileceğiniz işe güvenip borca girmeyin her an her şey olabilir.

26 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu önceki işyerinizden kendiniz ayrılmışsınız ve sanırım hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. İşinizde oldukça başarılı bir insanmışsınız. Sizin asıl inandıklarınız size verilen her işi hakkıyla yapmak ve bunun takdir edildiğini görmek. Yapmış olduğunuz iş takdir görmediği zaman o işten hemen soğuduğunuzu söylemek mümkün. Bu çabuk küsen yapınızla herhangi bir işyerinde uzun süre kalamayacağınızı söyleyebilirim. Çünkü gerçek iş hayatında her zaman kişinin hakkı kişiye verilmiyor.

26 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu hayal kırıklığına uğrayarak elinizdeki işe küserseniz tek yapmış olduğunuz her şeyinizi kaybetmek olur. Bu durumdan pişman olduğunuzu görüyorum bazen ‘keşke yapmasaydım’ diyorsunuz fakat iş işten geçmiş ve yeni kapılarda çözümler aramak lazım. Size oldukça yüksek gelir sağlayabilecek işlere başvuruda bulunmuş bunun için de tecrübelerinize güveniyorsunuz. Özgeçmişinize baktığımda yapmış olduğunuz projeler ve yabancı dilinizle kuvvetlendirdiğinizi göreceksiniz.

26 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hak ettiğinizin altında bir maaşa çalışmak ya da hak etmediğiniz bir muamele görmek size göre değil. Bu yüzden başvuruda bulunduğunuz yerlerin ilk önce elemanlarına nasıl davrandığıyla ilgileniyorsunuz. Uzunca bir süre işsiz kalacağınızı görüyorum. Buna rağmen çizginizin dışından çıkmayacak kriterleriniz harici durumları reddedeceksiniz. Aylar sonra kabul edileceğiniz işte de biraz geri planda kalmayı kabul edebilirseniz eğer zamanla iyi bir konuma geleceksiniz. Aksi takdirde o işyerinden de bir ayrılma olduğunu göreceksiniz.

26 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin yakın zamanlı planlarınız dahilinde tam da istediğiniz sektöre iş başvurunuz olumlu yönde sonuçlanacağını işaret ediyor. Bu şirkete girmeniz için sizden istenilen özellikleri tam anlamıyla karşılayamamanızdan dolayı bir süre acemilik çekeceksiniz. İleriye yönelik düşündüğünüz bu işte sabır gösterdiğiniz müddetçe işinizde terfi alacak ve şirketin de güvenini kazanacaksınız. Girişmiş olduğunuz projelerde birden tüm sorumluluğu almayı değil de adım adım ilerlemeyi deneyin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum