1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Dengeleri Bozmaya Geliyor…
26 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Dengeleri Bozmaya Geliyor…

26 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Dengeleri Bozmaya Geliyor…

26 Nisan 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman söz konusu olan tüm dengeleri bozmaya geliyor. Meydana gelen gelişmeler insan hayatının bir anda beklenilenin tersine dönmesi, biraz sabırlı olmaları gereken zaman dilimlerinden geçeceklerine işaret eder. Biraz sabırlı olmayı dileyerek ben evrene pozitif bir enerji göndererek tüm burçlara odaklanmaya başlıyorum.

A+A-

26 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bize pişmanlıklarınızı gösteriyor. Aldığınız kararın yanlışlığını fark edip oldukça fazla bir şekilde pişman olacaksınız. Hatta bu kişiyle karşılıklı bir konuşma bile söz konusu olabilir. Fakat karşı taraftan olumsuz dönüş almanız mümkün. Kırdığınız kalbi telafi etmeye çalışırken bile haklılıklarınızı savunarak karşınızdaki kişiyi incitecek ve sizi sevmesine rağmen sizden uzak durmasına sebep olacaksınız. Kendinizi törpülemezseniz eğer bu kişiyle yeniden bir başlangıç söz konusu dahi olmayacak.

26 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu yorgunlukları sembolize eder. Duygusal anlamda çok kez hayal kırıklıklarına uğramış ve hep siz çabalamaktan yorulmuşsunuz. Ne zaman karşı taraftan bir çaba bekleseniz, çabalamak yerine suçu hep size atmaya çalışmışlar. Verdiğiniz emekler yerine sizin kusurlarınıza odaklanmış ilişkiler yaşamışsınız. Kendinizi değersiz hissettiğiniz oldukça mutsuz ilişkilerinizden çıktıktan sonra kimseyi hayatınızda istememeye başlamışsınız. Yalnızlık sizin için bir ceza değil aksine yalnızlığı kendinize vermiş olduğunuz bir ödül olarak görüyorsunuz.

26 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu çevrenizde birçok kişinin konuştuğunu gösteriyor. Bu kişiler daima size akıl vermeye çalışıp sizi yönlendiriyorlar. Aslında mutluluğunuzu istediğini savunan bu kişilerin tamamen duygusal düşündüklerinin farkındasınız. Sizin ilgi ve sevgi görmeniz adına birileriyle tanıştırmak istiyorlar fakat bu kişilerin sizi zaman içinde ne kadar üzebilecek potansiyelde olduklarını düşünmüyorlar. Niyetlerinin iyi olduğu söyleyebileceğimiz bu kişilerin kendi kafalarına göre sizin adınıza hareket etmelerine artık bir son vermezseniz kendinizi istemediğiniz bir ilişkide bulabilirsiniz.

26 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin ayağa kalkacağınızı ve güçleneceğinizi sembolize ediyor. Yani tek başınıza mutlu olmayı başarabilecek ve mutluluğu başkalarına bağlamayacaksınız. Mutluluk sizin için huzurunuzu kaçıracak kimsenin olmaması bile sayılabilir. Kendinizden emin bir şekilde reddettiğiniz arkadaşlarınız bir daha sizin yerinize karar verme cesaretini kendilerinde bulamayacaklar. Kendinizden emin adımlarla ilerleyeceğiniz hayatınızda her zaman ayaklarınız yere sağlam basacaktır. Değer görmediğiniz yer kalmayacak ve mutlu olma şansınızı bir ihtimale bırakmayacaksınız.

26 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin incittiğiniz bir kimseyi temsil ediyor. Bu kişiye oldukça büyük bir haksızlık yapmış ve canını çok yakmışsınız. Bu kişiyle aranızda daha öncesinde duygusal bir bağ olduğunu söyleyebilirim. Bu kişiyi incittiğiniz için pişman değilseniz eğer evren bu durumu ise karma olarak acı bir biçimde yansıtacaktır. Bu kişiden yaptığınız şeyler için özür dilemeniz gerekiyor. Maddi anlamda meydana gelecek birçok sorunu gösterecek. Biraz tedbirli olarak yapılan harcamalar kişilerin birkaç gün içerisinde daha çok rahat olmasına etki edecek.

26 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin kendinizden ne kadar emin olduğunuzu gösteriyor. Biraz burnu havada desek bile pek haksız sayılmayız. Kimseden akıl almayı sevmiyor daima kendi bildiğinizi uyguluyorsunuz. Bir insandan akıl almanız için o kişinin oldukça fazla kişi tarafından saygı duyulan birisi olması gerekiyor. Siz en iyisini her zaman kendinizin bildiğini düşünüyorsunuz. Aşk hayatınızda da böyle ilerlediğiniz takdirde mutluluğu yakalamanız oldukça zorlaşıyor. Dışardan bir görüşün fikrini almanız takdirde daha doğru adımlar atabilirsiniz.

26 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu sizin hırslı ve cesaretli olan tarafınızı bize gösteriyor. Bir kişiyi sırf ulaşılmaz gördüğünüz için hayatınıza almaya çalışabilir ve bunu hırs olarak adlandırabilirsiniz. Hırs olarak adlandırdığınız bu durumda büyük hayal kırıklığına uğramanız mümkün. Hırsınız uğruna attığınız adımlarda duygusal olarak incinebilir ve kendinizde haklı bir taraf bulamayabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin de duyguları olduğunu her an hatırlamanızda fayda var. Aşk sizin için oldukça uzak gibi duruyor fakat mutluluk sadece aşkta değildir.

26 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sizin şu sıralar iyi bir dönem geçirmediğinizi gösteriyor. Psikolojik olarak kendinizi boşlukta ve oldukça yalnız hissediyorsunuz. Bunun sebebi uzun bir süredir yalnız oluşunuz olabilir. Eski partnerinizden ayrılırken oldukça ağır cümlelere maruz kalmış ve çok üzülmüşsünüz. Oldukça fazla kötü olay yaşamış ve bütün hepsinin üstüne yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi hiç hazır hissetmemişsiniz. Kendinizi içe kapatmış ve karşı cinslerle olan yakınlığına daima mesafeler koymuşsunuz. Çizdiğiniz sınırlarınızı kimse geçemez.

26 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin bu dönemi yakın bir zamanda atlatacağınızı müjdeliyor. Güzel günleriniz yakında. Kendinize olan özgüveninizi tekrar kazanacak ve kalbinizi yeni ilişkiler yaşamaya tekrar açacaksınız. Bu fırsatı hak ettiğinize artık siz de inanacaksınız. Yaşadığınız olaylar sizin muhteşem bir dönüşünüz olacağını söylüyor. Kendinizden emin olarak attığınız her adım çevrenizdekileri etkileyecek ve birkaç kişinin dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Kendinize güvendiğiniz sürecek kimsenin sizi üzmesine fırsat vermeyecek ve artık mutluluğu yakalayacaksınız.

26 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu karşınıza oldukça doğru bir kişinin çıkacağını işaret ediyor. Bu kişiye fırsat vermekten çekinmeyecek ve oldukça doğru bir ilişkiye adım atacaksınız. Karşınızdaki kişinin de kendine olan özgüveni ile dikkat çekecek imrenilen bir çit haline geleceksiniz. Bu durum ikinizin de egosunuz okşayacak ve beraber aynı ortamlara girmeyi kendinizden esirgemeyeceksiniz. Her şey önce sizin kendinize inanmanızla başlayacak sonra kader yapacağı hamleyi doğru zamana bırakacak. Doğru zamanda doğru kişi olacak.

26 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sizin kendinizden emin duruşunuzu gösteriyor. Kendi ayakları üzerinde durabilen, kimseye bağlı kalmayan, sorunlarda her koşulda bir çıkış yolu bulabilen bir insansınız. Bu karakter özelliğiniz de sizi oldukça zor bir insan yapıyor. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabildiğiniz için karşınızdaki partnerlerinizden daima sadece ilgi, sevgi ve sadakat beklemişsiniz. Birinden birisi bugüne kadar daima eksik olmuş ve oldukça mutsuz ilişkiler yaşamışsınız. Yine de sevilmeye dair inancınızı kaybetmediğinizi ve kapılarınızı açık bıraktığınızı görüyorum.

26 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu duygusal yoğunluğunuzu ifade ediyor. Şu sıralar sevgiye kapılarınızı sonuna kadar açmış ve kendinizi gelebilecek bir aşka hazır olarak tutuyorsunuz. Sizin için sevginin ya da aşkın olmadığı bir ilişki düşünülemez. Sevginin daima ilişkideki en önemli yapı taşı olduğunu düşünüyorsunuz. Bu konuda haklısınız çünkü Bugüne kadar olan ilişkilerinizde karşınızdaki kişiye hissettiğiniz sevgiyle her zaman sorunların üstesinden gelmeyi başarmışsınız. Sevgiyi hissetmediğiniz yer kalmıyor ve kendinize daima değer veriyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.