1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 Kasım Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…
26 Kasım Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…

26 Kasım Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçları Felaket Senaryoları Bekliyor…

26 Kasım Perşembe günü gökyüzünde oluşan hareketlere göre burçların gün içerisinde neler yaşayacağını öğreneceğiz şimdi. Gezegenlerin yaptığı hareketler ile birlikte burçların gün içindeki hislerini, gerginlik seviyelerini ve hangi konularda ne yaşayacaklarını bilmemiz mümkün oluyor. Partnerinizin ve kendi burcunuzu gün içinde neler bekliyor bunu öğrenerek adımlarınızı taktiksel atabilirsiniz.

A+A-

26 Kasım 2020 Koç Burcu İçin Günlük Yorum

Bu hafta aşırı bir şekilde sorumluluk yüklenmeden hali hazırdaki sorumluluklarınızı sakin bir şekilde tamamlamalısınız. Stres dolu bir ortamda olmamalısınız. Kaos dolu bir ortam şu an sizin için olabileceğiniz en son yer bile değil. Eğer bir taşınılmaz mal alma gibi fikriniz varsa, şu an tam zamanı. Araştırıp bütçenize göre en iyi seçeneğe ulaşabilirsiniz. Mars’ın Koç burcu üzerine yaptığı hareketler size bugün içerisinde birçok başarı ve enerji getirecek. Bu başarıyla birlikte özgüveniniz de yükselecek. Özgüveninizin yükselmesiyle birlikte ise her konuda adım atmaya hazır olacaksınız ve cesaretiniz özgüveniniz ile doğru orantıda tavan yapacak. Bugün içerisinde insanlara kendinizi çok rahat anlatabileceksiniz. Bugün kimse sizi hiçbir konuda engelleyemez. Ancak engellemek için uğraşacak insanlar olacaktır. Kesinlikle öfkenizi belli etmemelisiniz. Eğer öfkenizi belli ederseniz ve öfke anında bir karar alırsanız sonrasında pişman olabilirsiniz. Gerçek duygularınızı kendinize açıklamalısınız. Kumandayı elinize alıp hakimiyet kurma telaşına girmektense iç dengenizi kurmak için çabalayın.

26 Kasım 2020 Boğa Burcu İçin Günlük Yorum

Bugün önemli bir projeye imza atabilirsiniz. Göz önündesiniz ve bu sizi iş konusunda daha da istekli hale getiriyor. Bu süreçte kendi gücünüzü yeniden keşfederek ve farkına vararak ruhsal anlamda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Yaşanan bütün sıkıntılardan kendinizi yenilemiş olarak kurtulacaksınız. Evdeki dekorasyondan sıkılmışsınız ve değişim yapmak istiyorsunuz. Bugün zihniniz açık ve sakin bir gününüzde olduğunuz için, rahat bir şekilde güzel bir mağazaya gidip evinize değişim katacak ürünler bakabilirsiniz. Size rahatsızlık veren, moralinizi bozan her şeyden kurtulmak üzeresiniz. Taşınmak gibi bir düşünce varsa eğer aklınızda yeni bir yatırımla birlikte buna adım atacaksınız. İç dünyanıza daha çok kulak verirseniz etrafınızdaki dost görünümlü düşmanlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Daha öncesinde sorun yaşadığınız insanlar yanınıza gelip tartışma çıkarmaya çalışabilir, bu da sizi sessizliğinizden uzaklaştırabilir. Bu eski olayların gün ışığına çıkmasıyla birlikte eski hatalarınızı anımsayacaksınız ve bu da size içsel rahatsızlık verecek. İçsel rahatsızlığınızı her yerde göz önüne koyduğunuz için iş hayatınızda gerginlik yaşayacaksınız. Bu olayların çözülmesi için etrafınızdaki arkadaşlarınıza size yardımcı olmaları konusunda izin verin.

26 Kasım 2020 İkizler Burcu İçin Günlük Yorum

Bugün maddi konudaki bütün sıkıntılarınız bitiyor ve kredilerinizi, borçlarınızı kapatmaya yönelik adımlar atıyorsunuz. Hislerinizle hareket edeceksiniz ve yapmış olduğunuz yatırımlardan güzel bir gelir elde edeceksiniz. Bu gelirle aile bireylerinizi maddi olarak güvence altına alacaksınız. Meslek hayatınızda önünüze engeller çıkacak ancak stres yapmanıza gerek yok. Yaptığınız yatırımdan gelen gelirle atacağınız bir diğer adım ise iş kurmak. İkili ilişkinizde bir süredir sorunlar yaşıyorsunuz bu da ilişkinin son kullanma tarihinin geldiğini belli ediyor. Biten ilişkinin ardından eski bir ilişkinizle alakalı yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Sosyal olarak aktif olduğunuz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelecek konusunda yeni planlar yapabilirsiniz ya da daha önceden yapılmış planlarınız için adım atabilirsiniz.

26 Kasım 2020 Yengeç Burcu İçin Günlük Yorum

Yengeç burcunun hayata dair enerjisi hiç bitmiyor ve hayattan alabilecekleri en maksimum keyfi alıyorlar. Kendinize güveniniz gittikçe artıyor bu da duygusal beklentilerinizi yükseltiyor. Bugün duygusal olarak kurduğunuz ilişkilerde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ve insanların gözlerini üzerinize çekeceksiniz. Aşk hayatınızda yeni kararlar alarak ilişkinizi kuvvetlendireceksiniz. Mars’ın burcunuzun üzerine hareket etmeye başlamasıyla birlikte kariyer hayatınız da değişimlere uğrayacak. Bunun olumlu ya da olumsuz olmasını tahmin etmemiz şu an için mümkün değil. Ancak atmayı düşündüğünüz yeni adımları planlı atarak olumlu hale getirmeye çalışabilir ya da olumsuz ise en az zararla atlatmaya çalışabilirsiniz. Mars’ın Koç burcundaki hareketi sizlerin kariyer hayatını ve hayat amacını hareketlendirebilir. Bu durumun işlerinizle ilgili olumlu ve olumsuz sonuçları olabilir. Bu süreçte sizden fazlasıyla beklentisi olan birileriyle iletişiminizin sonuna geleceksiniz. Ancak bu defa vereceğiniz kararlar hayatınızın ilerisi için fazlasıyla önemli bir rol alacak. Kendinize güveninizin yüksek olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Bu da attığınız her adımda size olumlu puanlar getirecek.

26 Kasım 2020 Aslan Burcu İçin Günlük Yorum

Sosyal çevrenizle ilgili finansal bir konu söz konusu. Etrafınızdaki birkaç kişi sizden maddi yardım isteyecek. Bu durum doğrudan değil dolaylı yoldan kulağınıza gelecek. Yardım ederseniz eğer evrensel bakımdan size dönüşü çok muhteşem olacak. Mesleki olarak yeteneklerinizi ortaya çıkardığınız bir gün olacak. Eğitiminizle alakalı bir fırsat çıkacak önünüze. Gireceğiniz bir sınavdan güzel bir sonuç alacaksınız. Kariyeriyle ilgili olan Aslan burçları için ise göz önüne çıkmanın ve beğenilmenin tam zamanı. Işıklar altında kariyer merdivenlerini tırmanacaksınız. Partnerinizle alakalı bir sıkıntı var. Geçmişte yaşadığınız olaylar aklınıza gelecek ve kafanızı karıştıracak. Karşınızdaki kişinin samimiyetiyle alakalı bir şüpheniz var gibi duruyor. Bu geçmişten gelen sıkıntılar sizi gerecek ve korkutacak. Bu süreçte biraz kendi halinize çekilip psikolojik olarak rahatlamalısınız. Yeni bir hayata geçiş yapmak isteyen Aslan burçları buna yönelik şehir değiştirmek gibi düşüncelere yönelebilir.

26 Kasım 2020 Başak Burcu İçin Günlük Yorum

Başak burçlarının aile bireyleriyle arasındaki bağlar artacak. Maddi olarak güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Uzun zamandır almayı planladığınız maddi olarak yüksek bir eşyayı alacaksınız. Kendinize verdiğiniz bu hediyeyi motivasyonunuzu baya uzun bir süre güçlü tutacak. Mars’ın Retro yapmasıyla birlikte bu süreçte riskli durumlardan uzak durun. Diğer kardeşlerinizle olan miras konularında bir gelişme olacak. Bu maddi konuların gelişmesiyle birlikte borçlarınızı ödeyerek yeni yatırımlar için kredi çekebilirsiniz. Aşk hayatınız dengesiz bir şekilde seyrediyor. Libidonuzun artmasıyla birlikte cinsel konularda büyük adımlar atacağınız bir gün.

26 Kasım 2020 Terazi Burcu İçin Günlük Yorum

Bugün Merkür retrosunun sona ermesiyle birlikte depresif halleriniz sona erecek ve ruhsal olarak pozitifliğiniz yükselecek. İkili ilişkinizde oluşan bir problem dolayısıyla gerginliğiniz yükselebilir. Karşı tarafla aranızda bir rekabet oluşacak. Ama sakin bir tavır alıp içinizde bu problemi aşabilirsiniz. İlişkiniz çok uzun süreli olacak ve sonunda evliliğe gidecek gibi duruyor. Evdeki aile bireylerinizin üzerinizde yarattığı otoriteden sıkılmış duruyorsunuz. Eşyalarınızı toplayıp uzaklara kaçmak istiyorsunuz ama kaçarak hiçbir problemin üstesinden gelemezsiniz. Konuşarak bu otoriteden kendinizi sıyırabilirsiniz.

26 Kasım 2020 Akrep Burcu İçin Günlük Yorum

Akrep burcunun muhteşem fikirleri her zamanki gibi bugün de takdir görüyor. Ve bu fikirlerle önemli insanların dikkatini çekiyorsunuz. Eğer eğitimle alakalı bir durum söz konusuysa muhteşem bir eğitim fırsatı kapınızda duruyor. Eğitim için yurtdışına çıkmanız söz konusu. Yurtdışında eğitim görürken aynı zamanda çalışma fırsatı da gözüküyor. Bu çalışma fırsatını iyi değerlendirirseniz eğer eğitimden sonra da orada kalabilirsiniz. Yerinizi garanti etmek sizin elinizde. Son zamanlarda işler çok yoğun ve bugüne baktığımızda da her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekiyor. Çalıştığınız sektörde bu zamana kadar verdiğiniz emekler her zaman beğenildi. Hep daha iyisini yapmak istediniz ve yaptınız. Kariyeriniz mükemmel ilerliyor. Unutmayın ne kadar çok yol yürürseniz o kadar güzel bir sona ulaşırsınız. Meslek hayatında biraz sorun yaşayacak gibisiniz. Çalışma arkadaşlarınızın hakkında hoşlanmayacağınız şeyler gelecek kulağınıza. Bu da beraberinde tartışmaları getirecek. Ancak içten bir planla onları saf dışı yapmak iyi bir seçenek olur.

26 Kasım 2020 Yay Burcu İçin Günlük Yorum

İş hayatınızda uzun süredir planladığınız bir proje var. Bunun için çok fazla emek ve zaman sarf ettiniz. Ve artık sonuçlarını almaya başlıyorsunuz. Bu projenin sonucunda kazanacağınız para ile sağlam bir yatırım yapacaksınız. Partnerinizin iş hayatı da yükselişte olduğundan dolayı onun da geliri artacak. Beraber ortak bir iş yaparak ve harcamanızı kontrollü yaparak daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Yaşam kaliteniz gittikçe artıyor. Bugün etrafınızdakilerin kalbini kırmamaya dikkat edin. İlişkilerinizde istikrarınızı vefaya borçlusunuz. Kendi gerginliğiniz ile etrafınızdakilere saldırıp kırgınlık yaratmazsanız eğer sosyal hayatınız daha da canlanacak. Hayattan aldığınız keyif kariyer ve sosyalliğinizin artmasıyla yükselirken yeni hobilere adım atabilirsiniz. İstediğiniz bir hobide yükselmenin zevki çok başka olacaktır.

26 Kasım 2020 Oğlak Burcu İçin Günlük Yorum

Oğlak burçlarının bugün gündemdeki konusu ev ve aile olacak. Beraber yaşadığınız aile bireylerinizle birlikte fikir ayrılığı yaşayacaksınız. Bu fikir ayrılığıyla birlikte ortaya tartışmalar çıkacak bu da hepinizi huzursuz edecek. Evde soğuk rüzgarlar esecek ve aile bireylerinizle aranızda otorite savaşları başlayacak. Hayatınızda ilk defa yalnız yaşamayı düşüneceksiniz ve bunun için adım atmayı planlayacaksınız. Hayatınızda ciddi bir değişiklik olabilir. Bir anda kendinizi ev taşımanın ortasında bulabilirsiniz. Mars’ın burcunuza doğru hareket etmesiyle ise kariyerinizde de değişiklikler olacak. Gelgitlerle dolu bir gün geçireceksiniz.

26 Kasım 2020 Kova Burcu İçin Günlük Yorum

Uzun yıllardır yaşadığınız bir problemin sonuna geliyorsunuz bugün. Bu sizi aşırı rahatlatacak ve huzurla dolacaksınız. Bir iş değişikliği düşünüyorsunuz uzun süredir artık bunu gündeme oturtup enine boyuna düşünmenin günü geldi. Aynı zamanda şimdiki iş yerinize yeni çalışanlar gelecek. Bunu da göz önünde bulundurup iyi bir karar verebilirsiniz. Tam sağlıklı bir karar alabileceğiniz gündesiniz. Bugün kariyerinizle alakalı kararı verdikten sonra ise bir yolculuk planlanacak gibi duruyor. Bu yolculukta yalnız olmayacaksınız. Partneriniz size katılmak isteyecek ancak partnerinize karşı yaklaşımınız biraz sert olduğundan dolayı gelmesini istemediğinizi düşünüyor. Konuşma tarzınızı yumuşatmalı ve kendinizi güzel ifade etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla hareketli bir gün olacak. Telefonlarınız gün boyu susmayacak. Bu da sizi önemli hissettirecek. Aileniz ile yaşadığınız sıkıntıları kırıcı olmadan konuşup bir çözüme kavuşturacaksınız.

26 Kasım 2020 Balık Burcu İçin Günlük Yorum

Bugün hayatınızda ciddi bir değişiklik söz konusu. Maddiyat ile alakalı zorluk yaşamaya başlayacaksınız. Bir an önce önlemini alıp harcamalarınızı kısıtladıktan sonra gelirinizi artırmaya yönelik çalışmalara girişmelisiniz. Para kazanmak için kendinize ek iş bakabilir ya da hobinizi mesleğe çevirmeye yönelebilirsiniz. Bunun karşılığını kesin bir şekilde alacaksınız. Kendinizi güvende hissetmenizin en kolay yolu sıkıntı büyümeden önünü kesmek olacak. Aşk hayatına uzun bir ara vermişsiniz. Kendinizi tam anlamıyla yenilenmiş hissettiğiniz zamanlardasınız artık. Uzun soluklu bir ilişkiye başlamak üzere bir tanışma gözüküyor. Bu tanışmayı iyi değerlendirip uzun süreli yalnızlıktan kurtulup heyecanlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.