1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları….! Hangi Burcu Ne Bekliyor?
26 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları….! Hangi Burcu Ne Bekliyor?

26 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları….! Hangi Burcu Ne Bekliyor?

26 Eylül  günlük burç yorumları astrolojik dengeler bugün çok farklı ilerliyor. Peki gün içerisinde burçlar nasıl dengeler ile yüz yüze olacak? Bugün dengelerin nasıl değişecek olduğunu gelin beraber inceleyelim.

A+A-

26 Eylül  2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu yaşadığın aşk karmaşası adeta gününüze hakim olacak. O kadar yorgun ve bitkin bir haldesiniz ki artık bir şeyler yoluna girsin diye uğraşıyorsunuz. Hayatınızda çok farklı etkiler olacak. Bunu ele geçirmek için maalesef ki yeterince emek veremiyorsunuz. Sabır ile ilerlemeyi ve çalışmalara devam etmeyi tercih edin. Bu kadar farklı bir şekilde devam etmeyi başarırsan istediğin birçok şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksın.

26 Eylül  2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu kalbiniz o kadar kırgın ki eski sevgilinizden gelen haber ile daha kötü etkileneceksiniz. İnsanların size bu denli yaklaşımları artık çok yoruyor. Sürekli bir şeyler düzene girsin diye uğraşırken, bu hale gelmesi daha da çok yoruyor. Sadece aşk değil iş hayatının da bu denli yolunda gitmiyor olması çok yorulmana neden oldu. Biraz daha sabır göstermelisin.

26 Eylül  2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu  son zamanlarda beklediğin bir haber var. Fakat o kadar yorgunsun ki bir türlü gelmiyor olması artık pes etmene neden olacak. İnsanlar ile anlaşan bir yapın var. Buna rağmen sürekli içten pazarlıklı insanlar ile karşılaşman seni üzüyor. Biraz kendini düşünerek hareket etmeyi dene. Böylece daha güzel günler geçireceksin.

26 Eylül  2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu  uyanır uyanmaz gözlerini geç kalarak açman senin gün içinde çok yorulmana neden olacak. İş hayatı için bir orada bir burada olmak zorunda kalacaksın. Bu kadar yoğun tempo akşam kendini eve zor atmana neden olacak. Biraz daha bu tempo ile devam edersen en son yorgun düşebilir ve hasta olabilirsin. Biraz bedenini düşünerek hareket etmen gerekiyor.

26 Eylül  2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu insan hayatını çok fazla etkileyen durumlar var. Bunlardan bir tanesi de iş hayatı. Aslında ne kadar iş hayatın için emek veriyor olursan ol pek de başarılı olamıyorsun. Bunun ana nedeni sende değil sadece iş verenlerde. Bunları dikkate al ve sen sadece a dan z ye kadar kendi üzerine düşen şeyleri yerine getirmeye çalış. Her ne kadar emek vermeyi pes etmeden başarırsan yakın zamanda hak ettiğin yerlerde olmayı başaracaksın.

26 Eylül  2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu insanlar ile çok farklı bağları olan bir kişisin. Her ne kadar böylesi sevecen ve içten bir halin olsa bile yine de hak ettiğin her şeyi hakkı ile başaramıyor olmaktan korkuyorsun. İnsanların sana karşı tavırları artık çok fazla canını sıkıyor. Ne kadar yapıcı bir şekilde devam edersen et asla seni anlamadıklarını ve verdiğin değeri hak etmediklerine inanıyordun. Bu durum karşısında biraz daha kendini ön plana almalısın.

26 Eylül  2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu insanlardan kaçmak istediğin anlar var. Fakat o kadar çok yoruldun ki her ne kadar gitmek istesen bile bu durum karşısında başarılı olamıyorsun. Biraz sabır ile devam etmek istiyor olman insanlar ile sorunsuz bir şekilde devam etmene yardımcı olacak. Huzur ile yer almak isteyecek fakat ona rağmen istediğin şekilde başarılı olmayı elde edemeyeceksin. Biraz daha sakin kalarak hareket etmeyi başarman gerekir.

26 Eylül  2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu gelen bir haberin var  ve sen bu haber karşısında çok derinlerden etkileniyorsun. İnsanlara karşı bu halinin olması artık seni de çok yordu. Hem iş hem aile hayatında her anın senden bekleniyor olması kalben çok kırılmana ve bu kırgınlıklar ile yüz yüze olmana neden oluyor. Biraz daha her şeyi sadece kendi üzerine alırsan en çok yorulan ve üzülen olarak devam etmek zorunda da kalacaksın.

26 Eylül  2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu insanlara karşı artık biraz sınır koyman gerekir. Her ne kadar o sınırları başaran bir yapın olmasa bile biraz daha sabır etmen gerekiyor. Çünkü insanlara karşı gereken sınırı koyamazsan en son çok kırılacak ve üzüleceksin. Her an seni kullanma odaklı yer alan insanlar var. Bu insanlara karşı biraz daha tedbirli olmanda fayda var. Bu yüzen her anı kendinizi düşünerek hareket etmeyi ve koruma odaklı olmayı tercih edin.

26 Eylül  2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu insanlara karşı artık çok yorgun düştünüz ve yalnız kalma düşüncesi ile ilerliyorsunuz. O kadar çok sabır istediniz ki insanların size arşı bu durumlarda olması ve anlamıyor olması biraz daha geri çekilmenize neden oldu. Adeta kendinizi hep çalışmak ve sadece çalışmak zorunda gibi hissediyorsunuz. İnsanların yükledikleri bu yükümlerden kaçmak için en doğru zamanlarda yer aldığınızı da unutmayın.

26 Eylül  2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu maddi anlamda bu ara çok sorun yaşıyorsunuz. Aslında insanlar ile aranızda olan bağ sizin çok fazla harcama yapmak zorunda olmanıza neden oldu. Biraz daha sabırlı olsanız aslında birçok şeyi başaracaksınız. Her an harcamalarda bulunmak yerine biraz daha temkinli davranın. Zaten ardından gelen her an sizleri mutlu edecek. Yeni bir iş kapısının açılacak olması sonunda refah bir hayata geçmene etki edecek.

26 Eylül  2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu eğitim konusunda artık bu kadar sorun olması seni yordu. Sürekli eğitim hayatından kaçmak istiyorsun. Ne kadar emek verirsen ver bu korona virüs süreçlerinde verdiğin emekleri asla alamadığına düşünüyorsun. Biraz daha sabır edersen aslında hak ettiğin tüm durumların karşılığını da kısa süreç içerisinde alacak olduğunu göreceksin. Bu yüzden elinden gelen her şeyi aralıksız bir şekilde durmadan yapmaya devam et. Zaten kısa sürede her şeyin başarısında hak ettiğin değeri göreceksin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.