1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 Aralık Pazar 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
26 Aralık Pazar 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

26 Aralık Pazar 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

Astrolojik dengelerin insan hayatında ne gibi etkileri olduğunu merak ediyor musunuz? Bu gün herkesin dilekleri gerçek olma umudu ile burçlarınıza odaklanalım. O halde sizi çok bekletmeden direk odaklanalım.

A+A-

Oto kontrolü elden bırakmak istemediğiniz bir gün içerisindesiniz ve bu sebeple çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebileceksiniz. Bugün inatçı davranmamaya özenli davranmak isteyebilirsiniz, bazı burçlar için aşk, sağlık para ve sosyal ilişkiler hakkında…

26 Aralık 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu hayatınızda istenmeden oluşan kötü durumlar olduğunu, artık geride bırakmak için çok sabırsızlandığınızı gösteriyor. Adeta dolmuş ve taşmış olduğunuz zamanlardasınız. Her şeyin bu kadar üst üste gelmesi sizleri derinden yaralamış.

Artık öyle kuvvetli bir haldesiniz ki, her şeyi bir anda geride bırakacaksınız. Gün içinde hayatınızın dönüm noktasında olduğunuzu da gösteriyor. Bu ara öyle bir şans üzerinize el uzatacak ki, ne ara bu kadar her şey yoluna girdi hayretler içerisinde olacaksınız. Sabrın sonunun selamet olduğuna inanmış olmanız her durumu geride bırakmanız için büyük oranda rol oynayacak. Çevrenizden alacağınız güdüleme psikolojisi ile çok şeyin üstesinden gelmek, çok basit bir hal alacak.

26 Aralık 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatınızın çok şanslı bir döneminde olacağınızı göreceğiniz anlar ilk planda olacak. Bu ara resmen durdu durdu hayatında turnayı gözünden vurdu dedikleri cinsten bir şans edeceğinizi göreceksiniz. Artık yorgunlukları atacak hem sağlık, hem aşk, hem maddi, hem manevi pek çok konu da arzu ettiğiniz rahatı göreceksiniz. Aklınızda farklı fikirler var ise bu ara bu fikirleri de rahat bir şekilde hayata geçirebileceksiniz. İnsanların olmak için hayalini kurdukları evrelere çok rahat bir şekilde geçeceksiniz. Hayatınızda farklı imkanları elde etmek çok basit olacak. Artık arzu ettiğiniz kadar rahat olan anlar gelmesi için biraz daha sabırlı olun. Ardından güneş nasıl hayatınızda olacak göreceksiniz.

26 Aralık 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu güç ve cesaret. Hayatınızın temelinde yatan iki ayrı faktör olacak. Bu ara hem gücünüzün hem de cesaretinizin her manasıyla yerinde olacağına işaret ediyor. Merhameti daima ağır basan bir yapınız olabilir. Bazı anlar geliyor ki yapmam dediğiniz şeyleri yapıyor, sonrasında hayretler içerisinde ben ne yaptım diyor olmanız olası. Artık bu noktalardan bir anda silkinecek ve esasında içinizde olan güç ile başarılı adımlarda yer alacaksınız. Her başarı adeta sizin için gelecek. Eğer aklınızda bir işe girmek veya farklı fikirler ile hayata atılmak var ise bu ara en ideal zamandasınız. Şans sizden yana olacak ve kazanan isim olmak için çok az zamana ihtiyacınız var.

26 Aralık 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu size hayatın sunmuş olduğu gerçekler karşısında hayal kırıklığı yaşamanızı gösteriyor. Bu durumda çizmiş olduğunuz bir yolunuz varsa bazı dallanmalar ve budaklanmalar yaşayabilirsiniz. Bu ara alacağınız bir haber ile şansınızın ve bahtınızın açıldığını göreceksiniz. Aynı zamanda öğrendiğiniz gerçekliğin bir başkası vasıtasıyla öğrenilmiş olduğunu anlatır. Hayatınızda bir takım temizlik yapmanızın üzerine yeni bir aşkın kapınızı çalması söz konusu. Mutluluğu yakalamanız, hayatınıza yeni enerjiler katıyor. İş konusunda beklentilerinizin, şansınızın da açılması ile arzu ettiğiniz gibi sonuçlanması an meselesi. Biraz sabır göstermeniz durumunda hayatınızın eksik parçaları ardı ardına tamamlanacaktır.

26 Aralık 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sağlık problemi yaşamakta olan birisinin kendini ihmal etmesini göreceğiniz bir gün olurken bir yandan bu kişi siz de olabilirsiniz. Kendisine dikkat etmesi durumunda, baş gösteren bütün problemlerin sona ermesi söz konusudur. Hayatınızda bir takım yenilikleri yanı sıra getiren bir kısmettir. Bu kısmet eğer evli iseniz bir çocuk sahibi olmanız ile evinize girecek neşe olabilir. Bu çocuk yanı sıra kısmeti ile de gelebilir. Aynı zamanda hayatınızdaki yapacağınız yenilik ile bir takım değişikler yaparak size verdiğini düşündüğünüz bir şeylerden vazgeçmeniz manasına da gelmektedir. Bu ara yeni bir işin kapıda olmasına yorulabilir.

26 Aralık 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu ara size beklentilerinizin bir aşk ile ilgili olması halinde yanlış zamanlama olduğunu anlatır. Aslında hem eril hem de dişil olan tarafların yüksek enerjili kişiler olduğunu göreceksiniz. Bu zamanlama hatasından dolayı iki kişi de farklı yolları seçmiş olabilir. Bu beklentiniz eğer bir maddi beklenti ise, yanlış bir işe zaman harcadığınızı ya da doğru işi yanlış bir zamanda yapıldığını gösterir. Bu günlerde size vermiş olduğunuz bir karara “iyi ki” demenize neden olmuş bir olayı yaşamanızı gösteriyor. Bir yandan da size şansınızın çok yüksek olduğunu görecek olaylar meydana gelecek. Eğer bu bir iş ise bir iş teklifi olabilir. Size yeni bir sorumluluğu teslim ediyor.

26 Aralık 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin dominant bir karakterli birisinden bir konu da yardım almanız gerekebilir. Planlarınız doğrultusunda hayata geçirmek arzu ettiğiniz bir konu da yardım alabilirsiniz. Bir birikiminizi değerlendirmek için aklına güvendiğiniz bu kişiye danışmak isteyebilirsiniz. Aslında bu ara sizin için karanlıkların artık aydınlanacağına yorumlanır. Bu yeni bir iş işe maddi durumunuzun düzeleceğine, partneriniz ile aranızdaki problemlerin bitmesine ve olmasından ümidinizi kestiğiniz bir konu da bir sürprize yorumlanabilir. Bu ara hayal ettiğiniz bir şeye sahip olmanıza yorulur. Bu bir mezuniyet, ev sahibi olma ya da almak arzu ettiğiniz araba gibi maddi külfeti olan bir şeye sahip olmaya da yorumlanabilir.

26 Aralık 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu bir zamanlar yaşamış olduğunuz bir sıkıntınız varsa bu durumun bir fırsat ile çözüme ulaşabileceğini göreceksiniz. Bir karar almanız durumunda bir defteri kapatabilirsiniz. Bu süreç sizin için fırsatlar ile bir şeylerden vazgeçmeyi temsil eder. Bu günlerde hayatınızda birisi varsa yaşamakta olduğunuz ufak tefek sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Bu sıkıntıları yaşamış olmanız durumunda kendinizi biraz geri çekmeniz, o kişiyi size çekebilir. Böylelikle o kişiden beklediğiniz ama gelmeyen adımların gelmesine tanıklık edebilirsiniz. Bu durum ise hiç beklemediğiniz bir yerden size para gelmesine yorulabilir.

26 Aralık 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu kariyeriniz ile alakalı bir takım konuları askıya aldığınızı göreceğiniz günlerde olacaksınız. Bu ara sizin için önünüzdeki engellerin aşılmasını gösterir. Bu vesileyle, tamamlayamadığınız bir işi bitirebilirsiniz. Bunlar için çok fazla fırsatın elinize geçeceğini gösteriyor. Burada bir 3. Kişiden destek de alabilirsiniz. Bu günlerde egosu tavan yapmış birisini, hata kabul etmeyen, eleştirilere gelemeyen birisini simgeliyor. Bu kişinin hataları ile güzelleştiğini ve dolaylı olarak size pozitif bir dönüşle geleceğini gösteriyor. Birlikte çatal şekilde ayrılan bir yola çıkabilirsiniz. Her ne yapıyorsanız bir seçim yapacak ve seçmediğiniz diğerinden vazgeçmek mecburiyetinde kalmanızı durumunu simgeler.

26 Aralık 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu geçmiş ile ilgili bazı konuların gün yüzüne tekrar geleceğini gösterirken bir taraftan da bir kısmetin kuvvetli birisi tarafından sizin kapınıza gelmesini göreceğiniz bir gün. Son zamanlarda sizin en çok ihtiyacınız olan şey, kariyerinin zirvesine gelmiş birisi tarafından bir yardım alabilirsiniz. Bu yardım bir eğitim almak, bir iş olabilir. Geçmişte yarım bıraktığınız bir eğitiminizin tamamlanması da söz konusu olabilir. Planını kurduğunuz bir şeyin olasını arzu ettiğiniz zamanda olmaması sizde birtakım hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Ancak size beklemeniz gerektiğini gösterecek olaylar meydana gelecek. Bu durumda beklediğiniz vakit sizin için daha hayırlı olacağını göreceksiniz. Bir yandan da size güzel haberlerin geleceğinin de haberini getirecek anlar olacak.

26 Aralık 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu aklınızın biraz karışık olduğunu göreceğiniz anlarda yer alacaksınız. Seçmiş olduğunuz bir yoldan emin olamamanızın üzerine vazgeçip bir diğer yola girmenizi gösterecek anlar olacak. Sizin idealist olduğunuzu gösteren anlar gelirken bir taraftan da sizi devamlı aklınızdaki acaba sorusuna yönlendiriyor. Bu konu da doğru kararı verebilmek için bir süre beklemeniz gerekebilir. Aslında bu kafa karışıklığınızın sonunda çok yakında bir karar verdiğinizi gösteriyor. Karar vermeniz gerekli olan konu her ne ise sizin arzu ettiğiniz tahtınıza oturmanızı gösteriyor. Aslında isteklerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız eğer, bu konuda ki çaba yetersizliğinizin olduğunu gösterir. Yeteri kadar çaba sarf etmeniz durumunda arzu ettiğinizi koparıp elinize alacağınızı anlatır. Aynı zamanda cefasını çektiğiniz bir şeyin sefasını sürmeyi gösteriyor.

26 Aralık 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu çevrenizdeki bir kişiye dikkat etmeniz gerektiğini göreceğiniz anlarda olacak. Hayatınızda saf ve masum gördüğünüz birisinin esasında güvenmemeniz gerekli olan birisi olduğunu gösterebilir. Aynı zamanda yönetmeyi simgeleyen anlar sizin kendi hayatınızı artık yönetmenize neden olacak. Bir fikri gerçekleştirmek de olabilir. Bir yandan da eğer ciddi bir ilişkiniz varsa evliliğe gidebilir, hayatınızda kimse yok ise de tamamlanacağınız birisi ile tanışıp onu hayatınıza alabileceğinizi gösterir. Eğer konu bir aşk değilse bir sözleşme de imzalayabilirsiniz. Bu güzel günlerde beraber çıktığında ise üzülerek bırakmış olduğunuz bir işten çok daha iyi şartlar ile teklif alabilirsiniz. Veya eğitiminiz konusunda eşsiz bir başarı elde edebileceksiniz. Bu anlar eşsiz bir pozitifliğe yoruluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.