1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 26 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Pozitif Enerji Başlıyor…
26 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Pozitif Enerji Başlıyor…

26 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Pozitif Enerji Başlıyor…

26 Ağustos 2021 burç yorumları, ay gezegeni koç burcuna doğru ilerliyor, genel olarak 12 burçta pozitif olacak. Çevrenizdeki kişiler tarafından sevileceğinizi hissedeceksiniz fakat aşk hayatlarında bazı sorunlar meydana çıkabilir. Bugün 12 burç için aşk, kariyer, sosyal ilişkileriniz, aileniz ve sağlık hakkında…

A+A-

26 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos koç burcu günlük yorum, koç burçlarının aklı bugünlerde karışmış olabilir. Hisleriniz mi yoksa mantığınız mı karar veremiyor olabilirsiniz. Her ne kadar hisleriniz sizi kendi tarafına çekmeye çalışıyor olsa da mantığınıza güvenmeniz gerekecek. Enerjinizi tüketen bu durumdan sıyrılmalı ve mantığınızın dediği duruma yoğunlaşmalısınız. Aşk hayatınızda verdiğiniz kararlar sizleri uçuruma sürükleyebilir bu yüzden aşk ilişkilerinizde ayrılmayı düşünüyorsanız bu durumu olabildiğince başka bir zamana bırakmalısınız.

26 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos boğa burcu günlük yorum, aşk ilişkilerinizde durgunluklar olabilir ve kendinizi çok fazla bunalmış hissedebilirsiniz. Tüm bunlara son vermek sizin elinizde, partnerinizi karşınıza alıp konuşmaya çalışabilirsiniz. Kariyerinizde çevrenizdeki kişiler ile aranızı iyi tutmaya çalışabilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü olmanız gereken bir duruma girmelisiniz. Yaptığınız gururu bir kenara bırakmalı ve anlaşma yoluna doğru gitmelisiniz.  Aileniz ve dostlarınız sizlerin destekçiniz olacak. Maddi durumlarınız konusunda güzel bir birikim elde ettiğiniz fakat kendinizi çok fazla sık boğaz yapmamalı ve harcamalarınızdan kısmamalısınız.

26 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, kariyer hayatınızda çalışma arkadaşlarınız ile beraber üstlendiğiniz sorumluluklarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Kendinizi dışlanmış hissedebilirsiniz fakat siz tek başınıza daha güçlüsünüz. Çevrenizdeki herkes sizlerin başarılarınızı kıskanıyor bu yüzden motivenizi düşürmemelisiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için bugün baya bi mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde ilişkiyi tutan kişi sizsiniz, aranızdaki gerilimi hafifletmeye çalışmalı ve ipleri elinizden bırakmamalısınız. Kariyer hayatınızdan gelen paralar ile beraber güzel bir maddi imkân yakalayacaksınız. Elinize geçen yüklü paranın bir kısmını yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

26 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, ince ayrıntılara takılı kalacağınız bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızda oluşan bunalımdan çıkmaya çalışmalısınız, işinize yoğunlaşmak zor gelse de işi bırakmayı düşünmeyin aksine kat etmeniz gereken bir yol ve öğrenmeniz gereken pek çok şey var. Daha önceden planladığınız fakat yapamadığınız şeyleri tekrar planlama yoluna gidebilirsiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmemek ve sistemli olarak istedikleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İşinize odaklanmak ve para kazanmak sizlere iyi gelecek. Aileniz ile bazı tartışmalar yaşayabilir ve aile evinden çıkmak isteyebilirsiniz.

26 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos aslan burcu günlük yorum, ruhsal olarak bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz özellikle aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar sizi yoruyor olabilir. Bugün bir anda tüm buzları eritebilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ailenizin ve iş arkadaşlarınızın desteği ile beraber kariyerine güzel katkılar yapabilirsiniz. İsteklerinizin üzerine gitmeli ve sezgilerinize güvenmelisiniz. Aile ilişkilerinizde miras durumları gündeme gelebilir veya büyük bir para hakkında tartışma yaşanabilir. Akrabalarınızdan sizi şok eden bir haber ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

26 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos başak burcu günlük yorum, sorumlu olduğunuz işlerinize önem verebilirsiniz aynı zamanda kendinizi ifade ederken sabırlı ve ciddi olabilirsiniz. Kariyer hayatınızda sabrınızın sonuna gelmiş durumdasınız bu yüzden patronlarınıza durumu detayları ile anlatmalısınız. İşlerinizin bir kısmını bugün halledeceksiniz fakat diğer bölümünde daha çok kendinize vakit ayırabilirsiniz. Ticari sözleşmeler sizlere daha fazla bir sorumluluk verebilir, bu stresten olabildiğince uzak durmak sizlerin elinde olacak.

26 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos terazi burcu günlük yorum, yoğun bir şekilde başladığınız hafta ile beraber biriken işler sizleri çok yoruyor olabilir. Aynı zamanda bugün partnerinizin işi ile ilgilenmek zorunda kalabilir ve fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Bugünlerde plan yaparak ilerlemeniz sizlerin yararına olacak. Sevildiğinizi çevreniz tarafından hissedebilirsiniz bu durum sizleri motive edecek fakat şaşırtıcı sürprizler ile beraber rahata kapılmayın. Yüksek enerjiniz ile beraber tüm durumların ve işlerin üstesinden gelebileceksiniz.

26 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos akrep burcu günlük yorum, sizleri büyük değişimler bekliyor, yeni bir şehire ve hatta yeni bir ülkeye taşınma durumunuz olabilir. Bu tarz bir kararı verirken dikkatli olmalı ve iyi bir şekilde araştırma yaparak planlamanız gerekmektedir. Bu yeni adımlar ile beraber sizleri yepyeni bir hayat bekliyor olabilir. Bu konular dışında aklınızda birçok sorun var bu sorular sizleri meşgul ediyor olabilir. Atmak istediğiniz adımlara dikkat etmeli ve çevrenizde kimleri barındırdığınız konusunda iyi bir şekilde düşünmelisiniz. Biten aşk ilişkileriniz için yolunuza bakmak ve kendinize yönelerek iç huzurunuza kavuşmak için bolca kendinize yoğunlaşmalısınız.

26 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos yay burcu günlük yorum, beklenmedik şeyler bugün aşk hayatınızda yaşanabilir bu yüzden uzun süredir aradığınız aşka kavuşmuş olabilir veya beklediğiniz barışma haberini alabilirsiniz. Sonuç ne olursa olsun enerjinizi yüksek tutmalı ve iyi bir şekilde karar vererek halletmelisiniz. Bugün çok eğlenceli bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz aynı zamanda kariyerinizde de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hala devam eden aşk ilişkileriniz için kıskançlıklarınızı bir kenara bırakmalı ve gerçekten ilişkinizin güzel yanlarına odaklanmalısınız.

26 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, ön planda çıkmak istediğiniz alanı belirleyerek o alanda ilerlemeye başlamalısınız. Mantığınız bugün ön planda olacak ve birçok konuda mantıklı kararlar alabileceksiniz. Özel yaşamınızda ve aşk ilişkilerinizde partnerinize daha çok vakit ayırmalısınız. Gereksiz kıskançlıklar üzerinde fazla durmamalı ve gerçekten ilginizi ve sevginizi partnerinize vermelisiniz. Saçma ve gereksiz kıskançlıklar yüzünden partnerinizi zorlamamalı ve ilişkilerinizin güzel yanına odaklanmalısınız. Sağlık konusunda rahatsız olduğunuz durumlar için doktordan randevu alabilirsiniz.

26 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos kova burcu günlük yorum, aile içerisinde karışık durumlar yaşayabilirsiniz. Yolunda gitmeyen işleriniz için bir şeyleri yoluna koymaya çalışırken zor zamanlar geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların arkanızdan iş çevirdiğini düşünebilirsiniz. Bununla beraber hayatınızdan güvenmediğiniz insanları çıkartmak için hamle yapabilirsiniz. Yeni seyahat planları yapıyorsunuz bu durum sizlere çok iyi gelecek ve kendinizi dinlenmiş hissedeceksiniz. Aklınızda hayalleriniz konusunda bazı fikirler yer edinebilir. Yeni hayaller konusunda doğru bir zamanda değilsiniz bu sıralar biraz daha kendinizi dinlemek iyi olabilir.

26 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

26 Ağustos balık burcu günlük yorum, ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir bununla beraber aile fertlerinize yardım etmeniz gereken bir gün olacak. Gün içerisinde güven konusunda özel durumlarınız meydana gelebilir. Kendinizi çok fazla sıkışmış hissedebilirsiniz bu yüzden iletişimleriniz önem kazanabilir. Kardeşlerinizle alakalı konular hassaslaşabilir ve bunalıma gireceğiniz durumlar meydana gelebilir. Ev hayatınızdaki işleri yoluna koymak tamamen sizlerin elinizde. Aşk hayatınızdaki durumları toparlamak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişi kalbinizi çok fazla kırmış olabilir bu yüzden biraz kendinize zaman vermek iyi olacaktır.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.